Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların en büyük gücü Bekarettir
O bekareti vereceği erkeği çok iyi seçmek zorunda.
Çünkü kadın için erkeğe ulaşmak ve bunu önüne gelene vermesi bir başarı değil, başarısızlık ve hezimettir.
Erkek için çok kadına ulaşmak başarıdır.
Kadın bir ıslık çalsa tüm mahalle sıraya girer
Erkek de böyle bir şey yoktur
Tıp para statü oyun gibi değerleri yükseltmesi gerekmektedir. Maskulenite sürekli geliştirilmesi gerekir. Erkek performans yükünü yukselttikce değerlenir
Kadında ise amaç İYİ ERKEĞE ulasmaktir.
O yüzden Bu seçimi çok iyi yapmak zorundasın.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireysen, yapma. Zira seninle evleneceğinin garantisi yok ve bende bakire sevgilimle seks yapmam. Ancak Evllik şartlarımı taşıyorsa, benden en az 6-8 yaş küçükse, iki haftada bir görüşüp elimde tutar ve evlenmeden seks yapan kızları avlamaya çalışırım. Ama bakire değilsen, bunu da erkeğe belli etme. Edersen ve seks yapmazsan, erkek fena bozulur ve hemen iletişimi keser. Şöyle ki;
Erkeklerin temel stratejisi cinsellik. Bir erkek, bir kadınla cinsellik yaşayamaz ve bakire olması halinde onunla evlilik düşünmezse; ilişkiyi bitirir. Ben ise, dört buluşma bitene kadar seks konuşmazsa; ilişkiyi bitiririm. Zira Karabükte Türbanlı kadınlar bile, zencilerin üstüne atladıysa; açıkların çoğu hayli hayli evlenmeden seks yapıyordur bana göre. Seks yapmak istemiyorsan, saf dindar bir erkek bulup onunla evlenmeye bakacaksın. Dindarların, saf olmayanları da seks istiyor. Böylesini de baya tanıdım. Genel olarak saf olmayan erkeklerin, evlilik düşünmediği kadınla ilişki mantığı şöyle;
Erkek, dinci veya evlilik düşünmüyorsa; kadından seks bekler. Ancak bu durum nasıl gelişir? Bunu izah edeyim ;Kadınlardan pek talep görmeyen Akıllı erkek, ilk hareketi kadından bekler. Zira Kadın ve erkek ilişkilerini en bilimsel anlamda ele alan Red Pil kuramı, kadınlardan düşük talep gören erkeklerin; kadından bir hareket gelmesini gerektiğini savunur. Erkeği arzulayan kadın da gerçekten bunu muhakkak belli eder. Ortalama dört buluşma olarak, yorumluyoruz. Dört buluşmada kadın erkeği arzuladığını belli etmiyorsa, öpüşme bile olamaz ve evlilik düşünülmüyorsa; terk edilmelidir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben evlenmeden seks yapmam
00 Yorumla
+1 yılBir ömür geçireceğin erkeğin performansının ve boyutlarının kötü çıkmasını istemezsin. Bu yüzden eğer ciddi düşünüyorsan bence yapmalısın.
41 Yorumla
Soran+1 yılgörmek için sekse gerek yok ki yala ya da elle görürsün muhakkak. sevdiğin erkeğin penisi çok küçük değilse razı oluyorsun bu arada askın gözü kör
Plastic olsam olmaz mı, Tabii ki yapılmamalı yoksa kullanıp atılırsınız.
13 Yorumla
Soran+1 yılsevişelim mi peki
Soran+1 yılseninle değil ya ha hahh haaa evlenmeden erkek arkadaşımız olursa onunla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılyanı evlılık artık erken degıl hayata nasıl bakıyorsanız 26 27 28 yaşındakı bır kadından da bakirelik beklemek abartı bir şey hayat akıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeden olmasın ama türk erkeklerinin çoğu sktigimle takılır bakire olanla da evlenirim kafasında olduğu için hemen güvenip altına yatmamak lazım
30 Yorumla
+1 yılYapılmıyor zaten doğru olan bu akıllı olun yaa ne meraklı çıktınız vermeye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSakın yapma seven erkek evlenmeden yapmaz hem günah lann
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kendimden örnek vereyim. İster ciddi ilişki ister takılmalık olsun cinsellik yoksa sevgili olmam. Bakireyde konu değişebilir
03 Yorumla
Soran+1 yılbakire olmasa ne taksın ya
Soran+1 yıltakar da seni sevmişse sevgili olmussa yapar uyani büyük ihtimal
Cevap sahibi+1 yılZaten istekli olmalı sessiz sakin birisde bana göre değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yapılmamalı çünkü aids ve hiv olabilir
26 Yorumla- +1 yıl
Nikah kıyınca bulaşıcılık gidiyo mu
Cevap sahibi+1 yıl@fadikooooge sağlık raporu almadan evlenmen yasak, evlenirken sağlık testlerin yapılıyor bu zorunlu olarak o yüzden kişi hasta mı temiz mi görüyorsun. Dünden vermeye razıysan ona bir şey diyemem ama sonra kafanı duvarlara vurma
- +1 yıl
Cinsel hayatıma sıçramadan konuşabilirsin bence. Ayrietten nikah var ya da yok kendini doktora dahi göstermeyen kimseler iseniz sizede öylesi denk gelecektir... adam hivse nikahtan vaz mı geçeceksin
Cevap sahibi+1 yıl@fadikooooge Sağlıklı olan nikahtan kaçmaz, kaçıyorsa vardır bir sorun zaten böylece yakalamış olursunuz ama diğer türlü önüne gelen tek gecelik erkekten veya sevginden sağlık raporu alamayacağın için çok çok büyük bir risk almış olursun ve şurada 10 dakikalık zevk için hayatını mahvedebilirsin
- +1 yıl
Ben sana soruyorum adam hiv olmasin hepatit b'si olsun sana bulaşacak herhangi bi hastalık bu yüzden evlenmez misin diyorum derdim nikah değil
Cevap sahibi+1 yıl@fadikooooge evet evlenmem sağlıksız adamla neden evleneyim tedavisi olmayan bulaşıcı bir hastalığı varsa? Kim evlenir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yapana karşı çıkmam ama evlenmeden yapınca basit görünüyor gözümde sadece seks arkadasim olur öyle biri
00 Yorumla
+1 yılkadının dünya görüşüne göre değişir bu. senin için kutsal bir şey ise yapılmamalı yarın ayrılma ihtimalinde üzülürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılModern bir insansan , yap evlenmeden once.
Artik evliligi bekleyenler geri kafali oluyor cunku..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendimi eşime saklıyorum 🙈 evlenirsem eşim ne isterse yaparim 🤗🙈🙈🙈
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaparsan o adam seni canı istediği zaman kullanır ama evlenmez.
00 Yorumlaevlendikden sonra hersey olur
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılBaskasıyla yap evleneceğin kişiyle yapma
21 Yorumla- +1 yıl
O nasıl iş yöle
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevisilirde ilişki olmMalidir
00 Yorumlaseks olmasa iyi ama sevişme olmamalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bu kişilere göre değişir bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senin bileceğin bir durum bu
00 Yorumla
+1 yılEvet kanka kadınla yapılmalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İstiyorsan yapabilirsin
00 YorumlaEvlendikten sonra da yapmamalı günah haram şirk
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alak evlenince caiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapılmalı bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinen zaten olmaz inananlar icin oyle
10 Yorumla
+1 yılYapılır
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılBence yapılmamalı 🙂
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Evlenmeden olmaz
10 Yorumla
+1 yılTabikii
10 Yorumlaİlk andan bile yapılmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yapmasın
00 Yorumla
+1 yılyapan çok
00 Yorumla
+1 yılYapılmamalı
00 Yorumla
+1 yılDayana biliyorsan yapma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapılmalıdır.
00 Yorumla
+1 yılSana Kalmış bir şey
00 Yorumla
+1 yılYapma
00 Yorumla
+1 yılkondilom olursun kız 😂
00 Yorumla
+1 yılYapılmalı
00 YorumlaYaparsa soğurum
00 Yorumla
+1 yılyapan yapsın bana ne
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapılmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapılmamalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAzdiysan ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılHayir
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar