Cinsel olarak eşim artık çok çekici gelmiyor. Yani ona karşı bir merakım kalmadı her şeyiyle yaşadım ve gördüm. Bu her evlilikte olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBunun sebebi genellikle eşler arasındaki cinsel uyumsuzluk ve cinsellik konusunda eşler arasında sağlıklı bir diyalog olmamasıdır. Sağlıklı bir diyalog kurmaya çalışmalısınız. Eğer bunu yapamıyorsanız ya da bu bir çözüme ulaştırmıyorsa lütfen cinsel terapi desteği almaktan çekinmeyin. Çünkü evliliklerdeki cinsel sorunlar mutlaka sonrasında başka sorunların tetikleyicisi olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben olsam önce dudak yanak gidik gerdan heryerini defalarca öper yalar 20 dakika burada zamanlardayım sonra göğüslere en az 20 dakika öper yalar vakumlar göbeğe karina 10 dakika zaman harcarım oradan balkutunun heryerini en az 20 dakika öper yalar bakarım sonra gen az 3 pozisyonda30 dakika en derinine inerek 100 dakika emek veririm. Bunlar seni bitirirse doktor fantasisi, hemşire fantasisi, sert istersen tecavüz gibi fantasilerle renklendirici hetalde seninde hoşuna gider
00 Yorumla
+1 yılişte ben de sırf bu yüzden kendi içimdeki fetişten çok mutluyum, hem eşimin benden gizli bunu yapmasını engellemek, hem de kendi fetişimi yaşayarak bundan haz almak adına mutluyum. kendim cuckold olduğum için ilerde hayatıma girecek kişiye benden başka kişilerle de sadece cinsel ilişkisini yaşayabileceğini söylicem
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılaşkın ömrünü doldurmuşsunuz, bundan sonrası sıkıntılı süreç ya monotona bağlayacaksınız bu şekilde gidecek ya da ilişkinize renk katmak için çaba sarf edeceksiniz. Muhtemelen sen çabalayan eşin umrumda olmayan taraf. pes etmediysen anlatacaklarımla şehveti yakalaya bilirsin ama cesaret edebilirsen tabi...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
32Cevap
+1 yılMaddi durumu iyiyse parasını ez cinselliği güvenilir partner bularak yaşa
36 Yorumla
Soran+1 yılKız acımasızlık bu 😂
- +1 yıl
Ben parası varsa boşamam cinselliği istediğinle yaşayabilirsin ama yakalanma :D
- +1 yıl
valla gelecekteki karımdan tavsiyeler gibi :) helal olsun kız keşke her kadın senin gibi olsa...
- +1 yıl
@Monakoluyum Ben sadece dile getiriyorum yapan tanıdık evli çok arkadaşım var
- +1 yıl
inşallah böyle düşünen bir kadınla evlenirim...
+1 yılEvet kesinlikle , ben de evliyim ve heyecanım bitti çekici gelmiyor, başkaları ilgimi çekiyor, hatta ondan daha çirkin olmaları da farketmiyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da değil yav 😂
- +1 yıl
Sözün gelişi , farklı olduğu ve tabu için çekici geliyor , tabiki cok kilolu kisilere falan ilgim yok da 🤣
- +1 yıl
Başkalarıyla ufak flörtleşmeler bile güzel oluyor, sence de öyle değil mi?
Soran+1 yılDeğil
- +1 yıl
Nasıl peki 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 milyon tane pozisyon var hergün 5 10 tanesini yapsanız ömrünüz yetmez bence sizin amacınız farklı gibi geldi bana umarım düşündüğüm şey değildir
021 Yorumla
Soran+1 yılOlay sadece pozisyon mu
Cevap sahibi+1 yıldeğil ama şu açıdan düşün evine 10 yılda gördüğün bir arkadaşın gelse birde 10 yıl boyunca onu hergün görsen sıkılırsın ne olursa olsun ne kadar seversen sev ne yaparsan yap birazda içten gelen bir şey yanlış anlama ama sizin biraz içte farklı duygulara yönelme meyilimi var belki de şeytan vesvese veriyor
Cevap sahibi+1 yılya da eşiniz işi bilmiyor sizi tahrik edemiyor horoz gibi 5 10 dk da işini bitirip yatıyor orgazm olamıyorsunuz
Soran+1 yılErken boşalma gibi bir sorunu yok eşimin. Benimki sanırım biraz daha psikolojik. Yoksa fiziksel olarak her seks yaptığımızda orgazm oluyorum
Cevap sahibi+1 yılaynen psikolojik ama eşiniz daha fazlasını yapmalı boşalıyor musunuz daha ne istiyorsunuz ki bunu bile yapamayan kişiler var ciddi ürololojik problem yaşayan insanlar var
Soran+1 yılYa onda sorun yok çoğu zaman 2-3 kez orgazm oluyorum ama işte. Sıradan geliyor artık sanırım
Cevap sahibi+1 yıloral yapıyor mu size ya da bir yerde eksik yapıyor çok aceleci davranıyor diyelim öpüşme maksimum seviyede yalama memeye dokunma boyun öpme sadece meme yalama 15 20 dk nın üzerinde ortalama bir seks benim gözümde 2.5 saat sürmeli erken bile gelse böyle bir problemi bile olsa ben bilinçli bir insanım ben evli değilim ama aşağı yukarı 45 dk sadece yalamaya ayırırım orale seks e girmeden
Soran+1 yılOral da yapıyor. Sekse 2.5 saat ayıracak vakit olmuyor ya 😂 genelde sabah 45-50 dk. Gece 1 saat falan
Cevap sahibi+1 yılsiz isteklerinizi eşinize iletmeniz lazım neyi istiyorsanız eşiniz de aynı şekilde haddi aşmadan sizden istemeli
Soran+1 yılİletişim sorunumuz yok zaten bu konuda birbirimize karşı açığız
Cevap sahibi+1 yıldoyuma ulaşmıssınız siz çok aşırı zengin biri her zaman doyuma ulaşmış kişidir
zirveyi görmüşsünüz yorumları inceledim paraya kolay ulaşan birisi mutludur ama doyuma ulaşmıştır
yanlış anlama benim çok arkadaşım var hergün başka biri ile ama diyor ki inan sıkıldım çünkü doyuma ulaştı psikolojik olarak ruhunu doyuramıyor
eşimle yapılan hiç bir şeyden sıkılmam biraz da insana bağlı ruhunu doyur
Cevap sahibi+1 yılsjsjsjsjsjs ben 1 saatten aşağı girmem :D daha yeni başlıyoruz kadın zevkten çıldırmalı ama insanoğlu iste verirsin daha fazlasını bekler onlar muhakkak olur ama arayı uzatın haftada 2 maximum 3 yapın
Soran+1 yılOo o kadar olur mu evlilikte ya 😂 genelde her gün yapıyoruz. Bazen günde 2 hatta
Cevap sahibi+1 yılohooooooooooooooooooooooooooooooooo sizin pil bitmiş günde 2 defa nedir aşırısı çok sıkıcı olur haftada 4 olsun 4 bile fazla neden diyeceksiniz aşırısı her zaman sıkar 3 en mükemmeli bunu 1 2 ay devam ettirin bakın nası sevişiyorsunuz sonra vallahi ben öyle bir dirayete sahibim ki kendimi övmek için falan söylemiyorum bana dese ki eşim vallahi yala saatlerce yalayarak sabahlamassam namerdim uyursam anca öyle ayrılırım
olayı çözdünüz mü benim ilk amacım kesinlikle eşimin mutluluğu erkek her türlü orgazm oluyor zaten ama kadın olması için baya süre geçmesi lazım
Soran+1 yılDüzenli cinsel hayat farklı oluyor ya. Öyle söylediğin gibi gelişmiyor 😅
Cevap sahibi+1 yıl:D :D yani benim aklım almıyor birde bunu siz söylüyorsunuz kadın olmanıza rağmen erkeklerin maximum 5 6 tahrik noktası var erkek olarak ben yatakta aşırı tahrik oluyorsam nerdeyse bütün bedeni tahrik noktası olan bir kadının bunları söylemesi bana ilginç geliyor
Soran+1 yılYa seks planlı olan bir şey değil ki. Kocana ya da karına diyemezsin ki biz haftanın sadece 3 günü seks yapacağız. Bazen o yükselir sen ona karşılık verirsin. Bazen sen yükselirsin o sana karşılık verir. Ya da sen sabahları daha yüksek olursun o geceleri vs. Fix bir sayı belirlemek için vücudunun ihtiyaçlarını göz ardı etmen gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılevet öyle ama ne bilim işte :D ortalama olarak söyledim zaten 4 ün üzeri her zaman sıkıcı olur dünyanın en seksi en iyi adamı da olsa farketmez nettir bu söyleme se de dil kalben ruhen artık sıkııcı gelir
Cevap sahibi+1 yılbilimsel çalışmalar da ortalama bu rakamlarda verir araştırmalar da bu yönde
Soran+1 yılYani o biraz da bireysel bir konu. Ayda 3-4 yapan tanıdık arkadaşlarım da var. Her çift kendi karar veriyor
Cevap sahibi+1 yılaynen :D valla ne diyim ki şimdi size doyuyorsanız ne mutlu size
Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Merak ediyorum eşinle bunu konuştun mu peki ya da bu durumu fark ediyor mu sence
02 Yorumla
Soran+1 yılEtmiyor
Bunlar olur zaman zaman. Evleneli ne kadar oldu
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bu her evlilikte mutlaka oluyor... Fantezilerle ilişkinize renk katabilirsiniz veya küçük kaçamaklar işe yarayabilir...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılMonotonluk olur renklendirmek sizin elinizde
02 Yorumla
Soran+1 yılFantezi, oyuncak vs deniyoruz sürekli
- +1 yıl
Başka şeyler deneyebilirsiniz
hepsinde degil ama çogunda var yeni şeyler yapın farklılık katın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bitmeye yakın ya da aldatmaya yakın olan evliliklerde olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur ama bu yinede canlı tutulabilir bundada erkek büyük rol oynar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden çekici gelmiyor? Performansta düşüş mü var?
024 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya eskiden vücudu beni çok heyecanlandırıyordu mesela. Ama artık öyle bir heyecanım kalmadı hiç
Cevap sahibi+1 yılÇoğu evlilikte olur.
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç?
Soran+1 yılKötüymüş
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç ve kaç yıllık evlisiniz
Soran+1 yılBen 26 o 37. 2 yıllık evliyiz
Cevap sahibi+1 yılYaş farkı çok fazla. Cinsel performansi nasıl? Sertleşme problemi var mı? Kaç dakikada geliyor? Ve sana yetiyor mu?
Soran+1 yılÖyle sorunlarımız olmadı şimdiye kadar. Genelde ilk postada 20 dakika falan sürüyor. Sonrakiler daha uzun
Cevap sahibi+1 yılUmarım yakın zamanda olmaz zira yaş icabı çok sürmez. Aksi takdirde yeni model arayışına girersin 😂 var mı öyle bir düşüncen
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılFantezi vs kurun. Oyuncaklar al. 2 deligi de doldursun
Soran+1 yılFanteziler, kıyafetler, oyuncaklar vs zaten kullanıyoruz
Cevap sahibi+1 yılHmm. Fanteziler ne üzerine mesela?
Soran+1 yılHafif BDSM, farklı yerlerde seks, bazen role play
Cevap sahibi+1 yılGüzel.
Cevap sahibi+1 yılİlkin o muydu?
Soran+1 yılHayır değildi
Cevap sahibi+1 yılBu onu biliyor değil mi?
Soran+1 yılBiliyor evet
Soran+1 yılBurası
Cevap sahibi+1 yılPeki sen bilirsin. İlkin olmadığını sana hatırlattı mı hiç?
Cevap sahibi+1 yılVe sorular sordu mu oncekiyle ilgil?
Soran+1 yılHayır sormadı. Ben de onun benden önce başkalarıyla beraber olduğunu biliyorum. İkimizin de takıldığı bir konu değil.
Cevap sahibi+1 yılOnu kiskandirmaya çalış. Hormonlari harekete geçsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılkesinlikle her evlilikte olur evlilik sadece cinsellik değildir
00 Yorumla
+1 yılbence sen ona yasat bazı seylerı D:
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFarklı fanteziler bulun
71 YorumlaKaç yıldır evlisiniz
06 Yorumla
Soran+1 yıl2
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılHayır.
kaçamak için hazırlık yapıyor gibisin
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
+1 yılTabiki Olur...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılfarklı heycanlar katın ılıskınıze
00 Yorumla
+1 yılEvliliklerin geneli böyledir konuşmak gerekir
00 Yorumla
+1 yılrekjlendırmedınmı hıc?
00 Yorumla
+1 yılBence sen farklı şeyler istiyorsun
00 YorumlaDaha güzel fanteziler bulun
00 Yorumla
+1 yılDemek ki artık yetmiyor sana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşlarınız kaç ve kaç yıllık evlisiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılBen 26 o 37. 2 yıllık evliyiz
Cevap sahibi+1 yılYaş farkınız var bu bir sorun. Normal Türk aile yapısının seks hayatında heyecan yoktur fantezisizdir büyük iht sizde öylesiniz. Kadın doğası gereği güçlü erkekten hoşlanır kocanız son zamanlarda güç kaybetti mi ya da kocanızdan güçlü erkeklere muahbbetiniz oldumu? ve hiç aldattın mı?
Soran+1 yılGüç ve iktidar sorunu yaşamadık hiçbir zaman. Performans sorunu olduğunu düşünmüyorum. Fantezi, oyuncak vs de kullanıyoruz sık sık
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik olabilir bunun çeşitli çözümleri vardır elbet. Bunun çözümü için ya her sırrını anlatabildiğin birisine ya da profesyonel bir desteğe ihtiyacın var.
Soran+1 yılCinsel terapiste gitmek mantıklı
Cevap sahibi+1 yılAynen aynı sorun bende de vardı sevgilime söyledim ayrılalım diye istemedi ayrılmayı duygu sömürüsü yaptı ayrılamadım. Sonra ister istemez defalarca aldattım kendisine de söyledim ayrıldık sorun bitti ama senin evlilik olduğu için sıkıntı
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni heyecanlandıran başka biri oluyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılOlmaya başlayacak ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılO seni hiç heyecanlandırmiyor mu artık?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğiniz bitmiş zaten sadece prosedürler kalmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılOluyor genelde düzeltmek için yol bulmak lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yani
00 YorumlaZaman ver kendine düzelir
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılGenelde oluyor ama bu eşinin kabahati
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDeğiştir o zaman
00 Yorumla
+1 yılOlur bence
00 Yorumla
+1 yılBaşkası?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri