Cinsel Yaşam Kızlar, bakir bir erkeğin ilki olmayı neden istemez? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Cinsellik olarak daha tutkulu ve istekli anlar yaşatmaz ve yaşamaz mı? Güncellemeler1 yıl güncelllll Güncellemeler1 yıl güncel Kızlar, bakir bir erkeğin ilki olmayı neden istemez? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İsterim.Bazi kizlarin istememe sebebi, bazi erkeklerin sevismemek icin bahane olarak "ilkimdin, bilmiyordum." Demesi.Ön sevişmeyi atlayan erkekten çoğu kız soğur 0 3 Yorumla Soran 1 yıl hımmm. ön sevişme uzun olursa işte sıkılır mı bir kadın. bende hayalimde hep uzun bir önsevişme planlıyorum. burcun ne senin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Azi karar cogu zararboş ver burcumu Yorumla Soran 1 yıl ilginçsin ne olacak ki burçtan gizemlisin zaten Yorumla
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl Çünkü tecrübesiz, o an birlikteliği yönetmeyi beceremez. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Istemedigimizi kim soyledi. Bakire olmayan kızlar istemeyebilir. Asıl bakir olacak 0 6 Yorumla Soran 1 yıl senin isteme sebebin senin de yaşamamış olman mı yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet her şey dengi dengine değil mi? Yasayan kizlar da tecrubesiz istemez haliyle Yorumla Soran 1 yıl ne güzel böyle düşüncede olman. bence özel ve değerli. burcun ne? okuyorsun sanırım sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden sordun Yorumla Soran 1 yıl güzel düşüncelisin merak ettim hayatına dair meslek seçimini ve burcunu. az çok burçta kaba taslak fikir verebiliyor insanın karakterine dair. Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla
selamguzelaycicegi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl bir kere yaptım bir daha olmaz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl neden Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İstemem ben 0 9 Yorumla Soran 1 yıl sebep Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tecrübe yok Yorumla Soran 1 yıl sen ne kadar tecrübelisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Baya Yorumla Soran 1 yıl neden birini eğitmek ve ona bir şeyler öğretmek farklı bir haz ve heycan vermesin ki sana o zaman. burcun ne bu arada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öğretmek zorunda değilim Yorumla Soran 1 yıl ne yapmak istiyorsun peki :) Yorumla Soran 1 yıl ne yaşamak istiyorsun yani. farklı olarak bir şeyler denemek mi istiyorsun mesela Yorumla Soran 1 yıl neden bu kadar acımazsın Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben isterim 0 6 Yorumla Soran 1 yıl neden? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok azdırıyor ve doyuracağını düşünüyorum, güven veriyor Yorumla Soran 1 yıl çok farklı ve içten bir yorum. nesi azdırıyor seni mesela. senin tecrüben oldu mu daha önce? burcun nedir merak ettim şu yorumundan sonra Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Libidosu yüksek, her şekilde belli ediyor, bana olan arzusu da aynı şekildeBenim tecrübem oldu ama çok değil. Açıkçası onun ilki olacak olmak, hissettiği duyguları görmek de beni heyecanlandırıyorİkizler burcuyum, o akrep Yorumla Soran 1 yıl o mu söyledi bakir olduğunu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar Ne Diyor
İsterim.
Bazi kizlarin istememe sebebi, bazi erkeklerin sevismemek icin bahane olarak "ilkimdin, bilmiyordum." Demesi.
Ön sevişmeyi atlayan erkekten çoğu kız soğur
hımmm. ön sevişme uzun olursa işte sıkılır mı bir kadın. bende hayalimde hep uzun bir önsevişme planlıyorum. burcun ne senin?
Azi karar cogu zarar
boş ver burcumu
ilginçsin ne olacak ki burçtan gizemlisin zaten
Çünkü tecrübesiz, o an birlikteliği yönetmeyi beceremez.
Istemedigimizi kim soyledi. Bakire olmayan kızlar istemeyebilir. Asıl bakir olacak
senin isteme sebebin senin de yaşamamış olman mı yani
Evet her şey dengi dengine değil mi? Yasayan kizlar da tecrubesiz istemez haliyle
ne güzel böyle düşüncede olman. bence özel ve değerli. burcun ne? okuyorsun sanırım sen
Neden sordun
güzel düşüncelisin merak ettim hayatına dair meslek seçimini ve burcunu. az çok burçta kaba taslak fikir verebiliyor insanın karakterine dair.
?
bir kere yaptım bir daha olmaz
neden
İstemem ben
sebep
Tecrübe yok
sen ne kadar tecrübelisin
Baya
neden birini eğitmek ve ona bir şeyler öğretmek farklı bir haz ve heycan vermesin ki sana o zaman. burcun ne bu arada
Öğretmek zorunda değilim
ne yapmak istiyorsun peki :)
ne yaşamak istiyorsun yani. farklı olarak bir şeyler denemek mi istiyorsun mesela
neden bu kadar acımazsın
Ben isterim
neden?
Çok azdırıyor ve doyuracağını düşünüyorum, güven veriyor
çok farklı ve içten bir yorum. nesi azdırıyor seni mesela. senin tecrüben oldu mu daha önce? burcun nedir merak ettim şu yorumundan sonra
Libidosu yüksek, her şekilde belli ediyor, bana olan arzusu da aynı şekilde
Benim tecrübem oldu ama çok değil. Açıkçası onun ilki olacak olmak, hissettiği duyguları görmek de beni heyecanlandırıyor
İkizler burcuyum, o akrep
o mu söyledi bakir olduğunu
Evet
Kızlar tecrübesiz erkek istemez
hadi ordan