Arkadaşlar merhaba. İlk birleşmede canım yandı biraz tedirgin oldum ve olmadı. İki üç deniyoruz canım acıyo vajinismus muyum ben şimdi? Korkuyorum canım çok acıyacak diye. Bacak kapatmıyorum ama biraz geri itiyorum kendimi. Nasıl oluyor ilk ilişkide ki acı? Bu durum sürekli aklımda çok istiyorum çok güzel sevişiyoruz ama devamında olmuyor. Partnerimde de bir sorun olabilir mi? Mesela çok güzel sevişiyoruz ama birleşmeye gelince sevişme duruyor sadece o işe geçiyor. Bu da beynimin tamamen orada olmasına neden oluyor ve acıya odaklanıyorum. Birleşme olurkende okşamak masaj yapmak vs gerekmez mi? Bilmiyorum çok istiyorum artık ilişkiye girmeyi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAslında ilk girişte de öpüşmeye ve seni okşamaya devam etmesi gerekir. Senin zevkten aklını başından almalı ki ne ara içine girdiğini anlayamaman lazım.
Penisi büyük ve kalınsa işin daha da zor olur.
Benimki 20 cm ve şu an bile genç kızlarda sorun oluyor ilk girişte ve çok sert yaptığımda02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle söylüyorum ya girerken sadece girme okşa öp dikkatimi başka yere çevir diye o da canım acıyacak diye tedirgin oluyor
- +1 yıl
İstersen daha detaylı yardımcı olabilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlkte normal penis büyük mü ve tecrübesiz aceleci ise kayganlaştırıcı kullanılmadı ve ıslanma olmasıysa bunlar erken ilk parmak yardımı ile genişlet
03 Yorumla
Soran+1 yılİlkte böyle bir acı hissettiğim için parmaktanda korkuyorum şimdi :(
Cevap sahibi+1 yılYavaş Yavaş alıştırman lazım işte böyle tecrübesiz canım yüzünden belli bir süre korku ve zevk almama sorunu yaşayacaksın istersen bu korku ve genişletme konusundan fikir vereyim
- +1 yıl
Ezzaneden lokol anestezi sprey var onu kullanacaksınız siz ıslanlıktan sonra eşiniz size yardımcı olacaktır detaylı bilgi için melekler mekanı
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal, vajinismus değilsin, sadece ilk olduğu icin korkuyorsun, bebek yağı kullanmanı öneririm ve korkma
00 Yorumla
+1 yılBelkide seni yeterince hazırlayamıyordur oral yaptır zamanla alışır zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. birleşme olurken okşayabilir ya da seninle öpüşebilir
00 Yorumla
+1 yılIslaklığın nasıl? Yeterince ıslanıyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ıslaklığım oluyor kayganlaştırıcı da kullanıyoruz zaten
Evet biraz okşasa sen rahatlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senjn gibiydim knsmk istr msn
05 Yorumla
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılGünaydın canım burada misn
Soran+1 yılGunaydın evet buradayım
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Soran+1 yılSana mesaj gönderilmiyor
+1 yılnormal
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılIslanma azmı oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ıslanmam var kayganlaştırıcı da kullanıyoruz zaten
- +1 yıl
Senin korkuların var istem dışı kasıyorsun bu ileride dahada artarsa vajinusmus denilen hadise ortaya çıkar ve zehir eder hayatını
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne