Ben bana hep açık olmasını içinden geldiği gibi davranmasını istiyorum sekste zaten öyle de yapıyor ama utandığı fantezileri varmış ve ben bunları yeni öğreniyorum gerçekten inanılmaz kötü hissettim nerdeyse 5. yılımıza giricez yeni yeni öğrenmek nedir ya sebebini sorduğumda sen çok narinsin böyle şeyleri belli edemiyorum rahatça diyor narinlik ne alaka yani
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayÇekindiği için , senin olumsuz düşüneceğini ya da ters tepki yanlış anlama gibi sebeplerden dolayı söylememiş olabilir. Gerçekten Narin olabilirsin , vücudun narin olabilir ya da düşüncelerin bunu bilemeyiz bir de eğer baskın karakter yapın varsa ve normal İletişimde önde oluyor ve hatta ona karşı baskın oluyorsan bu sebeple kendini kapatıyor olabilir. Mesela senin içinde de hırçın bir sevişme ve derinliklerinin darmadağın edilircesine şekilde becerilme arzusu vardır diyelim. Sen ona bunu belirtmezsin belki ama o bunu belirtmez değil , belirtemezlik içinde hisseder kendini.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
6 ayBazı şeyler öyle direkt söylenemiyor. Söylerse seni kaybetmekten korkuyordur. Bu yüzden doğru anı beklemiştir ve fantezi dünyası öyle bir şey ki dipsiz kuyu kimin neyi sevip neyi sevmeyeceğini asla bilemezsin
09 Yorumla
Soran6 ayYa öyle de ben ona hep soruyordum bana söyleyemediğin zevk aldığın başka şeyler var mı diye ve hiç söylemedi
- 6 ay
Yani tavırlarını bilsem yatakta belki fikir üretebilirim bunlardan da hoşlanabilir diye de bilmeden bişey diyemiyorum kusura bakma
Soran6 ayTeşekkürler yine de
- 6 ay
Rica ederim seni ilk bu konuda tedirgin eden hangi isteği oldu peki
Soran6 ayTedirgin olduğum bir isteği yok ki
- 6 ay
Acaba başka neler istiyor diye seni tedirgin eden diye sordum ama neyse bunlar çok mahrem konular anlatmak istemiyorsan anlarım
Soran6 ayBaşka pek söyleyemediği bir şey kaldığını sanmıyorum tedirgin olduğum da yok ya isterse diye düşündüğüm
- 6 ay
Anladım o zaman renkli ve güzel bir hayat dilerim ikinize ☺️😇
Soran6 ayTeşekkürleere
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
6 ayEşlere fanteziler çok anlatılmıyor. Anlatılsa belki ters tepecek endişesi ile ne gerek var diyip geçiyoruz. Ya da diğer ihtimal, daha düzünü yapamıyoruz şimdi ne el göz bağlaması filan diyoruz
14 Yorumla
Soran6 ayYa çok saçma asıl eşe anlatılmaz mı bunlar?
- 6 ay
Düşün ki daha düzünü bile yapmaya zor ikna ediyorum. Fanteziye mi sıra geldi. Gerçi sizin belki daha tutkuludur sevişmeler. Tutkulu ilişkide fantezi anlatılmamasını garipserim ben de. Ama tutku yoksa görev gibi yapılıyorsa eşlerden biri frene basınca diğeri de fren yapar. Senin eşin de böyle olabilir
Soran6 aydüzenli ve tutkulu bir cinsel hayatımız var o yüzden sinir oldum ben de bu zamana kadar nasıl söylemez diye
- 6 ay
Peki senin tepkinden çekindiği için mi söylemediğini ifade etti. Erkek daha cesurdur bu konularda aslında
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
6 ayşu an seks hayatınız daha zevkli olmaya başlamış olması lazım çünkü insan zevklerini açabildikçe daha fazla keyif alıyor. senin için bu durum kötü mü oldu iyi mi tam anlamadım sorundan?
03 Yorumla
Soran6 ayİyi oldu ama sorun bu zamana kadar söylememiş olmasıydı
- 6 ay
belki de tepki vereceğini düşünmüştür vs olabilir zamanla açılmış, aslında senin için değişik bir zevk unsuru daha bu durum çünkü bir şey keşfettin ve yeni bir şey bu
Soran6 ayevet doğru
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
80Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayEvlilikte fanteziler olmalı bu cinselligin tuzu baharatı biberi dir
13 Yorumla
Soran6 ayZaten öyle ama neden 4 5 yıl sonra söylüyor diye sinir oldum başından bilmek bu zevki yaşatmak isterdim
- 6 ay
Geckalmis degilsin
Soran6 ayevet
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayHiç anormal değil kanka çünkü
insan kendi zevklerini yıllar
geçtikçe daha rahat keşfeder
Utandığı şeyleri şimdi açması
sana güvendiğini gösterir aslında
iletişim arttıkça uyum derinleşir 🙂03 Yorumla
Soran6 ayYa kötü hissetmemin sebebi ben defalarca sormama rağmen daha yeni söyleyebiliyor olması
- 6 ay
Geç söylemesi seni değil durumu
anlatır kanka çünkü insanlar bazı
zevklerini dile getirmek için
güvenin iyice oturmasını bekler
Defalarca sorman baskı değildir ama
hazır hissetmesi zaman almış olabilir 🙂
Soran6 ayAnladıım
Gizli Üye(30-35)6 ayYa normal bi süreç. Ancak açılıyor insan dört beş sene de.
89 Yorumla- 6 ay
Evli misin
Cevap sahibi6 ayEvet.
- 6 ay
Zaman geçtikçe yeni fantazilere ihtiyaç oluyor dimi
Soran6 ayYine de bilmek hakkımdı ama sevdiği şeyleri yaşatmak istiyorum o daha yeni yeni açıyor kendini
- 6 ay
Çekinmiş olabilir
Cevap sahibi6 ayÖğrendiğinde insan önce bir kötü hissediyor evet ama tamamen doğal bi durum, sonrasında kanıkıyorsun
- 6 ay
Evet bencede sonuçta bu Fantazilerdrn karşı tarafta zevk alıyor aslında size sormak istediğim birkaç bir şey var ama
- 6 ay
Acıldnmı
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. cinsellik ve özellikle fanteziler hassas konu diye belki açılamamıştır... neyse söyledikleri sana uygunsa keyfiniz bol olsun ;)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. seks partneri degılsın eşi olduğun ıcın her fantezisini söyleyemez sana açık olmasını söylemen yetermı bılemem ama en yukseldıgı zamanda yatakta sorarsan daha neler söyler 😁
05 Yorumla
Soran6 ayEşi olabilirim ama seks partneri de benim sonuçta.. Her şeyi bilmek hakkım veya ona zevk aldığı şeyleri yaşatmak çok isterim ama o bana daha yeni yeni açılıyor 5 yıl olmuş
- 6 ay
Haklısınız sizin gıbı düşünen çok fazla kadın yoktur ıllakı vardır ama ıstısnadır bana göre çoğu eş görev gıbı yapar cinselliği
Herhangı boru degılsınız ya da sevgılısı o yüzden sızı üzmek ya da farklı dusunmenızı ıstememıstır
Siz bunu daha önce belırtttıysenız soylemedıyse o onun eşşeklıgıdır dıyebılırız
İsteklerının ne olduğunu bılmedıgımızden yorum yapamıyoruz fantezı dünyası çok genıs ve tuhaf
Soran6 ayYa istediği şeyler bdsm tarzı şeyler canımı yakmak hoşuna gidermiş vs vs işte o yüzden çekinmiş
Soran6 ayÖyle yapıcam teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayZaman geçtikçe yeni fantazilere ihtiyaç olabiliyor
10 Yorumla
6 ayBaba azmış
Artık içindeki canavarı durduramıyor
Allah size kolaylık versin…07 Yorumla
Soran6 ayteşekkürler benim de işime geliyor
- 6 ay
Baba mutlu o zaman
Süreler uzamış rutinler sıklaşmıştır
Soran6 ayEvett
- 6 ay
Bu gece de vardı sanırım
Baba yorgun düşmüş olmalı
Soran6 aybu ay ayrı bi istekli 😂 her yıl bu aylarda bir şeyler oluyor adama
- 6 ay
Babanın Mart ayı Kasım demek ki
Hep daim olsun
Beline şeyine kuvvet diyelim - 6 ay
Yine uyandı sanırsam
Gizli Üye(25-29)6 ayÇekiniyor insan. Ben de evliyim. Biz de yeni keşfetmeye başladık ama fanteziye açığız diye de b. kunu çıkarmak istemiyorum. Benim de istediğim şeyler var eşimin de ama her şey söylenmiyor inan
04 Yorumla
Soran6 ayYani normal bir durum mu
Cevap sahibi6 ayEvet gayet normal, eşimi seviyorum kıyamıyorum sert yapmaya ama alışmaya çalışıyorum buna o da sert seviyor çünkü
Soran6 ayNe güzel
Cevap sahibi6 ayHiç mi bir şey yapmıyor eşin
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
6 ayyani söleyememesi çok nromal bende bu konuda zorumdur
014 Yorumla
Soran6 ayama koskoca 5 yılda hiç mi söyleyebileceği bir an olmadı ben kaç kere de sordum seninle her şeye açığım var mı söyleyemediğin zevk aldığın şeyler dedim yok olsa söylerdim dedi
- 6 ay
yani bazı şeyler açık olunamıyor demekki :D benim de var ben de sölyeemiyorum
Soran6 aySen de mi evlisin
- 6 ay
evet
Soran6 ayYa neden böylesiniz söyleyin işte ne seviyorsanız 😂 biz söylüyoruz
- 6 ay
sende evlisin
- 6 ay
daha özel bir yerden yazsan daha rahat konusurum
Soran6 ayBen evliyim ve sevdiğim her şeyi eşim biliyor ben yeni öğreniyorum sadece. Özelden konuşmuyorum ya teşekkür ederim
- 6 ay
anladım :D abartaküs bşii değil de hani neden olduunu anlaman için idi neyse
- 6 ay
Peki sana neyi söylememiş
Soran6 ayBdsm sevdiğini söylemedi canımı yakmak hoşuna gidermiş daha çok yükselirmiş bazen canı istiyormuş ama söyleyememiş
- 6 ay
Yani o esnada bu yapılır ya bu zor değil söylenebilirmiş
Soran6 ayBen de bunu diyorum işte
- 6 ay
Ben daha ağır bişi sandım bellide sonradan oluştu
6 aybence bu konularda bırbırınıze acık olmamanız ılerıde sorun olur
014 Yorumla- 6 ay
her duyguya acık olman lazım
Soran6 ayBen zaten açığım ona da söylüyorum narin olabilirim ama yatakta her şey değişiyor sonuçta ama çekinmiş işte ne bileyim kötü hissettim yani 5 yıllık kocamın yeni yeni şeylerini öğreniyorum
- 6 ay
sunu soylemem lazım sana sen herseye acıkmısın
- 6 ay
bu tarz durumların karsılanamaası ılerıde evlılıkte bosanmaya goturuyor veya aldatmayı ılıskıyı
Soran6 ayben her şeye açığım eşimle ama o bunu anlamıyor
- 6 ay
sen bunu ona hıssetırmelısın hareket ve davranıslarınla
- 6 ay
ılk deneyımın mı esın
Soran6 ayİkimiz de birbirimizin ilkiyiz ve ben zaten hissettiriyorum
- 6 ay
bence biraz kendını tanımanla alakalı bır durum anlatabılırım
- 6 ay
ılıskıde lıbıdosu baskın kım
Soran6 ayYani libidosu baskın yok ki ya ikimiz de çok istekliyiz güzel bir cinsel hayatımız var sekste baskın olan o ama
- 6 ay
bence senınde cesıtlendırmeye ıhtıyacın var bunu ortaya cıkartmaya taktık ıstermısın
Soran6 ayHayır tesekkürler
- 6 ay
r. e
Gizli Üye(45 üstü)6 ay20 yıldır öğrenemediğime göre, normaldir seninki.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayYani açık olması iyi olurmuş önceden. Ama şu an gayet iyisşnizdir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBelki tepkiden cekinmis olabilir aynı şey bende de oluyor eşime karşı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Narinlik bahanesi senden hep cekinmis düşüncelerini dile getirmek adina.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hem tanıyınca zevki çıkmaz senin böyle tanınan daha iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 ayİyi işte eşin senden istiyor bu da güzel
18 Yorumla
Soran6 ayBenden isteyecek tabi kimden isteyecek başka 😂
- 6 ay
Monotondan aktiviteli olaylar işte yenilikler harika olur farklilik. Belli mi olur senden değil de başkasından isteyenler de var diye dedim bu da güzel 😅
Soran6 ayTesekkürlerr
- 6 ay
Rica ederim. Sende bence mutlu olmus eşinden duyunca bunları sanki 🤣😅
Soran6 ayHoşuma gitti evet umarım bilmediğim başka bir şey yoktur
- 6 ay
Umarim yoktur ama fantezi dünyası değişken ve yeni seyler de gelebilir
Soran6 ayevet olabilir
- 6 ay
Bakalım neler neler de gelecek 🤣😅 daha bunlar ne ki
6 ayÇekinmiştir sorun etmeyin.
14 Yorumla
Soran6 ayEşiyim ben onun çekinmemesi gerekiyor
- 6 ay
Evliliğinizin derinliğiyle alakalı olabilir. Birde 4,5 yıl hala minimum seviye ilerleyen yıllarda ikili ilişkilerinizin temeli sağlam olur. Akışına bırakın.
Soran6 ayTeşekkürler
- 6 ay
Sağlıcakla.
Gizli Üye(18-24)6 ayNeler istediğini merak ettim :D Narinsin felan dediğine göre
06 Yorumla
Soran6 ayBdsm içerikli şeyler ya hiç söylememişti bu zamana kadar
Cevap sahibi6 ayşimdiye kadar yaparken yeni şeylere açık olduğunuzu ya da farklı şeyler arayışında olduğunuzu hiç farketmediniz mi?
Soran6 ayHep söylüyordum seninle her şeyi yaparım diyordum ve arada soruyordum zevk aldığın bana söyleyemediğin şeyler var mı diye
Cevap sahibi6 aybişey sorcam özel daha detaylı ama yazarmısın bi bana dirk
- 6 ay
Kadının kocasını ikna edemeyeceği şey yoktur sen açacaksın onu
Soran6 ay5 yıldır sorup duruyorum daha ne kadar açayım
Gizli Üye(30-35)6 ayNe güzel bak hemen herşeyi bitirmemissiniz zamanla oluyor heyecan bitmeZ hemen
011 Yorumla
Soran6 ayHiç böyle düşünmemiştim teşekkür ederim
Cevap sahibi6 aySende çokmu narin davraniyosun
Soran6 ayHayır narin biri değilim ki eşim öyle görüyor acı eşiğim de gayet yüksek yani ve yatakta her şeye kabul olan biriyim ben ona da söyledim defalarca
Cevap sahibi6 ayEşinin cüsselmi çok senden
Soran6 ayAramızda 22 cm var kilo olarak da çok evet spor yapıyor o yüzden kalıplı baya
Cevap sahibi6 ayİşte kendinden korkuyor sana zarar veririm diye
Soran6 ayYani bilmiyorum artık ben ona da tamamım
Cevap sahibi6 ayYeni yeni ne gibi fantezileri var mesela ya bak rahatça konuşamıyoruz istersen TKP at orada fikir veririm sana bı ewli olarak
Soran6 ayFikire gerek yok ki teşekkür ederim yeni fantezileri bdsm tarzı şeyler ya canımı acıtmak istiyor kısacası
Cevap sahibi6 ayİmmm ozamam dikkanet artık sakatlanirsin falan 😁
Soran6 ay😂😂
Gizli Üye(30-35)6 ayYeni seyler fanteziler nedir soylermisin peki😂😇
04 Yorumla
Soran6 aybdsm
Cevap sahibi6 aySen seviyomusun peki
Soran6 ayEvet severim ben de
Cevap sahibi6 ayPeki faha uc teklifleri oldumu ve etse ne dersin
Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Kaba saba bir adam mı olsun yatakta.
Her türlü fanteziyi uygulasın mı yani.
02 Yorumla
Soran6 ayHayır içinden nasıl geliyorsa nasıl zevk alıyorsa öyle davransın istiyorum ister kaba ister kibar ben her şekilde ayak uydururum ama o açmıyor kendini
6 ayNeyseki açılmış bence üzme kendini olur böyle çekingenlikler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
6 aynarinlik bahane bence o da yeni keşfetmiştir :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu durum normal çünkü bazı şeyleri eşlerinin yanlış anlayacağını düşünüyorlar bunu da aşmanın yolları var tabii
00 Yorumla
6 ayNormal
hatta kabul etmezsen ; aldatmaya kadar gider01 Yorumla
Soran6 ayNe iğrenç bir düşünce
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
6 ayYav olabilir, her şey de eşe dosta söylenemez ki
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 ayne gibi istersin çözebilirim
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Normal. ögrenmen amasyada
10 YorumlaEşler arasında utanma gizli sakli olmamalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Daha zaman geçtikçe çok şey öğrenirsen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayNeymiş ki sana söyleyemedigi fantazisi. Bdsm mi yani?
01 Yorumla
Soran6 ayEvet canımı yakmak hoşuna gidermiş
- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
6 ayNarinsen nasıl şey yapıyor seni ne saçma
23 Yorumla
Soran6 ayNarin falan değilim zaten eşim öyle görüyor ben her şeye açık olduğumu da söyledim
- 6 ay
Narin narin yapıyor herhalde o şeyide😂
Soran6 ayHayır yeri geldiğinde gayet hayvan gibi olabiliyor ama bdsmyi söyleyemiyor beyefendi 😂
6 ayNasıl yeni zevkler merak ettim ben bedensel engelli bir erkeğim de
00 Yorumla
6 aybdsm tadını alınca ikiniz de vazgeçemezsiniz haberin olsun😍🥵
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.
6 ayNasıl fanteziler ki bunlar?
07 Yorumla
Soran6 aybdsm
- 6 ay
Sen seviyor musun peki?
Soran6 ayEvet severim
- 6 ay
Tamam işte ben de severim de yapsın sana
- 6 ay
Kelepçe vs tek mı seviyorsun yoksa tokat, kırbaç yemek de mi hoşuna gidiyor? Yani canının yanması hoşuna gidiyor mu?
Soran6 ayevet zevkle karışık acı hoşuma gider ben de söyledim zaten
- 6 ay
Söyledikten sonra ne dedi? Yapacak mısınız
6 ayya çekinmesi normal zevkleri neymiş mesela
01 Yorumla
Soran6 ayYa bdsm seviyormuş ama ben yeni öğreniyorum
6 ayyeni yeni ögrendiklerin neler merak ettim
06 Yorumla
Soran6 aybdsm
- 6 ay
detaylı dinlemek isterim yazman mumkun mu
Soran6 ayHayir özelden konuşmuyorum
- 6 ay
merak etmeyin rahatsız etmem size bişeylerde sormak istiyorum sonra engellersiniz
Soran6 ayHayır rahatsız edersiniz diye değil uygun bulmuyorum sadece evli biri olarak
- 6 ay
anlıyorum ama burdaki sohbet gibi olucak zaten bundan farkı olmicak.. rica etsem yazarmısın
6 ayHiç olmazsa sorun bazı şeyler zaman alır
02 Yorumla
Soran6 aySordum zaten kaç kere
- 6 ay
Hazır olmak zaman alır
6 ayNe gibi fantezileri var ki
010 Yorumla
Soran6 aybdsm
- 6 ay
E neden zoruna gitti ki adamcağız sana kıyamıyo hırpalamak hor kullanmak istemiyor
Soran6 ayYa seviyorsa söylesin istiyorum saklamasın benden yine yapıp yapmamak ona kalmış ben zevk aldığı her şeyi yapmak isterim ama o anlamıyor
- 6 ay
Olsun çok ponçik narin vir kızsan adam kıyamaz sana
Soran6 ayÖyle değilim eşim öyle görüyor 😂 gayet acı eşiğim yüksek
- 6 ay
Hani bazı tatlı kızlar vardır insan bunu z. kmeye kıyamaz denir. Değil daha bdsm
- 6 ay
Senin kızdığın o nokta bence seninde bdsm den zevk alman. Yıllardır birbirimizi mahrum bırakmışız awk bu zevkten kızgınlığı gibi 😂
Soran6 ayHayır ben aşırı bdsm seviyor olsam ona söylerdim zaten o benim en sevdiklerimi biliyor ama ben yeni öğreniyorum kızgınlığım bana kendini açmamasınaydı
- 6 ay
Anladımmmm sen istiyorsunki benim yanımda kendisi olsun. Gidip o fanteziler elin oro. ları ile yapmasın içinde kalmasın
Soran6 ayBen dışında kimseyle yapamaz zaten öyle bir şey düşünmedim
Yeni yeni hangi fantezisini öğrendin
08 Yorumla
Soran6 ayBdsm içerikli şeyler ya
Soran6 ayTabii ki
Soran6 aySanmıyorum
Soran6 ayBaş başa olan her şeyi isterim
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 aySanırım öğrendiğin fanteziler biraz sert şeyler
06 Yorumla
Soran6 ayEvet öyle
- 6 ay
Peki bunlar senin hoşuna gitti mi yoksa sinir mi oldun
Soran6 ayHoşuma gitti tabii ki ben eşimle her fanteziye kabulüm ama o anlamıyor
- 6 ay
Neymiş bu fanteziler
Soran6 ayBdsm içerikli şeyler
- 6 ay
Hmm. Ben de çok severim..
İlişkiniz de yeni bir dönem başlıyor
Nasıl şeymiş onlar
01 Yorumla
Soran6 aybdsm
Neymiş fantezileri
04 Yorumla
Soran6 aybdsm
Soran6 ayevet
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
6 ayBelki yeni ediniyor o zevkleri.
01 Yorumla
Soran6 ayHayır 3 4 yıldır varmış bdsm seviyormuş bazen canımı yakmak istiyormuş ama söyleyememiş
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayNe mesela? Ne istyor yazar mısın?
012 Yorumla
Soran6 ayBdsm istiyor
- 6 ay
Hmm senin fikrin ne bu konuda
Soran6 ayEşimle baş başa olan her şeye kabulüm sevemeyeceğim bir şey yok
- 6 ay
Ozman sende yatakta biraz onu yönlendir rahst olmasını sagla. olabilidifğince sınırları zorlamasını sagla. bence sende cok zevk alırısn
Soran6 ayBenim yönlendirmemi sevmiyor kendisi baskın olmak istiyor ben de böyle seviyorum zaten erkeğin baskın olması çok daha iyi
- 6 ay
tamam işte onu bdsm ye veya sert hareketlere tsvrınla belli et. sen cok mu isteklisn genelde?
Soran6 ayBen de çok istekliyim o da ama sekste o baskın taraf
- 6 ay
Hmm tamam baskın olsun sende kendine bırak. haftada kac oluyor?
Soran6 ayÇok oluyor ya ara vermiyoruz pek bazen neredeyse her gün bazen de 1 gün ara veriyoruz isteğimize göre değişiyor
- 6 ay
Ooo cok iyi böyle olması daha da güzel. sende baya arzulusın anlaşılan:)
Soran6 ayEvet
- 6 ay
Güselmiş. Detsylı istersen konuşalım
Gizli Üye(30-35)6 ayherşeye açık mısın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayNe ki zevki?
123 Yorumla
Soran6 ayYa öyle sıradışı şeyler değil klasik fanteziler herkesin bildiklerinden
- 6 ay
İşte nedir onlar sorunun cevabı buna göee değişebilir
Soran6 ayYa bunun ne önemi var ki söylemeye çekinmiş işte öğrendim hoşuma gitti ama yeni öğrenmek kötü hissettirdi
- 6 ay
Hayır meseka kocan kırbaç falan gibi şeyler diyorsa başka sadece kostüm gibi fantei derse başka. Uç gibi gelmiş olabilir kırbaç falansa hani aşıeı şiddet içerikli şeyler istiyorsa
Soran6 ayEvet bdsm içerikli şeyler istiyor
- 6 ay
E tamam bunlar uç yani söylememesi normal kadınların çoğudlğrudan karşı erkeğin çekinmesi normal
Soran6 ayAma ben her şeye açık olduğumu söyledim kaç kere hatta daha evlenmeden bile soruyordum bana söyleyemediğin fantezilerin var mı diye yok diyordu ona o rahatlığı hep verdim
- 6 ay
Tamam da fantezi dediğinizde erkeklerin aklına sekreter hemşire falan hadi mutfakta arabada yapmak falan gelir bdsmyi kaldırabilecek kadın çok değil ve buna tepki de sert de olabilir
Soran6 ayEvet haklısın
- 6 ay
Bdsmde ne istedi tamvolarak merak ettim neye okey oldun ben de eşime yaparım belki
Soran6 ayÖzellikle şunu bunu seviyorum demedi ama 3 4 yıldır sevişirken bazen canını yakmak istiyodum ama söyleyemedim dedi yani daha detaylı sorduğumda yatağa bağlamak kırbaç gibi şeyler var işte çok detaylı söylemiyim
- 6 ay
Söyle nolacak ya
Soran6 ayBu kadar yeterli kısacası canım yansın istiyor acıyla karışık zevk almamı seviyor
- 6 ay
Sen okey misin
Soran6 ayEvet
- 6 ay
İyi bari benim eşim de okey onlara ben yapıyorum çok zevk alıyor
- 6 ay
Türbanlı mısın sen
Soran6 ayHayır değilim neden
- 6 ay
Bazen erkekler dindar türbanlı kadınlardan da çekinşyor eşi bile olsa da o yüzden
Soran6 ayHa yok değilim
- 6 ay
Açık görüşlü ama dışa karşı da kapalı birisin anladığım kadarıyla cinsellikte
Soran6 aydışa karşı kapalı derken nasıl anlamadım
- 6 ay
Cinsellikke ilgili konuları konuşma konusunda kapakı işte
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. hayal kurarak keşfediyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 aySen istiyormusun ki farklılıklar?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Soyleyeme çekinmistir, tepkinden korkmuştur vs vs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBazen oluyo böyle çekingenlik ama biz eşimle en baştan söyledik açık olduk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
6 ayDemek ki seni tanıdğı için açılması uzun sürmüş
00 Yorumla Acele etmeyiniz zamanla olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
6 ayNe ki bu öğrendiğin fanteziler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Neymiş o yeni dediklerin mesela
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
6 ayBeş senedir içinde mi tutmuş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nasıl fantezileri var
06 Yorumla
Soran6 aybdsm
Soran6 ayBilmiyorum zaman zaman canımı yakmak istediği olmuş ama söyleyememiş
Soran6 aySeverim evet
Gizli Üye(25-29)6 ayKabul edebileceğin bir şey mi
15 Yorumla
Soran6 aybdsm istiyormuş canımı yakmak ve evet kabul ederim tabii ki niye etmiyim
Cevap sahibi6 ayDayanbilcen mi 2 deligide zorlayacak
Soran6 ayDayanırım
Cevap sahibi6 ayTecrüben var galiba
Cevap sahibi6 ayYapti mı hdhd
Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Sert seviyor sanki kiyamamis
04 Yorumla
Soran6 ayEvet bdsm seviyor yani canımı yakmak hoşuna gidiyormuş bazen istediği oluyormuş ama söyleyememiş
Soran6 ayBen zaten her şeye açığım
Gizli Üye(18-24)6 ayNe gibi zevkler bunlar
02 Yorumla
Soran6 aybdsm
Cevap sahibi6 aySen mi ona o mu snaa
- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 4.5 yıllık evli olmamıza rağmen eşimin yeni yeni zevklerini öğreniyorum anormal değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler