Ne yazık ki günümüz toplumunda pek çok kadın bu konuda dürüst değil ve o bakir el değmemiş erkekler görseldeki gibi kızların "aşkım sen ilksin, kendimi kocama sakladım" laflarına kanabiliyorlar. Harbiden temiz, bakir bir erkeğe denk bir kız kaldı mı? Adaletin bu mu dünya... Yoksa onurumuz için bakir evlenmemeli miyiz?
Bakire değilim
Bakireyim oral veya anal seks yaptım
Bakireyim cinsel deneyimim olmadı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar, Evlilik öncesi cinsel deneyim yaşamamış kız kaldı mı acaba?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
He evet tek bakir sensin. Böyle saçma sapan genellemeleriniz yüzünden olanı da bulamazsın büyük ihtimalle. Kendi çevrendeki kaşarlara bakarak onun bunun namusuna laf uzatma.
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok canım , erkeklerin çoğu kuruyup gidiyor. Onun bunun namusuna laf uzatmıyorum , nasıl bir toplumdayız merak ettim ☺
bakire değilim, oral ve anal da yaptım. gizli olmamın sebebi utanıyo olmam değil mesaj kutumun saniyede dolacak olması. sorana sölüyorum zaten direk utanacagım bişe olarak görmuyorum.
Cinsellik senin özelin. Ama birileri için değil kendin için kadar ver. Isteyen istediğini yapar sende seks yapıyor isen Bekaret lafi etmemeyi bileceksin. Bilmiyorum diyor isen de birileri için değil kendi onurun için bekleyeceksin Hayat senin hayatın kadar da senin
Yani bakir bir erkek , ağzı döl yuvasına dönmüş biriyle evlenme ihtimalini sorun etmemeli mi diyorsun? Yapan kendi için yapmıştır diye düşünsün mü istiyorsun?
En İyi Cevaplar