Onun yaşı 29 libidosu yüksek bir adam şimdi cinsellik konusu açması kötü bir şey mi evlenen insanlar evlenmeden önce asla cinsellik konuşmuyor mu ben aldırış etmiyorum bu arada bide ben burnundan getirsem beni bırakmaz bunu biliyorum ama elbette korkuyorum yani bazı arkadaşlarım aynı evde kalıp evlendiler arkadaşlar kafam çok karışık bana fikir verir misiniz lütfen
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılkonuşma
onun libidosunun keyfiyle gidersen ohoo
12 Yorumla
Soran+1 yılNapayım peki ben konuşmuyorum bu arada aldırış etmiyorum ama konuşmasina da engel olmalı miyim
Cevap sahibi+1 yıleğer senin için önemli ise hassas noktaysa kesinlikle engel olmalısın tavrını koymalısın , değilse zaten sorun yok
Bence konusmaya gerek yok
04 Yorumla
Soran+1 yılEngel mi olmalıyım?
Soran+1 yılKonuşmayan yok yaşı büyük istiyorum onlarda genelde konuşur mesela aldırış etmiyorum hatta kavga ediyoruz diyelim kavga bile edemiyo benimle kavga ederken o anda bile oraya kayıyo silip engelleyelim çıkalım hayatımızdan diyorum asla kabul etmiyor etsede bir hafta sonra kapımda çok güzelsin diye ağlıyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben konuşmam
00 Yorumla Cinsellik konuşun ilerde rahat olmanız için iyi gelir
14 Yorumla
Soran+1 yılAma işte yani ben zaten konuşmuyorum ama onun konuşmasına engel olmalı mıyım?
Soran+1 yılSınırında olupta bazen tutamiyor kendini burnundan soluyor fark ediyorum bunu
Gizli Üye(18-24)+1 yılTest etmek için konuşmamasını işte ve bir süre gözlemle. Eğer tekrar konusunu açarsa bı halt olmaz ondan yol ver gitsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılAbi erkek bu sence açmaz mi konusunu kavga bile edemiyo adam benimle kavgada bile yüzümü görse bir yerimi görmesine gerek yok sadece yüzümün fotosunu görse eriyip gidiyo
Cevap sahibi+1 yılAklı o derece sekste olan birine güvenmezdim ben. Temkinli git sen bilemedim artık.
Soran+1 yılEril enerjisi çok baskın ilk tanıştığımızda anlamistim hem. sert bir yapısı var aşırı dik asla kılıbık olmayacak biri böyleleri genelde düşkün oluyo
Cevap sahibi+1 yılBöyleleri daha çok show habere çıkarıyor diye gözlemledim.
Soran+1 yılYa hayir şiddet değil kendisi üniversite felan okumuş birisi ağzı bozukda değil sadece baskın o da diyor zaten benim kişiliğim baskın diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatını birleştireceğin insanla bu konuları konuşmaktan daha doğal ne var belirli seviyede konuşursun karşılıklı sorular sorulur.
04 Yorumla
Soran+1 yılHayatımızı birleştirecegimiz belli değil
Cevap sahibi+1 yılBelli değilse hazır değilseniz, birbirinizi cinsellikte de tanımak istemiyorsunuzdur.
Soran+1 yılBen istemiyorum doğrusu konuşmasını da istemiyorum ama offf dayanamiyo
Cevap sahibi+1 yılMuhafazakarsan normal.
+1 yılÇiftlere bağlı bu konuşulmaz ya da konuşulur diye bir durum yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaksine en açık detyli o konusmlali evelen ce supriz olmasin
00 Yorumla
+1 yılElbette konuşulmalı hatta ufak tefek şeyler de olmalı evlenmeden
00 Yorumla
+1 yılAdamın lipidosu yüksek diye herseyi yapabilirmj
04 Yorumla
Soran+1 yılYapamaz tabiki zaten konuşmasına karsislik vermiyorum
- +1 yıl
İyide izin vermen de hata degilmi
Soran+1 yılDoğru ya izin vermicem zaten bundan sonra
- +1 yıl
Anladim
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Konuşulur ama zamanla
02 Yorumla
Soran+1 yıl3-4 ay yeterli bir süre mi şimdi belirli bir yaşa gelmiş adam bide sürekli spor yapıyor polis kendisi güce dayalı iş yapan erkeklerde biraz daha fazla oluyor sanki sizce?
+1 yılEn azından beklentiler konuşulmalı
00 Yorumla
+1 yılSevin sevişin dünya 3 günlük
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Konuşun
00 YorumlaEvett
00 YorumlaBişey olmaz devam et
04 Yorumla
Soran+1 yılBen aldırış etmiyorum ama konuşmasına engel olmalı mıyım?
Soran+1 yılNapim beynim yaniyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuşulabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. konuşulmalı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri