Yani tecrübeli biri ile daha zevkli olmaz mı her tanıştığım erkeğin aklındaki ilk soru kaç sevgilin oldu falan oluyor ne önemi var ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Her erkek bir kadının “ilki” olmayı önemsemez çünkü erkeklerin ilişkiye ve cinselliğe bakışı farklıdır ve zamanla da değişir. Bazı erkeklerde “ilk olmak” sadece egoyu tatmin eden bir düşüncedir, kendini özel hissetme isteğidir veya “benden önce kimse olmadı” duygusuyla güç kazanma arzusudur. Ama bu grup günümüzde çoğunluk değildir.
Günümüz erkeklerinin büyük çoğunluğu için asıl önemli olanlar şunlardır: kadının duygusal uyumu, seks uyumu, güven duygusu, birlikte eğlenebilmek, karşılıklı saygı ve ilişkinin huzurlu ilerlemesidir. Birçok erkek, bir kadının geçmişinin onun bugünkü değerini belirlemediğini çok iyi bilir. İyi bir ilişki, kimin “ilk” olduğu üzerinden değil, kimin en iyi partner olduğu üzerinden kurulur.
Ayrıca “ilk olmak” mutluluğu garanti etmez. Gerçek bağ, insanların birbirine nasıl hissettirdiğiyle oluşur. Bir erkek gerçekten seven, bağ kuran ve değer veren biriyse “ilk misin değil misin” onu ilgilendirmez. Onun için önemli olan, seninle olan bağı, enerjiyi ve uyumu hissetmesidir..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben çoğu erkeğin aksine tecrübeye saygı duyarım ve benim için doğal bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayCiddi düşünen erkekte isteyebilir sürekli farklı kadınlarla olanlarda, örneğin ciddi düşünen erkek cinsel odaklı değilde daha çok o kişiyi tanıma odaklı olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
6 ayEvet tecrübeli olduğunda ne istediğini biliyor en azından
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
6 aytecrübeli erkek iyidir. işi bilmeyen usta binayı yıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBen her şeyi yaşamak isterim, sonuçta dilimin degecegi yerlere önceden başkasının şeyi dokunmamış olursa daha sağlıklı olur
02 Yorumla
Soran6 ayYıkanıyor sonuçta o kadın mantık saçma geldi
Cevap sahibi6 ayDNA kalıntıları bile içimde şüphe uyandırır 🤪 içine bosalttiriyorsa bide iyyykkk
Gizli Üye(30-35)6 aySevgili onemsiz evleneceğim kadının ilki degilsem evlenmem
012 Yorumla
Soran6 ayO zaman hep bekar kalacaksın temiz bi kızı ya köyde ya da 18 yaşında bulursun
Cevap sahibi6 ayCok temiz var bana bakire olmayan lazım
Cevap sahibi6 ay2 saat once soru sordum hep bakire kızlar karsıma cıkıyor diye hatta
Soran6 ayBakire olan kadın çevremde hiç yok senin aksine
Cevap sahibi6 aySenin çevren ve sen oyle oldugun için normal olmaması😉
Cevap sahibi6 ayAyrıca köyü falanda yok düzgün kız şehirdede var cok anladın
Soran6 ayAnladım
Cevap sahibi6 ayBu soruyu neden sordun erkekler bakireligi önemsiyormu diye mi sordun?
Soran6 ayYok aslında kadınların çok umrunda değil ama erkeklerin çok umrunda kadınjn ilki olmak evlenmek için de değil takılmalık bile olsa tecrübesiz kadın arıyorlar
Cevap sahibi6 ayEvet erkekler için oyle kadınlar için dediğinde doğru peki sen pişmanmısın yoksa iyi ki yapmışım mı diyorsun
Soran6 ayPişman değilim
Cevap sahibi6 ayEn güzeli bende pişman değilim acaba senmi cok kişi ile oldun ben mi
Gizli Üye(18-24)6 ayÖnemli tabi ben kıskanirim benim kadinim yalniz benim olmali
016 Yorumla
Soran6 ayEğer köyden ya da 18 yaşında biri ile evlenmeyeceksen imkansız maalesef temiz insan
Cevap sahibi6 ayEvet maalesef ya
Cevap sahibi6 ayBen tertemizim mesela el ele bile tutuşmadim
Soran6 ayKötü
Cevap sahibi6 ayNeden ki
Cevap sahibi6 ayPis mi olmam lazım
Soran6 ayEvet
Cevap sahibi6 ayE ne yapacam nasıl pislenecem
Soran6 ayOrasını sen bileceksin
Cevap sahibi6 aySen peki
Soran6 ayNe ben
Cevap sahibi6 ayTemiz misn
Soran6 ayYok
Cevap sahibi6 ayBeni ister misin
Soran6 ayEskort değilim
Cevap sahibi6 ayBende öyle bisey demedim tabiki değilsin
6 ayBence ilki olmak daha iyi bu yüzden bekaret arıyorlar kızda ayrıca köy demişsin köydekiler de şehirdekinken farkı kalmadı
03 Yorumla
Soran6 ayKöyde gizli kalmaz
- 6 ay
Telefon var şimde görüntülü sesli her şey oluyor
- 6 ay
Kalıyor
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ben. o. hakkimi kullanmak. yerime arkadaşa verdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayValla iyi oral yapsın isterim ben kadin
00 YorumlaBakiremisin
02 Yorumla
Soran6 aySana ne
Gizli Üye(25-29)6 ayBakis acisina gore degisir
00 YorumlaTabiki ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evett
00 Yorumla
6 ayİsteriz
00 Yorumla
6 ayBen önemsemem ya