öyle diyenler abartıyor bence internet ortamına bakarak konuşuyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)6 ayVarsa bile biz nereden bileceğiz ki?
Diktirme işlemi bile varmış artık, evlenmeden veya benle girmeden önce gider diktirir kilometresini sıfırlar biz de bilemeyiz
Bugün muhafazakar kapalı dediğimiz kızlardan bile öyleleri çıkıyor ki bizzat çevremde şahit oldum inanamazsın, 3 erkekle konuşuyor aynı anda türbanlı kız, türbanlı kızın tipi de şempaze + maymun, çirkin bir kız...
03 Yorumla
Soran6 aydiktirme işlemi nasıl oluyor ki, zaten zar dedikleri şey görünen ayırt edilen bir şey mi ki, öyle olsaydı regl kanı, kan pıhtısı (miden bulandıysa pardon 😂) nasıl geçsin oradan? Bir de öyle bir şey varsa kaç kişi gider doktora sanmıyorum kendileri gibi bekarete önem vermeyen kişilerle evlenirler zaten diye düşünüyorum
Soran6 ayayrıca türbanlı kızlarla ilgili by muhabbete denk geliyorum internette türbanlı kızlar daha fena, türbanlı biriyle ilişki yaşadım diyenler vs bana pek inandırıcı gelmiyordu ama bilmiyorum
Cevap sahibi6 ayYa türbanlı kızların hepsi öyledir denemez de, en basit bir şekilde
Dar kot pantolon giyen türbanlılar var mesela :D , kız da çok güzel bide... Vardı çevremde böyle biri ve çokta açıktı yani sevgililiğe ona buna...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)6 aygerçek hayatta öyle değil bence ya misal bizim sülalede pek olduğunu sanmıyorum evlenen evlenene bakire olmasalar bu kadar rahat evlenemezler herhalde. bu tarz sitelerde olur onlar anca
22 Yorumla
Soran6 ayYani bekareti herkes takmıyor kafaya, bakire olmayıp evlenen de çoktur ama sanki herkesin cinsel hayatı varmış gibi konuşuyorlar internette. bunun gerçekliği yok bence
Cevap sahibi6 ayBence de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(45 üstü)6 ayBunu bilemeyiz. Nedense bilmek de istemiyoruz. Bilsek de bu bizim elimizde olan bir sey degil. Yala yapistir gec prensibi de mide bulandiriyor artik. Rabbim yon versin. Amin.
02 Yorumla
Soran6 aysiz cinsellik yaşadınız mı daha önce
Cevap sahibi6 ayEvlenip bosanmisligim var.
Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Sen de öyle diyorum ya bu kadar çok cinsellik konuşuluyor bu kadar çok kız ilişkiye giriyor biz niye bulamıyoruz bence çoğu hikaye 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
6 ayBilmem ki yerine göre yaşayan da var yaşamayan da vardır..
00 Yorumla
6 ayhemen hemen herkes bu sıtekdıler bakıre anlamıyorumkı bakıre olmayanlar nerde :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBir keresinde çıkarmıştım kızın yanında yaşı 24 dü hayatı boyunca hiç ya.. rrak görmemiş gibi en az 1 dk donup baktı öyle
00 Yorumla
6 ayBen hiç yaşamadım asla yasamam
12 Yorumla
Soran6 ayben de hiçbir şey yaşamadım
- 6 ay
Evlenmeden asla onu yapanlar niyeti belli zaten
6 aybende hıc yasamadım ya sadece grup yaptım :D
02 Yorumla
Soran6 aybu yaşamamış halin mi :D
- 6 ay
evet canım kötumu :D
- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
6 ayBence değil yaa
10 Yorumla
6 ayBu bilgi net değil sen yaşadın mı
02 Yorumla
Soran6 ayhayır
- 6 ay
O zaman 100 de 1 sin sma meraklısı çok cesaret edemiyorlar
6 ayGizlice yaşıyorlar o yüzden sana öyle geliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Abartiyorlar
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 6 ayYooo dolu
00 Yorumla
6 ayBencede
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBen yaşamadım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri