• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Penis uzunluğu, erkekler için mi daha önemli yoksa kadınlar için mi?

ölümmeleği00 m
ölümmeleği00 Takip Et
FenomenMaster Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
56
Merhaba!

Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • DarkAngelNyxx
    DarkAngelNyxx Takip Et
    Guru Yaş: 100 , eic 100%
    7 ay

Bu soruya güleyim mi …ağlayayım mı… bilemedim (soru sahibi lütfen alınma, sen sormasan illaki sorulacaktı, kişisel algılama)

Kadınlar için penisin boyu değil, penisin sahibi, yani erkek önemli olan. Bir bütün olarak, adam gibi adam olaması. Kadına olan sevgisi, saygısı, davranışı, özverili olması, güven ve destek vermesi. En önemlisi de aldatmaması. Budur. Net 💯

6
    9 Yorumla
    • ölümmeleği00 m
      ölümmeleği00
      7 ay

Nedrn alınayım ki

Yorumla
    • DarkAngelNyxx
      DarkAngelNyxx
      7 ay

Sen sordun ya sdghk, sorun soransa değil, bazı erkeklerin bizim aletlerinin uzunluğu kadınlar için önemli olduğunu düşü

Yorumla
    • DarkAngelNyxx
      DarkAngelNyxx
      7 ay

Sen sordun ya sdghk, soruyu soranda değil, bazı erkeklerin bizim aletlerinin uzunluğu kadınlar için önemli olduğunu düşünemlerinde sorun. Halbuki genel olarak kadının dert ettiği veya düşündüğü şey o değil 🤦‍♀️

Yorumla
    • ölümmeleği00 m
      ölümmeleği00
      7 ay

Anlıyorum 😎

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      7 ay

Tebrik ederim, gerçekten çok mantıklı ve hayatın kadının gerçeğini yazmışsınız. Umarım insanlar üzerine düşeni buradan alır.

Yorumla
    • DarkAngelNyxx
      DarkAngelNyxx
      7 ay

@1Dehliz1Zirve Teşekkür ederim, benden öyle umuyorum gerçekten. Bir çok kadının düşüncelerini yansıtabildiğiysem ne güzel. Güleyim mi kısmına gelince aklıma iki şey geldi 😅 1. Orta okuldayken (biraz erkek fatmaydım 😂) hangimiz daha uzağa tükürür diye yarışır, marifetmiş gibi bununla övünürdük. erkekler de hangimiz daha uzağa işeriz diye yarışıp övünürlerdi belki 🤔 (uzunluk olayı da yine erkek için böbürlenme sebebi olup, erkek önem verir) 2. Çoğu kız/kadın ve muhtemelen çoğu erkek de vajinanın ortalama 8-10 cm uzunluğunda olduğunu bilmiyorlardır. peniste de ideal boy diye bir şey yok, 12-16 cm uzunluk ortalamadır (TR’de) ve 10-14 cm arasında da 8-10 vm vajinalar için yeterlidir uzmanlara göre 😆

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      7 ay

Rica ederim 🌹😊. Evet bir çok kadının düşüncelerini yansıttığınızı düşünüyorum. Benim umarım insanlar üzerine düşeni alır ifademde de bazı azınlık var ki , bu durumu düşünmeyen kadınlar ya da şöyle ifade edeyim, bu idrakin olgunluğunu henüz varamamış olup kendi doğasını bilmeyen. Sizin ifade ettiğiniz Yarışlar gibi kimin penisi daha uzundur konuşmaları ya da işte şu şu kişilerin uzun muhabbeti , ve bir de alabildikleri en uzun penisle gururlanmaları ve birde tam tersi derinliklerine almak isteyip yeteri kadar bunu başaramamadıkları zaman bunu dert etmeleri diğer yandan , ben kendimi erkeğe yeteri kadar verimlilikte veremedim , düşünceleriyle memnun edememe düşünceleri veya bir daha istemez mi düşünceleriyle dertlenmeleri bunlar henüz esas olanın kadının erkekten etkilenmesi boyutunu değil cinselliği sadece maddesel yaşamayı ön planda tutanların kendi kendilerini sorun ve ispat mücadelelerinde kaybettiği zor durumlar. Oysa bir erkek nefesini ve dudaklarını gerdanına boynuna kondururken , erkeğin saçlarının arasında parmaklarını gezdirerek okşarken etkilendiğim ve bana beni iyi hissettiren erkeğin kollarındayım ve daha ileri düşünceleri yaşaması esas olan durum.

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      7 ay

Böyle olunca gerçekten penis ölçüsü arka sıralarda kalan durum oluyor. Öyle ki kadın bu durumda mutluluğu ve zevki sadece penisten almaya odaklanarak değil erkeğin bütününden almayı , erkeği bütünüyle yaşamayı ve erkeğin ona yaşatacak olduklarına kendini bırakmayı düşünerek çok daha zengin bir zevk ve mutluluk hislerini yaşayabilir. O Yarışlar aynen dediğiniz gibi olup erkeklerin bir kısmı böbürlenip bir kısmı dertlenirken , aslında kadın için önemli olan erkeğe bakışında ondan etkilenip etkilenmediği gerçeğinin bilinmemesi , kimisinin gözünde kadını maalesef hafife almak olarak sonuçlanırken kimilerinin düşüncesinde ya kadını ulaşılmaz görme ya da yetersizlik psikolojisinin içine sürükleme durumları olarak sonuçlanabilen durumlardı. Evet bilenler çok olduğu kadar bilmeyende gerçekten o kadar çok bunu bilmemek bir çok kadın/kız da sınırları zorlama isteği oluştururken maalesef bir çok kız ve kadın için bir korku sebebi oluyor. İdealliğin olmaması ve ortalama olarak algılanması gerçeğini Umarım kadın erkek herkes anlayabilir ve buna bağlı sorun yaşamaktan kurtularak mutlu olmayı tercih eder insanlar 😊.

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      7 ay

Güzel yazınız için ve paylaşım içeriğiniz şeffaflık içinde ve içtenlikle ifade edip paylaştığınız için gerçekten çok mutlu ve memnun oldum , çok güzel bir enerjiniz var sizinle insan üzülmeyi unutur hep mutlu olur 🌹🌹🌹🌹😊🥰🌹🌹🌹

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.

Bence bu konu, genelde erkekler için daha önemli hale geliyor, çünkü toplumsal baskı ve karşılaştırma duygusu erkekler üzerinde çok daha fazla. Birçok erkek “yeterli miyim?” kaygısını kendi içinde büyütüyor.

Kadınlar açısından bakınca… çoğu kadın için önemli olan uyum, iletişim, şefkat, güven ve yatakta nasıl hissettirdiği. Yani sadece uzunluk tek başına belirleyici bir şey değil.

Aslında iyi bir cinsel deneyimi belirleyen şey;dokunma, ritim, iletişim ve iki tarafın da kendini rahat hissetmesi. Penis uzunluğu, erkeklerin kafasında daha büyük bir mesele olabiliyor. Kadınlar için ise genelde ilişki ve uyum çok daha ön planda.

3
    0 Yorumla
  • Mrs_elibon
    Mrs_elibon Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 96%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.

Yani kadın içinde önemlidir ama işlevi önemli yalan söylemeyelim beni ufak birşeyle zevke getirmeyi başariyorsa biyun anlamı kalmaz ama biyda destekleyci coğu zaman sonuna kadar baskı uygulaması haz verici

6
    1 Yorumla
    • Asafdg
      Asafdg
      7 ay

Tecrübe var yani

Yorumla
  • вshєldσn u
    вshєldσn Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Her ikisi cins içinde

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

18

Cevap

24

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

penis uzunluğu konusunu erkekler kadınlardan çok daha fazla kafaya takıyor. Erkeklerde bu mesele biraz özgüven, biraz da karşı tarafı etkileme düşüncesiyle büyüyüp duruyor. kadınlar için ise durum genelde sanıldığı kadar önemli değil. Çoğu kadın için uyum, iletişim, yakınlık, dokunuş, güven ve partnerin nasıl davrandığı çok daha belirleyici. Yani kadınlar genelde uzunluk değil, nasıl bir partner olduğun üzerinde duruyor. Erkekler için daha büyük bir mesele, kadınlar için ise düşündükleri kadar merkezi bir konu değil. Önemli olan uyum ve karşılıklı hissettirilen şeyler.

2
    0 Yorumla
  • ɴâᴢᴇɴᴅᴇ
    ɴâᴢᴇɴᴅᴇ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay

Ben sevdiğim birini penisi küçük diye sorun etmem, ettiğim de hiç olmadı. Boyuttan ziyade ereksiyon sorunu vs olmaması daha önemli. Bu tarz şeylere bakmak lazım. Tabi görsel açıdan kalınlık daha cazip, ama işte o da erekte olamıyorsa bir anlamı olmuyor.

4
    0 Yorumla
  • Sürrealist_Kelebek
    Sürrealist_Kelebek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 66%
    7 ay

kadın için daha önemli zevk alamadıktan sonra erkeğe de vermez iki taraf da zevk alamaz, ama kadın yalandan zevk alıyo gibi yaparsa erkek yine zevk alır. Kilit nokta kadın burada. İşlev mişlev diyip lafı uzatmaya gerek yok küçük aletle nası zevk verecek... kadının 5'e katlanması lazım

4
    0 Yorumla
  • aceleon
    aceleon Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    7 ay

erkekler için. kadın önemsemiyor değil ama boyundan daha çok önemsedikleri şeyler var.

erkekler güvensiz hissediyor boyu gözüne yeterli gelmeyince.

e gel gelelim doğru konuşalım hiç bir erkek 10 cm daha uzayacak deseler hayır demezdi zaten büyük olsa bile.

2
    0 Yorumla
  • MassiveStroke00
    MassiveStroke00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.

Erkekler için daha önemlidir orta okuldan başlar erkekler kendi arasında “benim penisim daha büyük” diye övünmeye bu konuyu gurur ve övünç meselesi olarak görürler. Kadınlarda uzun penis ister tabi ama onlar için seksin süresi ve işlevi daha önemlidir

1
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Kadınlar için. Kadınlarda uzunla yapmayı merak eden çok, hatta takıntı yapan da çok. Videolar izledikçe merakı artıyor. Ha boyut meselesi saçma gelen kadın da çok. Hatta cevaplarda kendisi diyen de çok. Kadınlar çok çeşit zaten. Kadınlar bile birbirini anlayamıyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    7 ay

maalesef günümüz kadinlari her erkeğin penisinin 20 30 cm olmasını istiyor iliskide aci cekip isyan ediyorlar sonra bu ne diyip kaçıyorlar Hem istiyorlar hemde acı çekiyorlar 10 cm lik penis bile kadının zevk alması icin yeterli tıp verilerine göre bende isterim 20 30 cm olsun ama kadin icin sorun bence fazlasına zarar

1
    0 Yorumla
  • greeneye34
    greeneye34 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.

Kadın vajina yolu uzunluğu belli uzun olması biraz avantaj (pozisyon açısından)
    Asıl önemli olan bence;kalınlık klitoral bölgeye kalınlık olduğu zaman uyarılma daha kolay olur.

3
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Bu tamamen erkeklerin kendi kendilerine yaşadıkları bir paradoks zira kullanım alanı belli boy olarak kastediyorum, en olarak ise durum farklı işte burada kürdan ile merdane farkı öenmli bir kategoridir :D

1
    0 Yorumla
  • amanbesende
    amanbesende Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay

işlev önemli olan işlevidir, ebat ne lütfen elbette önemli ama bir yere kadar!!!

5
    0 Yorumla
  • teKilla_iceLim
    teKilla_iceLim Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    7 ay

Kesinlikle erkeklerdir. Kadınlar genel de umursamaz ama sevgili döneminde yapan kadınlara dalga konusu olabiliyor uzunluğu ve de kısalığı.

2
    0 Yorumla
  • cazsever
    cazsever Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 90%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı.

Erkekler için daha önemli sanki. Kadınlar o kadar da önemsemiyor. Daha doğrusu önemseyen oranı genele kıyasla azdır

1
    2 Yorumla
    • atlantislibalik
      atlantislibalik
      7 ay

tatmin edemiyorsunuz bizi ve bu daha onemli karsinizdakine yetersiz olmak daha mi onemsiz? tonlarca sacma güzellik alginiz var ama karsinizdaki kadini iyi hissettiremiyorsunuz bile kadinlarin aldatmasi da bu yuzden erkekler keyfi aldatiyor hep

Yorumla
    • Angel_78
      Angel_78
      7 ay

@atlantislibalik Canım çok güzel dile getirmişsin, valla alkış 👏🏻 😘

Yorumla
  • bielmanınyarısı
    bielmanınyarısı Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Türk kızlar boyuna çok yakıyor yurt dışında kiler erkek oldunda dasdan olsun diyor biziimkiler bol bulunca seçenek çok tabi 🤣

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    7 ay

Uzunluğu bir işe yaramaz önemli olan işlevi. Ayrıca kadınlar için daha önemli

5
    0 Yorumla
  • Ankara_Ferhat
    Ankara_Ferhat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    7 ay

boy sorun değil. ne yapacağını bilmedikten sonra boyundan büyük olsa ne fayda

1
    0 Yorumla
  • AsilSessizlik
    AsilSessizlik Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay

Genelde kadınlar daha önemli görüyor ama onu bir türlü anlayamıyorum

1
    0 Yorumla
  • Shelby_dbakir
    Shelby_dbakir Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.

Kilo işin içine girerse ikisi için de önemli yoksa ikisi için de çok önemli değil.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    7 ay

Kadinlar her seye bakar kendini kusursuz sandigi icin her seyden ister 190 boy 18 20 cm penis zenginlik yakisiklilik ulan cogunuzda ne var da kriter koyuyorsunuz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    7 ay

Penis uzunluğu erkekler için önemlidir
    Kadınlar için önemli olan penisin sertliği ve kalınlığıdır

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Kadınlar ufak sevseydi erkekler küçükle mutlu olur muydu peki?

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Erkekler ıcın onemlı olsaydı benimki 20 cm yalanı atmadınız

Ha bu arada bakireyim KS uyelerı yorumuma salca olmayın bu yalanı nereden bildiğime gelince KS sorularında cok var denk gelmemiş olamazsınız 😂

3
    1 Yorumla
    • Youngboss1
      Youngboss1
      7 ay

Öyle diyenler zencilere özeniyor 😀😀

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Kadınlar için boy önemli aşırı hissediliyo büyük olunca ekstra zevk alıyosun

5
    0 Yorumla
  • Bravehrart
    Bravehrart Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.

Kadınlar için önemlidir.

5
    0 Yorumla
  • CanımWaffleÇekiyo
    CanımWaffleÇekiyo Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    7 ay

benim için önemli değil

5
    0 Yorumla
  • Rüyai_Tabir
    Rüyai_Tabir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    7 ay

Erkekte psikolojik
    Kadında ise :dibini bukdurma zevki
    18cm gayet memnunum

1
    0 Yorumla
  • Kabuklu4849
    Kabuklu4849 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    7 ay

Erkekler için daha önemli boyu kısa olursa problem olur

1
    0 Yorumla
  • Usaint20
    Usaint20 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    7 ay

Bence erkekler.
    her şey özgüvende biter. Performansta özgüvene bağlıdır.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Kadin uzun olsun upuzunnnnnmm

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Önemli açıkçası. O haz az veya çok hissediliyor

1
    0 Yorumla
  • JoeGoIdberg
    JoeGoIdberg Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 87%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.

Erkekler içün daha önemli

1
    0 Yorumla
  • safak005
    safak005 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 56%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı.

Kadinlar icin amasyada

1
    0 Yorumla
  • Tuna8830
    Tuna8830 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 91%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Penis uzunluğu önemli değil işlevi önemli

1
    0 Yorumla
  • hayatbosm
    hayatbosm Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    7 ay

Kadınlar daha çok önemsiyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Bence kadınlar için

8
    0 Yorumla
  • petekki
    petekki Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    7 ay

Her iki taraf için de

4
    0 Yorumla
  • Ekimçiçeği
    Ekimçiçeği Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    7 ay

Araba

3
    0 Yorumla
  • lluvisitons
    lluvisitons Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 99%
    7 ay

erkekler için

1
    0 Yorumla
  • Kartal0662
    Kartal0662 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 89%
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Kadınlar

1
    0 Yorumla
  • Ayşe23_
    Ayşe23_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    7 ay

Bizim için :)

6
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Kadınlar için

1
    0 Yorumla
  • mdrx592
    mdrx592 Takip Et
    Master Yaş: 35
    7 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı.

kadınnnn

1
    0 Yorumla
  • Yasin162048
    Yasin162048 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24
    7 ay

Boy ve islem onemli

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Penis uzunluğu, erkekler için mi daha önemli yoksa kadınlar için mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Penis uzunluğu, erkekler için mi daha önemli yoksa kadınlar için mi? 67 cevap verildi
Penis uzunluğu ya da kalınlığı önemli mi? 21 cevap verildi
Penis boyutunu erkekler mi yoksa kadınlar mı daha çok önemsiyor? 15 cevap verildi
Penis boyu sizce önemli mi? Yoksa işlev mi daha önce gelir? 17 cevap verildi
Kadınlar için erkeğin penisinin boyumu işlevi mi önemli? 12 cevap verildi
Penisin boyu mu yoksa kalınlığı mı önemli? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En çok dikkat ettiğiniz görgü kuralı nedir?
  • Türk Ordusu 2235 yaşına girdi?
  • Sizce kızlar soruyorun en yakışıklı erkeği ve en güzel kadını kim?
  • Dürüstlük mü ikiyüzlülük mü daha zor?
  • En Son Ne Zaman Birisine Seni Seviyorum Dediniz?
  • Eski bir aşkın anısı, aradan yıllar geçse ve hayatınıza yeni insanlar girse bile kalbinizin bir köşesinde sızlamaya devam eder mi?
  • Gönlünüzü kaptırdığınız birisi var mı?
  • Beyaz ten mi esmer ten mi daha etkileyici?
  • Çocuğunuz size her konuyu rahatça anlatabilir, danışabilir mi?
  • Bebeğinize aldığınız ürünlerin içeriğini okuyor musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨