İlk ilişkimde canım acıdı, o 5sn oldu ben orgazm olamadım, zevk alamadım; normal mi, neden böyle oldu?

Arkadaşlar öncelikle nerdeyse 1 senelik olan ilişkimizde ilk defa yptk yavas yavas. Benim bildiğim kadarıyla onun geçmişte tecrübeleri olmuş yaşı 23 benimse 21. İlk gece tam anlamıyla g1remed1 ön svş yapmamıza rağmen korktum biraz bi de farkli pzsynlrda canimin acimasi normal mi? ozelikle f0ggy denediginde canim yaniyo? 2 gün sonra bulustugumuzda bu sefer yine ilk df0gg7 denediginde yine canim acidi ama 5-10 saniye falan sonra cikti hemen geldi gecmiste tecrübeli olduguna eminim niye öyle oldu? Niye hemen geldi? (G1rmeden önce de 2-3 defa blowjob ile dr glmsti) Hemen sonra ustüme ciktigI pozisyonda benim canim acimadi bu sefer hoşuma gitti baya ama bu yaşıma kadar hep kl1tor1s 0rg4zm yasadim o yüzden mi bundan zevk alamadım? Normal mi? yani notr hissettim bekledigim, hayal ettigim gibi degildi o da ugrasti baya ama olmadim hatta dayanamayip sordm "tamamen mş sktn?" diye çünku onu bile zar zor anladm ilk defa böyle bir şey yaşamama rağmen. cok islandigim icin mi böyle oldu? çünkü diger pozsynda etraf biraz islanmisti benden ötürü (ondan ötürü değil) ama orgazm hissetmedim yani orgazm olmadigima eminim Neden böyle oldu bir fikriniz var mı? hep böyle mi olacak zevk almayacaksam iliskiye de bi daha girmem yani ne yapmalıyım? Sorun bende mi onda mı?

İlk ilişkimde canım acıdı, o 5sn oldu ben orgazm olamadım, zevk alamadım; normal mi, neden böyle oldu?