- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olur zaten o kadar çok gerilirsin ki yani kasta rahatlayanmadığı için herhangi bir üretim olamaz ve doğal olarak orgazm olamazsın yani rahatlayanmazsın ilk ilişkide bunu herkes yaşıyor genelde büyük ihtimalle bunu ben de yaşayacağım genelde birkaç ilişki sonra herkes artık rahatlamaya başlar tam anlamıyla çünkü hala geriliyorsun özellik ilişkide zaten acı çek misindir ve o acı zaten seni rahatlaman engellemiştir en başta.
#reda00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılUzun zaman mastürbasyon vs alışkanlığından dolayı vücudun vajinal birleşimi tanımıyor. Hem yeni bir olay hemde zarın yırtılmasından orada bir yara mevcut. Bu yüzden zevk almıyorsun ve arada kanaması normal. Zamanla alışırsın psikolojik olarak kendini kötü etkileme. Çok yaşadım bu durumu düzeliyorlar zamanla
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok normal diğerlerinde kesin olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlk olduğu İçin pek bir şey bekleme sevgilin sevişmeyi seviyorsa bir süre sonra acı yerini yavaş yavaş zevke bırakır orgazm olmak bayanlarda bir süre alabilir benim bir bayan dostum sevdiğimde bir insan kendisi (sevgim değil) bir muhabbet dertleşmemizde ancak 4. Sevgisi ile orgazmı tanıdığını ve vücudunu tanıdığını bahsetmişti ne den dostum dedim öncekiler beceriksiz ve sevişmekten bir haber adamlardır demişti dördüncü sevgilisi sevimeyi seviyor bana önem veriyordu diye eklemişti başka ne fark var dedim benimde kafam doluydu demişti kafa derken dedim evden gizli yaşanan bir cinsellik söz konusu demişti ( ya hamile kalırsam falan ) kafamı yiyip bitiriyordu demişti sonra korunmayı falan çözünce (hap) yavaş yavaş zevk almaya başladım demişti kısaca ilk ve takip eden ilişkilerde orgazm olamaya biliyor bayanlar hemen kafan rahat olup ilişkiye kendini verilen ve sevgilinde sevişmeye önem verecek
13 Yorumla
Soran+1 yılsuanki erkek arkadasım da sevişme odaklı degil canın acıdığını an bırakalım diyor, ön sevişmemiz de uzun oral vs. Ailemden uzağım ama yınede bilseler hiç hoşlarına gitmez o nedenle kaygılıyım ve toplumda bakire olmayan kız algısı (nekadar öyle dusunmesemde) beni rahatsız ediyor. beni bunlar etkılemıs olabilir ama erkek arkadasım neden böyle bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılTam tahmin etmişim bak kardeşim ev endişesi hakim sende ve ailen seni önemseyen seven ebeveynler ise şayet sende o endişe kafanı meşgul etmeye hep devam edecek benim çok bayan arkadaşım olmuştur ben neler dinledim ne sorunlar gördüm kendimde sorun çözmede olgun bir kimseyim arkadaşınla sevişme iyi olabilir veya sen iyi sanırsın hani ne kadar iyi sevişirsen seviş her şeyi yap ön sevişme yap istersen o iş olmadan 2 saat yap yine bir şeyler. Eksikse orgazmı unut nasıl abi dersen hani uyum varya bırak sevişmeyi yanındayken bile bir etkilenirsin farklı bir elektrik olur heyecan olur o yoksa 100 kişi ile ol yine bir şey hissetmezsin ve en tabiki evdekiler aklında bu arada ve uzaklıkta var bir yandan bakire olmamak olayına hiç girmeyelim moralin bozulur şimdi bakire olmamanın pişmanlığını ve zararını bu sevgilinden ayrılırsan bir gün işte o zaman farklı bir aşka yelken açtığında ve kabul görmeme durumunda yaşarsın bu bir ülkemiz gerçeğidir biliyorsun eğitim seviyesi ülkemizde düşük ve bayanların eski ilişkiler kabul görmüyor maalesef sen istediğin kadar inanma ben bu arada ahlak bekçisi değilim bunun en büyük kanıtı bakire olmayan sevgili eşim ile yıllardır evli olmam. şimdilerde arkadaş ortamında be internet ortamında bakireliğin artık önemsiz olduğu gibi bir algı yaratıldı bu tamamen yalandır bunun biraz kızlar soruyorda
Cevap sahibi+1 yılBakire olmadığı İçin sorun yaşayan bayan arkadaşların yazılarını okuyarak fikir edinebilirsin bakire olmamak sorun olmasaydı ailene rahatça söylerdin en basit ama bu imkansız sanırım büyük hadise çıkar ailende tahminimce kan demişsin kan bir ay bile devam edebilir çok dinledim ben kan muhabbetini bu orandaki yaranın büyük veya küçük olması ile alakalı fazla sürmez merak etme ve acıda zamanla yok olacak inşallah sevgilin ile bir ömür beraber olursun çünkü ayrılırsan başka erkeler ile sorun yaşayacağın aşikardır ve gerçektir bak benim çevrem güya çok modern ve büyük şehirde yaşıyorum bayan arkadaşlarım bir çok erkek ile oldular önceden sonra ne oldu evlilik adayları çıka geldi bir gün ve sorun sorunlar yaşandılar yazmayayım moralin bozulmasın şimdi sizin durum bir süre sonra düzelir inşallah bu arada siz korunuyormuşsunuz? ailen demişsin ya bir gebelik durumu olursa sorun yaşama sonra benden söylemesi benim eşimle durumum istisna ve kendin ile karıştırma bakire olmaması bizde sorun olmadımı oldu ama biz sevdik birbirimizi yani büyük istisna bizim durum ve onun İçin büyük şans benim gibi bir erkeği tanıması ve evlenmesi ondan bakire olmadığı İçin benden önce çok sıkıntı yaşadığını ve kabul görmediğini ağzından biz zat duydum sen sevgilin ile iyi geçin her şey yolunda gider
İlk olması nedeniyle ikinizin de acemiliği ve korkuları olmuştur. Dediğiniz kadar yapması sonucunda en azından onun boşalması gerekirdi. Zaman ve anlayış bunu çözecektir hemen korkmayın.
26 Yorumla
Soran+1 yılevet o neden olmadı kendı de şaşırıyor doktora gitmeyi dusunuyo
Soran+1 yılelle sadece kendı eliyle boşalıyor benimkiyle zor
Soran+1 yılbilmiyorum umarım öyledir birbirime çok asigiz cinselliğin aramızı bozmasını istemem
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Arkadaşının seks tecrübesi olmayabilir. Seksi ihtiyaç gören partner , en önemli kısmı olan partneri orgazm edemez ise acı hissetme, boşalamama, ıslanmama hissetmek çok normal bir durum. Heyecan yapmış olabilir arkadaşınız, ortam rahat değildir.
14 Yorumla
Soran+1 yılortam çok güzeldi erkek arkadasımın ilk sevgilisiyim daha önce ikimizde bu tarz bi şey yaşamadik. Ben bakireydim zaten ve baya ıslandım kalktığımda yatak ıslaktı sevgilimde 1 saat (inanmıyorlar ama niye yalan söyleyim) git gel yapti ve hep sertti sonra da yaklaşıyor ama gelmiyo dedi dusa girdik bizde bende orgazm olmadım
Soran+1 yılevet ve üzgünüm yanı niye böyle oldu tamam ilkler bekledngı gibi olmaz ama onun boşalmaması çok garip
Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Hiçbir şey anlamadım neden böyle olduğunu. Çocuk kötü sevişiyor bence yeterince heyecanlanamadın ve sen sıkıldığın için sana 1 saat gibi gelmiş olabilir. Eğer gerçekten 1 saate yakın ise böyle performansı tam ama sıkıcı bir erkek hakkında ne düşüneceğimi bilemedim.
10 Yorumla
+1 yılAy acaba nolcak diye diye zevk almayı unutmussunuz. Yani psikolojik olarak baskılamissiniz kendinizi siz daha rahat olun bırakın aksın vücutlarınız
16 Yorumla
Soran+1 yılya bilmşyorum ki inledi ara ara ama bosalmadi ve sertti hep
- +1 yıl
Rahat bırakın kendinizi bir daha ki sefere yaşayın güzel güzel ayrıca aceleci asla olmayın keyfini çıkarın bir de kendinize oral yaptırın ya yalatin vajinanizi bunun tadını yaşayın ya.
Soran+1 yıloral yaptik yarim saat cok sertti ve zevk suyu akti baya ondan, sonra canım aciyo diye yavas yavas yaptik yatak ıpıslakti bittiginde ama zevk alamadim gibi
- +1 yıl
:/ Lütfen tekrar deneyin diyemedim bisey valla
Soran+1 yılteşekkürler :)
- +1 yıl
İyi çalışmalar hahaha :)
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ilkler öyle olabilir heyecandan bilememekten gerginlikten ama yapa yapa alışırsınız
12 Yorumla
Soran+1 yılya o da boşalmadı üzüldü baya
+1 yılKasıkların acır ve kasılır acı çektiğini sanarsın ama zevkte alırsın bu orgazmın başlangıcıdır.
32 Yorumla
Soran+1 yılcok merak ediyorum nasil orgazm olacagim diye
- +1 yıl
İnleyerek titreyerek içinde g noktasına değerek bağıra bağıraa tırnaklarınla adamı parçalayarak olursun
He tabi ben olursam böyle oluyor genelde
Tecrübesizlikten. Oysa biraz bilseydiniz çok zevk alabilirdiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum benim acım vardı hadi neyse ama o..
sende normal ilk olduğu için ama erkek arkadaşıyın boşalamaması garip
03 Yorumla
Soran+1 yıldegil mi yaa yaklasıyo ama olmuyo dedi
Soran+1 yılbende öyle tahmin ediyodum
+1 yılEğer istersen Ciddi bir şekilde Yardımcı Olabilirim inanki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. 1 saat gayet iyi... Zamanla sen de zevk alırsın. Kendini serbest bırak. Kurallar koyma.
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 saat çok iyi ama boşalmadı sevgilim. yaklaşıyor ama olmuyor dedi
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılkasmışsındır kendini muhtemelen.
14 Yorumla
Soran+1 yılbayaaaa 2 gündür bacaklarım ve kalçam agriyo
- +1 yıl
normal arkadaşın mıydı yani?
ben oradayım :)
Soran+1 yılerkek yazmayı unutmuşum sevgilim ya 1 yıldır
- +1 yıl
hımm şimdi oldu :)
dedim ne şanslı arkadaşlar varmış :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaç yaşındasınız ve arkadaş mısınız sevgli mi
16 Yorumla
Soran+1 yılsevgili 21 o da 23 ve ikimizinde ilk
Cevap sahibi+1 yılbence ilk ilişkisis diye erken boşalmaktan korktuğu için yanına gelmeden önce mastürbasyon yapıp gelmiştir daha dayanıklı olsun diye. erkekler 2. de ilkine oranla daha çok dayanırlar. sen acıdan kendini verip odaklanamamışsındır. o da senin acı çekmenden veya stresten odaklanamamıştır. bu arada ondan hiç bişey mi akmadı veya zevk suyu gibi şeffafımsı daha cıvık bir şeyler aktı mı suya benzer
Soran+1 yılprezervatif vardi baya zevk suyu akmıştır normalde de moralde falan asiri zevk suyu akıyor şeffaf su gibi.
Cevap sahibi+1 yılbazen erkekler aynı gün içinde çok posta atında 3-4 ten sonra döl deposu boşaldığı için daha cıvık su gibi çıkabiliyor belki gelmeden birden çok defa boşalmış olabilir veya oral seks sırasında da boşalmış olabilir. ama bol bol yapın sen de o da zevk almaya başlarsınız. sen orgazmı bir defa tadınca daha da ateşli istekli olacaksın
Soran+1 yılof cok merak edıyorum o hissi
Cevap sahibi+1 yılhatta bazı kadınlar aşırı zevkten fışkırtıyo işer gibi prno izliyosan görmüşsündür
- Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılHeycan yapmissinizdir
15 Yorumla
Soran+1 yılyaptık ama erkeğin boşalması lazım degıl mı
- +1 yıl
Bazen ters etki yapabilir ya da kısır olabilir
Soran+1 yılkısır olmak boşalmamak degıl hasdhhadhsha
- +1 yıl
Bosalmadigini ne biliyoruz
- +1 yıl
Biraz beklemen lazim
ilk sefer işte değişkk şeyler olur
27 Yorumla
Soran+1 yılsenın tecrüben var mı ilkinde zevk almış mıydın
Soran+1 yılniye öyle dedin anlamadım bi sorum olucak sana, dün yaptık ve bugun içim acıyor resmen bacaklarım kalcam heryerim agriyo oturduğumda bile acıyo normal mi
Soran+1 yılnasi sorcam bilmiyorum ki :D ama kızım ve tecrübesizim konusacagim arkdsım da yok sana sordum o yuzdn
Soran+1 yılve kızlardan çok erkekler cevap verıyo bu sorulara onlar anlamaz benim ne hıssettıgımı. :/
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İkinizin de ilki miydi
03 Yorumla
Soran+1 yılevt
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsizinki biraz gorev gibi olmus :)
010 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani istekliydik
- +1 yıl
zaten ilk 3 dk yı da bir saat sanmıssınız :)
Soran+1 yılhayır..
- +1 yıl
sen izmirden İstanbul'a Ankara'ya 45 dk da gidildigini biliyormusun mesela :)))
ya da 1 saatin 60 dakka oldugunu :)
gunun 24 de 1 i oldugunu :)
sen bi 3 dk tut tekrar cevap ver ya da daha gercekci ruyalar gör :)
Soran+1 yılya neden yalan söyleyeyim deli misiniz, tecrübesiziz ikimizde saate bakmıştım başladığımızda 1 saat kadar,2-3 pozisyon denedik doggy de çok canım yandıgı icin 2 dk sonra bıraktık misyoner optik baya hızlandı nefes nefese kaldı ama boşalmadı ve dusa gittiğimizde bile kalkıktı... bende şaşkınım cidden
- +1 yıl
abicim olabilir 57 dakika da soyunmus 3 dakika da sevismis olabilirsiniz :)
adam 20 yasinda zaten kalkik degilse kessin cope atsin :)
mevzu o degil :)
ya da o canım ilk defa seni becericem askiyla bir kutu geciktiriciyi dalgaya bosaltip 1 avuc hap icti :) yani oyle 1 saat essek essegi s.. miyor :) bizde biliyoruz bu isi :)
Soran+1 yılya bi şey içti mi bilmiyorum sanmam ama cidden 1 saat sürdü hadi gönlün olsun 40 dk olsun yınede ilk kez olduğu ıcin çok anormal
- +1 yıl
abicim :)))))))))
olmazzzzzzzz
ruyada bile olmaz :))))
ha 37 dk da soyunup 3 dk ettimi sana 40 dk
Soran+1 yılee bu çocuğun nesi var zaman
- +1 yıl
sana bu hikayeyi kim anlattiysa yanlis anlatmis :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılzarın ilk kez yırtıldı sanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
ilkinde zevk olmaz canım. sadece acı duyarsın. bu bir kaç kez daha sürecek. sonra zevk başlayacak. seksten önce sulanma başlayacak
Soran+1 yılyatak ıpıslak olmustu
- +1 yıl
zar dan sonra daha kolay olur canım.
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÜff ne boş beleş insanlarsınız
00 Yorumla kuru kuru mı oldu
14 Yorumla
Soran+1 yılyok yatak ıpıslaktı ve kayganlastırıcı kullandık
+1 yılS*kmeyi bilmeyen yapmasın şunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılatma ziya ilk defa yapacak bir saat gidecek gelecek
03 Yorumla
Soran+1 yılya niye yalan söyleyeyim :(
Cevap sahibi+1 yılkime sorsan inanmaz mümkün değil
Soran+1 yılbenimkinde bi sorun var demekki :(
+1 yılİlk elin günahı olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİyice ıslanmadın sanırım.
01 Yorumla- +1 yıl
yine kanama olabilir.
Gizli Üye(30-35)+1 yıloral yaptiriyomusun 🙂
00 Yorumla
+1 yılAcemilik 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılya işin garip tarafı erkek arkdsım da boşalmadı kendısı de çok garip böyle olması dıyor
- +1 yıl
Mesaj atarsan bişi anlatmak istiyorum bu olayla ilgili 😁
+1 yılgerilmişsindir yalatmayı dene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılarkadşaınla mı erkek rkadşınlamı
00 Yorumla her kiz bosalamiyor ama erkek bosalir
03 Yorumla
Soran+1 yılişte boşalmadı
+1 yılÖn sevişme şart
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılodaklanamamışsınız.
04 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ki ya :(
- +1 yıl
tecrübesizlik
Soran+1 yıldeneye deneye mi
- +1 yıl
elbettee
Acemiliğine denk gelmiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcemilik
04 Yorumla
Soran+1 yılonun da etkisi olur mu ki ya
Cevap sahibi+1 yılTabi işi bilmiyor sonuçta
Soran+1 yılama yınede boşalması gerekirdi
Cevap sahibi+1 yılEvet ama ne yapacağını bilrmemiş olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlet kaç cm idi ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılölcmedim de buyuk ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılE çok normal ilk daha
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek soru sorucam. allah korkunuz yok mu...
01 Yorumla
Soran+1 yılno
partnerin yetersiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. sallama be ya ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlkinde 1 saat mi
06 Yorumla
Soran+1 yılevt cok acimadi devam ettik ama zevkte hisseetmedim pek
Cevap sahibi+1 yılKanadı mi
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılİnandırıcı değil
Soran+1 yılya bencede öyle birde hep sertti