Ben erkek olarak bu yasimda daha bakirim. Evlenmek istedigim zaman evlenecegim kizin maalesef her defasinda bakire olmadigini ögrenmek beni bezdirdi. Bir kismi doktora giderek kizlik zarini tamir etmekte. Erkekte kizlik zari yok, onun icin doktora gidip kimseyi aldatmayin. Bakire veya Bakir degil iseniz dürüst olalim. Evlilik güven üzere olur, yalanla olmaz, yürümez. Nasil olurda müslüman olan bir toplumda, bu kadar bozulma olur? Icinizde bakire olaniniz var mi? ya da artik kizlarda mi bakire degiller. Herkesin cinsel hayati kendine. Ama ben erkek olarak bakir isem evlenecegim Kadinda lütfen bir zahmet bakire olsun. Yanlis mi düsünüyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılMilyonda bir çıkacak bakire kızı bulmak imkansız gibi bir şey... En iyisi yalnız kalmak... Kuşkuyla el kızının geçmişini düşüneceğine, umutla kendi geleceğine bakmak...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim gibi kızları çok üzdüler bizde sevmemeye karar verdik aklın varsa tek takıl devir çok pis bakir olan da olmayanda bir tutuluyor artık en iyisi yalnızlık
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen inanmam sana bol şanslar
Cevap sahibi+1 yılAnlaşılan sende bende olmayacak insanlara denk geldik sonrada olacak insanlara inanmıyoruz🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılBende değildim ama hayat var bi nedeni diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBende yoruyorum ama
Cevap sahibi+1 yılBen onları Onlara bıraktım birde Allaha bıraktım yoksa kafayı bırak artık yaşayasın gelmiyor ama değmez yarın unutacak insanlara ömrümü veremem zorda olsa hayatıma odaklanıyorum
Cevap sahibi+1 yılYok sagol buraya kadar 🤭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakireyim. Çok fazla anlam yükleniyor bu mevzulara. Alt tarafı seks yani.
Evlenmicem, özel biri çıkarsa karşıma vericem.
12 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen varım ama evlilik düşünmüyorum
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUslubunu duzelt once, sonra sorarsin. Elma mi bu? Vermek ne demek?
Cevap sahibi+1 yılHiç çünkü evlenmeyeceğim
Cevap sahibi+1 yılSanmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSanmiyorumdan kastım biriyle yapmak degildi. Parmagimla bozabilirim anlamindaydi cunku arada parmak sokuyorum.
Cevap sahibi+1 yıl20
Gizli Üye(18-24)1 yılBen varım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenn
00 Yorumla
1 yılvarr
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire olan ve evlenmeden cinsel hayata atılmayan kızlar var mı daha?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat