Her kes toplum bunu gerektiriyor felan diyor. Bakire olmayanlar evdemi kalıyor😀 merak ettim. Aranızdan kim evli ve bakire değilken evlenmiş.
Cevabın nedir?
+1 yılşöyle bir durum var eğer erken onu bekareti için sevdiyse o gece kızı babasının evine yollar ama yok kendi için severse bekareti düşünmez bile
12 Yorumla
Soran+1 yılYani kızı mı seviyon bakireliyimi🙄
- +1 yıl
ben bu devirde bekaretten yanayım 20 yıldır kimseyle çıkmadım bari evleneceğim kişide benim gibi temiz olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenemesinler ki onlar insan ve kadın değiller mi, bakire olunca mı kadın oluyorlarmış.
35 Yorumla
Soran+1 yıl😀 öyle bir şey demedim sadece aklıma takıldl sjsjdj
- +1 yıl
Ben de senin öyle dediğini kast etmedim. Bir yanlış anlaşılma oldu galiba. Ben sadece tepkimi bu şekilde dile getirdim. Bekaret takıntısı yüzündendir ki toplum giderek bozulmaya başladı. Erkekler kadınlarla sevgili olup ya rızalarıyla ya da zorla bekaretlerini bozuyorlar sıra evlenmeye gelince de bakire kadın arıyoruz'a dönüyor iş.
Soran+1 yılEvet pardon. Bir anlık yalnış anladım😅
- +1 yıl
Önemli değil önce insan sonra kadın ve erkek olmalıyız.
- +1 yıl
Kadınlar erkeklere erkekler de kadınlara muhtaç, bunu insani çerçevede birlikteliği sürdürebilmek önemli.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim 6 erkekle yatan kiz arkadasim evlendi. Sanirim yeterli cevap :) kocası hiç birini bilmiyo ama
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIşte öyle de bilemeyecek
Cevap sahibi+1 yılAlan memnun satan memnun kimseye laf düşmez:)
Cevap sahibi+1 yılTabiki istemem canim abimin falan. Ama yapcak bir şey yok oglan da buna katıldığına göre fazla masum değil gibi:)
+1 yılcevremde var öyle evlenenler
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılOlur neden olmasın.. insanların değerini bir zar değil karakteri belirlemeli...
60 Yorumla Bekaret kavramının içi boşaltıldığı için bence artık bekaretin bir önemi kalmadı. Sabah akşam anal yap, oral yap, göğüs arası yap. Sonra ben bakireyim de. Ruhun oro. pu olduktan sonra 2 cm'lik zar parçasında mı saklanıyor namus?
20 Yorumla
+1 yılEvet evlenen var. Ve gayet normal.
Evleneceğim kişide de gram umursmam bunu.30 Yorumla
+1 yıltabiki de evde kalmıyor , zira çok mutlu evlilikleri olan insanlar var bakire olmadan evlenen, bunun önünüzde bir engel gibi gözükmemeli
20 Yorumla
+1 yılBakir olmayan erkeğin bakire kızla evlenmek istemesi şerefsizliktir.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz Erkeklerin yedigi bir bk birsuru kizla sevis sonra bskire kiz ariyom de sinra bakireligi bozulmis kizlari kotu gosterip evde birakmis gibi yap sacma sapan toplumsal dusunceler
Bakire olmayanda kolay evlenir olanda40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılBence böyle sorularda gizli yorum kapatılmalı. Millet işkembeden sallıyor nasılsa gizli diye. Doğru bir sonuca da ulaşamıyorsun dolayısıyla.
20 Yorumla Bakire olmayan niye evde kalsin? :) artik cok önemi yokki :) cogu keyif derdinde.. tek tük deger veren vardir elbet, ama bakire degil artik evlenemez sunu yapamaz bunu yapamaz diyede bir kanun yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirler, esas bakir olmayan erkek zor evleniyor. Kızlar istemiyor. Nişanlım bakire değil ama ben bakirim. Yoksa evlenmezdi, bakir kabul ediyor sadece.
10 Yorumla
+1 yılÖnceleri bakire takımım vardı ta ki kızlık zarını korumayı başarıp tokmağın değmediği yeri kalmayan hatunları görene kadar. Dürüst ve sadık olsun kafi.
11 Yorumla- +1 yıl
*Takıntım
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bakire olmadan ewlenen 2 tane kız arkadaşım war o yüzden kafanı yorma sen alan bulunuyo elbet :D
10 YorumlaHayır evde kalmıyor ancak evlendiği kişinin de mizacı geniş oluyor veya geçmişi kirli. :)
10 YorumlaEvlendikten 6 ay Sonra eşleri Doğum yapanları tanıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. kızlar erkekleri kekliyor biraz bu konuda. kızlık zarı diktirip bakire diye kendisini yutturan var
00 YorumlaSabah sabah bu mu takıldı, kımse yoğurdum ekşidir demez
22 Yorumla
Soran+1 yılİşsiz gücsüz sabahın 8 inde aklıma bu takıldı😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire den çok bakireliği gitmis kadın var herkes evleniyor biraz bu olaydan kurtulun artık
38 Yorumla- +1 yıl
Neden gizli yorum yapıyorsun peki?
Cevap sahibi+1 yıl@Obsesifpsikolog afedersin de seni ne ilgilendirir benim gizli yorumum ister gizli atarım ister açık atarım kişiye ettiğim bir hakaret veya küfür yok herhangi bir sataşma yok
- +1 yıl
Arkadaşım akıl veriyorsun kurtulun bu olaydan diye ama düşünceni açık açık ifade edemiyorsun sen dahi. Madem önemli olmadığını düşünüyorsun bekaret olayının neden açık yorum yaparak savunmuyorsun bunu.
Cevap sahibi+1 yıl@Obsesifpsikolog Şahısla direkt iletişimde değilim burası bir portal görüşümü bildiriyorum görüşüm korkulacak çekinilecek bir görüş değil bir tavsiye veriyorum sonucta uyup uymaması kendisine kalmış gizli veya açık yazılması bir şeyi değiştirecek bir görüş değil hakaret etsem gizliye saklanıp tamam da :)
ayrıca sen kendi görüşünü belirtmediğin bir soruda gizli goruş yazana sataşmanda ayrı kafa git önce bunu çöz- +1 yıl
Yahu beni anlamamışsın. Ben diyorum ki bekaret önemli değil diyebilmeli insan. Bunun için gizli yorum yapmana kendini saklamana gerek yok. Bu ciddi bir konu ve insanlar gelip burda gizli yorum yaparak işkembeden sallıyor. Nasılsa yorum gizli diye. Ben buna kızıyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Obsesifpsikolog gereksiz yere tribe giriyorsun diyorum bende ben kişiye hakaret etmemişim saldırmamışım bahsettıgım konu bakirelik onemlı veya değil hayatta bir ton bakire olmayan ve evlenen kadın var diyorum kendisinin iyiliğine yorum yapıyorum
Şahsa bir erkeğe güvenip iliski yaşayıp o veya bu sebeple iliskisinin bitmesine dair bir hakaret veya aşağılayıcı görüşüm yok
Sen görüş yazmadıgın bir soruda gizli yazanlara sataşma bak kendi önüne- +1 yıl
Yav he he. Tamam sensin
Cevap sahibi+1 yıl@Obsesifpsikolog sen kendi gorusunu yaz ona bak
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlendiğimde karım bakire değildi ve bu bir sorun değil
13 Yorumla- +1 yıl
Sorun değilse neden gizli yorum yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Obsesifpsikolog sen ve senin gibi bir sürü Abaza’nın mesaj kutumu doldurmamalı için
- +1 yıl
Erkek mikmiyorum. Pasif misin sen 😅 pasif değilsen kim neden mesaj kutunu doldursun. Mesaj almayı kapatırsın olur biter.
+1 yılGeçen hafta bir arkadaş evlendi olaylar olaylar
12 Yorumla
Soran+1 yıl😀 Ha ne olduki
- +1 yıl
Biraz uzun ayıp olmasın buradan herkes görüyor çünkü
+1 yılBen bakireyim bakire olmayanlar da evleniyor
10 Yorumla
+1 yılSu akar yatağını bulur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenenler oluyor ki nevarki bunda
00 Yorumla
+1 yılİzmir’de tam tersiymiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmayanlar hemen kapanıyorlar öyle kurtarıyorlar
30 Yorumla
+1 yılvar tanıyorum
10 YorumlaÖööfffff kim takar milleti
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı. Vardır ama ben evlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYook onlarda evlenir
10 Yorumlaannene sor bence ilk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Dolu var
00 Yorumlavarır
00 YorumlaYooo evlenen var 😁
00 Yorumla