Biz 2 haftadır sevgiliyiz. Dudagımdan öpmeye calıstı ama izin vermedim ciddi bir dille uyardım. Sevdiğim için yapıyorum istemezsen yapmam dedi.
bu çocuğun amacının ne olduğunu nasıl öğreneceğim?
bu çocuğun amacının ne olduğunu nasıl öğreneceğim?
İnsanlığın temel amacı üremek. Bu içgüdü de seks istememize sebep oluyor, amacı cinsellik olmayan insan yok yani.
Bunu biliyorum. Ben demiyorum ki bana asla dokunmasın, öpmesin vs. Ben her şeyin zamanı olduğunu düşünüyorum. 2 haftalık sevgili olan 2 kişi her şeyden önce birbirlerini tanımaya çalışmalı. Zamanla öpme de olur dokunma da hem daha değerli olur
sevgili olduğun kişi zaten seni cinsel yönden beyenen kişidir. Yoksa kanka olurdun zaten
Ben hiçbir zaman beni öpmesin demiyorum zaten ama 2. haftadan daha birbirimizi normalce tanımak varken onun dudaktan öpme isteği bana normal gelmiyor
3 saat konuşsam birini tanırım 2 haftada neyini tanıyamadın merak ediyorum, siz bir araya gelince sadece bakışıp havadan sudan mı konuşuyorsunuz
3 saatte 2 haftada 1 ayda sadece nasıl biri olduğuna dair kendince fikir edinirsin arkadaşım , birini gerçekten tanımak için uzun bir zamana ihtiyaç var. ayrıca bazı kişiler kendini hemen belli etmez İyi görünmeye çalışır
sorduğun sorulara seni tatmin edecek cevaplar almıyorsan zaten yolu ver gitsin, şüphelerin varsa buluşma o zaman konuşarak ya da mesajlaşarak tanımaya çalış ne diyim
daha nasıl anlamayı bekliyosun acaba illa yatağımı atsın
Yol ver mi diyorsuun şimdi? 2. Haftadan dudaktan öpmeye çalışan erkeğin amacı kesinlikle beni kullanmak Mıdır net bir şekilde
yol ver demiyorum ama şunu anlamalısın yeni başlayan ilişkide kadınla erkek aynı düşünmez erkeğin ilk odaklandığı nokta bacak arasıdır zamanla hoşlantı sevgiye ve aşka dönüşür o zamana kadar zaten istediklerini yaparsan ve sırf onu kaybetmemek için yaparsan sonun pek iyi olmaz arkadaş ortamlarında meze olursun sadece sende istiyorsan izin ver sadece
Cevap
15Cevap
amacını hep cinselliğe yöneliyorsa anlayabilirsin ve sen sürekli hayır diyince bir zaman sonra bıkacaktır
2 haftada dudaktan oomeye çalışıyor sa zaten buyuk ihtimal cinsellik
Bu durum benim çok moralimi bozuyor. Hani bazı tipler vardır p*çtir amacı s. kstir ve dışardan da gayet belli olur nasıl biri olduğu 2. haftada öpmeye çalışsa şaşırmazsın ama benim sevgilim olan çocuk dışardan bakınca o kadar düzgün biri ki.. arkadaş çevresi olsun melek gibi insanlar kendisini de nerdeyse herkes sever görünce selam verir “efendi çocuk “ itibarı görüyor yani. Onu da harcamak istemiyorum ama emin de olamıyorum. Sıkışıp kaldım
Oda oyle gorunup seks istiyodur belki bunu zaman gosterir ama efendi birinin 2 haftada opusmeye kalkmasi celiski
Erkekler boyle seyler yapmak ister ama illa dudak sart degil bide dudak 3. Hafta felan
verirsin. ayrılırsa anlarsın ki seninle sevişmek için birlikte.
cinsellikten uzak durduğun sürece bırakmıyorsa seviyordur
Mikmesse senindir mikerse senin olmamistir hic 😂😂
Ne alaka gerizekaIı. Sevgilinle öpüşmeyeceksen niye sevgilisin. Oturup arkadaş gibi muhabbet etmek için mi
Sen 2 haftalik
Sevgilinle opusurmusun ki
canım hariç tümüne katılıyorum çocuğun kankası olacak bu gidişle
@siyahcorap iyi de bu iliski daha 2. haftada. Bu kadar erken mi olmalı böyle seyler. Her seyin bir zamanı vardır
@sssaaahhhhip 36 yaşındaki herifin attığı yoruma bak. ne zaman istersen o zaman öpüşürsün. yok 2 hafta sonra olsun yok 5 ay sonra olsun gibi bir süresi yok onun. mal mısınız nesiniz
cinsel yönden seni arzuluyor belliki ve cinselliği tatmış birisi ise bu ilişki en fazla 1 ay sürer. ayrıca en heyecanlı ve istekli zamanları. seni arzulaması, hayalini kurması vs. rahatsız oluyorsan hiç uzatma bence.
2 haftadir tanidigin biriyle opusebiliyorsan 2 aya yatagada girersiniz kucuk hanim,
@sssaaahhhhip girmek istiyorsa girer arkadaş varsayım üzerine mi şekillendircek ilişkisini, yatağa girince illaki ilişkiye girmesi mi gerekiyor sarılıp uyumakta en büyük zevklerden birisi, sen evli değilsen görücü usulü evlen birader.
Siyahcorap yataga girip girmemesi degil sorun, sadece soruyu soran arkadasa gerizekali diye hitap etmesi, bu seni rahatsiz etmiyor anlasilan
@sssaaahhhhip ona katılmadığımı yazdım zaten yazdığım kelime canım diye çıktı incelersen
Ben sadece ona hatasini gostermeye calismak istiyorum
@sssaaahhhhip senin gibi çomarları o kadar biliyorum ki yapcağın yorumu cevabımı atmadan tahmin ettim. ulan mal, yok şu kadar ay sonra öpüşülür, bu kadar ay sonra sevişilir diye ahkamı nerenden uydurup kesiyorsun. Kullanma kılavuzu mu var elinde
Herkes sevdiği kişiyle bir şeyler yaşamak ister ama SEVDİĞİ KİŞİYLE. Sevmek için de birbirini çok iyi tanımak gerekir, aynı şeylere gülebilmek ağlayabilmek gerekir sonuç olarak sevmek için ZAMAN gerekir. 2 hafta da beni ne kadar tanıdı ne kadar sevdi de dudağımdan öpmeye kalkıştı bunu düşündükçe çıldırıyorum.
seks ya da sevişme için sevgi gerekmez. Senin seksi olman, onu tahrik etmen, ya da çok tatlı olman seks için gerekenlerden bazıları yani sevgi varsa seks vardır diye birşey yok. Aşk, tutku, şehvet varsa seks vardır.
Amacı cinsellik olan erkek en başta zaten senle uğraşmaz bu bir. Değil öpüşmek, sevişmek için bile iki hafta beklemez bu iki. Sevgilim demeye değer bulduğun insanı öpmek dünyanın en doğal şeyidir, iki haftalık sevgilinle öpüşmek senin değerini alçaltmaz, bu üç. Şöyle saçma tabulardan kurtulmadığınız sürece de mutlu bir ilişkiniz olmaz, bu da dört.
@siyahcorap güzel kardesim her çekici bulduğunun üzerine atlayacaksan işin yaş her şeyin usulü vardır anladın mı? Ha bir de şöyle bir şey var ben daha bir tane bile erkeğin bir kıza seks amaçlı yaklaşıp evine davet edip vs yaptıktan sonra o kıza karşı masum duygular beslediğini , bağlandığını sevdiğini görmedim. Genelde istediklerini aldıktan sonra birdaha arayıp sormuyorlar bile umursamıyorlar, istediklerini alamazlarsa da bu yönde biraz daha ısrar hala alamayınca yine birdaha asla arayıp sormuyorlar amaaaaa erkek cinsellikle ilgili yaklaşmamışsa erkek bağlanıyor, seviyor, değer veriyor, köpekler gibi koşuyor kızın peşinden. Biz kabul etsek de etmesek de erkeklerin kafasında EĞLENECEK VE EVLENECEK kız ayrımı hep oluyor. En moderni de böyle düşünüyor en çomarı da
Arkadasim soruyu sorana geri zekali demissin yaa, bu arkadas bu soruyu sordugu icin gerizekali ise sende dusuncenden dolayi ne oldugunu tahmin edebilirsins artik
ya sen sevgi olmadan cinsellik olmaz dedin bal gibi olur, diğer arkadaşın dediği gibi zaten ilişkisinde cinsellik arıyorsa erkek senin gibi bağnaz bir kızla yapamaz. Senin mantığına göre sevgilim bana yaklaşmasın cinsel ihtiyacı varsa karıya gitsin, p*rno izleyip milleti hayal ederek rahatlasın ama benimle cinsellik yaşamadan sevgili olalım mantığı, neyse yaşa ve gör derim başka bişi demem.
2 haftada kaç defa bir araya geldiniz?
7-8 kez
Çok fazla değil mi normalde haftada 1 veya 2 defa buluşuyor çiftler yani uzun süreli birliktelikleri olan kişiler bile senin daha 2 hafta olmuş 1 hafta neredeyse beraber geçirdiğiniz
Aynı okuldayız zaten. Normal bence
Dudak istemesinden anlayamadın mı?
2 hafta çok erken amacı çok iyi değil gibi gibi
Dene gör ne diyim bacım
Yakında gidicidir bence
önce kızmşcan ona fazla ileri giderse amacı odur
Kendimi “onu test etmek “ için bile olsa kullandırmış olurum. Bunu istemiyorum
oyuna getir düşüncelerini çözersin
Nasıl getirebilirim?
yem at?
buluşalım bir eve filan gidelim dersin anlarsın zaten?
o gerisini getirir
Öyle yaparsam kendi adımı çıkarmış olurum. Yarın bigün kavgalı bir şekilde ayrıldığımızda gidip millete beni ne şekilde anlatır kim bilir
hım o zaman sözlerinden çözmeye çalış
herkesın amacı sevısmektır
konuşmalarından
kac yasındasınız
İkimizde 19
yasın 25 üstü burada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar