Ben karşıyım ama düşününce de bilmem gereken konuların olduğunu düşünüyorum. Mesela aşığım falan ama bu adamla ilişkiye gireceğim sonuçta ya uyum yoksa aramızda. Bu gibi sorunlardan ötürü konuşulmalı diyorum. Sizin fikriniz nedir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYahu konuşulmadan olur mu?
Bir de insan istemeden konuşuyor.
Ben yaşamasak bile, bu isteğine saygı duyabilrim, en azından cinsel düşüncelerini bilmem lazım.
İnlemeyen, sessiz sakin, isteği olmayan bir kadınla eminim aramız bir süre sonra bozulurdu00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDiyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı kitapçılarda satışına devam edilen, 2015 basımlı 'Aile Hayatı' isimli kitapta, evlilik niyeti taşımayan çiftlerin birbirlerinin mahrem yerlerine bakmalarının haram olduğu ifade edildi. Evlilik niyeti taşıyan çiftlerin de 'belli sınırlamalarla mahrem yerlere bakabileceği' aktarıldı.
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden önce konuşmalısınız. Uzun yıllar beraber olacaksınız, hatanız kusurunuz olabilir bunları konuşmalısınız. Bir arkadaşımın erken boşalma sorunu vardı evlenmeden söylemem diyordu konuştuk sorununu dile getirdi. Hastaneye gittiler vs düzeldi. Sonra evlendiler. Yani konuşulması gerek bu konuların
00 Yorumla
Her şeyi konuşmalısınız. Hemde her şeyi. Ve mümkünse 1 hafta 1 tatile gidin. Çok ciddiyim. Aslında devlet bunu yapsa harika bir iş olur. Asıl uyum tatilde ortaya çıkıyor. Uyumsuzlukta. Sadece cinsel anlamda değil her anlamda.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
31Cevap
+1 yılnet konuşulmalı hatta mümkünse 2 tarafta ayrı ayrı şu testi yapmalı
https://sexualalpha.com/kink-result-page-new/?id=qjkuu5l9cler5u754b5e7r10sg
ki birbirinizi cinsel yönden tanımış olun uymayan kişiler boşuna ilişki yürütmesin00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evlenmeden seks yap ya da yapma sana kalmis ama mutlaka cinsellik uzerine konus. Evet sen belki cok sey bekliyosun, isteklisin, biseylere aciksin ama bu konuda duz biriyle evlenirsen, dar goruslu biriyle evlenirsen hayal kirikligin huuuk olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım evlilik cinsel tabanlı bir kurumdur. temel taşı cinselliktir. bir insanın cinsel kimliğini tanımadan evlenmek en büyük akılsızlık ve risktir. evlenmek kolay ama boşanmak çok sancılı
10 Yorumla
+1 yılÖnceden bunu konuşmazsan tanımadığın biriyle yapmaktan ne farkı kalır
40 Yorumla
+1 yılKesinlikle konuşulmalı aksi halde sorunlu evlilikler hayal kırıklıkları tatminsizlik olan saygı be sevgiyi de yok ediyor zamanla sonra aldatmalar kıskançlıklar hırslar düşük özgüven
00 Yorumla
+1 yılTabi ki konuşulmalı. Gerdek gecesi öğrenmek korkunç bir şey.
20 Yorumla
+1 yılKonuşmalısın tabi. Bunu yapmayanların neler paylaştıklarını görüyorsun, hep eşlerinin birşeyinden şikayet ediyorlar. Sen başta konuş herşeyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evliliğim cinselliğe dayalı diyorsan yaşamalısın yok huyunu karakterini seviyorum dersen sen bilirsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik hakkında fikrin ve arzularını ifade edebilme cesaretin varsa konuş. Yok sadece sorunu olup olmadığını anlamak istiyorum diyorsan boşuna yorulma, kimse ayranım ekşi demez zaten
00 Yorumla
+1 yılBence nişanlandiktan sonra evliliğe yakın tarihlerde konuşulabilir normal
10 YorumlaKişiden kişiye değişir ama konuşulsa iyi olur bence
00 YorumlaKonuşulmalı konuşulmuyor da biraz resmi bilgi almali
00 Yorumla
+1 yılEvet niye konuşulmasın, konuşmadığı için böyle bozuk ilişkiler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İki tarafın isteğine bağlı. Ben konuşmaktan yanayım
00 Yorumla
+1 yılKonuşmada sonra ambalajı içinden hayal kırıklığı çıkmasın !
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılAbartmadan konuşmanın bir mahsürü yok... sonuçta evleneceksiniz ve bazı şeyleri bilmek hakkınız...
00 Yorumla Konusulmayi gec seks yapman gerek sonra pisman olma
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle konuslmali eksik bir cinsellik evligimetkler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil konuşmak, birlikte olmadığım kadınla evlenmem
00 Yorumla
+1 yılSexting yap, başına gelecekleri kestirmen açısından iyi olur.
00 YorumlaKonuşulmalı ve bazı şeyler yaşanmalı
00 Yorumla
+1 yılkonusulmali bence istekler falan konusulmali 🙂
00 Yorumla
+1 yılSimdikiler nude bile atıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Uyumu konuşarak anlayamazsın kesinlikle.
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra konuşmanın ne anlamı kalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki konuşulmalı, sadece zamanını bilmek lazım..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen konuşur istemeyen konuşmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onu sormadım
+1 yılHayir
05 Yorumla
Soran+1 yılTek hayır diyen sensin. Neden peki
- +1 yıl
Bende merak ettim
- +1 yıl
Benim fikrim bu yani
- +1 yıl
Tamamda hocam yanlış anlamayın ya sevdiğiniz insanla cinsel hayatınız terse aşırı derece de
- +1 yıl
Bilmiyorum konusmam evlenmeden
+1 yılKonuşulmalı
10 YorumlaKonuşmak lazım bence
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşulmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkonuş herşeyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılevet konuşulmalı.
00 Yorumla konuşulmalı tabi
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği