Cinsel Yaşam Vücut kusurlarım var, evlilikte bunlar sorun mudur? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 014 Vücut kusurlarım var, evlilikte bunlar sorun mudur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Değil çözümde değil 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olabilir amasyada 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tiksınmez 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Takma sakın.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay benim midem bulanır iğrenirim 0 5 Yorumla Soran 7 ay İğrenç gelen kısım neresi Yorumla Cevap sahibi 7 ay Her insanda kusur bulunur ama vücudu görmeden bişey diyemeyiz ama anlattıkların tümü de olumsuz olumlu bişeyin yok mu Yorumla Soran 7 ay Şurda 3 tane şey saydım sadece bunlardan mı ibaretim ben de hepsi olumsuz diyorsun iyi tarafım hiç yok da demedim deli misiniz nesiniz ya siz sanki çok kusursuzsunuz Yorumla Cevap sahibi 7 ay İyi tarafın yok mu dedim kardeş Yorumla Cevap sahibi 7 ay Evet altıma yatanlar çok iisin diyolar Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay Takmaz kimse 0 2 Yorumla Soran 7 ay E tiksinir diyenler var ama Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ya yok be yalar gecerler Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay Abartiyosun sıkıntı yok:) 0 2 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Sana bi soru olcun nasil? Yorumla Cevap sahibi 7 ay İkizleri soruyorumSarkık mi dik mi sence Yorumla
CaroLina_RapeR Takip Et Bilge Yaş: 41 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Ne gibi kusurlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Değil çözümde değil
Zorlanirsin
Anal yaptınız mı hiç
Olabilir amasyada
Evet sorun
Gormem lazm
Tiksınmez
Takma sakın..
🤮🤮🤮🤮
Uzülme
benim midem bulanır iğrenirim
İğrenç gelen kısım neresi
Her insanda kusur bulunur ama vücudu görmeden bişey diyemeyiz ama anlattıkların tümü de olumsuz olumlu bişeyin yok mu
Şurda 3 tane şey saydım sadece bunlardan mı ibaretim ben de hepsi olumsuz diyorsun iyi tarafım hiç yok da demedim deli misiniz nesiniz ya siz sanki çok kusursuzsunuz
İyi tarafın yok mu dedim kardeş
Evet altıma yatanlar çok iisin diyolar
Takmaz kimse
E tiksinir diyenler var ama
Ya yok be yalar gecerler
takma kafanaa bana atan resmi gorsen sasirirsin
Benimde pipim küçük ne yapalım yani?
Herkesin kusirlari olabilir yaş kaç senin
Evet olur
Abartiyosun sıkıntı yok:)
Sana bi soru olcun nasil?
İkizleri soruyorum