Cinsel Yaşam Bir erkeğin cinsel olarak arzulaması nasıl sağlanır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Beğendiğim biri var ama o beni istemiyor :/ onun beni cinsel olarak arzulamasını nasıl sağlarım peki? Bir erkeğin cinsel olarak arzulaması nasıl sağlanır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. sevgilimi olmak istiyorsun sadece seks mi yapmak istiyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece seks ama o sevgili olmak istediğini sanıyo Yorumla fatihankara06 +1 yıl anladım korkuyordur belki 😀 benim gibi birine denk gelseydin keske 😀 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Seni istemediğini bildiğin birini neden bu kadar azdirmak istiyorsun, hirsmi yaptın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla cesaretyada +1 yıl Seni istememe nedeni neydi peki Yorumla
Ozan147852 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bunun sorulacak bir soru olduğuna bile inanmıyorum, erkeğin birine meme dedin mi hemen hipnotize olur sonra istediğini yap 0 0 Yorumla
Orakim Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Frikik ver, müstehcen konuş, gırtlağım kaşınıyor felan de 0 0 Yorumla
Lâedrî00 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Merak ediyorum bir insan neden kendini kullandırtmsk ister 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. boş eve çağır ver ağzına emüklesin 😂😂 gelirse gelir gelmezse gelen birini bul 😂😂 0 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Frikik ver dekolte giy 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Karşılaşmıypruz ki Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Ozaman ne yapsan boş uğraşma Yorumla
Soruphemençıkacağım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Fiziğin nasıl 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Orta Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl Takip eder misin Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Istersen benle ol ben arzularim 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tahrik edeceksin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl karşılaşmıyoruz takipeşmşyoruz da Yorumla Naisseme +1 yıl İstemiyor demişsin ya reelde ya sanalda bir kontak var demek Yorumla Soran +1 yıl Vardı işte istemiyo kapadı o yolları yani sevgili olmak istediğimi zannediyo Yorumla Naisseme +1 yıl Sevgili olmayacaksa neden takılıyorsun bu kadar Yorumla
Larrylove Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Cilve yap 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
sevgilimi olmak istiyorsun sadece seks mi yapmak istiyorsun
Sadece seks ama o sevgili olmak istediğini sanıyo
anladım korkuyordur belki 😀 benim gibi birine denk gelseydin keske 😀
Seni istemediğini bildiğin birini neden bu kadar azdirmak istiyorsun, hirsmi yaptın
Evet
Seni istememe nedeni neydi peki
Bunun sorulacak bir soru olduğuna bile inanmıyorum, erkeğin birine meme dedin mi hemen hipnotize olur sonra istediğini yap
Frikik ver, müstehcen konuş, gırtlağım kaşınıyor felan de
Merak ediyorum bir insan neden kendini kullandırtmsk ister
boş eve çağır ver ağzına emüklesin 😂😂 gelirse gelir gelmezse gelen birini bul 😂😂
Frikik ver dekolte giy
Karşılaşmıypruz ki
Ozaman ne yapsan boş uğraşma
Fiziğin nasıl
Orta
Takip eder misin
Istersen benle ol ben arzularim
seksi giyin ve öyle konuş işte
Baştan çıkar nude felan at istekli mesajlar yolla
Bunu bilmiyorsan yaşama
Yani sana et muamelesi mi yapsın istiyorsun
Konuştunuz mu konuyu?
A*ı*ı aç, o görmese de koklayarak gelir zaten.
Tahrik edeceksin
Nasıl karşılaşmıyoruz takipeşmşyoruz da
İstemiyor demişsin ya reelde ya sanalda bir kontak var demek
Vardı işte istemiyo kapadı o yolları yani sevgili olmak istediğimi zannediyo
Sevgili olmayacaksa neden takılıyorsun bu kadar
Al içine
Yaşın kaç?
seni begenmiyurdur bayan
Cilve yap
Cilve yap