Peki hangi taraf için daha önemli?

Erkekler için elbette bakıp bakıp gururlanırlar
Kadınlar için ne de olsa kullanan onlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadınların penis boyunu problem ettiğini hiç görmedim. Belki kalınlığı için serzeniş yapabilirler. Ama Türk erkekleri için gurur mesesidir bu. Çünku penis boyunun erkekkikleri ile doğru orantılı olduğunu düşünürler. Ne kadar uzun o kadar erkek. Çocukken kim ne kadar ileriye iseyecek diye sidik yarışı yapardık. Sanki daha ileriye iseyince bişey olacakmış gibi. Bu oyunun büyümüş halidir aslında bu penis boyu meselesi.
Gittiğim clublerde kadın gördüğüm gibi pek çok ülkeden pek çok penis de gördüm doğal olarak. Ama hiç birisinin bunu gurur meselesi yaptığını görmedim. Yapsa o penisle o clube gelmezdi. Bu biz Türk erkeklerine özel bir durum. Zaten kendini bilen bir erkek kadını penisiyle değil kişiliğiyle mutlu ettiğini bilir. Penis yetmezse parmakları kullanir ama mutlu etmeden o yataktan kalkmaz.
Bakın sırrı paylaşıyorum hazır olun ilk defa bu sitede bin yılların saklı sırrını açıklayacağım biliyorum sizi Nihat DOĞAN kadar heyecanlandırmadım ama inanın bana biraz dan heyecanlı bir yanıt alacaksınız.
Evet ciddiyim bin yılların sırrını açıklıyorum hazır mısınız. ? Erkekler için önemli.
Nedenleri bilimsel olarak kanıtlanmış ve belgelenmiştir. Ama buna rağmen algı değişmemiştir.
Penis boyu ile ilgili sanılanın aksine hepimizin zenci olmasına gerek yok özellikle Türkiye halkı Çin i göz önünde bulundurarak düşünür ise bizde Çin'e zenci geliyoruz panpalar.
Evet beyler penis boyu işlevselliği ile önemlidir. Zevk almakla da zevk vermekle de. Üreme konusunda ise konuşmayalım lütfen nüfüs artışındaki azalma kimsenin penisi yüzünden değil, bir takım penisimsi sebebler var ama sebep kesinlikle penis değil. Bilim diyor ki;Ereksiyon halindeki penis boyu ortalama 14 cm olmakla beraber, 8 ila 18 cm arası penisler normal boyutlarda kabul edilebilir. Yani altı üstü belli bunların boyu beyler.
Neden erkek için dersek aga o biziz la ondan yani bizi temsil ediyor tabiki görkemli ve büyük olacak. 😏

Öte yandan kadınları dünyası elbetteki daha fazlasını isteyecek.
Ama bunları biraz da fantazi olarak görmekte fayda var zira sırf daha büyük için girilen bir takım süreçlerlerde ciddi sağlık ve hatta penis işlevini kaybetme var.
Kendiniz olun tadını çıkarın.
Thanks bi can 😎
15 cm ve koca kafalı kalın bı penise sahibim. 16 yaşındayken p*rno izleyip Johnny sinsi gördükçe bunu kafaya takardim küçük diye düşünürdum hele o Araplar yok mu 🙈🙈🙈
İlerleyen zamanlarda kızlarla beraber oldukça bu ortadan kayboldu. çünkü kızlar penisimin güzel oldugunu ve boşalma süremin de çok iyi olduğunu söylerler ve yoğun bı boşalma da yaşarım. bu güzel. Penisin çok büyük olması da hem erkek hem kadın için maharet değil. Bı tane kız arkadaşım vardı nişanlısının penisi 25 cm ve kalınmış kız zevk almıyormus. Kız zevk almak için çocukla seks yapmadan önce benimle seks yapıyordu hem alışsın da canı yanmasın diye. Sonradan da sırf penisi büyük diye çocuktan ayrıldı. O yüzden kızlar ve erkekler bunlar boş muhabbet siz boşalma sürenizi ayarlayın gerisi gelir.😘
Kadınlar için çok önemli olduğunu düşündüğü için erkekler bence çok önemsiyor. Ama bence özünde onların sandığı kadar problem etmiyor kadınlar bunu, o yüzden de erkekler daha çok önemsiyorlar. Zaten gerçekten seven de yok işte penisin çok kısa yok çok uzun muhabbeti yapmıyor, rahat olmak lazım.
Cevap
58Cevap
Kadınlar için daha önemli bence
20 li 30 lu yaşlarda erkekler çok önemsiyor.
Kadınlar seks deneyimini artırdıkça sanırım normal seyiyede bir penis tercih ediyorlar.
Rahim ağzına dayanan bir penis tercih etmiyorlar diye biliyorum. Ama acıdan da zevk alan var. Bak bilemedim şimdi, kafam karıştı 😀
Kadınlar daha çok zevk verip vermemesiyle ilgileniyor ama erkekler boyuna çok çok daha fazla önem veriyor bence.
Erkekler için daha önemli. Ancak daha önemli bir şey var ki, o da ön sevişme. iyi bir ön sevişme ve hareketli bir seksle bamyalar da tatmin edici olabilirler.
Her şeyin ortası makbuldür)) Uzun penis çok sevilen bazı pozisyonlarda kadınlar için dezavantaj bile. Yani şimdi tüm kadınlar adına da konuşmayayım ama bana göre öyle.
bence her zaman dezavantaj değilmi
acı vermesi dolayısıyla
ikinci şıkka itirazım var biz eşcinselleri düşünmemişsiniz :)
Erkekler daha çok önemsiyor gibi, o organla gururlanıp kendini erkek sananlar var çünkü 😄
o organın büyüklüğüyle*
Erkekler için daha önemli, erkekler önünde sallanan iri penis görmek ister, erkeklerin 200 de biri sta dart penis boyuna sahiptir, büyük penis 2000 erkekten birinde vardır. Türkiyedeki kadınların yüzde 85 i eşinin penisini küçük bulduğunu söylemiş.
Erkekler gurur meselesi yapsa da kadınlar için de önemli bir konudur.
Her ne kadar önemsiz deseler de sorularda görüyoruz "şu kadarla bu kadar arasında olsa yeter" dediklerini.
Valla hiç kafa yormadım ama diyelim ki büyüklük gerçekten daha önemli zevk açısından.. Peki erkek onu kullanamıyorsa kız anca yatar yani bir de o var😅
Her iki cins için de önemli bir konu bence. Ama herşeyde olduğu gibi bu konu içinde kararında olan güzeldir demek istiyorum. Ne çok büyük ne de çok küçük...
Amerikada kadın prno yıldızına sormuşlar bu soruyu.. inanın büyük küçük hiç birisinin birbirinden farkı yok demiş.. demekki işlevi önemli tezi doğru.
Yani boyun uzun olması erkeklerine egosunu kadınların gözünü doyuruyor sanırım
olayın özeti bu
önemli olan boyu değil işlevi diye düşünüyorum:)
Erkekler için sadece övünç ve yüksek ego kaynağı. Bazı kadınlar için ise anatomik, psikolojik ve ego açısından bakıldığında temel gereksinim.
Erkek için önemi ayrı kadın için ayrı. İkisinin düşünceleri de farklı olduğu için iki farklı açıdan da önemi kıyaslanamaz.
Kendimi ilk bildiğimde yaptığım şey kontroldü elbette her kim şöyle böyle desede ebat mühimdir gerisi yetenek hormon ve istek
Erkeklerin bunun sorması, sağda solda sıkça duyduğu kadınların bu konu hakkında ki görüşleri değil mi? Büyük olsun kalın olsun falan isteyen kadınlar ile dolu etraf ee bunu duyanda acaba öyle mi? Herkes mi böyle düşünüyor diye soruyor bence.
Bana 2-3 cm olsa yeter demekki kadinlarin işine daha cok yariyor.🙂
Kadinlara 10 cm bile yeter erkek kendine guvendikten sonra
Erkekler için daha önemli... Kadınların cinselliğe bakış açısı, erkeklere göre çok daha farklıdır... Erkek fiziksel, kadın duygusal ağırlıklı düşünür...
Ben 15.5 cm penisimde memnun değildim.
Hatta 13 cmdi onu askerde 15.5 yaptım masajla
Bunun çok az daha büyük olmasını istedim
Ama yeterli olduğunu
Daha sıradışı seks pozisyonunu tercih ettikten sonra daha iyi anladım...
Hem Erkekler için daha önemli Hemde kadınlar için önemlidir
sanırım erkekler için ama gurulanmak için değil. kötü hissetmemek için.
Aç gözlü kadinlar için onemli yanliz fazla uzunda rahatsiz eder bayani bende o siknti var
Ne demişler 'Malafat Kalafatlı olsun, İş görmezse de görmesin'.
Erkekler icin onemli, ama cogu bunun farkinda degil.
Her iki taraf içinde geçerli sagdan ikinci benim araca benziyor 😊
İkisi icin de onemli, biri iliski icin digeri psikolojik
Bence ikisi icinde cok onemli ama bu durumu erkekler bir ocgu konusu yapiyorlar bence gerek yok
penis uzunluğu ve kalınlığı kadının görsel doyumu kadar fiziksel doyumu için de çok önemlidir.
Bana göre bu tamamen tercih. . Kimi uzun kalın damarlı sever , kimi orta şekerli çok büyük olmayan sever.
Ben şimdiye kadar penis boyuma bi şey diyen kadın görmedim ama penis boyunu olduğundan 10 cm daha fazla söyleyen çok erkek gördüm.
işemek için kullanıyoruz :)
kadınlar için önemli,
Şahsen benim için önemi yok, mikro penis olmadığı sürece kadına her türlü zevk verecektir.
erkeğin penisi aslında erkeğe sahip olan kadınındır
her iki cins içinde önemli. Tabi bu amatörler için geçerli bir durum. Ustaların düşüncesi farklıdır.
Bence belli mutlu edicek seviyede olsa yeterli herkes için
Kızlar o kadar degişik ebat çesit milyon ilişki yasıyor. Çocuk o kızla ilişki ye girince kuz ben neler yedim diye kıyasa başlıyor. Çocukta büyütmek istiyor
Herkes için önemli. Büyük olunca tabi mutlu olup mutlu ediyorsun. 😂
Kadınlar için önemli olmasaydı bigtitslikebigdicks adında p*rno sitesi olmazdı.
Kadınlar için de erkekler içinde kullanmasını bilen eşini tatmin eder 🤪
50 cm olsa neye yarar.. benimki 11 cm ama kalkınca çok sert oluyor islevide çok mükemmel
Kesinlikle erkekler çok kafalarına takıyor
Bence kadınlar için kalın ve uzunu severler
Mutlaka işlev önemli ama bamya ile de işlev olmaz
Kadınlar için tabikide
Kadınlar için önemli bence
İçine alanla bence 😉
Bakalım kadınlar ne demiş
Kadınlar için daha önemli
kanaatimce kadınlar için daha önemli
Kadın için elbette hisseden onlar 😂😂😂
Her iki taraf için önemlidir tartışmasız
Kadınlar sonuçta onlar daha ilgili :))