Bu soruya güleyim mi …ağlayayım mı… bilemedim (soru sahibi lütfen alınma, sen sormasan illaki sorulacaktı, kişisel algılama)
Kadınlar için penisin boyu değil, penisin sahibi, yani erkek önemli olan. Bir bütün olarak, adam gibi adam olaması. Kadına olan sevgisi, saygısı, davranışı, özverili olması, güven ve destek vermesi. En önemlisi de aldatmaması. Budur. Net 💯
Sen sordun ya sdghk, soruyu soranda değil, bazı erkeklerin bizim aletlerinin uzunluğu kadınlar için önemli olduğunu düşünemlerinde sorun. Halbuki genel olarak kadının dert ettiği veya düşündüğü şey o değil 🤦♀️
@1Dehliz1Zirve Teşekkür ederim, benden öyle umuyorum gerçekten. Bir çok kadının düşüncelerini yansıtabildiğiysem ne güzel. Güleyim mi kısmına gelince aklıma iki şey geldi 😅 1. Orta okuldayken (biraz erkek fatmaydım 😂) hangimiz daha uzağa tükürür diye yarışır, marifetmiş gibi bununla övünürdük. erkekler de hangimiz daha uzağa işeriz diye yarışıp övünürlerdi belki 🤔 (uzunluk olayı da yine erkek için böbürlenme sebebi olup, erkek önem verir) 2. Çoğu kız/kadın ve muhtemelen çoğu erkek de vajinanın ortalama 8-10 cm uzunluğunda olduğunu bilmiyorlardır. peniste de ideal boy diye bir şey yok, 12-16 cm uzunluk ortalamadır (TR’de) ve 10-14 cm arasında da 8-10 vm vajinalar için yeterlidir uzmanlara göre 😆
Rica ederim 🌹😊. Evet bir çok kadının düşüncelerini yansıttığınızı düşünüyorum. Benim umarım insanlar üzerine düşeni alır ifademde de bazı azınlık var ki , bu durumu düşünmeyen kadınlar ya da şöyle ifade edeyim, bu idrakin olgunluğunu henüz varamamış olup kendi doğasını bilmeyen. Sizin ifade ettiğiniz Yarışlar gibi kimin penisi daha uzundur konuşmaları ya da işte şu şu kişilerin uzun muhabbeti , ve bir de alabildikleri en uzun penisle gururlanmaları ve birde tam tersi derinliklerine almak isteyip yeteri kadar bunu başaramamadıkları zaman bunu dert etmeleri diğer yandan , ben kendimi erkeğe yeteri kadar verimlilikte veremedim , düşünceleriyle memnun edememe düşünceleri veya bir daha istemez mi düşünceleriyle dertlenmeleri bunlar henüz esas olanın kadının erkekten etkilenmesi boyutunu değil cinselliği sadece maddesel yaşamayı ön planda tutanların kendi kendilerini sorun ve ispat mücadelelerinde kaybettiği zor durumlar. Oysa bir erkek nefesini ve dudaklarını gerdanına boynuna kondururken , erkeğin saçlarının arasında parmaklarını gezdirerek okşarken etkilendiğim ve bana beni iyi hissettiren erkeğin kollarındayım ve daha ileri düşünceleri yaşaması esas olan durum.
Böyle olunca gerçekten penis ölçüsü arka sıralarda kalan durum oluyor. Öyle ki kadın bu durumda mutluluğu ve zevki sadece penisten almaya odaklanarak değil erkeğin bütününden almayı , erkeği bütünüyle yaşamayı ve erkeğin ona yaşatacak olduklarına kendini bırakmayı düşünerek çok daha zengin bir zevk ve mutluluk hislerini yaşayabilir. O Yarışlar aynen dediğiniz gibi olup erkeklerin bir kısmı böbürlenip bir kısmı dertlenirken , aslında kadın için önemli olan erkeğe bakışında ondan etkilenip etkilenmediği gerçeğinin bilinmemesi , kimisinin gözünde kadını maalesef hafife almak olarak sonuçlanırken kimilerinin düşüncesinde ya kadını ulaşılmaz görme ya da yetersizlik psikolojisinin içine sürükleme durumları olarak sonuçlanabilen durumlardı. Evet bilenler çok olduğu kadar bilmeyende gerçekten o kadar çok bunu bilmemek bir çok kadın/kız da sınırları zorlama isteği oluştururken maalesef bir çok kız ve kadın için bir korku sebebi oluyor. İdealliğin olmaması ve ortalama olarak algılanması gerçeğini Umarım kadın erkek herkes anlayabilir ve buna bağlı sorun yaşamaktan kurtularak mutlu olmayı tercih eder insanlar 😊.
Güzel yazınız için ve paylaşım içeriğiniz şeffaflık içinde ve içtenlikle ifade edip paylaştığınız için gerçekten çok mutlu ve memnun oldum , çok güzel bir enerjiniz var sizinle insan üzülmeyi unutur hep mutlu olur 🌹🌹🌹🌹😊🥰🌹🌹🌹
Bence bu konu, genelde erkekler için daha önemli hale geliyor, çünkü toplumsal baskı ve karşılaştırma duygusu erkekler üzerinde çok daha fazla. Birçok erkek “yeterli miyim?” kaygısını kendi içinde büyütüyor.
Kadınlar açısından bakınca… çoğu kadın için önemli olan uyum, iletişim, şefkat, güven ve yatakta nasıl hissettirdiği. Yani sadece uzunluk tek başına belirleyici bir şey değil.
Aslında iyi bir cinsel deneyimi belirleyen şey;dokunma, ritim, iletişim ve iki tarafın da kendini rahat hissetmesi. Penis uzunluğu, erkeklerin kafasında daha büyük bir mesele olabiliyor. Kadınlar için ise genelde ilişki ve uyum çok daha ön planda.
Yani kadın içinde önemlidir ama işlevi önemli yalan söylemeyelim beni ufak birşeyle zevke getirmeyi başariyorsa biyun anlamı kalmaz ama biyda destekleyci coğu zaman sonuna kadar baskı uygulaması haz verici
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
24
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
7 ay
penis uzunluğu konusunu erkekler kadınlardan çok daha fazla kafaya takıyor. Erkeklerde bu mesele biraz özgüven, biraz da karşı tarafı etkileme düşüncesiyle büyüyüp duruyor. kadınlar için ise durum genelde sanıldığı kadar önemli değil. Çoğu kadın için uyum, iletişim, yakınlık, dokunuş, güven ve partnerin nasıl davrandığı çok daha belirleyici. Yani kadınlar genelde uzunluk değil, nasıl bir partner olduğun üzerinde duruyor. Erkekler için daha büyük bir mesele, kadınlar için ise düşündükleri kadar merkezi bir konu değil. Önemli olan uyum ve karşılıklı hissettirilen şeyler.
Ben sevdiğim birini penisi küçük diye sorun etmem, ettiğim de hiç olmadı. Boyuttan ziyade ereksiyon sorunu vs olmaması daha önemli. Bu tarz şeylere bakmak lazım. Tabi görsel açıdan kalınlık daha cazip, ama işte o da erekte olamıyorsa bir anlamı olmuyor.
kadın için daha önemli zevk alamadıktan sonra erkeğe de vermez iki taraf da zevk alamaz, ama kadın yalandan zevk alıyo gibi yaparsa erkek yine zevk alır. Kilit nokta kadın burada. İşlev mişlev diyip lafı uzatmaya gerek yok küçük aletle nası zevk verecek... kadının 5'e katlanması lazım
Erkekler için daha önemlidir orta okuldan başlar erkekler kendi arasında “benim penisim daha büyük” diye övünmeye bu konuyu gurur ve övünç meselesi olarak görürler. Kadınlarda uzun penis ister tabi ama onlar için seksin süresi ve işlevi daha önemlidir
Kadınlar için. Kadınlarda uzunla yapmayı merak eden çok, hatta takıntı yapan da çok. Videolar izledikçe merakı artıyor. Ha boyut meselesi saçma gelen kadın da çok. Hatta cevaplarda kendisi diyen de çok. Kadınlar çok çeşit zaten. Kadınlar bile birbirini anlayamıyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
7 ay
maalesef günümüz kadinlari her erkeğin penisinin 20 30 cm olmasını istiyor iliskide aci cekip isyan ediyorlar sonra bu ne diyip kaçıyorlar Hem istiyorlar hemde acı çekiyorlar 10 cm lik penis bile kadının zevk alması icin yeterli tıp verilerine göre bende isterim 20 30 cm olsun ama kadin icin sorun bence fazlasına zarar
Kadın vajina yolu uzunluğu belli uzun olması biraz avantaj (pozisyon açısından) Asıl önemli olan bence;kalınlık klitoral bölgeye kalınlık olduğu zaman uyarılma daha kolay olur.
Bu tamamen erkeklerin kendi kendilerine yaşadıkları bir paradoks zira kullanım alanı belli boy olarak kastediyorum, en olarak ise durum farklı işte burada kürdan ile merdane farkı öenmli bir kategoridir :D
tatmin edemiyorsunuz bizi ve bu daha onemli karsinizdakine yetersiz olmak daha mi onemsiz? tonlarca sacma güzellik alginiz var ama karsinizdaki kadini iyi hissettiremiyorsunuz bile kadinlarin aldatmasi da bu yuzden erkekler keyfi aldatiyor hep
Kilo işin içine girerse ikisi için de önemli yoksa ikisi için de çok önemli değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
7 ay
Kadinlar her seye bakar kendini kusursuz sandigi icin her seyden ister 190 boy 18 20 cm penis zenginlik yakisiklilik ulan cogunuzda ne var da kriter koyuyorsunuz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
7 ay
Penis uzunluğu erkekler için önemlidir Kadınlar için önemli olan penisin sertliği ve kalınlığıdır
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
7 ay
Kadınlar ufak sevseydi erkekler küçükle mutlu olur muydu peki?
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
Erkekler ıcın onemlı olsaydı benimki 20 cm yalanı atmadınız
Ha bu arada bakireyim KS uyelerı yorumuma salca olmayın bu yalanı nereden bildiğime gelince KS sorularında cok var denk gelmemiş olamazsınız 😂