2 3 defa peş peşe ilişki yapar sevişmesi de iki dka felandir hemen ilişki ister isteğinde de bir kaç git gelde hemen boşalıp sürekli geri çekilir seks nasıl bir tad unuttum gibi isteğim azaldı mastürbasyon bile istemez hale geldim eşim in yüzünden olduğunu düşünüyorum kendimi duzelmek istiyorum eşim e düzelt durumu dedim kabul etmedi 2 sene oluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayMerhaba , durumunuza üzüldüm hadi erken ve ard arda boşalmasını anlıyorum ama sevişme konusunun bu denli kısa sürmesine gerçekten anlam veremiyorum. Nasıl bu denli kayıtsız kalabiliyor oysa güzelliklerinizi uzun uzun sevmesi her zerrenizde temaslarıyla zevk alırken sizin hassas noktalarından zevk almanızı sağlamak varken ve sizin aldığınız zevklerle mutlu olup tekrar tekrar zevke gelip sevişmeye devam etmesi gerekirken yapmıyor oluşu gerçekten çok şaşırtıcı , her noktanızı severken bir sonraki noktaya ilerlemenin sabırsızlığını içinde taşırken , bulunduğu noktadan aldığı zevk ve mutluluk sebebiyle bir sonraki kısma geçemiyor oluşlarını yaşaması gerekir. Tedaviyi kabul etmiyor oluşu ise ayrı bir gariplik ayrı bir hezeyan gerçekten.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
6 ayYa şimdi eşin skora gidiyor forvet yani ama seks orta sahada oynanan bir şey topu gezdireceksin hemen sonuca gitmeyeceksin ki keyfi çıksın eşin muhtemelen çocukluğunda çok hızlı mastürbasyonlar yapmış tuvalette banyoda parkta orada burada o yüzden çabuk boşalmalara alışkın bunun önüne geçmek için seks sırasında onun hemen sana girmesini engelle onunla oyna ona mastürbasyon yap okşa yavaşla hızlanlandır sen ayalıycaksın tabi bu süreçte sen zevk alamayabilirsin senin zevki nereden tamamlayacaksın bu sırada ben sana zevk yaşatırım😉
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ay“Bu durum genelde isteksizlik değil, kontrol ritmini oturtamamasıdır; erkek çok çabuk yükseliyorsa beden hemen boşalmaya koşar. Çözümü var—tempo değişimi, ön sevişmenin uzaması ve aradaki kısa molalar boşalma refleksini yavaşlatır. Sorun senden değil, onun biyolojik ritminden kaynaklı görünüyor.”
05 Yorumla
Soran6 ayÖyle hemen op Çek yapıyor uzun opusmuyor boyun emme ne bilmiyor göğüs op Çek hemen kalkıyor 2 dka felan belki surmuyordur bile sevisme o kadar sonra hemen ilişki diyip boşalır
- 6 ay
Bu anlattığın durumda sorun tamamen ritim eksikliği; erkek direk “gaza basıp” hızlanınca beden otomatik boşalmaya koşar. Uzun öpüşme, boyun-göğüs teması, yavaş bir tempo—bunlar olmayınca elbette 2 dakikada biter. Bu seninle ilgili değil; adam ön sevişmeyi bilmediği için kendi hızına yeniliyor gibi duruyor.
Soran6 ayÖyle ama ben artık tad ne unuttum hiç zevk almıyorum ondan isteklerim bitti kendimi düzeltmek istiyorum ama nasıl yapicam bilmiyorum söndürdü resmen cinsel isteğimi
- 6 ay
Bu his tamamen anlaşılır; sürekli yarım kalan bir deneyim zamanla bedensel isteği de köreltebilir. Bu “bozulduğun” anlamına gelmiyor, sadece zihnin ve bedenin bir süre kendini korumaya almış gibi duruyor.
İstek geri gelir—ama bunun için daha yavaş, daha özenli bir yakınlık pratiğine ihtiyacın var. Ön sevişme süresinin artması, acele edilmemesi ve senin ritmine göre ilerlenmesi zamanla kapattığın kapıyı yeniden açar.
Soran6 ayBende bunu arıyorum ama karşımdaki de yok
Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Bu durumu nasıl düzeltebilir ki adamda zaten erken bosalma sorunu doktora gitmesi lazım sende biraz naz niyaz yap o zaman tavrını ortaya koy kafasına dank etsin
012 Yorumla
Soran6 ayYaptım vermedim oda canlı yayın sitesine girdi
Soran6 ayTers. Tepki oldu
Soran6 aySöyledim iyilikle söyledim doktora gozuk ya da geciktirici al zevk vermiyor dedim başlar da azda olsa zevk alıyordum şu an tamamen ona karşı hepsi bitti üç yıl olucak 2 3 günde 1 yaklaşır soylenirim her ilişkiden sonra da tamam der yatar uyur hiçte umrunda değil
Soran6 ayHem o kadar kısa süreli hemde dayanamıyor çok tuhaf dimi
Soran6 ayYok öyle düşüncesi yok ben hatta elini aldım vajinaya götürmeye çalıştım hiç dokunmadı bile döndü arkasını yattı mastürbasyon felan ile devam ettim banyoya geçip mastürbasyon felan yaptigimida biliyor
Soran6 ayOlmuyor günah diyor orala zaten oral yapsam boşalır ilişkiye girmeden oda bana yapmaz yaptirmazda bekarken yapardım oral ilişki yaşamaz dik ondada hemen bosalirdi suphelenmistim ama ilişki olunca düzelir sanmıştım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
52Cevap
Gizli Üye(30-35)6 ayBoşan. Aynısı bende vardı. Anasının evine gönderdim. Bütün cinsel arzumu bozan oymuş kurtulunca anladım.
78 Yorumla- 6 ay
Ee sıra nasl yaptn
Soran6 ayHiç masta bile isteğim kalmadı biliyor musun şaka gibi ama gerçek çok istekli biriydim normalde bundan hiç zevk almaya almaya ne olduğunu unuttum tadın tuzun resmen
- 6 ay
Ya çok zormuş senn de
- 6 ay
O kadar mı isteksiz yapyodu seni kardeşim
Cevap sahibi6 ayBende öyleydim mastürbasyon dahi isteğim kalmamıştı. Ayrıldım rahatladım. Boşanalı epey oldu şu sıra o kadar yüksek ki libidom. Bozan oymuş işte.
- 6 ay
Evet bende şu an baya yükseğin senn gibi bende eskisiyle asla yukselemezdimm baya beni isteksizleştirmişti
- 6 ay
orada msn
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 aybunun tedavisi ve eğitimi var , kocanla konuş , sık pozisyon değiştirin , ayrıca penis halkası kullansın biraz daha geç boşalır , bir sürü etken var ama bi yerden başla bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Geciktirici kullansın ya da tedavi olsun çözümü var sana yaptığı ayıp yani düşüncesizlik
06 Yorumla
Soran6 ayBekarken yapardık sevisirdi ilişki yapmazdım evlenmeden yapmam derdi oral yapardım mesela hemen bosalirdi bir tuhaflık sezmistim ilişkide de olur mu diye düşünmüştüm ama yok ya o farklı olur demiştim yapmıyor op Çek yapıyor dudağa boyun emme ne bilmez göğüs op Çek emmeyi bilmez iki dka sevişir hadi ilişki der
Soran6 ayİlişki ne tad tuz hiç bir istek kalmadı icimde
Soran6 ayOnun yüzünden
Soran6 ayBendede öyle oluyor mastürbasyon yapmaya bile isteğim kalmadı adam resmen bitirdi beni kendimi duzelmek istiyorum ama nasıl onu bilmiyorum eski isteklerimi geri istiyorum ama o duzelse belki beni kudurtur ama yapamıyor yapmıyor
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Sana garip bir taktik vereyim on sevismenin uzun olmasi icin esin boxeri cikarmasin 1 2 saat boyunca.
00 Yorumlabirinciyi gitsin mastürbasyon yapsın sonra seninle başlasın belki bir nebze düzelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
6 ayİlki erken oluyorsa ikinci postada daha uzun olur ikinci sefer olmuyor mu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
6 ayErken boşalma sorunu var bu da senin sürekli yarım kalmana sebep olur
00 Yorumla Valla şuana kadar düzelmiş olması lazımdı doktora gorunsun
00 Yorumla
6 aykötü bir durum, bazen insan ben olacağım ki diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aysırf yapmak için yapıyor gibi ön sevişmeyi de kısa tutuyorsa özellikle de yani tadını çıkarmak için falan yaptığı yok
011 Yorumla
Soran6 ayİlk gecede böyleydi hep böyle iki dka kalkana kadar sevisiyor başka yapmıyor onada sevisme denmez dudaktan öpüp çeker uzun opusmez göğüs eller öper o kadar emme ne yapmaz vajina islanirsa eğer ellemez uy sulanmış bu der
Cevap sahibi6 ayçok garip biri gerçekten yani beğendiğim kadını sırılsıklam edene kadar öpüşürdüm kesinlikle öncesinde hatta belki içine girmeme bile gerek kalmadan gelirdi
Soran6 ayBekarken yapardık sevisirdi ilişki yapmazdım evlenmeden yapmam derdi oral yapardım mesela hemen bosalirdi bir tuhaflık sezmistim ilişkide de olur mu diye düşünmüştüm ama yok ya o farklı olur demiştim
Cevap sahibi6 ayaslında ön sevişmeyi uzun tutması gerek ama artık yeteri kadar tahrik mi olmuyor bilmiyorum kısa tutuyormuş nasıl birisindir seni beğeniyor mudur
Soran6 ayBeğendiğini söyler ben sormadan goguslerin güzel şöyle böyle diye hergun iltifat içinde hiç opmeden sarılma dan geçmez evin içinde de temas hali ama tabi bunlar yetersiz ilişkide şehvet felan istiyorum
Cevap sahibi6 ayboy kilo falan olarak nasılsın yaş kaç, yaz istersen bana buraya yazmak istemezsen
Cevap sahibi6 ayartık çok tahrik olmuyor bence yoksa vajina sulanıyor falan diyorsun yani belli ki alımlı bir kadınsın yani bu durumda seni tatmin edene kadar bırakmaması gerekir
Soran6 ayİlk gecede böyleydi bu adam bilmiyorum adam aslında tedavilik bence hatta ben bir senede iki defa hamile kaldım ilk i düştü ikincisi doğdu ama nasıl hamile kaldım bu kadar kısa süreli ilişkiden şaşırdım
Cevap sahibi6 aytedavilik mi yoksa sana karşı mı böyle anlamadım genel olarak da olabilir tabi ama senin tatmin olmadığını biliyordur buna rağmen bir şey yapmıyorsa pek ilgilenmiyor gibi tatmin olup olmamanla
Soran6 ayBekarken ilişki olmadan oral yspardim ona ondada hemen bosalirdi ilişki olursa böyle olmaz sanmıştım
Cevap sahibi6 ayevet yaptıkça da iyice rutine binmiş gibi en azından eliyle ağzıyla falan bir şeyler yapabilir diye düşünüyorum kaldı ki bir kadını böyle şeyler daha fazla tahrik eder
Ooo bu çok büyük sorun işte ya büyük geçmiş olsun sana heycan lazım öncelikle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayMastürbasyon yapmayı p*rno izlemeyi bıraksın bacak bölgesini güçlendirmek için egzersiz yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayGeçmiş olsun büyük sorun. Daha sert uyar. Hafiftende tehdit et." Ya boşanırım , ya da... sen bilirsin işte " de
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayBu olay erkeklerin yuzde seksenine cok garip geldi...
02 Yorumla
Soran6 ayYuzde sekseni aynı mi diyorsun
Cevap sahibi6 ayBir uzmandan destek alsa bellki de iyi gelecek abime ve belki de icindeki hayvana sen dayanamayacaksin bu sefer. O yuzden uzun boyluca, damarlica dusunmek lazim.
Sen hemen verme sokturma içine yala beni desen
03 Yorumla
Soran6 ayYapmaz vajina sulanıyor diye ellemiyor bile iki öper gogs öper öpüşmesi op Çek dudaktan uzun opusmez hemen kalkar zaten kalkincada hemen gel der beni hiç düşünmüyor
Soran6 ayYok hayatta yapmaz bunu denedim iki üç git gel için vermedim düzeltir belki durumu dedim adam canlı yayın sitelerine üye oldu boslyk bulup yapmıyorum diye adam çok ters tepki yapiyor
Gizli Üye(45 üstü)6 ay2 dakika sevişme 2 gitgel yapıp işi bitireceksem keser atarım onu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayAynı sorun bende de oldu ama eşimle hallettik.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı.
6 ayTedavi kesinlikle sonuç
12 Yorumla
Soran6 ayKabul etmiyor maalesef seks düzenim bozuldu mastürbasyon isteğim bile bitti sayesinde
- 6 ay
Boşanırım de
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Oral fazla yapıp kışkırtma
024 Yorumla
Soran6 ayOral yaptırmıyor oral yaparsam ilişkiye girmeden bosaliyor
- 6 ay
Oha erkek müsveddesi böyle erkekler evlenip kadınların neden meşgul eder ki hani şu kadını yatakta kadınlığını keşfedip bir erkeğin altında hunharca 20-25 dakika kan ter içinde kalıp çığlıkları eşliğinde orgazm olmaya hakkı yok mu hani en azından kendisi orgazm edemiyorsa alternatif çözümler üretmesi lazım
Soran6 ayHiç öyle düşüncesi yok söyledim tedavi ol ya da geciktirici felan hallederiz diyip susturmak için kullandığı cümle her ilişkiden sonra soyleniyorum ama dönüp tamsm hallederiz diyip yatiyor
Soran6 ay3 sene oluyor yeni değil başka ilişkim olmuştu çok sehvetliydi surelki öğlen başlar akşam üstüne kadar devam ederdik eşim şu an resmen tad tuz ne bırakmadı mastürbasyon a bile isteğim kalmadı onu geçtim kendim duzelmek istiyorum ama karşımdaki düzgün olması lazım yoksa nasıl düzeltirim zevki tekrar yaşamam lazım ki düzelteyim oda kabul etmiyor kendini düzeltmeyi
Soran6 ayBegenilmeseydim sürekli istekli olmazdı diğer ilişkim çok istekli gelirdi çok her pozisyonu o kişi ile yaşadım eşim sabittir sürekli ben kucağına giderim o kadar ilk iliskimde ki eline saçımı dolar yapışır dudağıma boynumu emer göğüs vajina ile oynardı hepsini yasprdi duvarda omuzda her türlü hepsini yaşadım
Soran6 ayEşim ilk gece de böyleydi oral yaparken de bekarken ilişkisiz evlenmeden ilişki olmaz diyordu o zamanda oral da hemen boşalıyordu bilmiyorum artık yani ya
Soran6 ayAilelerimiz istemedi o da bana kaç evlenelim memlekete götüreyim seni dedi yapamam dedim ailesi abisi yengedi hepsi bir evdeydi olmaz yapamam dedim sonra bunu buldum ciddi evlilik istiyordum ama attan inip eşeğe bindim afedersin de
Soran6 ayİşte şimdi o burada yok başka yurt dislarina gidiyor ben onu bırakınca buradan gitti
Soran6 ayYok arkadaş ortamında tanıştım o çalışan biriydi ben okuldaydim asker felan oldu hep msjlastik zor dayaniyorduk güzeldi her şey aileler istemedi memleketler farklı diye sadece oda kaç bana diyince bir daha beni arama dedim bitti gitti oda gitti buradan benim çocuğum var şu an evdeyim 1 yaş bebeği
Soran6 ayDaha 25 yaşındayım eşim 35 yaşında bu güzel günlerimi hissiz geçiriyorum resmen sehvetsix
- 6 ay
Peki bu tutkulu ilişkilerini Sen üniversitedeyken mi yapıyordunuz ve Hani atıyorum Ne sıklıkla böyle tutkulu ve gerçekten kadınları hissettirecek bir sevişme yapıyordunuz ve bir de şey sormak istiyorum hani finale kadar gittiğinizde korunmasını istiyor muydun Yoksa içine gelmesine falan izin veriyor muydun
- 6 ay
Oha en tutkulu Ey şehvetli en Arsız gecelerini yaşayıp kocanı yeni heyecanlara yelken açacağın yaşta resmen kocana metrislik yapar hale gelmesin anne bence sen ona çoktan boynuzu takmanın vakti gelmiş de geçiyor bile şöyle istekli kadınlar öyle beceriksiz erkeklerin yatağında ziyan olup gidiyor ya keşke gizli olmasaydın
Soran6 ayHayır içime hayatta boşalmazdi korurdu düzgün korudu her hafta sonu hafta içi ilk fırsatta hemen gorusurduk o gelirdi ben giderdim 1 saat mesafemiz vardı ama her şey güzeldi hepsini onda tattım oda benle olmazsa başkasıyla evlenemeyecegini anca tek gecelik şeyler olucagini söyledi arada girer profile bakarım hala bekar çokta yakışıklıydı bulmamasi mümkün değil kixlar bile yanımda bakardı ona
Soran6 ayHayır ya ben evdeydim yaşadığım şehirdeydim okul buradaydı gece kalmazdik gündüz bulusurduk eve gidiyoruz sonuçta o beni 1 saat hiç boşalmadan ilişki yasatirfi bende defalarda rahatlardim mesela akşam ustune kadar 3 defa bosalirdi bazen ara verirdik o süre de
- 6 ay
Yalnız muhteşem bir kadın mısın var ya kocanın performansı iyi olsa resmen dünyada cenneti yaşatır mısın ona Peki ondan sonra ve kocanı saymazsan totalde kocan ve bu ilk bahsettiğin kişiler için başka Böyle Unutulmaz güzel deneyimlerin oldu mu Bir de sen attığın Elif eşeğe bilmemesin hayatım sen yarış atından inip kaplumbağaya binmesin
Soran6 ayElif derken benim ismim elif değil ki Esra öyle oldu gercekten ya bilmiyorum kendimi düzeltmek istiyorum ama eşim de onu gormem lazım oda yok böyle yani bazen tskiliyorum ona sana macun yapicam diye gerçi kalkıyordu kısa sürüyor
Gizli Üye(36-45)6 ayVar bazi yolları uygularsaniz düzelme baslar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
6 ayGeciktirici kullanabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayBu çekilmez bir durum sana yazik
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ozaman gizlice baskasi ile ol amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
6 ayPenisin hemen altında bir vida var o gevşemiş :)
00 Yorumla
6 ayO düzelmez hastalık gibi düşün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
6 ayErken boşalma sorunu var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Verme bir hafta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Kuvvet macunu al en iyisinden zımba olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Seksten sogutmusss seni resmwn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Arttırmak için birZ sanada iş düşüyor malesef😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
6 ayBence yapay penis al doya doya yap
00 Yorumla Tedavi olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
6 ayGeçmiş olsun. Geciktirici kullanın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
6 ayUcuna kablo bantı yapıştır
00 Yorumla Bunu doktor düzeltir anca :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySen sürekli yarım kaliyoraun o zaman
01 Yorumla
Cevap sahibi6 ayBurdamisin
Gizli Üye(36-45)6 ayMastürbasyon taktiğini denedin mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
6 ay3, postadamı bosalyıo ıyımıs ıste ne ıstyonuz
02 Yorumla
Soran6 ayHayır 3 kere boşalıyor arka arkaya bir kaç dka icinde
Soran6 aySürekli geri çekiliyor boşaldığı için 2 dka sevisme sürüyor op Çek uzun öpme bilmez boyun emme bilmez göğüs eller öper emme ne bilmez hemen ilişki der bir kaç git gelde boşalir ikinci olur oda aynı süre üçüncü hemen arkasından oda aynı süre süreler hiç uzamaz
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sen napiyon peki , bir şey anlamazsinki
00 Yorumla
6 aySen aç kalırsan başka mutfaklarda doyarsın
07 Yorumla- 6 ay
Yazık wtmşsin geçen yıllara
Bir müddet verme
Tepkidsi ne olacak bekle
Soran6 ayOf vermemeyi denedim düzeltir belki diye gitti canlı yayın sitelerine yaksladim o boşlukta ters tepki yaptı
- 6 ay
Ne yaptı canlı yayın sitelerinde anlamadım
Soran6 ayKadın larin ciplak video izlemeye canlı yayın sohbetlere girmiş vermeyince
- 6 ay
Onun geç gelmesi için eahatlsttınmı hiç
- 6 ay
Bazı kadınlar hızla olsun istiyor
- 6 ay
Peki sen kendini nasıl bulmayı düşünüyorsun
Sanırım aklında bir şeyler var
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayİlaç alsın
02 Yorumla
Soran6 ayDurumu kabul etmiyor ki hiç çözüm istemiyor her ilişkiden sonra soyleniyorum ama fayda yok iyilikle de soylesem yok laf ta soksam fayda yok
- 6 ay
Mastırbasyon yap ozman
Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Yazık kıyamam
00 YorumlaKac dk suruyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
6 aykıyamam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
6 aySenin adına üzüldüm
00 Yorumla
6 ayDüzelmez
00 Yorumla
6 aySen mutlu olmuyorsun demi
00 YorumlaTavşan mı bu adam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Izdırap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 688 cevap paylaştı.
6 ayKiyamam sana
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 ayTedavi olması şart
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayYaşlar kaç?
00 YorumlaHemen mi
02 Yorumla
Soran6 ayHemen maalesef
6 ayDüzelmez
11 Yorumla- 6 ay
@CernBiricik16 neden
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ön sevişmeniz var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayZaman la duzelir
013 Yorumla
Soran6 ay3 sene olcak
Soran6 ayZamanı mı kalmış😂
Cevap sahibi6 aySık mi yapiyirsunuz
Soran6 ayHer hafta 2 3 günde 1 mutlaka yaklaşır ama ben artık zevk alamıyorum başlarda azda olsa bir tad alıyordum artık bitti istedigim ilişkiyi göremiyorum bir kaç git gelde geri fekil tekrar gir hiç zevki kalmıyor sevisme desen diyemiyorum dudak op Çek öyle uzun opmez vajina sulanirsa iy bu sulanmış der ellemez boyun emme ne hiç bilmez yapmaz göğüs emme bilmez op Çek yapar böyle hiç istek yok bende artık
Cevap sahibi6 ayYaslar kac
Soran6 ayBekarken yapardık sevisirdi ilişki yapmazdım evlenmeden yapmam derdi oral yapardım mesela hemen bosalirdi bir tuhaflık sezmistim ilişkide de olur mu diye düşünmüştüm ama yok ya o farklı olur demiştim ben 25 eşim 35
Cevap sahibi6 ayStresli iş mi yapıyor
Soran6 ayHayır.
Cevap sahibi6 ayNiye gizlisin 😁
Soran6 ayNiye açayım da abazaalar mi yazsın istek atsın
Cevap sahibi6 ayAkıllıca çocuk var mı
Soran6 ayVar
Cevap sahibi6 ayAllah bağışlasın çalışan birimi sin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi