Erkek ve kadın veya iki erkek iki kadın her neyse işte hangi cin olursa ilişki esnasında bile tamamen çıplak olmanın sakıncaların büyükler anlatırdı. Doğacak çocukların ahlakı bozuk olurmuş.
Kıyamam neden mutsuzsun daha çok gençsin , dik dur hemen eğilme, sendeki dertler bir çok kişide var belki daha fazlası , Şükret daha büyük derdim yok diye. Canın sıkılınca konuşuruz yaz bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Enteresan bir soru olmuş. Kırk yıl düşünsem aklıma böyle bir soru gelmezdi.
Cevabı çok kıttı merak ettim yinede cevaplarınızı o yüzden sordum.
Ve cevaplar hala kıt.
Soru güzel soruydu diğer soruyla karıştırdım pardon
Çok sakıncaları var;
üç harfliler kolayca girerler
Deprem anında giyinme fırsatın olmaz
Üç harfliler kolayca girerler derken
senle ilişki kurarlar, çıplak yatmak dinen sakıncalı
Doğrudur. Ama çok güzel bir şey arada bir çıplak yatmak.
Erkek ve kadın veya iki erkek iki kadın her neyse işte hangi cin olursa ilişki esnasında bile tamamen çıplak olmanın sakıncaların büyükler anlatırdı. Doğacak çocukların ahlakı bozuk olurmuş.
İlk kez senden duydum böyle bir şeyi seks zaten çırıl çıplak halde yapılır ve çırıl çıplak o yatağa girip sevişilir, sarılıp uyunulur.
Gençsin daha neler duyacaksın gözüm
Doğru.
Aklın çıplaklıkta fikrin seks te nolacak böyle halin
Tam olarak öyle değil aslında sadece proslemlerim bu probler beni hem rahatsız hemde üzüyor ister istemez, mutsuzum anlayacağın.
Kıyamam neden mutsuzsun daha çok gençsin , dik dur hemen eğilme, sendeki dertler bir çok kişide var belki daha fazlası , Şükret daha büyük derdim yok diye. Canın sıkılınca konuşuruz yaz bana
Tabi ki konuşalım, bilgilisin baya.
Hava sıcaklen terlemezler. Ve canı isteyen istediğinde isteğini hemen alabilir. Soyunma derdi olmaz.
Evet.
erkenden cocuk olur
Her zaman hazır ve elinin altinda
Füze patlamaya hazır halde diyorsun yani her daim :P
Hemde nasil
Çiftleri bilmiyorum ama ben çıplak yatıyorum
Sıcaktan mı, isteklerin mi geliyor diye, çünkü kışında çıplak halde yatanlar olabiliyor.
Kışında cıplak yattığım oluyor ama istekten değil sağlık açısından
Doğrudur sağlık açısındanda yeri var ama ister istemez isteklerin gelmiyor mu o anda, çıplaktan kastın iç çamaşırlı mı, iç çamaşırsız mı yatıyorsun?
İç çamaşırsız yatıyorum tabiki isteklerim geliyo ama frenliyorum kendimi