Cinsel Yaşam İlk defa cinsel ilişkiye girdim, canım çok yandı. Normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 İlk defa cinsel ilişkiye girdim, canım çok yandı. Normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
koklerdevrim Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Yani ya ön sevişmeniz kısa sürdü, ya vajinan çok dar, penisi çok büyüktü ya da uyarılıp zevk almadın, sulanmadın vs, birkaç faktör etki etmiş olabilir. 0 0 Yorumla
sk_34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Hiç yalamadı mı seni? Ön sevişme ne kadar sürdü? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yarım saat Yorumla sk_34 1 yıl E senin vajinan suyunu bırakmadı mı? Yorumla Soran 1 yıl Yani bıraktı ama canım yandı işte ne biliyom Yorumla sk_34 1 yıl Çok mu ani girdi içine? Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bildigin okkkzle yapmissin. Nerden buldun ahirdanmi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl He ahırdan Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Ahirdan tabi. DuZgun biri okadar acitmqz Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öndenmi açıyor arkadanmi ona göre ne yapma gerekir söyleyeyim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Normal sonuç olarak vajinan zorlandı ve buda organın da ağrı yapmakta 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Çok canım yanıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok normal baya zorlandı mı? Pekii Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Canım baya yanmış partnerin biraz sabırsızmış sanırım seni iyi hazırlamadan birleşme olmuş o adrenalin ile sert bir seks oldu mu? Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bu erkeğin beceriksizliği seni çok iyi hazırlaması lazımdı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok yaktı canımı ya 😢 Yorumla kanarya001907 1 yıl Ön sevişme kadını gevşetir ilk ilişki zaten korkutur gevşetmesi gerekirdi vajina iyice ıslansa bu kadar canın yanmazdı Yorumla
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal ilk anda yanar 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Uff acıyor 😢 Yorumla осамеонтт 1 yıl Kıyamam zorlamadıysa geçer Yorumla Soran 1 yıl İnşaallah ya Yorumla осамеонтт 1 yıl Pişman olup bir daha yapmam deme de 😂 Yorumla осамеонтт 1 yıl Hoyrat davranmasaydı ya ilk seferde Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. İlk seferde olur. Ama seni iyice yalamadı mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kaçlısın ve misafiri ön kapıdan mı aldın 0 8 Yorumla Soran 1 yıl 21 yaşındayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Misafiri arka kapıdan mı aldın önden mi Yorumla Soran 1 yıl İkiside Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Giyinik mi yoksa komple Çrlcpk mı Yorumla Soran 1 yıl 🤔 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlk olduğu için açıyor çok dar sanırım ama gram zevk almadın mı Yorumla Soran 1 yıl Aldım da canım yandı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Canın yanar ilkde zevk çok mu aldın kendinden geçtin mi seni s….. zevk aldı mı Yorumla
Bandiban Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Normal 2 gün ağrı yapar 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla Bandiban 1 yıl Kimle yaptık Yorumla Bandiban 1 yıl N Yorumla Soran 1 yıl Sevgilim Yorumla Bandiban 1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran 1 yıl 21 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Normal değil 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kuru ise 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hakkını verememiş 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oral yapıp alıştırıp soft yapmalıydı şu an senin bi daha bi daha demen lazımdı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne durumdasın şu an Yorumla Soran 1 yıl Canım yanıyor hâlâ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni duşta güzelce yıkayıp oraya oral yapılmalı. Zevk aldın mı peki girerken Yorumla Soran 1 yıl Evet aldım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl şu an nasıl istekli misin Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne istiyorsun şu an Yorumla
pikachu1010 Takip Et Xper 6 Yaş: 125 1 yıl Seni nasıl hazırladı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Napcan Yorumla pikachu1010 1 yıl Yanlış yeri merak ettim knk Yorumla
asi_ertk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Anal mi yaptınız 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla asi_ertk 1 yıl Eee normal yani acıması ozman büyük muyfu plk Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Yani ya ön sevişmeniz kısa sürdü, ya vajinan çok dar, penisi çok büyüktü ya da uyarılıp zevk almadın, sulanmadın vs, birkaç faktör etki etmiş olabilir.
Hiç yalamadı mı seni? Ön sevişme ne kadar sürdü?
Yarım saat
E senin vajinan suyunu bırakmadı mı?
Yani bıraktı ama canım yandı işte ne biliyom
Çok mu ani girdi içine?
Bildigin okkkzle yapmissin. Nerden buldun ahirdanmi
He ahırdan
Ahirdan tabi. DuZgun biri okadar acitmqz
Öndenmi açıyor arkadanmi ona göre ne yapma gerekir söyleyeyim
Normal sonuç olarak vajinan zorlandı ve buda organın da ağrı yapmakta
Çok canım yanıyor
Çok normal baya zorlandı mı? Pekii
Evet
Canım baya yanmış partnerin biraz sabırsızmış sanırım seni iyi hazırlamadan birleşme olmuş o adrenalin ile sert bir seks oldu mu?
Bu erkeğin beceriksizliği seni çok iyi hazırlaması lazımdı
Çok yaktı canımı ya 😢
Ön sevişme kadını gevşetir ilk ilişki zaten korkutur gevşetmesi gerekirdi vajina iyice ıslansa bu kadar canın yanmazdı
Ön sevisme oral yapmadi mi, kuru muydun, ikinizinde ilki mi
Normal ilk anda yanar
Uff acıyor 😢
Kıyamam zorlamadıysa geçer
İnşaallah ya
Pişman olup bir daha yapmam deme de 😂
Hoyrat davranmasaydı ya ilk seferde
Zamanla yerini zevke bırakır canım
İlk seferde olur. Ama seni iyice yalamadı mı
Kaçlısın ve misafiri ön kapıdan mı aldın
21 yaşındayım
Misafiri arka kapıdan mı aldın önden mi