Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlilikte inşallah bir sorun yaşamazsınız ama yaşanacak olursa da nasıl ki her sorun karı koca birlikte el ele verip aşılıyorsa bunda da doğacak bir sorun yine birlikte aşılmalıdır. Nişanlılık aşamasında birbirinizden beklentilerinizi çok detaya inmeden konuşabilirsiniz. Detaya inmeden diyorum çünkü nişanlınızdan ayrılabilirsiniz ve sizi ifşa edebilir de. Bu yüzden dikkat edilmesi gereken bir konu bence.
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki ten uyumu önemli mi
- +1 yıl
Ten uyumu diye bir şey yoktur. Birbirini seven iki insanın cinsel birleşmesinde zaten karşılıklı bir tutku vardır. Sizi zirveye taşıyacak olan şey de budur. Eğer cinsel birliktelikte bencil davranılmazsa her iki tarafta mutlu olur. Çiftler kendi zevkini kendi alacağı hazzı değil de karşısındakini düşünürse her ikisi de birbirini mutlu etmeye çalışır ve sonuca ulaşır.
Soran+1 yılSorularima cevap verdiginiz icin tesekkür ederim 😇
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaaa bende de aynı sorun var bak ben de bekarete falan önem veren biriyim yani bu yüzden asla kendim bişey yapmam müstakbel eşime saygısızlık olmasın diye e yani ten uyumu da önemli deniliyo falan benim de aklımı bolca karıştıran bi konu
09 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya cok kafa karistirici bi durum ve zor 🙄
Cevap sahibi+1 yılYa aseksüel biriyse mesela anladın mı ne diceksin ki çok zor bi durum
Soran+1 yılAslinda nisanlilik dönemi konusulabilir bu konular ama benim anlamadigim ten uyumu olayi bunu anlamak icin cinsel birkiktelik mi olmasi lazim yani
Cevap sahibi+1 yılİkimiz de aynı seviyede bilgili ve tecrübeliyiz bilmiyorun bu konuda yorum yapamam
- +1 yıl
Hayır koluna dokumak bile yetiyor 😀
Soran+1 yıl@İzmirgeceleri35 ne diyon
Cevap sahibi+1 yılElimden gelen buydu üzgünüm güzel bi cevap veremediysem
Soran+1 yılGören olurda sorulara cevap verir diye güncelliyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılSüper görüş seçildi ahahah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılCinsel ilişki yaşamamanın ayıp sayıldığı !!! bir ülkede bunu sorman çok saçma olmuş!!!
16 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun acaba? anlamadim
- +1 yıl
boş ver anlama:)
Soran+1 yılCok bos yaptin
- +1 yıl
Senin gibi dolu dolu yapmıyorum tabi :)
Soran+1 yılAnliyorum
- +1 yıl
Sağol canım çok iyi geldi
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Peki Şu an aday var mı yoksa ilersi icinmi soruyosun?
09 Yorumla
Soran+1 yılVar ama ciddi bisey yok simdilik
- +1 yıl
Bu cok onemli bi konu. Evet evlilik cinsellikle saglikli yurur. Bu uuzden yasanmasada evlenmeden konusulmalidir. Beklentiler ayni olmalidir. Mesela biri cok istekli digeri soguksa sikinti olur. ya da biri fanteziye aciktir digeri duz seks yapar olmaz yine.
Ayrica senin hic iliskin olmayabilir ama bilgisiz olman senin eksikligin cunku inyernetten herseyi ogrenebilirsin. Ve istekli biri degilsin sanirim cunku istek olsa mastürbasyon yaparsin merak eder ogrenirsin biseyleri
Soran+1 yılNe alaka simdi ben burada bilgili birinin deneyimlerini soruyorum
Soran+1 yılYa burada insanlarin düsüncelerini merak etmis olamazmiyim? Sormak yasak mi anlamadim
Soran+1 yılSadece cevap vermen yeterliydi eksikligim falan seni ilgilendirmez
Soran+1 yılHer konuda bilgi sahibi olmak zorunda deglim sormak istedim ve sordum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yaşadım. Sorarsa söylerim onunkinide merak etmem
24 Yorumla
Soran+1 yılYasadiniz mi diye sormadim soralarima cevap istiyorum 😅
Cevap sahibi+1 yılBence beraber olmadığın biri ile evlenme
Soran+1 yılBen evlenmeden cinsel iliski istemiyorum ama
- +1 yıl
En güzeli bu. dürüst ol. karşındakinin hoşuna gidecek dürüstlüğü emin ol.. tebrikler
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlilik mi var yakin zamanda
00 Yorumla
+1 yılAsistan olarak yardımcı olabilirim isterseniz
08 Yorumla- +1 yıl
Bilgim var evet
Soran+1 yılBilgin olsa düzgün cevap verirdin elendin
- +1 yıl
Uyarı alıp hesabım kapansın istemm
Soran+1 yılNe alaka normal bir soru sordum
- +1 yıl
Öyle ama bazı kelimeler burada kabul edilmiyor
Soran+1 yılOnunda cözümü var sansürlenebilir herneyse sen yorma kafani