Cinsel Yaşam 40 yaşındaki erkeğin cinsel hayatı nasıl olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ben 27 yaşındayım. Güncellemeler+1 yıl Çok sigara içiyor Güncellemeler+1 yıl Cevaplarınız için teşekkürler 40 yaşındaki erkeğin cinsel hayatı nasıl olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaşım 43 gayet sağlıklıyım. Yaşı 60 olup aktif cinsel hayatları olanları gördüm. Hatta ve hatta 35 yaş üzeri erkeklerle cinselliği daha yoğun, daha tutkulu yaşarsın 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı. Performas zamanla azalır sertlik süresi ve birlitelik süerüs zamanla azalır istekli olsa bile ereksyon ola aralığı uzuan olur 0 0 Yorumla
FurkannBeeyy Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Bence bizim yaşlara göre çok enerjili olmaz, arkadaşlarım var artık seksten bıkmış veya 31 bile cekmiyolar düşün 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. 40 a 2 var. tam gaz devam. kadına daha çok zevk verebiliyorum ayrıca 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Aktif olur hasta değilse uzun süre boşalmadan durur en azından bende öyle:) 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Dış güçlere bağlı olur eğer kendine iyi bakmadıysa. 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herhangi bir sağlık sorunu yoksa genç erkeklerden daha iyi olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Genelllikle 40tan sonra azalmaya başlar. Ama kendine bakıyorsa beslenmesi sporu varsa iyidir. 0 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. kişiye göre değişir ama son dakikaları yaşıyodur muhtemelen 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Gayet iyi olur her anlamda. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben öyle haftada 3-5 olur 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Gayet iyi olur. Kadın olduğunu hissedersin. 0 0 Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Genelde deneyimli olduğu için iyidir 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senin yaşındaki biriyle aynı olmaz tabi 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sigarayı azaltırsa daha iyi olabilir 0 0 Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl cok sıradan ve seyrek olur, sen cok ısteklımısın 0 1 Yorumla FlortozErkek +1 yıl Sen daha baskinmisin burclar ne Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. kişiden kişiye değişir genelleme yapmak yanıltır 0 0 Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olur ama seni doyuramaz 0 1 Yorumla luizdavid +1 yıl Evlenecek misin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl berbat olur kendine yazık etme amcanın biriyle 1 3 Yorumla RaistlinMajere_ +1 yıl Yaşın ilerleyip 30 yaş ve üstü erkeklerle beraber olduğunda bu sözü hatırlarsın umarım. :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok ben genç seviyorum Yorumla RaistlinMajere_ +1 yıl Genç sevebilirsin, yaşın ilerledikten sonra da sevmeye devam edebilirsin buna lafım yok ama "Berbat olur" demen yanlış, bunu diyorum sadece. Yorumla
Kıvanc3435 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Pompa pompa olur 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kişinin kendine bakmasıyla alakalı 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sağlam sever 1 1 Yorumla İnflames2626 +1 yıl S ker Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ölmedik henüz 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sağlıklı mı? 0 1 Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl spor yapmıyorda sigara alkol varsa iyi değildir bence. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Yaşım 43 gayet sağlıklıyım. Yaşı 60 olup aktif cinsel hayatları olanları gördüm. Hatta ve hatta 35 yaş üzeri erkeklerle cinselliği daha yoğun, daha tutkulu yaşarsın
Performas zamanla azalır sertlik süresi ve birlitelik süerüs zamanla azalır istekli olsa bile ereksyon ola aralığı uzuan olur
Bence bizim yaşlara göre çok enerjili olmaz, arkadaşlarım var artık seksten bıkmış veya 31 bile cekmiyolar düşün
40 a 2 var. tam gaz devam. kadına daha çok zevk verebiliyorum ayrıca
Aktif olur hasta değilse uzun süre boşalmadan durur en azından bende öyle:)
Dış güçlere bağlı olur eğer kendine iyi bakmadıysa.
Herhangi bir sağlık sorunu yoksa genç erkeklerden daha iyi olur.
Yeteer ya bu olgun sevdaniz genç yokmu yaşlıya sariyorsun
Genelllikle 40tan sonra azalmaya başlar. Ama kendine bakıyorsa beslenmesi sporu varsa iyidir.
Dene beğenmezsen kovarsın 😀 hem sevap olur
kişiye göre değişir ama son dakikaları yaşıyodur muhtemelen
Gayet iyi olur her anlamda.
Ben öyle haftada 3-5 olur
Nerede yaşıyorsun acaba?
Gayet iyi olur. Kadın olduğunu hissedersin.
Genelde deneyimli olduğu için iyidir
Senin yaşındaki biriyle aynı olmaz tabi
Sigarayı azaltırsa daha iyi olabilir
Tek gecelik mı
Antropoza kadar mermi jfjdjd
Seninkinden renkli olduğu su götürmez
cok sıradan ve seyrek olur, sen cok ısteklımısın
Sen daha baskinmisin burclar ne
kişiden kişiye değişir genelleme yapmak yanıltır
Olur ama seni doyuramaz
Evlenecek misin
berbat olur kendine yazık etme amcanın biriyle
Yaşın ilerleyip 30 yaş ve üstü erkeklerle beraber olduğunda bu sözü hatırlarsın umarım. :D
yok ben genç seviyorum
Genç sevebilirsin, yaşın ilerledikten sonra da sevmeye devam edebilirsin buna lafım yok ama "Berbat olur" demen yanlış, bunu diyorum sadece.
Benim aktif geçiyor partnerim pes etti artık
Benim gibi cinselliği bitik ve aşırı arzulu
Fena olmaz, her türlü tatmin eder
erkeğe göre değişir
Ben de 27 yaşındayım. Bizim gibi olamaz
Pompa pompa olur
Kişinin kendine bakmasıyla alakalı
Yaşıtın yok mu
Sağlam sever
S ker
Teyze oğlu viegra atıyor o yaşta
Sağlam olur
Ölmedik henüz
Yavaştan gitmiştir
Sağlıklı mı?
spor yapmıyorda sigara alkol varsa iyi değildir bence.
daha genci bulsana