Merhaba!
Eşlerin birbirine arkasını dönerek uyuması cinsel hayatı etkiler mi?

Merhaba!
Eşlerin birbirine arkasını dönerek uyuması cinsel hayatı etkiler mi?

Bence sorun olmaz. Uyurken pozisyonlar, o anki rahatlık ve alışkanlıklara bağlıdır. Arkasını dönerek uyumak, duygusal veya fiziksel yakınlığı azaltmaz; önemli olan gündüz paylaştığınız anlar ve iletişiminiz. Her çiftin rahat ettiği şekli bulması normal ve sağlıklıdır.
Hayır ne alakası var 😃
Sen çok fenasın her lafın imaaa
Fena bakana fenayım 😂✌🏻
Şşşşş susunuz
Kimi insan sağına veya soluna dönük uyuma alışkanlığına sahipken kimisi de yüz üstü veya sırt üstü uyuma alışkanlığına sahiptir. Uykudaki vücut şekliyle cinsel yaşantının birbiriyle alakası yoktur.
Bence etkilemez ama şöyle zaten mesela ben hayatımda hiç kimseyle yüz yüze yatmadım buna eşim de dahil
Dene bence eşin sevinir
Yok yok bu bende hastalık gibi düşün birisinin nefesi yüzüme geldiği zaman tıkanıyor gibi oluyorum rahatsız oluyorum yani tavsiyen için teşekkürler
🙂
Cevap
11Cevap
Eşim bana arkasını dönüp uyuyamaz sarılıp uyumak isterim ben eğer beni istemezse defolup gitsin
Sakin ol kral
Evliysen Allah yardımcısı olsun bekarsan iş zor neyse bana bulaşmadan ben kaçıyım
Özgüven tavan
Kadına ekmek yok ilgi ile doyar karnın
Bayan bak tamam
kalp sol tarafa yakın olduğundan ben sağıma yatarım o ne yaparsa yapar kendini bana göre ayarlayacaksa sorun yok ha arkasını mı dönecek yine sorun yok
Birtek cinsel hayatı değil ilişkilerinide etkileyebilceğini düşünüyorum evli olsam kocamla o şekilde yatsam üzülürüm
Cinsel hayatı çok etkileyeceğini sanmıyorum ama prensim sercanı o kadar seviyorumki ona zaten hep sarılmak istiyorum
Bazen bu şekilde uyumak iyi oluyor. Devamlı sarılıp uyumak zorunda değiliz bence
Bence sorun olmaz yatakta 7/24 seks yapılmıyor sonuçta yorgun olursun rahat uyumak istersin ve o şekilde uyursun
hayır abartmaya lüzum yok rahatsız olmuştur diğer tarafa yatmıştır işte
Çok saçma yaa nasıl rahat ediyorsa öyle yatsın millet
En sevdiğim hoşlandığım poposunu kucağıma koyup uyuması
Etkiler. tahrik olası varsa insanın önden de arkadan da olur
Sanmam, sonuçta uyku farklı pozisyonlarda olur ama hep olmamalı
Her yatağa girildiğinde sevişilmiyor, herkesin bir uyuma şekli var.
Arkası dönük olunca sarılırım belki de onu bekliyor
Alanlarına saygı duyan arkadaş olurlar kanki misali
Ne alaka ben yüzüstü yatıyorum dönüyorum yani
Bir zahmet arkamı dönmeyeyim evlendiysem
Valla hiç etkilemiyor sarılıp sonra böyle uyuyoruz
Etkiler temas bağımlısıyım sarılmadan uyuyamam
etkiler
Kötü etkiler
Küserim ya
Etkilemez amasyada
Hiç ilgisi bile yok
Cinsel hayatı geçtim evliliği bitirir