Ama erkekle bu durumda ayrılınca aşkımdan sevgimden dayanabilir miyim bilmiyorum. Ama evliliği de beklemek istemiyorum. Ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayAsıl korktuğun seks değil kalbini yanlış kişiye açmak; o yüzden acele etme. Doğru adam geldiğinde hem arzun hem duygun aynı yerde buluşur ve acıdan çok güven hissi ağır basar. Zamanı geldiğinde bedenin de kalbin de sana ne yapacağını söyler aslında 🙂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)6 ayönce sana şunu söyleyeyim. biri ile cinsellik yaşamak istediğini ima dahi edersen o kişi seni kullanıp atar. duygularınla onunla sevişmiş olmazsın. ben cinsellik yaşamadım ama sevgilimle gerçekten onu sırılsıklam edene kadar seviştim. öpüştüm dakikalarca. öyle çok aşık olduk ki seks yapmak işin son dokunuşu olarak kaldı. sen deli gibi sevişeceğin o erkeği bularak yapmalısın. tek başına cinselliğin tadı tuzu yok. bunu geç anlamaman adına uyarıyorum.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Seks yapmak istiyor olman doğal ama duygusal acıdan korkman da çok anlaşılır. Kendini hazır hissetmediğin sürece hiçbir şeye zorunlu değilsin. Doğru kişiyi seçmek, güven duymak ve sınırlarının net olması seni hem duygusal hem psikolojik olarak korur. İçinde korku varsa bu, henüz tam olarak hazır olmadığını gösterir ve beklemek en sağlıklısı olur. Kendini güvende hissettiğin an zaten doğru zaman kendiliğinden gelir..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayDaha önce yaptım ve yaptığımı bana değer verdiğini sandığım bir insana söylemiştim hayatımdaki en kırıcı cümleleri duymuştum o günden beri kendim dahil hiç kimseye yaptım diyemiyorum
13 Yorumla
Soran6 ayO onun karakterinin düşüklüğünden sen yanlış bir şey yapmadın. Ama yaptığın insan ya da söylediğin insan ya da her ikisi de seni incitti.
Cevap sahibi6 ayHala kendimi dünyanın en yanlış insanı gibi hissediyorum. Tam bir birleşme de olmadı ona rağmen beni kıracak şeyler demişti. Her gün kendime sevilmeye layık olduğumu, yanlış insan olmadığımı öğretmeye çalışıyorum. Zor maalesef
Soran6 aySeks yapan birçok kız var ve inan el üstünde tutuluyorlar. Benim kuzenim hiç sevgilisi olmadan bakire 33 yaşında evlendi ve kocasından şiddet görüyor. Tamamen karşına çıkan erkekle alakalı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Valla ne minnoş bişeysin okuyunca insanın yanaklarını sıkası geldi
Doğru kişiyle yaparsan sorun yaşamazsın merak etme asıl önemli konu o doğru kişiyi nasıl bulacağın veya ayırt edeceğindir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
6 ayDuygusuz bçsekste yapılıyor doyım zevk alabilmen isteklerinin giderilmesine yetebilrn bir partnerden sonra başaksınıda bulabilirsin.
00 Yorumla Evliliği bekle bence yoksa onun pişmanlığının acısı daha çok olur
06 Yorumla
Soran6 ayBekleyenlerin yaşadığı pişmanlık hepsinden de kötü
Soran6 ayBenim annem bekledi aldatıldı kuzenim bekledi aldatıldı başka kuzenim de bekledi şiddet gördü eşinden? Daha ne olacaktı?
- 6 ay
Tamamda seksle bu olayların ne alakası var. Sülalecek nerde karaktersiz varsa onları itinayla seçmişsiniz. Sekse bu olaylarla bakıosan neden bu kadar bekledin peki. Liseden başlasaydın. Erkek karaktersizlik yapıo die sen neden kadınlığını öne sürüosun ki. Evliliği bekleyemem die sevsende sevmesende beraber olacaksın sonra bir bakmışsın sayısını bilmiyorsun. Senin bedenin kadınlığın tenin bu kadar önemsiz mi?
Soran6 ayOnlar da beklediklerine pişman olmuştur. Öyle bakarsan evliliğin de bekaretle alakası olmaması lazım. Bekaret olma durumuyla alakası işine gelmiyorsa
Her şeyin sonunu düşünen kahraman olamaz Memati, yapıştır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ruhsuz biriyle olursa gerçekten üzücü olabilir. Güvendiğiniz saygılı biriyle neden olmasın
00 Yorumla
6 aySıfır duygusuz da deneme bence aşkından ölme ama en azından karşılıklı hoşlantı olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Değecek birini tercih edersen pişmanlık ya da korku olmayacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayDuygusal düşünmeyeceğin sadece eğleneceğin birini bul. Güvenilir kendi halinde ve yakın çevreden olmayan biri olmasına özen göster. Araya duygu girmez ve düzenli görüşürsünüz.
00 YorumlaMerhaba zaman gelmiş geçiyor bile senin için ama kısa süreli ilişki mi uzun soluklu mu olacak ona göre iyi düşünüp kararını vermelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayEvlilik insaniysan ciddi ilişki insaniyim diyorsan senin için en iyi seçenek beklemek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayEvliliği bekle ileride pişman olursun bende öyle yapıyorum bence doğru olan bu
45 Yorumla- 6 ay
Helal sana
Soran6 ayEvlilik diye de en güzel yıllar gidiyor
- 6 ay
En güzel yılları diğer tarafta görürsün
Cevap sahibi6 ayEn güzel yılları kendini kullandırarak mı geçireceksin daldan dala
- 6 ay
Öyle yapacakmış
Gizli Üye(30-35)6 ayEvlen kocaya var bizde de var aynısı bekarz istiyoruz malzeme büyük olsa da +20 cm üzeri zorlanmamak elde değil
00 YorumlaBakire isen bekle değilsen devam zaten istiyorsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
6 ayGözünde çok büyütüyorsun
00 Yorumla
6 ayKafa dengi birisiyle aşırı zevk alırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sonunu çok da düşünme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayevlenmeden yapma
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. dünyaya 1defa geliyorsun nasıl istersen öyle yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayYaşamalısın bu tadı bu zamana kadar nasıl almadın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
6 ayAşkla cınselı karıstırma
00 Yorumla Evliliğe gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBu kişi sevgilin mi?
00 Yorumla
6 ayNeden canin acir diyemi kotkuyon
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı.
6 ayHayatında olmayan biri ilemi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
6 aykorkma ya
00 Yorumla Yap gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayYaşın kaç?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nedrnkii
00 Yorumla
6 ayNeden amaa
00 Yorumla
6 ayYap mutlu ol
00 Yorumla
6 ayBekleme
00 YorumlaHerkesle yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBakire misin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Seks yapmak istiyorum ama duygusal acıdan korkuyorum. Bunu nasıl aşarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat