Soruyu beğenebilir misiniz?😂
Seks bitince arkasını dönüp uyuyan partnere nasıl davranılmalı?
Soruyu beğenebilir misiniz?😂

Seks bitiminde arkasını dönüp uyuyan partner mi olur ya benim seçtiğim partnerler bunu asla yapmazlar.. belki ben bir posta daha isticem ne arkanı dönüyorsun diye bir tepki veririm
öyle davranış fiziksel bir birleşmeyi gösterir. yani ruh devrede yok duygular yok. öylesi ile de devam etmemek gerek ilişkiye.
ben orgazm sonrası hemen duşa bile girmem. sarılırız. biraz öpüşür koklaşırız. mutlu olduğumuzu ifade ederiz. hatta biraz sohbet eder sonra sarılarak belli süre dinlenme ve mutluluk uykusu uyuruz. daha sonra duşa gireriz.
Poposuna şaplak ya da pandik atabilirsiniz. Ya da sırtını örter rahat uyumasını sağlarsınız.
Poposuna tekmeyi basıp yataktan düşürmeli
Tesekurler sister
😇
Cevap
51Cevap
Bunu yapan prtneri bir defa uyarırım. Bir daha aynı şeyi yaparsa aha kapı aha sapı, dışarıdan kapat kapıyı derim.
Seks öyle bitmez zaten gadası. Seksin sonunda her iki tarafta oralla devam etmelidir. Okşama dokunmayla banyo öncesinde yatak keyfi hoş olur.
www.instagram.com/.../?utm_medium=copy_link
Öylece kurtulamaz ki benden
😂😇🙈🙈🌺🤪
Beni yarım bırakıp buny yaptıysa uyutmam 🤣🤣yok öyle bencillik…
Ama ikimiz de rahatlamışsak biraz adama rahat vermek gerekir darlamam ama bir süre sonra kollarındaki yerimi alırım. Ne de olsa erkeklerde boşalma sonrası soğuma oluyor kısa süreliğine.
Seks bitince neysede beş dakıkada boşalıp kadın tam kudrmuşken kıcını donup yatan cok koca duydum 🙂kadında banyoya girip görntulu arayıp dıldoyla rahtlyan veya koca işe gidince kollu kuvetlı erkegını eve alan binlercesi var erkekler akılı olun eşinizi ıyice doyurun yoksa yediği nanelerı yıllarca duymasınız🙂😃
Erkek işini görünce uyur fizyolojisi bu maalesef asıl işini görmeden uyursa halin duman adam gibi yapıp uyusun bırak tekmeleme canım tabi evlenince şimdi değil
Sevgilinin işi bitti yaracak tabiki daha ne yapsın ben doymadım diyosan oda sana bir güzellik yapacağına eminim istekli bir hatun yatakta bırakılmaz
Ne yapmasını bekliyorsun ki zaten işiniz bitmiş adam da yorulur yani o kadar efor sarfettikten sonra 😂 ben şahsen bir şey demezdim
Kadın arkasını dönüp yatmaz ben zaten uykucu değilim istesin gene yaparım canıma minnet o yüzden uyku benlik değil 😊
Hayat monotonlaşınca yani renk katmayıp aynı şeyleri aynı sıklıkta yaşarsan kaçınılmaz son. Bence bunu buraya getirende kabahat
Sevmediğim bir davranış şeklidir. Olaya iş gözüyle bakılıyormuş gibi hissederim buda beni kötü etkiler. Gün boyu huzursuz şekilde davranırım. 💁♂️
Götüne bi tekme ile yataktan aşağı atarım. Madem o arkasını dönüp uyuyor gitsin başka yerde dönüp uyusun :D
Ben tipsizim hiçbir kadın benimle birlikte olmak istemez.
ne o len mesain mi bitti deyip popişine çimdik atılmalı.
:)
erkek boşalınca hele 2-3 defa olursa çok rahatlar uykusu gelir uyumasıda lazım. normal birşey eleştirmeyin bu konuyu doğal karşılayın. partnerimde uyur hemen omuzlarını ovarım dayanamaz
Öyle birşey yaparsa zaten bir daha seks yapmam onunla
Arkasını dönerse de farketmez. Ordan devam ederiz sexe.
Tekmeyi kıçına atıp git yan odada uyu demeli 😂😂😂
Uyursa bende uyurum gece geri kaldır devam sonra sabaha karsiuyandirip bidaha 😂😂
Topu taca atmalı totoya tekme
Yazmama gerek kalmadı, teşekkürler
Sonuçlarına katlanır arkadan devam 😂😂belki ben doymadım
Eğer öyle yaparsa, penise benzeyen bir şey al koy kendi önüne Ve arkasından sıkıca sarıl görsün dünyanın kaç bucak olduğunu 😂🤣
arkasından bir tekme vururum ve ona bir ders veririm
Öyle kıçını dönüp uyuyamaz yine alttan girer yalarım ya da çevirip kucağıma üstüme alır öyle uyuruz
Göyüslerini avuclarım arkadan pompalamaya devam ederim
Beni zevkin doruklarına çıkarmışsa ikimiz de sonuna kadar tadını almış isek arkasını dönebilir çünkü çok yorulmuştur bende arkadan sarılırım
Ben arkamı dönüp uyuyamıyorum yataktan gönderiyorum işim biti mi
Kıçına tekmeyi vurun, yerde uyusun 😅😂
Bir sonraki sefere sağ eliyle halleder işini
Görüp göreceği o olur
Napsın yarın iş var uyusun tabi :D
''hoop hemşerim nereye?''
Yorulmustur garibim olasun o kadarda😁😁
Ne çabuk pes ettin derdim. Emin ol yine döner 😂
Berbat bir arkadaştir
Kı... ına bir tekme atılmalı.
yoruluo insan napsın :D
demek ki zevkin doruğuna ulaşamamış diye düşünürüm
Yani hoş olmaz bence Sarılmak varken
Ağzına oturup ossur 🤣🤣🤣
Hazır arkasını dönmüş vur tekmeyi düşsün yataktan
Ohh misss devamkeee yat zibar ayı diyeceksin
Terli terli yatması için yürek yemiş olması lazım.
Üstünden yorganı çekip yataktan aşağı itmeli 😄
Yataktan kovmalı hatta bir daha seks yapmamlı
Yorulmuştur derim herhangi bir tepki vermem
Kanki göte tekme atcan 😂😂
götüne tekme koyulmalı
Tekmeyle yataktan atılmalı 😊
Poposuna tekmeyi basarım yataktan atarım onu
Cezalandırırım, biraz kıvranır.
Gerçekten öyle yapan var mı
strapon geçirmeli
bi tekmik atsan yeridir :D
Kesinlikle tripli