23 yaşındayım 30 yaşında birisi ile evlenecem. Evliliğin büüyk çoğunluğu cinsellik ve adam 30 olmuş artık ya cinsel performansı kötü olursa ve uyum sağlayamazsaj idye korkuyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Yaşıyla değil bakımla alakalı bu ayrıca 30 performansın pik yaptığı bir yaş😂
Kızım bak ben 32yim. Şimdi diyorum ben 23 te çocukmuşum... şu an o adam zirveye yaklaşıyor, seviyorsan evlen. Hem doktormuş işte
Seviyorum ama evliliğin çoğu cinsellik bnde pasif birisi dğeil im zaten temas bağımlısıyım ona karşı sıkıntı çıkar ileride diye korkuyorum ve genç erkekler cinsellik için daha istekli oluyor
Sakin ve sınırlı bir cinsel hayat beklemelisin gençler gibi olmaz kolay kolay. Stres yönetimi iyi değilse ve maddi durumu iyi değilse işin zor.
Doktor ve soğukkanlı birisi
O zaman sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.
30 yaşındayım halen bekarım yaptığım kaçamaklarda partnerim hiç pişman olmadı.
30 yaşındaki adamın cinsel performansı niye düşük olsun awk mal mısınız
Ya şöyle hiç yaşamamış ve erkeklerin durgun olduğu dönem diye duydum birinden kadınlarda 30 yaşında hep cinsellik istermiş
Benim eşim de 30 yaşında, ben yorulup yeter diyene kadar devam ediyor. Anca çok çok stresli falansa cinsel performansta azalma olur, ben de 24 yaşındayım
Yaa çok iyi maşallah Allah bozmasın ams benim adam da bir tuhaf pek istekli dğeil halbuki erkekler ister hatta kadından daha çık ister artık bu kalıplaşmış bir şey sonuçta naısl olurda cinsellik önemsiz olur heleki 30 yaşında ama o bans öyle hissettiriyor demek ki yaş dğeil bnce adam cinsellik aşığı dğeil
Kendini övmüyorsa şöyle yaparım böyle yaparım şunu yapıcam bunu yapıcam diye o adamdan olur bak. Benim eşim de evlenmeden önce öyleydi. Ben isteksiz iktidarsız falan sanıyordum değilmiş hahaha
Belki kişiden kişiye değişebilir ama mesela ben 31 yaşımdayım 18 19 yaşımla aynı seviyedeyim hic eksilme yok...
ilk 10 yıl sorun yaşamazsın ama sonraları sıkıntı olabilir. senin en istekli dönemlerinde onun kuşu inik olcak
33 yaşındayım otuzbir çekmediğim gün yok, Bir defa da yetmiyor çoğu zaman
sen merak etme çivi gibidir şimdi evlenmeden bi iki defa eline al bak istersen test et
Neee ay yok penisini diyorsan olmaz
sen bilirsin tavsiyem bu zaten adamın performansı düşük olsa bile evlenceksin sen doktor diyorsun kacirmazsin
Yaa başlatma doktorluktan benim için cinsellik de meslek kadar önemli çoğu evlilik ondan bitiyor boşanmalar artıyor cinsellik bir ihtiyaç yemek yemek için adam buz dolabı gibi
Çoğu erkek kızları eve atmw peşine düşer bneim ki kalabalık ortamda buluşmak ister
hee ozaman biraz cilve falan yap adama yanaş tenhalarda buluşmaya çalış kendini ziktircek işler yap
Cilve yapamıyorum ki o konuda pasifim ama hiç değilse benimle cinsellik yaşamak istediğini belli etsin arzuladığını bilmek ya da hissetmek isterim
işin zor
30 yaşındaki erkek 24 yaşındaki kızı kucağından indirmez
Neden o kdr istekli olur mu
Ben gibiyse olur karısını rahatlatıyasıya kadar bırakmaz
Olacakları söyleyim mi yaşananlar hoşuna gitmeyebilir
Sağlayamayabilir
30 yaşında daha düşüş yaşamaz
Yaş 34 🔥 🔥🔥 alev alev yaniyorum
Yok canım o yasta zirvede olur seni uçurur
Sağlığında sorun yoksa tam dengeler
Sağlarsın. Performansı iyidir
Elinde kalmada adamın
Neden çok istekli mi olurlar bn çok istekliyim
Şimdi herkesin geni farklı ben mesela 24 saat hazır ve nazırım onu sen konuşup öğreneceksin
Bir erkeğin cinsel anlamda en etkili olduğu yaştır
Eyvah eyvah iliklerini kurutur 🙂
Duvardan duvara sürtüp kıvılcım çıkarır 😂
Evlenmeden denemelisin bence
Evlenmeden önce denemeelisin onu
40 kadar sorun olmaz
O 40 olduğuna bn 33 oluyorum ya isterim ki aktif olsun
Sürekli olmaz
Yaa peki hiç kendini tatmin etmeyen erkke var mıdır 30 yaşına kadar onu öyle düşünemiyorum yahu
Ederler elbet
Hmm bana yapmaz o giib geliyor öyle bir adam ki bir görsen hayır normalde erkek istekli olur sapık olur bn sapığım onun yerine
Her erkek ister
Yasla alakası yok
Bende 30 yaşındayım benden çekeceği var evlenirsem
Siz bu yaşınıza kdr bakir kaldınız mı o yüzden mi bu kdr çektireceksiniz kadına
Bakirim libidon yüksek
Hiç ilişikiye girmemek sıkıntı çıkarmıyor mu acaba nasıl boşalıyor sunuz büyük ihtimalle benim ki de bakirdir çok soğuk cinselliğe yani önem vermiyor bana pek yaklaşması olmadı halbuki erkekler çoğu zman seks için sevgili yaparlar. Bir de merak ettim orasını elemeyen erkek vae mıdır