Selam💛
kendi zevki için partnerinin uykusunu bölüp sevişmeyek isteyen kişi bencil midir?

Selam💛
kendi zevki için partnerinin uykusunu bölüp sevişmeyek isteyen kişi bencil midir?

Uyandırma şekli önemli diyerekten konuya geç de olsa bir giriş yapayım dedim😄
İsten yorgun gelmiş, yarın izinli yatakta öylece uyumuş kalmış bir partneri akşamdan uyandırırsan biraz bencil olabilirsin.. Ama ertesi sabah, mükemmel bir oral seksle uyanırsa bu partner hem vücudu bir anda dinlenmiş olur, hem isteği yüksek olur hem güzel bir sevişme yaşamış, hem de mükemmel bir güne merhaba demiş olur..
Bunlar ince çizgiler, aralarında çok ince farklar var.. Ama anlaşılması çok da zor değil..
Selam gadası 🙃
Seks karşılıklı bir dürtüdür. İnsan seks için partnerini utandırmasını bilirse güzel bir seks ortaya çıkabilir. Oralla uyandırılan bir partner sekse kayıt diyemez.
Evet bencildir. Hatta paronayaktır
Cevap
16Cevap
Bencil değildir ama ben uyandırmazdım
Yani ben zaten bunun için özellikle uykudan uyandırılmayı doğru bulmam bir de kendisi gelişmeli her şey,
Seks yapmak için beni uykumdan uyandırırsa onu öyle bi * ki hayatı boyunca bi daha uyandırmaya kalkışamaz
Hayır, sevişmek isteyen kişidir. Geri çevrilmemelidir.
Zaman mekan fark etmez değişmeyen tek şey kişiler olsun tamam gerisi önemsiz her daim olurm
Yo hayır değildir, onunla birlikte olmak istiyor onu istiyor bu güzel bir şey.
Ne zaman, niçin uyunduğuna ve ne zaman, niçin uyanılacağına göre değişir?
Çişi grlmiştir bahane edip haşne fişne edecek
elleyerek tahrik edip öyle başlamak buna alternatif yoldur:P
Daha ne yapsın fedakardır
Hayır. Daha bile hoştur.
Bence her şey karşılıklı
Zorda kalmıştır bence
Bencil değildir.
Bence değildir
Hayır idealdir
Hayır tabikide en güzelini yapıyor
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?