Cinsel Yaşam Sizi yatakta doyuramayan biriyle evlenir miydiniz? HzLuciferr_ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bu sizin için ne kadar önemli Sizi yatakta doyuramayan biriyle evlenir miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 6 ay Türkiye’de zaten bu bir kumar çoğu insan evlendikten sonra uyum olup olmadığını görüyor 4 4 Yorumla Burdurtekerkek 6 ay Haklisin Yorumla HzLuciferr_ 6 ay Evlenmeden de çoğu kız yapmak istemiyor ama Yorumla Cevap sahibi 6 ay Evet ondan bahsediyorum zaten Yorumla HzLuciferr_ 6 ay Sende istemez misin evlenmeden Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. zor olur... o da önemli çünkü ve sağlıklı bir ilişki için gerekli 0 0 Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Evlenmem hevesimi kursağımda bırakacak birini napim shshs 0 0 Yorumla
Juju26 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Seviyorsam evlenirim 0 0 Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Kaç dakika yeterli olur en az 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evlenmem amasyada 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Allah korusun 0 37 Yorumla Herosell 6 ay Oha niye Yorumla Cevap sahibi 6 ay Ne demek niye? Köşe yastığı diye salona mı koyacağım adamı? Yorumla Cevap sahibi 6 ay En büyük ve tek vazifesi koca olarak s. kmek zaten. Bi zahmet onuda düzgün yapsın. Yorumla Herosell 6 ay Vay şöyle Arsız ve yatakta gerçekten sınırsız bir kadın nasip olur mu ya Kaç yaşındasın acaba Yorumla Cevap sahibi 6 ay 24 y. Yorumla Herosell 6 ay Okul filan Yorumla Cevap sahibi 6 ay Okul falan kalmadı. Sizin yaş kaç Yorumla Herosell 6 ay 32. Yalnız konussak Yorumla Cevap sahibi 6 ay Hemen olmaz Yorumla Cevap sahibi 6 ay Ne iş yapıyorsunuz Yorumla Herosell 6 ay Bankaciyim Yorumla Cevap sahibi 6 ay Olmadı Yorumla Cevap sahibi 6 ay İyi akşamlar Yorumla Herosell 6 ay Neden? Yorumla Cevap sahibi 6 ay Mesleki olarak denk değiliz beyfendi , ben seçici biriyim. iyi akşamlar size. Yorumla Herosell 6 ay Sizin meslek peki Yorumla Cevap sahibi 6 ay Doktor Yorumla Cevap sahibi 6 ay Daha konuşmayalım Yorumla Herosell 6 ay Ooo şaka yaoiyirsun Yorumla Cevap sahibi 6 ay Ne şakası Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bakın yazmayın ya da engelleyeceğim. Yorumla Herosell 6 ay Uzman mi pratisyen mi Yorumla Cevap sahibi 6 ay Ne fark eder Yorumla Cevap sahibi 6 ay Siz bankacısınız, ben doktor. Çok net bence. Yorumla Herosell 6 ay Tabiki etmez Yorumla Herosell 6 ay Yalnız iyi kücumsedin Yorumla Cevap sahibi 6 ay Gerçekler Yorumla Cevap sahibi 6 ay Israrcı olmasaydınız buraya gelmezdi Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bahsettiğiniz şey eş ve evlilik. Herkes dengiyle evlensin lütfen. Yorumla Herosell 6 ay Vay.. Yorumla HzLuciferr_ 6 ay Engelledim bu adamı rahatsız etmesin sizi diye Yorumla Cevap sahibi 6 ay Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla HzLuciferr_ 6 ay Rica ederim doktor hanım ne doktorusun merak ettim Yorumla Cevap sahibi 6 ay Pratisyen hekim / aile hekimi Yorumla HzLuciferr_ 6 ay Ne güzel bende yurt dışında çalışıyorum elektrik mühendisiyim Yorumla Cevap sahibi 6 ay Güzel. Hangi ülkede? Yorumla HzLuciferr_ 6 ay Yunanıstan sohbet etmek isterim seninle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Türkiye’de zaten bu bir kumar çoğu insan evlendikten sonra uyum olup olmadığını görüyor
Haklisin
Evlenmeden de çoğu kız yapmak istemiyor ama
Evet ondan bahsediyorum zaten
Sende istemez misin evlenmeden
zor olur... o da önemli çünkü ve sağlıklı bir ilişki için gerekli
Evlenmem hevesimi kursağımda bırakacak birini napim shshs
Çok önemli hevesim kaçar
Seviyorsam evlenirim
Kaç dakika yeterli olur en az
Evlenmem amasyada
Isim olmaz
Allah korusun
Oha niye
Ne demek niye?
Köşe yastığı diye salona mı koyacağım adamı?
En büyük ve tek vazifesi koca olarak s. kmek zaten. Bi zahmet onuda düzgün yapsın.
Vay şöyle Arsız ve yatakta gerçekten sınırsız bir kadın nasip olur mu ya Kaç yaşındasın acaba
24 y.
Okul filan
Okul falan kalmadı. Sizin yaş kaç
32. Yalnız konussak
Hemen olmaz
Ne iş yapıyorsunuz
Bankaciyim
Olmadı
İyi akşamlar
Neden?
Mesleki olarak denk değiliz beyfendi , ben seçici biriyim. iyi akşamlar size.
Sizin meslek peki
Doktor
Daha konuşmayalım
Ooo şaka yaoiyirsun
Ne şakası
Bakın yazmayın ya da engelleyeceğim.
Uzman mi pratisyen mi
Ne fark eder
Siz bankacısınız, ben doktor. Çok net bence.
Tabiki etmez
Yalnız iyi kücumsedin
Gerçekler
Israrcı olmasaydınız buraya gelmezdi
Bahsettiğiniz şey eş ve evlilik. Herkes dengiyle evlensin lütfen.
Vay..
Engelledim bu adamı rahatsız etmesin sizi diye
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim doktor hanım ne doktorusun merak ettim
Pratisyen hekim / aile hekimi
Ne güzel bende yurt dışında çalışıyorum elektrik mühendisiyim
Güzel. Hangi ülkede?
Yunanıstan
sohbet etmek isterim seninle
Haayıır