kızın bu düşüncesine saygı duyup kabul eder mi bu durumu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılevlilik öncesi cinsel ilişki yaşamak istemeyen biri olarak tercihlerine ve sınırlarına saygı duyulmalıdır. İlişkide her iki tarafın da rahat hissetmesi ve karşılıklı olarak sınırlarına saygı gösterilmesi önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiddi düşünüyorsa gerçekten aşıktır gerçekten aşıksa arzuları vardır hatta yoğun seviyede olabilir hal böyleyken de cinsellik ister kaçınılmaz olarak ısrarcı olacaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılarzularının olması normal her insanın arzuları var zaten. ama ben böyle özel bir şeyi evlenmediğim insanla yapmayı doğru bulmuyorum. başkaları geri kafalı olduğumu düşünür belki ama benim tercihim bu yönde
Cevap sahibi+1 yılSen böyle düşünüyorsun ama bir birinizi sevip bir ilişki yaşıyorsanız iki tarafında istekleri önemli senin dediğin benim dediğim olsun sende saygı duy demek oluyor bu biraz bencilliğe kaçan bir davranış ilişkide sarsıntılara neden olacaktır kardeşim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlenip çocuklarına anne yapacağı kadının kucaktan kucağa gezmiş ve namusu kirlenmiş olmasını istemez erkekler zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılbu düşüncede olan biri kızın kendisiyle cinsellik yaşamamasını kabul eder mi peki. bana güvenmiyor mu diye bozulur mu bu duruma
Gizli Üye(25-29)+1 yıledersem de başka kızlarla sadece cinsel münasebet kurarım. birini tanımak zaman geçirmek evliliğe layık mı görmek 2-3 yıl sürer bu yaşta prno izleyip 31 mi çekeyim sadece?
00 YorumlaEğer duygusal olarak bir bağ varsa aranızda tabiki kabul eder
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe saygısı direk kabul eder saygı düşünmez bu konuda
04 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu erkek istemez bence bunu
Cevap sahibi+1 yılHepsi ister bu devirde kimse bunu düşünmez ben düşünüyorum diyende yalan söyler bu karakter ile alakası yok çağımızın en büyük sorunu bu ve bunu herkes yapıyor
Soran+1 yılhayır istemez derken cinselliğin olmadığı bir ilişkiyi istemezler demek istedim
Cevap sahibi+1 yılKabul eden olur. Gerçek anlamda kendisini ve namusunu düşünen bir erkek ise ve daha önce yapmadı ise ister buna emin ol bana daha önce yapmış bir erkek istemez ve yapar
+1 yılElbette Sevgi varsa kabul eder
00 Yorumla
+1 yılEder ama aldatır.
14 Yorumla
Soran+1 yılaldatacak insan niye bir ilişkiye başlar ki. kendisine uymuyorsa hiç bulaşmasın o kişiye.
- +1 yıl
O zaman vercen.
Soran+1 yılbu nasıl üslup
- +1 yıl
E devir böyle efendi erkekleri seven yok.
Benetmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Edebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEdende var etmeyende
00 Yorumla Seviyorsa eder
00 Yorumla
+1 yılBen ederim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ciddi bir ilişkide evlenmeden önce cinsellik yaşamamayı kabul eder mi bir erkek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat