Hep seks esnasında durdurmaya yavaşlatmaya bekletmeye niye çalışıyorsunuz bana mı denk geliyor bunlar hep
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben çok seviyorum ya anal yapıyoruz ona rağmen sert istiyorum... Acıyor biraz ama zevk acıyı bastırıyormuş gerçekten... Helede yaparken inleyip ismiyle seslenip daha hızlı demek çok zevkli ya🥹🍼
07 Yorumla- 1 yıl
Senin kadın olma imkanın yok. Bu anlattığın gibi yapan binde 1 ihtimal. Yüksek ihtimal fakesin
- 1 yıl
Birincisi niye fake birisi böyle bir yazı yazsın eline ne geçer? Abazalar ile sohbet etmek istemez hiçbir erkek dimi? Ben sadece yaşadığım şeyleri anlatıyorum buna kimse inanmıyor, böyle kadın nadir vardır zaten bende farkındayım ama ben olamaz mıyım yani neyi ima emeye çalışıyorsun? Beni tanımıyorsun bile
- 1 yıl
Yalan atma bence boşuna
- 1 yıl
Tamam sensin🙂 inşallah karşına böyle benim gibi birisi çıkar ne diyim... Ben küçüklükten beri böyle azginim libidom yüksektir anal yapsam bile sevgilim bile olsa evde mastürbasyon yaparım yani... Bunları 15 yaşımdan beri yapıyorum ister inan ister inanma sana kalmış sonuçta sana vermiyorum
- 1 yıl
Umarım fake değilsindir ve bana da böylesi denk gelir
- 1 yıl
Değilim gerçekten fake olsam belli ederim zaten? Bir erkek neden başka bir erkekle sohbet eder ya da neden böyle bir şey yazar dimi mantıken yani? Dalga geçecek başka konumu yok ben anlamıyorum böyle insanları trolleyen erkek olan kişiler çok komik geliyor bana işsiz misiniz anlamıyorum gerçekte yaşamadıkları şeyleri anlatıyorlar ben hemen anlıyorum fake veya gerçek olduğunu... Ama ben yaşadığım şeyleri anlattım yani bunu açık açık detaylıca anlayabiliyorum çünkü yaşadım ve hala yapıyorum gayet güzel yani🙂 İnşallah seninde karşına böyle birisi çıkar yani ne diyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılvardır bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. sert seven ok aslında ama sen denk gelmedin belkide
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılKöle fantezisi yoktur
10 Yorumla Az değil belli etmiyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÜlkedeki bütün kızlarla yaptın mı
01 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka oran orantıyla sordum illa biri denk gelirdi yani
Güzel soru
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi