Kız 28 yaşında, erkek 33 yaşında. Erkeğin geçmişi olmuş, kızın olmamış. Ama her ikisi de evlenmeden önce ilişki yaşamama taraftarı. Evlendikten sonrası daha mı iyi olur ve 33 yaşında olan erkeğin cinsel anlamda durumu nasıl olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ay33 yaşındaki erkek genelde duygusal olgunluğa da bedensel dengeye de ulaşmış olur kanka. Artık sadece haz değil, bağ kurmak da ister. Kadın tecrübeli olmasa da güven ve sevgi varsa uyum kendiliğinden doğar. Gerçek tatmin hızda değil, ritimde buluşmaktır 😉
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)7 ayMüslüman bir kadın isen evlenmemeyi şiddetle tavsiye ediyorum. “Nur 3) Zina eden erkek ancak zinakâr veya müşrik bir kadınla evlenir, zina eden kadınla da ancak zinakâr veya müşrik bir erkek evlenir. Bu müminlere haram kılınmıştır.“ ayette direkt haram kılınmıştır diyor. Evlilikte bir ömür zina yükü çok ağır
17 Yorumla
Cevap sahibi7 ayEmoji değil 3. Ayet
Soran7 ayIyide zina etmiyoruz ki tanima aşamasıda bir zahmet olsun direkt nikah masasına oturacak değiliz
Cevap sahibi7 ayZaten bu ayetin geçerli olması için bir tarafın zina etmiş bir tarafın da zina etmemiş olması gerekiyor. Bu iki kişi evlenirse ayete göre haram işlemiş oldukları gözüküyor
Soran7 ayMuneccinmiyiz tanimadan ne bilicez
Cevap sahibi7 ayErkeğin geçmişi olmuş diyorsun?
Soran7 aySonrasında Allah ile onun arasında olan birsey
Cevap sahibi6 ayYa kendini kandırma hüküm açık.
7 ayBence erkek dediğin cinsellikte yetersiz o yüzden öyle diyor şirin görünüp kusurlarını gizliycek evlenincede oldu bitti ve sende cinselliğin ne olduğunu anlamadan onla yaşlanıcan adlında zeki biri 😄bende güçten düşsem öyle yapardım 😂😂😂
04 Yorumla
Soran7 ayErkek sporcu spora bagimli biri ve fazla kaslı kız 47 kilo 1.58 boyunda
- 7 ay
Boy yok kanki ki sporcu kaslıysa fitness felan yapıyorsa protein tozuda kullanıyordur o tozda erkeklik hormonu verir vücutta çok olduğu içinde vücut artık erkeklik hormonu salgılamaz ve erkek güçten düşer tespitimde herzaman mı doğru çıkar arkadaş 😄
Soran7 ayBu ne demek oluyor yani
- 7 ay
Seninki 1 dk sonra boşalır demek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
7 ay33 yasında bir erkeğin daha önce yaşamamasına imkan yok
22 Yorumla
Soran7 ayYaşamış zaten kız yaşamamış
- 7 ay
Ben varım hatta evliyim halen daha bsey olmuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayKendimizi mi övelim partnere göre degisiyor diyelim
01 Yorumla
Soran7 ayErkek sporcu spora bagimli biri ve fazla kaslı kız 47 kilo 1.58 boyunda
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyi olabilir yani her an isteyebilir diyebiliriz ama kişiden kişiye değişir
02 Yorumla
33 yaşındaki erkek pancar motoru gibi çalışır
Korkma bi 10 sene daha atarı var yani02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayİlk zamanlar rölanti olur
Tecrübe çok önemli ben 8 yıllık evliyim sürekli artarak devam ediyor04 Yorumla
Soran7 ayBende tecrube yok onda var
Cevap sahibi7 ayOlsunnn rölanti de giderr
Soran7 ayRölanti nedir
Cevap sahibi7 ayNe çok iyi ne çok kötü ortalama
7 aykişiye göre değişiklik olsada 55 bile mükemmel labiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayAkrep burcuysa roket gibi olur birde olgun ne istediğini bilen birisi olur
02 Yorumla
Soran7 aySporcu spora bagimli biri ve fazla kaslı ben 47 kilo 1.58 boyunda ikimizinde kotu alışkanlıkları yok
Cevap sahibi7 ayÇok fena xiker seni belli bir yaşa gelmiş deneyimlidir kasıla kasıla bağıra bağıra orgazm yaşatır sana merak etme
Gizli Üye(25-29)7 ayBir erkek 40 dan sonra düşer hemde seni parçalar o adam sana söyleyim
06 Yorumla
Soran7 aySporcu spora bagimli biri ve fazla kaslı ben 47 kilo 1.58 boyunda ikimizinde kotu alışkanlıkları yok
Cevap sahibi7 ayDoğal yoldan demi
Soran7 ayEvet
Cevap sahibi7 ayEğer ilaç ile kas yapıyorsa şeyi kalkamaz söyleyim sana
Soran7 aySalonda spor yapan biri
Cevap sahibi7 ayYapsın belki ilac alıyor bilmesin ki
Gizli Üye(30-35)7 ayKesinlikle harika olur sevişmeyi biliyorsa tabi tadına doyamazsın olgun biliyosun dimi
06 Yorumla
Soran7 ayBiliyorum
Cevap sahibi7 ayDediğim gibi kadına değer vermeyi biliyorsa okadar hoşuna gider ki hem senin tecrüben yok o kıvama getirmesini bilir seni. Alıştırır bağımlı yapar sana yaklaşmayı biliyorsa. Çok zevk alırsın aklında şüphe olmasın performansı düşük olur mu diye mi takıldın
Soran7 aySporcuların düşük oluyormus
Soran7 ayİlişki uzmanı zaten
Cevap sahibi7 ayProtein flan kullanımından diyosun heralde ama okadar kafayı takma bişey olmaz alacağın zevke odaklan. Onlar düzensiz ilaç takviye kullananlar. Sende haklısın sevişirken tatmin edememesi kötü sorun kadın için. Ama sen olumlu tarafından bak
Erkeğin zirvesi, bence çok iyi olur bi rahatsızlığı yoksa tabi
09 Yorumla
Soran7 ayBen birsey istemiyorum ama fazla kasli ve iri olması beni korkutuyor
Soran7 ay47 kiloyum balik etli değilim
Soran7 ay1.58 boyum
Soran7 ayNeden
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İyi olur
Fazla yaş farkı yok02 Yorumla
- 7 ay
Sana benzer ilişkim olmuştu
İyiydi
- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
7 ayKendine bakmadıysa bitik
02 Yorumla
- 7 ay
En az 3 posta atar sana ve sert vurur
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayDaha genç sorun yaşamazsınız cinselikte
04 Yorumla
- 7 ay
Erkek boy kaç yan yana durunca nasıl duruyosunuz
Soran7 ayO iri ve kalıplı badyguard boyunu bilmiyorum ama benden uzun
- 7 ay
Cinsel hiç sorun olmaz artık takviyeler de var öyle problem olmuyor ve yaşı genç zaten çok kısa duruyorsan yanında yakisirsiniz kaslı olması sorun değil nexamndi tanisiyorsunuz evlilik düşüncesi nezamn oldu
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sorun olmaz yaşta ama kişiye göre değişir
02 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Deneyerek ögrenebilirsin amasyada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBiz aylar oldu evliyz halen daha bsey yapamdk şaka gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayBomba gibi olur.
02 Yorumla
Soran7 ay33 yasinda erkek biter mi
Cevap sahibi7 ay60 yaşındaki erkek bitmez ise, 33 yaşındaki zaten bitmez, yeni yeni alışıyordur.
Gizli Üye(18-24)7 ayBMW 5:20 İ...
ANLATABİLDİM Mİ?02 Yorumla
Soran7 ayHayir
Cevap sahibi7 ayAudio A6 rahat sessiz güçlü esnek hızlı
Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Bi eksiklik yok
02 Yorumla
Soran7 ayErkek sporcu spora bagimli biri ve fazla kaslı kız 47 kilo 1.58 boyunda. İkisininde zararlı alışkanlıkları yok
yapısına göre değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
7 aydurmadan ponpalar sen rahat ol
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
7 ayBomva
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı.
7 ayPörfekto olur :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayNasıl olur derken performansı mı soruyorsun
06 Yorumla
Soran7 ayGenel
Cevap sahibi7 ayboş ver yaşıtını bulll
Soran7 ayYas farki cok yok ki
Cevap sahibi7 aySenin yaş kaç
Soran6 ay28
Cevap sahibi6 ayNasıl birisin seni tanımak istiyorum
7 ayErkek bitmiş
02 Yorumla