Eşim 39 yaşında ben 24 yaşındayım düzenli bir cinsel hayatımız var ama ben tam zevk almaya başlıyorum boşalıyor ikinciyi ara vermeden yapamıyor o arada benim isteğim de ölüyor Tabi onu kırmak istemiyorum ama yetiştirilme tarzından mıdır bilmiyorum ama dar kafalı yatağa girince sesxsi hatırlıyor sadece aniden gelip hiç dayamadı ne yapmalıyım uzun oldu biraz ama 🤗
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılallah aşkına şu "onu kırmak istemiyorum" mantığını bırakın. o keyif alırken sizin kirlenip sancılarla kalmanız karşısında o sizi düşünüyor mu kırılmasın diye. hayır bencil öküzlük yapıyor.
arkadaşım kocan bencil öküzün teki. sana odaklanmıyor kendine odaklanıyor. senin sona ulaşmanı hedefleiyor kendini hedefliyor. sevişme odaklı değil ilişki sonuç odaklı yaklaşıyor ve iradesiz.
o seni düşünmüyor sen hakkını istemeye çekiniyorsun
evlilik bir ortaklıktır. hem dinen hem hukuken cinsellik eşit haktır ve bu konuda birinin mağduriyeti boşanma sebebidir.
hal böyle iken açıkça mutlu olmadığınız ifade edin kırılacak öküz önce kadınını düşünür onu incitmez. kırlırsa kırılsın sen hakkını istiyorsun
yahu lütfen siz eskort değilsiniz yaşam ortağısınız size eskort gibi davranması sizin hiç mi onurunuzu zedelemiyor. onurlu olun siz ne köle ne eskortsunuz10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimden 3 yaş büyüksünüz, çocuk olduktan sonra onu yatakta zaptepmem zorlaştı. O kadar çok verimli hale geldiki bilemezsin. Eşimi rahatlatmadan bırakmak büyük risk, sizi anlıyorum istekli olmanız çok doğal. Ben isteksiz durduğumda eşim farklı şeyler deniyor, bazen çok ileri gidiyor ama ses çıkarmıyorum. Siz yatakta konuşurmusunuz? Uç hayali şeylerden bahsedermisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuşurum zaten o da söylüyor kulağıma fısıldadın için erkekn boşalıyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılÇok tahrik ettiğiniz için anında boşalıyor, benim eşimde bunu fazlasıyla yapıyor. Genellikle fantezileri ben başlatıyorum ama eşimde hakkını veriyor. Siz en uç ne hayal edip yapmayı denediniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
30Cevap
+1 yılBazı erkeklerde bu mevcut zaten. iradesizlik kendini kaybediyor kendi zevkine yenik düşüyor. oysa senide düşünebilse yaparken kendi iradesini kontrol altına alabilir. ilidki sırasında başka şeyler düşünerek süreyi uzatabilir. tecrube meselesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erken boşalma sorunu var eşinde. Ön sevişmeyi uzatabilirseniz senşn de orgazm olmanı etkiler. Seni çok iyi anlıyorum. Maalesef. Bir çok hastamda aynı problem mevcut
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılYaş aralığınız çok fazla olduğu için aynı enerjiye sahip olmanız tabiki zor... takviye boşalmayı geciktirici şeyler kullanmalı geciktirici sprey olabilir..
00 Yorumla
+1 yılLibidon yüksek on sevişmeyi daha uzun tutmasını işte eşinden seni defalarca boşattiktan sonra kendi boşalabilir bunu konus
00 Yorumlasevişmeden önce 1 kez mastürbasyon yapsın çok daha uzun sürer, birde yaşıtın biriyle elenseydinya nerdeyse baban yaşında adam
00 Yorumla
+1 yılsen onu boşu bu şekilde ömür geçmez , hayatının en ama en verimli çağındasın , seni anlamayan titreyerek boşaltamayan bir erkek çok ama çok eziyet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Ben önce oartnerimi boşaltırdım oral yaparak çıldırtırdım sonra kendımı dusunurdum, kadınlar gec orgazm oluyor
00 Yorumla
+1 yılEsinle konus beraber rahatlayalim de tutsun kendini. O dayamiyorsa sen daya.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yıl24 yaşında 39 yaşında adamla ne işin var ya şaka gibi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen yonetcen once elinle bosalt sonra ikincisi daha gec olur o zaman al icinw
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılSende öyle söyle a q tam zevk almaya baslıyorum bosalıyorsun bekle biraz tut kendini de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler böyle işte erken boşalıyorlar penis boyuda küçüktür
20 Yorumla
+1 yılBaban yaşında biriyle evlenirsen olacagı bu boşan gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşin birazcık bakımsız galiba
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor ya geciktirici filan kullansın çok zor bir şey değil.
00 Yorumla
+1 yılher şey kafada bitiyor aslında kaç yıllık evlisiniz
10 Yorumla
+1 yılmal senın malın madem ole dısarda bekleyen cok Mart kedısı m ısalı takıl kafana göre
00 Yorumla
+1 yılBen yediye kadar götürdüğümü bilirim gorustuklerimle
00 Yorumla
+1 yılFantezi katın biraz cinsel hayatınıza
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşinin yaşından dolayı olması lazım yinede erken bosaldigini düşünüyorsan geciktiriciler var hap mesela
00 Yorumlageciktirici krem kullansın.
10 Yorumla
+1 yılNasıl erken mi boşalıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNe kendinden büyük biriyle evlendin ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenc yakışıklı cekici aurasi olan biriyim isterseniz bana gelebilirsiniz..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılonce seni tatmin etmeli
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi öğret adama
00 Yorumlageçiktirici kullandır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Geçiktirici kullandır
00 Yorumla
+1 yılGeciktirici kullansin
10 Yorumlaklasik sorun
00 Yorumla
+1 yılyazık a*kkk yakında baskasına verrsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkı mı acaba
00 Yorumla
+1 yılZormus ama yapcak bisey bulursan ne mutlu sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpekı bunu paylasıyor musun onunla?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılters mi
00 Yorumla
+1 yılYalat
00 YorumlaBaşkasını dene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen tahrik et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeye karar verdin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖn sevisme
00 Yorumla