25 yaşındayım ve biriyle sevişmektense böyle zevk alıyorum eşimin de teki olmak isterim.
Ama ya zevk veremezse..
Bununla çok zevk alıyorum. O veremezse bu zevki tekrar kullanırım bu yöntemi.
25 yaşındayım ve biriyle sevişmektense böyle zevk alıyorum eşimin de teki olmak isterim.
Ama ya zevk veremezse..
Bununla çok zevk alıyorum. O veremezse bu zevki tekrar kullanırım bu yöntemi.
Yani emin değilim ama her zaman doğal olanını beklemekte fayda var. Hatta zamanla titreşimliye alışır penisten soğuyabilirsin. Üstelik penisin yaşattığı orgazmı el yapımı yaşatamaz hissettiğini orgazm zannederek hayatını geçirirsin. Niye bu kadar uzun yazdım bilmiyorum.
Ben açıkçası penisten çok da zevk alınmadığını düşünüyorum. Boşalmaya yakın girsin istiyorum vs..
Sevişmek veya içine aldığını hayal etmek güzel ama titreşimi ayarlamak tam nzrvk noktasına tutur titreyerek tamamen boşalana kadar tutmak vs varken özellikle
Hmm haklısın. Oyuncaklar bu alanda gerçekten iyi iş görüyorlar. Ama gerçekten ayrılmak yanlış tecrübelere sahip edebilir. Daha önce hiç penisle bir deneyimin oldu mu?
Hayır. İstekli biriyim ama evlilik dışında istemiyorum. Karşı tarafın da bakir olması çok iyi olur. Ama maalesef bu düşük ihtimal.
Haklısın. Ama cinsel deneyime bu şekilde başlaman gerçeği ile karşılaştığında yüksek beklentiler içine girmeni ve gerçekten seksten soğuyup kendini tamamen o alana hapsetmene sebep olabilir. Yani henüz evlenmeden seks oyuncağı kullanmamak için çok sebep var.
Sana karışmak asla istemiyorum. Ama şunu öneriyorum ki vibratör kullanabilirsin. Gerçeği ile karşılaşana kadar gerçeğe yakın bir performans verir ve kendini hem tatmin etmiş hem de gerçeğe hazırlamış olursun.
Yapay penis yazmıştım uygulama çevirmiş.
Belki evlenmem bile 😃
Erkeklerin tek düşüncesi seks olmuş. Sevgi göremeyeceksem bu seksin verdiğinden çok daha zevkli
Sorun değil
Çok haklı konuşuyorsun. Sanırım kendi kendine verdiğin tatmin yeterli geldiğinden karşı cinsten sadece sevgi bekliyorsun.
Haklı mıyım?
Bir yere kadar sadece sevgi bekliyorum ama hepsi sadece oynuyor 🙂sevmek bu kadar zor olmamalı da neyse.
İyi bir insana denk gelmek sanıyorum ki zor.
Zor ve ötesi
En iyisini yapıyorsun bence, ben de bakir bir erkeğim ve evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim kendim gibi bakire bir kızla evlenmek istiyorum birbirimizin ilki ilk aşkı olalım istiyorum bütün ilkleri beraber yaşayıp keşfedelim istiyorum. Ve evlendiğimde de eşimi zevkten dört köşe yapacağıma inanıyorum 💯👌
Bende öyleyim. Umarım kendimize göre birini buluruz.
Belki de bulduk 😍🙂🙈
Yok devamke
Ne anlamadım
?
Cevap
14Cevap
Şimdi sakin ol ve yavaşça elindekini yere bırak😊
Partnerinin şeyiyle titreşimli şey iyi bir uyum sağlarsa, uçarsın. Hiç erkek olmadı mı hayatında?
şu an anlamadım seni, olmayan bir durumu konuşma derim
Nasil zevk aliyorsan oyle devam edersin eşin sikinti yapmaz
Sevgilimde senin gibiydi ben gidip gelirken onunlada titreşim yapıyordum daha çok zevk alıyordu
Aşırı zevkli.
Delirtiyor beni.
Evet ama en çok zevki ben analdan girince titreşimliyide vajinasına sokunca yaşıyordu iki zevk birden
Bilmiyorum anal iğrenç
Evet haklısın herkesin zevki farklı sen sevmiyorsun shsh
Ben mesela garipsemedim seks oyuncağı kullanmak daha zevk veriyor penisle beraber bence
Bence de.
Aklımdaki şu ileride eşim acaba zevk veremiyorum da ondan mı kullanıyor diye düşünür mü
Sende öyle yobaz birini bulma zevklerini önemseyen bir erkek bul benim eşim yapsa daha hoşuma gider benim çok kullanışlı zevk penis ve vajinadan ibaret değil sonuçta shshs
Valla erkekler hiç kendi olmuyorlar evlenene kadar bence
Doğrudur
Kesın olacak diye bırsry yok ama İlk zamanlar zorlanırsın ama tıtresım olayına devam etmezsen ılıskıden zevk almaya baslarsın
Ama şu an evlilik gibi bi düşünce ya da adayım yok ve hafta da 2 3 kez istekli oluyorum
Bu kadar ısteklı bırıysen o aday ben olabılırım ciddi manada ama. Şu an bu sekilde devam edebılırsın evlenince yavas yavas duzelır sorun olırsa
Bakir misin
Burdan konusulacak konumu sence bu 🤔
Titreşim gibi dil darbeleri yetermı sana
Sus ya.
Neden? Pekı ya penısı klıtorıs uzerınde tıtretıp fıca yapmak
Eşin işini bilmezse sıkıntı yaşarsın
titreşimli kadar zevk vermez
Cok mu fazla zevk alıyorsun ve cok mu mastürbasyon yapıyorsun
Eşin aynısını sana yaparsa hiç sorun yaşamazsın
Sexting yaparken kullan daha çok zevk alırsın
Zevk almazsın ilişkiden bırak titreşimi
İlişkiyi bıraksam sjsj
Hahhaha o kadar mı ya. Cididiyim ama titreşim sinirlerin uçlarına kadar uyarıyor sekste öyle değil. O yüzden seks sönük kalır ilerde senin için. Ben titreşim denedim hiç hoşuma gitmedi nele yapıyorsun?
Nasıl gitmedi ya...
Daha bugün yaptım. Yok böyle zevk 😃😃
Ya erkekler seks peşinde sevgi değil ki. Yani beni sksin diye seviyo rolüne girip beni de tatmin edemeyecekse bence benim yaptığım mantıklı. Hım bi de kötü tarafı şu ki p*rno zor oluyor benim için
Ne demek istediğini anlayamadım ben masttansa seksten zevk almayı tercih ederim.
Sonra kocam doyuramıyor dersin bak :)
kocan tutar titreştiriciyi
Valla müthiş olur...
Hayır bişey olmaz
Var öyle bi ihtimal
Yazsrmidin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?