En son eski sevgilim bana sürekli yazıyor bu yüzden dayanamıyorum yapmamız lazım diye , başka kadınlarla yapıyor bu net ama hala bana yazıyor neyse , bende sen bir korkaksın benimle sevişmeye cesaretin yok dedim en son 😅 korkak lafına bayağı takıldı sen cesur değilsin hadi göster bana cesaretini falan dedim. Bir yükseldi ama sonra araya iş girdi sana sonra uazıcam dedi yazmadı da neyse bende bir laf atıp iyice delirtmek istiyorum ama böyle gözü dönsün. Zaten farklı sehirlerdeyiz buraya getirteyim kerizi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayBu soru açık yönlendirme içerdiği için
daha güvenli bir çerçeve verebilirim
kışkırtmaya değil sağlıklı sınıra odaklan
eski sevgilin seni seçenek gibi görüyorsa
enerjini ona değil kendi değerine çevir
cinsellik değil iletişim niyeti belirler
seni hak eden zaten net yaklaşır 🙂00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
6 ayMerhaba, bu şekilde devam edebilirsin bak, " anlaşılan sende iş yok, gay misin yoksa, erkek olsan çoktan altına almıştın beni vs"
02 Yorumla
Soran6 aySence bu onu kışkırtır mı yoksa tamamen uzaklaşır mı
- 6 ay
Hırslanır
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bakir olduğun için üstüne kalırım korkusuyla mı Seninle birlikte olmuyor Yoksa sen mi vermiyorsun
08 Yorumla
Soran6 ayBence ilk seçenek
Soran6 ayEvet vereceğim
Soran6 ayHayır ona çok hırs yaptım beni seks için aldattı , onunla bir kere seks yapıp he ryerden silicem ama bana o sekste deli olması lazım
Soran6 ayBen 27 o 37
Gizli Üye(45 üstü)6 ayBaşkası ile birlikte olan senin ile çoktan rahatça birlikte olur.
Ama birden fazla kişi ile olan herkes ile ilişkiye girer sadece sana ait olmaz.01 Yorumla
Cevap sahibi6 ayBekaretimi kaybettim üzgünümde , belki nasıl olsa kaybettin diye gelir ve korunmasız birlikte ol.
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 aykullanmasın seni benim gibi ciddi evlilik düşünen birini bul evlen bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Keriz kim bilemedim ama kafalar iyi degil. Bir erkegi cildirtmak icin taktik istemende acemilik
21 Yorumla- 6 ay
Yaa yorumları okumamişsin şimdi bu eski sevgili cinsellik için bundan ayrılmiş
Bu ml arkadaşta onu delirtmek ayağına getirmek bakireligini bozdurmak ve heryerden engellemek istiyor
Ve işin komik tarafı bunun ona ceza olacağını düşünmüyor
(( Amacı cinsellik olan birine en özel şeyini verip engel atmak ona ödül olur
Gizli Üye(36-45)6 aySeksi fotoları atarsan Aklı başından gidebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayNude at ama aklını başından alıcak şekilde bak nasıl geliyor enayi
013 Yorumla
Soran6 ayPeki sence rüyasının devamını Şoray’ım mı
Cevap sahibi6 ayPeki sen kendine güveniyormusun fizik ve yeterlilik bakımından onun aklını başından alıcak fizik ve çekicilik sende var mı? Ya bu herifin takıldığı kadınlar senden iyiyse
Soran6 ayTabiki efsaneyim
Cevap sahibi6 ayEfsaneler unutulmaz ama
Cevap sahibi6 ayBen bakireyim yazmışsın bu çocuk ne yaparsan yap gelmez bence senin bakire olduğunu biliyor aslında bazı erkekler bakirelik bozmaya korkar açıkçası sana saygı duyuyorda olabilir
Soran6 ayAma ben istiyorum , birde nerden bulucam bir daha onu , sonuçta yabancı adam
Cevap sahibi6 ayİlla omu olucak başkası olmuyormu?
Soran6 ayHayır ona çok hırs yaptım beni seks için aldattı , onunla bir kere seks yapıp he ryerden silicem ama bana o sekste deli olması lazım
Cevap sahibi6 ayBebeğim dediğim gibi at güzel bir nude getir ayağına sonrasında zaten sana yazacak artık sonra tam gaz sexting e devam et gelince de artık performansınla onun aklını başından al daha ne diyeyim
Cevap sahibi6 ayPişman olacağın şeyler yapma sen bakiresin
Soran6 ayNeden pişman olayım ki
Cevap sahibi6 ayDevam et sen kararını vermişsin
Cevap sahibi6 ayKaç yaşındasın
Gizli Üye(25-29)6 ayKorkaksın deyince ne oluyor bana korkaksın diyen kıza yazmam bile daha
05 Yorumla
Soran6 ayHer gelişinde beni si- ke— miyor daha ne diyim sence 😂
Cevap sahibi6 ayNiye ama sen mi vermiyorsun içine mi giremeyo
Soran6 ayBen bakireyim
Cevap sahibi6 ayE mk nasıl si. Ksin
Soran6 ayBen istiyorum , bekaret hep beni le kalacak değil ya
Gizli Üye(36-45)6 ayDekolteli bir resim at dustan ciktim yaz bornoz ile ve yazmayı kes birak delirsin gece boyu
012 Yorumla
Soran6 ayHahaha neler atıyorum bilsem , ama sence ona direk mi atayım bunu bilemedim , Popomun arasına giren taytla arkadan resim attım en son ama sadece o görecek şekilde hikaye
Cevap sahibi6 ayDirek ona at gerekirse bir tanya ile gönder ama kesinlikle yazma attiktaj sonra
Soran6 ayAttım onuda sadece hikayemi izliyor ve begeniyor en son yazdı işte rüyamda gördüm çok vahşiydin diye biraz konuştuk sonra anlat dedim sonra dedi sence 2 gün geçti yazayım mı anlat hadi diye yoksa o mu peşimde koşsun o yazsın
Cevap sahibi6 ayDetayli anlatir misin durumu
Soran6 ayBana seni rüyamda gördüm dedi bende ne gördüm dedim çok vahşi dedi seninle sevişşiyordum dedi bende sen cesur değilsin dedim neyse o günde partiye gidecek miş bilet falan önceden alınmış ama ondan önce yine bana yazdı azıcık konuştuk sonr annede detay anlat dedim sonra yazdı ıkı gündür bir daha da yazmadı şimdi ben yazsam mı hadi anlat ne gördün diye yoksa omu koşsun peşimden
Cevap sahibi6 ayO koşsun ağirdan sat kendini eger niyetin varsa ulaşilabilir olma
Soran6 ayO zaman o bana yazsın diye bekleyeyim dimi rüyasını sormayayım yani
Cevap sahibi6 ayTabiki sorma rüya felan yok ortada seni yemliyor o
Soran6 ayBiliyorum zaten ama bende konuşma başlatmak için yapmak istiyorum , sonuçta o bir adım attı yoksa bekleteyım mi
Cevap sahibi6 ayBeklet arzulasin sakin kal acelen yok sirada oldugunu dusunsun o elde etmeye calissin seni
Soran6 ayTamam
Soran6 ayÇok sağol valla ben hemen yazacaktım iyice kdururrmak için ama kendi değerim yok olacak böylede hakkına
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Vermeyecek misin 🙂
09 Yorumla
Soran6 ayBelli olmaz 🙅♀️
Soran6 ayEvet , hemde çok
Soran6 ayHayır hiç olmadık ben bakireyim o yüzden başka kadınla oldu
Soran6 ayEvet
Soran6 ayÜff hemde nasıl , her pozisyonda istiyorum ama deli gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 ayAma yani sende bilmiyir ise kim bilecek 😅
00 Yorumla
6 aySeninki bamya de asagila
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayKıyafetinle ve bakışınla.
016 Yorumla
Soran6 ayValla ful dekolte. Atıyorum
Cevap sahibi6 ayWaw. Merak ettim :)
Soran6 ayEn son popo arasına giren tayt ile araları foto attım sadece o göreceği şekilde hikaye
Cevap sahibi6 ayWaw. Etkilenmiştir
Soran6 ayAyy hadi iniallah , en son iki gün önce rüyamda gördüm seni falan dedi sonra sana anlatacağım dedi bende hiö sormadım yazsam mı E hadi anlat ne gördün diye
Cevap sahibi6 ayKesin özel bir şekilde görmüştür :)
Soran6 aySence yazayım mı 2 gün oldu hala yazmadı nasıl gördü acaba anlat diye yoksa o mu peşinde koşsun o yazsın
Cevap sahibi6 ayDiyebilirsin...
Soran6 ayAma acaba o mu koşşda peşimden gerçi mesaj atıp ksyboldu ama
Cevap sahibi6 aySen de mesaj at bekle
Soran6 ayNe diyim peki
Cevap sahibi6 ayMerak ediyorum rüyam ne kadar samimi de:)
Soran6 ayÇok kolay lokmam olmaz mıyım
Cevap sahibi6 ayYenmek istemiyor musun?
Soran6 ayKimi yenmek? Hayır ben peşimde köpek olsun istiyorum
Cevap sahibi6 ayWawwww
Gizli Üye(36-45)6 ayMastürbasyon yap video çek kesin gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fotolar at en güzel öyle olur dene bak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayGelse ne olacak ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam