Arkadaşlar öncelikle nerdeyse 1 senelik olan ilişkimizde ilk defa yptk yavas yavas. Benim bildiğim kadarıyla onun geçmişte tecrübeleri olmuş yaşı 23 benimse 21. İlk gece tam anlamıyla g1remed1 ön svş yapmamıza rağmen korktum biraz bi de farkli pzsynlrda canimin acimasi normal mi? ozelikle f0ggy denediginde canim yaniyo? 2 gün sonra bulustugumuzda bu sefer yine ilk df0gg7 denediginde yine canim acidi ama 5-10 saniye falan sonra cikti hemen geldi gecmiste tecrübeli olduguna eminim niye öyle oldu? Niye hemen geldi? (G1rmeden önce de 2-3 defa blowjob ile dr glmsti) Hemen sonra ustüme ciktigI pozisyonda benim canim acimadi bu sefer hoşuma gitti baya ama bu yaşıma kadar hep kl1tor1s 0rg4zm yasadim o yüzden mi bundan zevk alamadım? Normal mi? yani notr hissettim bekledigim, hayal ettigim gibi degildi o da ugrasti baya ama olmadim hatta dayanamayip sordm "tamamen mş sktn?" diye çünku onu bile zar zor anladm ilk defa böyle bir şey yaşamama rağmen. cok islandigim icin mi böyle oldu? çünkü diger pozsynda etraf biraz islanmisti benden ötürü (ondan ötürü değil) ama orgazm hissetmedim yani orgazm olmadigima eminim Neden böyle oldu bir fikriniz var mı? hep böyle mi olacak zevk almayacaksam iliskiye de bi daha girmem yani ne yapmalıyım? Sorun bende mi onda mı?
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ön sevişme vs kısa mıydı? Aşırı sulanıyorsan evet biraz etkiler ama bu kadar hissiz olmaması gerek
İlk defa olduğu için bazı etkileri olur bir kaç sefer yapıpta bşr hafta içinde yine aynı ise gelişme yoksa o zaman sorun vardır. Pipisimi küçük?
Erken boşalma bazen aşırı tutku özlem vs olursa olabilir yoksa olmaması gerek
Eğer her seferinde erken boşalma oluyırsa onda da sorun var14 Yorumla
Soran6 ayYok her seferinde olmuyor 1 kere oldu sadece o da evet asiri ozlem vardı aramızda hem 1,5 aydır tam görüsememistik hem de öncesinde hep ben sınır koyuyodum hic icime girmemisti yaklasik 1 senedir. İlk defa bu kadar ileri gittik ve sadece 2 defa. Ön sevişme oldu ama çok uzun değildi o sanki böyle artık dayanamıyormjs bekleyemiyormus gibi hissettim. Asiri sulanmis olabilirim ama şey gibi hissettim nötr yani bir şeyin girip ciktigini hissediyorum ama bilmiyorum sanirim ön sevişme süresi kısa ile normal diyebileceğimiz süre arasında ama benim için normali bile hızlı ben yavas seviyorum biraz beni yalvartsin istiyorum sanirim. Boyutu da gayet iyi bu arada asiri memnunum
Soran6 ayTamamdır çok teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayDetaylı yorumun icin teşekkürler. İlk seks zaten öyle abartıldığı gibi bir şey olmuyor yanı anlayamıyorsunuz, masttaki gibi alışılmış zevkin dışında bir his. Partnerinin tecrübesi olsa da düzenli iliski olmayınca erkenden gelmesi normal. Bir de yeterli ıslanma olmayınca ve kendini kasınca girmekte zorlanması normal. Sıkıntılı bir durum yok, yavaş yavaş tecrübe ede ede gelişecek durumlar bunlar. Zamanla delice zevk alıp vermeye başlayacağına emin olabilirsin :))
12 Yorumla
Soran6 ayOkuyup yorumladığın için teşekkür ederim rahatladım gerçekten. Onun da geçmişte tecrübesi olsa bile sonuçta 1 senedir ben sınır koyduğum için uzun zamandır uzak kalmıştı 😹 bir de en sevdigi pozsyn tahmin edebiliyorum benim icin problem olmadı erken gelmesi şimdilik 😹. Ona da bir şey demek istemedim 2 zamandır yapiyoruz ama ben hiç zevk alamadım diye yanlis anlamasin diye çünkü yani hoşuma da gitmedi değil sadece ilk defa yasadigim icin anlayamadım ne hissettiğimi odaklanamadım beynim susmadı 😹😹. Korktum bi de acaba aseksuel falan miyim noluyo diye de normalmis demek ki ^-^🎀😍
- 6 ay
Normal eger anlattığın kadarıysa olaylar.. ve ilişki sıklığınız ne derece? Yanı ayda yılda bir olan iliskiden pek bir şey beklemek dogru olmaz. He bir de sekste acele is direk birleşme isteği de insani yorar değersiz hissettirir. Ya bu olayların felsefesi cok uzun tek sadece seks iliskisi olarak ele almamak lazım:))
6 ayPartnerin deneyimli ama Bilgisiz olunca bir de Seks konusunu Gir çık Zanneden biri olduğu için Canın Acımış Zevk alamamış ve Boşalmamışsın
01 Yorumla- 6 ay
Ben Partnerine Ön Sevişme hiç olmadan Yaptığımız da bile 45 dakikada üst üste 20 den Fazla Gerçek Orgazmlar yaşıyordu inanması Zor olsa bile Yaşadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 aySorun tecrübeli olmayan partnerinde
Tecrübe öyle bişey değil01 Yorumla
Soran6 ayYaşlarımız daha çok da büyük değil maalesef aşırı bir tecrübe de beklemiyorum sonucta benim de hic tecrübem yoktu bu konularda karsimdakinin de asiri tecrübeli olmasını istemem, zamanla birbirimiz sayesinde tecrübe kazanmayi isterim. Onun sadece geçmişte biraz tek gecelik ilişkileri olmuş o yüzden öyle dedim. Dominant taraf o olsa da hafiftenn istedigim zevk alacagim sekilde ne yapmasini istiyosam alttan alttan mesajını veriyim diyorumm. Ben şeyden korktm bi de acaba aslında kadınların nasıl zevk aldigini biliyo da sadece kendini mi düşünüyor ama dediğiniz gibi tam tecrübeli de olmayabilir ve de 1 senedir cocuk bu ani beklemis de olabilir şu an sabredemiyor aceleci davranıyor olabilir sadece 2 gece yasadik sonucta. Yani kafam cok karisti , tesekkurler yorumunuz için
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 ayacır zaten benim gibi geçmişe bakmayan birini bul evlen bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayİlişki demek sadece girmek çıkmak değil tabi orgazm olamazsın bir kere kafanda mağlup çıkmışsın maça
06 Yorumla
Soran6 ayÖncesinde böyle düşünmemiştim sonrasında böyle düşündüm neden hoşuma gitmesine rağmen böyle oldu sevdiğim kişi bir de ona rağmen. İleride değişir mi bu durum?
Cevap sahibi6 ayMinimum stres , ilişki esnasında rahat ortam, yarını düşünmeme, baskın karakter olacağım diye panik yapmama, tetikleyici kokular , sindirim sisteminizin error vermemesi çünkü bağırsaklar insan beynini etkiler, ayrıca planlı ilişkiye geçmelisiniz önce kondisyon ve dayanıklılık kazanın "süre hedefi koymadan" sonra yavaş yavaş zaten ilişki süreleriniz artacak
Soran6 ayTeşekkür ederiimm
Cevap sahibi6 ayÖn sevişmeden sonra korku yaşamışsın zaten bütün herşeyin ters gitmeye başladığı yer orası partnerin büyük ihtimalle fazla p*rno izlediği için kadın vücudunu tanıyamıyor. Özgüven eksikliği ve otoriter olacağım diye seni önemsemiyor. Ön sevişme denilen şey içeri rahat girip çıkmak için hemen yapayım bitireyim gibi bir şey değil partner uyumu ve hazırlık gerektirir. Ön sevişme bir başlangıç değil beraber geçirdiğiniz zamanların yansıması bir sonuçtur
Soran6 ayHımmm doğru söylüyorsunuz peki ben ne yapmalıyım veya ne söylemeliyim bu konuda ona kibarca boyle devam etmemesi icin
Cevap sahibi6 aySeninle fırsatını bulsa kütüphanede, aniden parkta bir ağacın arkasında yemeye niyetlenmeyecek yani seninle sosyal hayatını paylaşmayacak ilk yakınlaşmanızı hatırlamayacaksa bu noktada ne istediğini ona anlat her sevişme planlı yapılmaz şu saatte yiyişelim diye bir döngüye girdiyseniz çıkın birbirinizden birşeyler istemeyi öğrenin ve bunun için uygun ortam kollamayı sen onu belli etmeden sahile tenhaya çek o sana haftasonunu ayırsın yemek yapsın kafada herşeyi yapıp bitirmeyin her zaman aynı evde vakit geçirince sevişmek zorunda hissetmeyin kendinizi yoksa stresten kasılırsınız
Gizli Üye(25-29)2 ayPenisi sünnetli olduğu için, penisi dip kısma değmeyecek boyda olduğu için
00 Yorumla
6 ayAbim vura vura sana zevk aldirsin
15 Yorumla
Soran6 ayof onu da yapiyo ama ilk defa yasadigim icin galiba tam kabullenip ana tam odaklanamadim bazen beynimin ici susmuyor 😹 bir de su an hâlâ bazen utaniuorum insan tek basina alisinca cinsel hazza, sevdigi insan olsa bile utaniyor başta azicikk
- 6 ay
Nasil yapiyirsunuz
- 6 ay
Yok ben senin kelleninistiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
6 ayg1remed1
df0gg7
kl1tor1s01 Yorumla
Soran6 ayİhlal yedim o yüzden düzenlemek zorunda kaldım 😹
Gizli Üye(25-29)6 ayNormal böyle olması ama hiçbişey mi hissetmedin içine girince
00 Yorumla
6 ayBi erkekle olmadın çünkü, çocukla birlikte oldun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seni hazırlayanmamış
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayMisyoner girmeli doggy yanlis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aySiz Türk kızları doğuştan böylesiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ön sevişme kaç dk sürdü
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam