20 yaşındayım daha önce cinsel ilişkim hiç olmadı, hiç görmedim desem tam yeridir. Ama zamanla bu duruma alıştım ve şimdi de o bölümün böyle küçük ve dar olması beni çok mutlu ediyor ayrıca ilişkiye girmiş kişilerinkiyle karşılaştırdım ve öyle olmak hiç istemiyorum ya öyle geniş olursa :((( sanırım sonuna kadar böyle kalıcam ısofofofof fobi oldu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGünaydın,
Bir kere hiç cinsel deneyimin olmamış. Yani sadece duydukların, kulaktan dolma bilgileerle bu korkuyu kendi kendine yaratmışsın:)
Vajina seks sırasında açılır genişler ve sonrasında eski haline gelir :) Yani genişlemez hayatım. O konuda okudukların yanlış.
Buna ancak doğum neden olabilir. O da her kadında olmaz.
SEks korkun, bence tedavi gerektiriyor. Zira sana neler anlatıldı, söylendi nasıl yetiştirildin bilemiyorum ancak bu korkun bilinçaltına yerleşmiş ve aslında vajina genişlemesi ile alakalı değil gibi.
İlerde vajinismusa çevirmemesi için şimdien yardım almalısın...01 Yorumla
Soran+1 yılYok aslında gayet açık fikirli, rahat biriyim. Yetiştirilme tarzımla da ilgili değil. Bu zamana kadar doğru kişi olmadığı için olmadı, kimseyi o şekilde değerli görmemiştim. Ama şimdi bir erkek arkadaşım var ve onu gerçekten o yönde istiyorum. Ancak hiç deneyimim olmadığı için bir internet araştırması yaptım. Sonrasında bir doktorun ağzından bu tarz şeyler duyunca (vajinanın "seks yaptıkca"genişlemesi) bu sefer ben de bundan dolayı endişe duydum çünkü nedense o görüntü beni korkuttu. Ama öyle tedavilik bir durumum yok. Erkek arkadaşım bana nazik ve öğretici bir şekilde yaklaşırsa hiç bir sorun olacağını sanmıyorum. Çünkü cinsel isteğim ve arzularım gayet yerinde. Belki de ben yanlış anlamışımdır doktoru... Ama teşekkür ederim demek istediğinizi anladım. 🙏🏻🌸
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Seks yapmayı isteyecek arzuladığın biri ile yakın olduğunda ve teninin yenir değdiği zamanlarda öyle bir kıvama gelirsin ki hiç birşeyi gözün gormez ne kadar fobin varya yenersin merak etme.
Bu düşünceler ile o anın zevkini öldürürsen alacağın hazdan mahrum kalırsın.
Daha fazla görseller ile kendini kıyaslama01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçekten haklısınız. Ana bırakmak en iyisi 🤭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa ben anlamadim daha once hic yasamamissin ama dertlerdin de sanki yasamis ama bir turlu sorunlari asamiyormussun gibi geliyor anlatinca. Senin sorun nedir ki Şu an , boş ver evlenince zaten kocanla konusa konusa yavas yavas acitmadan incitmeden halledersiniz o isi takma kafana simdi bunu durumu durduk yere sanki yarin sinava cikacakmis gibi. Ben de yasamadim ama dusunmuyom boyle seyleri Şu an ...
08 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyorum çünkü erkek arkadaşım var
Cevap sahibi+1 yılYapmak zorunda degilsin bunu da bil...
Soran+1 yılİstemiyor değilim ki... 🙇🏻♀️ Onu seviyorum ve hissetmek istiyorum. zaten yaşım da müsait ama sadece masumiyetimi de çok seviyorum. O delik kısmı küçük ve dar ama benim gördüğüm ilişki sonrası çok büyük 🤦🏻♀️ve genişlemektwn korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılValla o zaman dur diyemem tabi. O genislik meselesine geleceksek soyle bir sey varmis yani benim duyduklarim ogrendiklerim. Iliskiye daha once girmemis olan yani bakire olan kizin ki en dar olur ondan sonra iliskiye girmis ve hani artik alismis olan biraz genislemis olan var bide dogum yapan baya baya genislemis olan var ama dogum yapan ustunden boyle bi kac ay sonra sizin organin yapisi sayesinde genisleme esneme ozelligi var dogumdan bir kac ay sonra o tekrar eski haline donuyor az cok. En basa, yani bakire iken ki haline zaten artik hic bir zaman donemez. Ben boyle biliyom ama ben ne anlarim tabi, bende onlarin yalancisiyim iste...
Soran+1 yılHahah saol olsun sen de yardımcı oluyorsun işte bildiğin kadar
Cevap sahibi+1 yılBen biraz cahilim bu konularda ama merak da ediyorum cunku benim de tecrubem yok hani evlenince falan az cok bi bilgimiz olsun en azindan diyom, ogreniyoz iste bir seyler😅😅
Soran+1 yılAA senin de mi yok kdfofp yaş kaç
Cevap sahibi+1 yılben 1 hafta sonra 20 oluyom ya😅daha sevgilimiz bile olmadi siz ne diyorsunuz hahaha😂
+1 yılBu kadar takinti yapma bu konuda, hele hele hiç yapmayacagim gibi düşünceler tamamen yanlış, illaki yasamak isteyeceksin
04 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşım var ve ona bayılıyorum 🥺💖 sanırım haklısın ama biraz öğretmenim gibi olucak sanırım
- +1 yıl
Sevgilinin eğitici rolünde olması seni elbette ki daha da cekecektir seksin derinliklerine, ve haz almayı keşfettikce, vajinanin dar olusu ya da genisleme korkusu aklına bile gelmeyecek,, ki vajina öyle seks yaparak genisleyen bir organ değildir
Soran+1 yılHaklısın belki de ama youtube da bir doktor videosunda söylemişti genişleyeceğini :(((
- +1 yıl
Vajina esner iliskilerle, ama düşündüğün kadsr genisleme olmaz

Gizlilerin hepsi böyle yemin ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha alakası yok tamamen pespdmbe 👍🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyide neden öyle olması gerektiğini düşünüyorsun o kişiden kişiye değişir yani illa genişleyecek diye bir kaide yok 👍
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin... Umarım haklısındır. Bilmem ben kendiminkiyle krşılaştırınca öyle koca Bi delikler yaşamak istemiyorum ısıcıcolv hep böyle küçük kalsın ıdıfıovldofg
Cevap sahibi+1 yılSöyleyecek çok şey vardı da imkanlar kısıtlı🤣🤣🤣
Soran+1 yılSöyle söyle bir şey olmaz kdkfkfl
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğeniyorum 😉 YAZABİLİRSİN yani🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılAyrıca he yazayım da o kadar emek verip uğraştığım xper lerim uçsun dimi seni seniiii🤣🤣🤣🤣
+1 yılBoyle düşünürsen ilerde zevk alamazsın ben evliyim sıkıntı etme
02 Yorumla
Soran+1 yılDertlenmiyodum da resimleri gördükten sonra ve kendiminkiyle karşılaştırdıktan sonra benim de öyle olmasını istemiyorum hep küçük ve dar kalsın istiyorum bana masum geliyor saçma belki ama alışkanlık 🙆🏻♀️
- +1 yıl
Bana yazar mısın ozelden
+1 yılEvlenince kocan yardimci olur.
02 Yorumla
Soran+1 yıl30uma kadar bwkliyim ozaman ıwıfofovppg 20yim dahaaaaa
- +1 yıl
Cok erken. Evlenince doya siya tadina bakarsin. Ustunden inmezsin. Sabret.
Bir yerden başlamak lazım 😉
016 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Soran+1 yılSen de mi yapmadın ısosod8fogppg
Soran+1 yılOlmadı mı sevgilin 🤭 benim oldu da hiç o aşama gelmedim
Soran+1 yılTam bir İsmail Yk sendromu AJJDIDOFO Beni de hep isteyen oldu ama ben yabaniydim bir kişi olsun tam olsun
Soran+1 yılUmarım bulursun birini, hayırlısı
Soran+1 yılAga ben seni iyi görmedim, bıçak kemiğe dayanmış gibi geldi kaosodofoocofpf
Soran+1 yılPandemidendir o, herkese vurdu
Benim aklıma gelmiyor öyle şeyler ama şimdi erkek arkadaşım var, çok da seviyorum kendisini ve şimdi ilgi duymaya başladım böyle şeylere... Aşk işte 🙇🏻♀️
Soran+1 yılyok mu hiç bir kız konuştuğun
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilemedimki bir doktordan yardım al dfoktorum ama burada yardımcı olamam hastaneye git
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapıcam ki
Cevap sahibi+1 yılburdan yazamam ondan doktora gıdın deıdm
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks ihtiyacını karşılamak için sanal da yabalirisn illa sekse gerk yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aşamazsın sen. Kronik bir vajinismussun.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya, o içine girince kasılma durumu benimki ise tamamen tercih, daha hiç denemedim bile Alla alla ya.
Soran+1 yılÖyle bir şarkı vardı galiba
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılDusunme Rahat ol
04 Yorumla
Soran+1 yılBakalım
- +1 yıl
Canim dar olmasi senin acindan zor olmszmi
Ve erklerde Dari severler ve oylede herzaman yapacak deyilsinizya yine dar kalir diye dusunuyorum
Soran+1 yılHaklısın belki de ama birlikte yaşamaya başlarsak tabi ki çok da az olmaz. Ama hemen de öyle genişlemez herhalde yani Di mi
- +1 yıl
Canim bende hic yasqmqdimki bende cok merak ediyorum icine gitince nasil bir duygu zevk verdiyini ama daralmasi ya da grnislemesi olacak diye sevistiyin kiside Buna takilmaz ve olmaz boyle seyler
Yenelim fobini
01 Yorumla
Soran+1 yılYok saol kalsın 🤦🏻♀️
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakıntı yapamana gerek yok bnce
011 Yorumla
Soran+1 yılYa kocamandı o delik yeri gördüğüm resimlerde,. çok kötü 🙇🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama zamanla asabıkırsın bu konuyu bnce
Soran+1 yılErkek arkadaşım beni alıştırır nasılsaaa
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadsın veya esın alıstırır
Cevap sahibi+1 yılIlıskı dusunuyor musunuz
Cevap sahibi+1 yılYardım ıster mısın
Soran+1 yılDüşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılTavsiye ıster mısın peki
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılGızlıden cıkayım ıstersen
Cevap sahibi+1 yılSoruyu begendım pa **ok benim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTövbe tövbe
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem