Tek niyeti cinselli ve daha önceden deneyimleri de olmuş ama bakire kız hoşuna gidiyor. İlki olayım istiyor ama duygusal bir şeyler de yok aramızda. Sadece ben diğerlerine bedelim, bana gel yabancıya gitme diyor. Yani evlenince bir erkeğin kadından bunu beklemesini kendini başkasıyla kıyas etmesin diye istemesini anlarım da ne sevgilim ne kocam olan bir adam neden duygusal hiçbir sey yokken ilki olmak ister ki?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kimsenin yapmadığını bdn yaptım diyecek feth etmiş gibi düşünecek sadece ego tatmini yuz verme kesinliklee
Zaten bakire oldugumu da biliyor ekstra tatmin jdjdjdh
Fantezisi bu sana diyim erkekler bakire kızları yem olarak görür
Aldığım en mantıklı cevap falan olsa gerek hem de kadından shshsh neyse.. Yani taze etin yahnisi mi makbul derlerdi bir söz vardı. O biçim bir şey herhalde. Eskiden erkekler bu kızlara dokunmazdi dokunamazdi. Zaten yaşayan kadınlara yonelirlerdi. Simdi fantezi boyutuna gelmiş. Ama bi yandan da geçmişi olmayan kadına her erkeğin zaafı var gibi geliyor. Hayatını cinsel duygularına göre yaşayan adamların bile.
Evet ben kendimde fark ediyorum öyle söylüyorlar soruyor çoğu erkek bana bekaretini verir miydin felan diye. Bakire kız s*kmek istiyorum diyen çok. Fantezi boyutuna ulaşmış.
Çünkü dar olan her zaman özeldir ve daha fazla zevk verir
Vajina esneyen bir yapıya sahip. Doğum olmadıkça orası öyle kolay kolay öncekinden geniş olmaz zaten.
Ama bakire bir kızın ki ile ilişkiye girmiş birinin esnekliği aynı olamaz. Onun tadı çok farklı inanki
Yani tattiysaniz siz daha iyi bilirsiniz ama penise göre genisledikten sonra da tekrar eski haline geliyor hemen hemen.
Evet ama o ilk giriş anı çok harika bir his yavaş yavaş açılması ve kanaması muazzam bir şey
Kanaması mi muazzam shshsh her kadında kanama olmuyor bu arada.
Evet onunda farkındayım çoğu esnek oluyor. Ama bana bu zamana kadar denk gelenlerinki hep kanadı.
Hmm olabilir. Ya da sizde sorun var dhdhd
Oda olabilir. Kafamız kırıkda olabilri hak veriyorum şu an :) Onu bunu bırak nasılsın? hayat nasıl mutlu musun?
İster de kız kabul ediyorsa aklında zoru vardır.
Sen istemiyorsun da hala ne duruyorsun yanında?
Çünkü ilklere kadınlar baglanir
Beni bağlamak için niye buna ihtiyaç duysun ki? Adam akıllı görüşüp bir şeyler içebilir. Teklif de etmişti ama kaç haftadır ortalıkta yok bu konuyu hiç açmadı. Ayrıca beni bununla kendisine bağladı diyelim ne elde edecek?
Sürekli ilişki herzaman rahat kullanim
Sonrasinda istersem seks yaparım diye mi düşünüyor?
Aynen elinin altında hazır nezaman istersem işimi gorucegim bişey gibi
Tabi ciddi düşünmeyen erkekler için gecerli
Bunu ona vereceğimi neye dayanarak düşünüyor ya🤣🤣
Her beden değişik bir heycandir heycanda değişik haz tad demek
Şanslarını deniyor öyle deme kadınları inandırır güvenini sağladı mi başarmış demektir
Guvenimi kazanmak için de ugrasmiyor ya. Hani dese senden hoşlandım hadi gel sevgili olalım belki ozaman kanarım yani shshshs
Sana umut vermiyor işte ayrılırken kolay olur yapışıp kalma diye ama istediğini alamazsa o şekilde yalanlarada baş vuracaktır
Ben de diyorum ki ayrılırken konusuna gelene kadar onun bu teklifine yanasmayacagim zaten. Boşuna yani.
Seni inandırıp ikna edecektir ve sende inanıp ona yakınlaşican ve 1 2 aydada beyleri yalan olduğunu anlayacan
Bahse bile girebilirim okadar eminim
Kandırma amacı yok işte olsa belki derdim ama iddiası yok. Gel sevgili olalım ya da sana bir şeyler hissediyorum demiyor. Açık açık niyetini belli ediyor varsan ben buradayima getiriyor. Ama ben duygu olmadan seksi mide bulandırıcı buluyorum, bi anlami yok
Tamam nikimi unutma ben burdayım sonra beni bul bu dediğim olursa ok
🤣🤣🤣
Komikmii umarım ben haksız çıkarım uzulmessin
Üzülmem bu yasa kadar dayandım bundan sonra da dayanırım. Evet komik jsysy
Dayanamazsın demedim kandirilirsin dedim😊
Ben de kandırmaya bile çalışmıyor demiştim jshxj
Şu ana kadar öyleydi bundan sonrası
Yok onda öyle bir hirs. Olsa var derim. Pasif bir şekilde takip ediyor bakıyor. Konusu açılırsa deniyor ama ısrar etmiyor kandırmaya da çalışmıyor. Sadece ben buradayım istersen mesaji veriyor.
Umarım öyle olur
Ben erkeklerde kadinlarida iyi tanirim
Cinsellik olayında çoğu erkek dürüstlükten çıkıp kendi arzularıyl
A canavar gibi oluyor
Ona katılıyorum hahah buna ulaşmak için ellerinden gelen ilgiyi her seyi gösteriyorlar. Ama az önce size dediğim gibi böyle bir durum yok. Her şeyi bana bırakmış gibi seyrediyor. Yabancıya gitme bana gel dedi sadece. Sanki başkasına gidecegimden edinmiş gibi ushdh ne alaka yani. Sonucta 27 yaşıma kadar bakire kaldım.
Tamam tamam senin dediğin olsun sıkıntı yokk
Sen haklisinnnn🙏
Evet🤣🤣
🙏🙏
Seni ucuz biri gördüğü için bu kadar açık konuşmuş
Pek zannetmiyorum çünkü bu konuda sınırlarımı koydum. 2dir ısrar ediyor ben de gel nikah masasına oturalım bi önce diyorum🤣🤣
belki evlenirim düşüncesi ondan olabilir
O zaman önce evlenelim whshshsh ya da ne bileyim bi sevgili falan mı olsaydık ne azindan?
hahhah sevgili olmadan mı verecen zalım
Yok ya vermek gibi bir niyetim yok🤣🤣
evlenmeden verme garantiye al işi hahah
Valla o mesajı çok verdim. Hani nikah masasına gel oturalım öyle olur diye dhdhshs öyle uzaktan hikayelerimi falan seyrediyor şu an. Hshshs
😂😂 boş ver seven önce nikah masasına oturur o yükü sorumluluğu yüklenir ama anladığım kadarıyla bu vur kaç peşinde 😂
Onun için de ugrasiyor sayilmaz ahshs bi kahve teklifi etti ama hala yok ortalarda haha
Sen yine de açık gözlü ol 😂
Yok ya bundan bi halt olmaz shshsh
Jajajw 😂😂 sen tehlikelisin o zaman sen dikkat et kendine
Daha kiminle dans ettiğini bilmiyorum hehdhdhdh
Bilmiyoor*
gizliden çıksana bi bakım kimsin hele sen
Tanıyacak misin ahah biriyim işte
belki tanırım eski üyeyim ben burada çok yılım geçti hehhaha
Zannetmem hahaha
hele sen bi beğini falan ya da takip at bakım bi
Hayatında "ilk" olarak yer etmek istiyordur.
Ama ne anlamı var ki? Sevgilim olmak gibi bir niyeti de yok gibi. Ben dedim, botle bir sey yaşarsak daha fazlasını isterim ve veremezsin diye. O da denemeden bilemezsin dedi haha sanki kumar bu iş.
Sorunlu biri
Kendini kullandirtma sakin
takıntılı olabilir skıntıı
Dar sevdigi içindir
Bozmak apayrı bir heyecan
Ama devamını da istiyor gibi. Bağışıklık yaparsın bana falan dedi.
Yapana kadar öyle.. kızlığını alınca bir daha bulamazsın
Konu cinsellik oldu mu gel diyene öyle bi gelir ki.. alana kadar falan değil değil. Ama özellikle bu konudaki zaafını anlayamamistim. Partnerim tazeyse kaçış yok falan dedi
Hevesini alana kadar yatar ya da ilkinden sonra kaçar
O yuzden vermeyeceğim zaten hahah öyle mal mal bakmaya devam etsin.
Zaten senin. İster ver ister verme. Önemli olan senin zevk alman.. bunu garanti edemiyor gibi.
Garanti etmesiyle alakası yok ki durumun. Duyguzal bir iliskimin bile olmadigi biriyle bunu yaşamak istemiyorum. Bu özel bir insanla olmalı. Hele ki ilkim.. bunu ona da defalarca ima ettim. Evlenmeden olmaz'a getirdim.
Ama onda o duygu yok. Olana kadar zorlayacaktır.. ya da sen defol diyene kadar
Yani ugrasip zorlamiyor aslında ama konu bir yerden oraya gelirse yine şansını deniyor dhdydh
Hep deneyecek ama
Denesin cevabını da alır
Sen evlenmeden ilişkiye girmeyeceksin galiba?
Yani öyle düşünüyorum. Ya da en azından 1 yıla yakın ciddi bir ilişkim olması lazım. Bunları aynen söyledim ona da.
Yalanıp durmasın o zaman etrafında
Aslında anladığım kadarıyla zor kadin olmam da hoşuna gidiyor içten içe. Mazoşist herhalde shshs evlilikle ilgili şu kadınlarla evlenmeyin tarzı şeyleri de beğeniyor ama icraate gelince yok iste
Hep isteyecek
E tamam evlenelim yine hep istesin🤣🤣🤣
Evlenmek isteseydi çoktan teklif etmişti
O kadar vakit geçirmedik ya. Ben evlilik muhabbeti yapıyorum tamam da evlilik kolay karar verilecek şey değil. Öncesinde sevgili olursun falan.
İyi de işte sorun orada. Adam direk istemiş
Alamaz o zamann
Pes etmede
Etmem ya hahah Bu yaşıma kadar dayandım o pes etsin
O etmez. Hep ister
Elbet biter ya. Zaten amacı direkt oysa bir süre sonra bu kızla mı uğraşacağım bir sürü kız var diyorsa der yani. Gerci artık herkes o kafada, kimse kimse için ugrasmiyor. Ugrassa beni kafasına takardi zaten
Bilinmez.
Şerefsiz çünkü
sakın
Serefsiz oldugu icin
Her erkek ister