1 yılYeterlilikte performans önemli. Vücudunu bazı konularda sen değiştiremezsin mesela göğüs gibi. Yağlı vücut varsa spor yaparak yağ yakılır güzel bir fizik fit vücut yapılabilir ancak kalça şekli göğüs büyüklüğü gibi şeyler mümkün değildir. Küçük göğüs seven erkeklerde var ve seni sen olduğun için sevenler olacaktır senin göğüsün için tercih eden erkek zaten aldatmaya meyillidir çünkü cinseliği sevgiden önde tutuyordur. Kendini yetersiz görme şöyle düşün penisi küçük olan erkekler var ya da iyi bir işe sahip olmayan iyi gelire sahip olmayan erkeklerde var fiziği iyi olmayan erkeklerde var.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba, evlilikte evet cinsel yaşam, fizik önemli, ama her şey bundan ibaret değildir. Göğüslerin küçük evet ama sadece buna bağlı olarak aldatilacaksin diye bir şey yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılseninle evlenen memelerinle değil senle evleniyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHer kes dolgun gogus sevmez ki zevkler farklıdır. Ayrıca seninle evlenecek olan şahıs bunun farkında olacaktır ve seni cinsel bir obje olarak görmeyecektir. Üzülmene hiç gerek yok
51 Yorumla
Soran1 yılNormalde hafif dolgulu takıyorum canım dışarıdan küçük olduğu pek belli olmuyor ama konuşmaya başlarsam mecbur demk zorundaym
Gizli Üye(18-24)1 yılyorumdaki erkekler beni şaşırtmaya devam ediyor 👏🏻👏🏻 onun haricinde bir erkek için kendini beğenmemezlik yapma, senin de başka güzelliklerin vardır 🌸
53 Yorumla
Soran1 yılGenel anlamda beğeniler beni ama iş buna gelince çok moralim bozuluyor
Cevap sahibi1 yılbiz bilsek de bilmesek de herkesin bir yerinde kusuru var, sen bunu cok dillendirme. seven gercekten seviyo biraz tiktokta takıl kimler kimlerle hey yavrum hey
Soran1 yılHaklı olabilirsin canım ama devir maalesef kötü ama bazen düşünüyorum meme önemli bir faktör olsaydı memesi olan kadınlar aldatilmazdi falan
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılEvlenirken yetersiz olmaz. Silikon yaptırma, doğal olması her zaman daha güzel ve çekicidir. Herkes büyük sevmez, küçük göğüslü kadınları çekici ve seksi bulan erkekler de bir hayli fazla sanılanın aksine. Böyle şeyleri kafaya takmayın.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim de küçük. küçük seven erkekler de çok. Bu biraz sevmemi sağladı göğüslerimi. Ama evlenmeden önce bu konu hakkında konuşmayı düşünüyorum. Kafana takma evlenmeden önce sana da konuşmanı öneririm
212 Yorumla- 1 yıl
Benim partneriminde buna benzer, hiç sorun olarak görmedim ve güzel bir cinsel hayatımız var
Cevap sahibi1 yıl@Jony_Shins sen normalde büyük mü seversin küçük mü
- 1 yıl
Benim hiç meme kriterlerin olmadı. Karşımdaki insanda tek dikkat ettiğim nokta temiz biri olması, yok memesi küçükmüş, yok vajinası koyu veya dudakları sarkıkmış, sorun etmem yani
Cevap sahibi1 yıl@Jony_Shins hmm iyiymiş
- 1 yıl
Memelerinden utanma veya bunu problem olarak görme. Hiç bir önemi yok çünkü, kişisel bakıma özen göster bunu ihmal etme, pürüzsüz olsun mesela vajinan her zaman
Soran1 yılErkeklerin bizi sevmesi icn neden dört dörtlük olmak zorundayız biz evlenursek aa seninki kaç cm diye sorup mu evleniyoruz saçmalık
Cevap sahibi1 yıl@Jony_Shins ben utanmıyorum bedenimi seviyorum
- 1 yıl
Ben dört dörtlük olun diye bir şey mi yazdım soran? Sadece temizlik önemli diyorum, meme veya vajina tipi vs önemsiz
- 1 yıl
Bedenini her zaman sev
Cevap sahibi1 yılŞahsen ben sormak isterdim. Dört dörtlük olmalıyız demiyorum olamayız da. Fakat evleneceksen karşılıklı bişeyler okey olmalı. Mesela evleneceğim kişi dese ki ben yeşil göz severim ama sorun değil senin gözlerin de çok güzel , onunla evlenmk istemem
- 1 yıl
Sevgi olduktan sonra gerisi sorun değil merak etme
- 1 yıl
Aynen ben küçük severim
Gizli Üye(18-24)1 yılBunu gördükten sonra kendiminkilere haksızlık etmicem
715 Yorumla
Soran1 yılYa ya bacım
- 1 yıl
Dalga geçme kızla, kocaman olsa sanki ne değişir
Cevap sahibi1 yılJohnny abi senden bunu duymak şaşırttı
- 1 yıl
Gerçekler bunlar canım, partneriminde göğüsleri buna yakın çok iyi cinsel yaşantımız var
Cevap sahibi1 yılGöğüs denirse tabi iyi abi size mutluluklar
- 1 yıl
her şey meme değil, zamanla düşüncen değişicek merak etme
Cevap sahibi1 yılBenim için önemli senin için önemli olmayabilir
- 1 yıl
Yaşın çok genç bu yaşlarda takıntı etmen normal ama önemi yok, canını sıkma boş yere
Cevap sahibi1 yılTakmıyorum ki zaten benimkiler öyle küçük değil neyse
- 1 yıl
Ya dediğim gibi küçük olsa ne yazar. Demek istediğim önemi yok
Cevap sahibi1 yılTamam abi senin için yok benim için var sen kadın değilsin ki zaten anlamazsın
- 1 yıl
Tamam iyi akşamlar
Cevap sahibi1 yılSana da
- 1 yıl
Kaç beden seninkiler
- 1 yıl
Takma kafana Allah vergisi 3cm pipisi olanlar bile evlenip çocuk yapıyor
1 yılGerçekten çok masumsun ya hiç merak etme seven sorun etmez etmemeli birde merak ettiğim bir şeyi sorsam?
020 Yorumla
Soran1 yılBuyrun
- 1 yıl
Burdan değil ama
Soran1 yılÖzele gelemem
- 1 yıl
Teklif var ısrar yok saygı duyarım
- 1 yıl
Deme öyle ya
Soran1 yılHakediyolar
- 1 yıl
Ya senin böyle dememen lazım kalbi kötü olan desin boş ver
Soran1 yılHayatta kusturduler ya yemin ediyorum
- 1 yıl
Böyle kişiler yüzünden mi boşverrrrrr hayat devam ediyor
Soran1 yıl
Soran1 yılFizigm boyle
- 1 yıl
Beklemiyordum böyle bir şey güzelmiş devamı gelir umarım
Soran1 yılDevamı derken
- 1 yıl
Seni görmek güzel çünkü fiziğin güzel
Soran1 yılFizigim güzel olsa ne olur eksikligim
- 1 yıl
Ya gerçekten hi önemli değil neden mi çünkü kimisi aldırıyor o kısmı kanser olunca onlar ne yapsın iyi tarafından bak sen halen ordan zevk alabilirsin ve küçük olduğu için elbiseleri daha rahat taşırsın bence
Soran1 yılBilemiyorum neyse ki fizik güzel vücudumda bir şey yok temiz hoş kokan biriyim bebek gbi hatta ses tonum dalgalı saçlarım var burnum küçük gözlerim büyük mesela ellerim uzun ince bunlarda avantaj mi
- 1 yıl
Tabi ki avantaj seni seven kötü yanını değil iyi yanlarını görür zaten diğer kısımları görmezden gelir ve suratına vurmaz bunları yani eğer gerçekten seviyor ve iyi birisiyse
Soran1 yılBu devirde böylesi mümkün mü ya herkes herkesi aldatiyo en güzel kadınlar bile aldatiliyo hiç şansım yok
- 1 yıl
O kadar haklısın ki bende çok kuşkuyla yaklaşıyorum ya evleneceğim kişinin geçmişi olduysa veya olup söylemiyorsa?
1 yılGerçekten de kötü ama seni gerçekten seven dert etmez bunu
16 Yorumla
Soran1 yılBen seçmedim bunu napabilirm
- 1 yıl
Seni seveni gerçekten bul birde spor falan yapabilirsin
Soran1 yılZaten zayıfım ne sporu
- 1 yıl
Öyle düşünme 53 kiloydum spora başladım 64 oldum
Soran1 yılBoyum uzun ya
- 1 yıl
Olsun denemekten ne zarar gelir
1 yılHiç önemi yok, kendini eksik görme yeter. Partneriminde bu boyutlarda bir sorunumuz yok, gayet iyi ilişkimiz
01 Yorumla- 1 yıl
Soran üzülme rahat ol
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Biraz kilo alman durumu kurtarabilir. Ayrıca estetik düşünür müsün?
014 Yorumla
Soran1 yılHayır asla kiloda almıyorum böyle iyiyim
Soran1 yılO senin problemin her şeyin meme olmadığını anlayan adamlarda vardır diye düşünüyorum
Soran1 yılSeni ilgilendirecek bir durum yok
Soran1 yılİnşallah bir yerin sakat kalır kimsede senl almaz sen benim kalbimi kırdın ya
Soran1 yılSenin görünüşünle alay etmedim seni kırmadım ama sen beni kırdın Rabbım bildiği gbi yapsın sizi inşallah 90 b karın olur da memesi seni mutlu edemez aldatır her şeyinde meme olmadığını anlarsın belki kötüsünüz hepiniz
Soran1 yılGül gül kırılan kalbimin ahı elbet çıkar
Soran1 yılGit işine ha bu arada hakkim da helal degl mutsuz olursun umarım.
Ya abim
Sırf o küçük diye seni aldatan seni istemeyen büyük isteyen sana bir şey veremez
Bedeninden ayır şu ilişkileri00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
1 yılBen severim hiç saramaz avcumu ağzımı doldursun yeter
06 Yorumla- 1 yıl
Sorun olmaz korkma belki evleneceğin erkeğinkide bamya çıkar komşunun kızı evlendi kız sezaryanla ıkı kız doğurdu ama hala bakire bozamadı 😱
Soran1 yılNe yani benimki böyle diye ben kusurlu bir erkrk mi secmem gerekiyor
- 1 yıl
Yoooo neden pipisi bamya olan kusurlumu Allah vergisi
Soran1 yılOna niye layık goruyorsn beni
- 1 yıl
Sen anlamadın beni gizli olmasan açıklardım şimdi ne yazsam uygun olmaz 🙉🙊🙈😱
- 1 yıl
Gözlerim yollarda kaldı gelmedindmgl
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sadece bir göğüs için erkek aldatmaz o konuda düşüncen yersiz yani 🤭
02 Yorumla
Soran1 yılAldatır
Sadece göğüs onemli degil diğer seylerde
Popo vb.. zayıfsın bence bu guzem02 Yorumla
Soran1 yıl174 57 kiloym kalcam çıkık yumuşak vücutlu tertemiz biriym
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Baya küçükmüş ama eksiklik olarak görme istekli olursan sevgini de iyice hissettirirsen görmez bile partnerin
00 Yorumla
1 yılkafana takmaya değmez 50 bın Tl ye Türkiyenin en güzel memelerını yapıyorlar asgarı ucretlı bır ıste 3 ay çalışıp para bırıktırmen yeterlı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNiye evlenen kişi memelerinle mi evleniyor sen et parçasından mı ibaretsin
31 Yorumla
Soran1 yılHayır tabikide ama dikkat ediyorlar biliyosn
1 yılNamus ve karakter önemli artık vücudu geçtim ya... Allah kötü insanlardan uzak etsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılSeni seven adam memelerin yüzünden mi vazgeçecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMandıradan inek almıyorum, eşimin göğüsleri benim için dünyanın en güzel göğüsleridir.
Göğüs için bırakacak biri zaten seninle olmasın04 Yorumla
Soran1 yılİnanır misn sorun eden oldu
Cevap sahibi1 yılYolun başındayken etmesi senin için iyi olmuş inan bana, böylesi biriyle devam etmek ileride seni çok daha üzecekti çünkü.
Seven erkeğin gözüne dünyanın en güzel göğüsleri gelir ki bence kötü de değil, zayıflık çekici bile gelir bazılarına.
Soran1 yılYa benim tek sorunum da o değil, benim çocuğum da olmuyor bunun yüzünden bırakanda oldu yani artık kendimi evliliğe yetersiz bir birey olarak görüyorum kimseyle tanışmak bile istemiyorum sanki ben hak etmiyor muşum gbi
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi, seni seven biri her şeyinle sevecektir aceleci olma ve kendine de yüklenme bu kadar
Vallahi beni çok güzel onları büyütmek senin kocana düşüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBazisi küçük sever hic te yetersiz değil daha iyi bence sarkmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiçbir zaman unutma. Her erkek büyük sevmez. Ben 75 üstünü sevmiyorum. Senin gibiler daha iyi geliyor bana
02 Yorumla
Soran1 yılTabi eminim öyledir
Cevap sahibi1 yılCiddi olarak söylüyorum. Sarkan göğüs hoşuma gitmiyor
Gizli Üye(36-45)1 yılBazısı küçük sever inan. Ben küçük sevenlerdenim daha cekici geliyor. Sen de bunu dert etmeyecek biriyle yakınlaş mutlu ol.
017 Yorumla
Soran1 yılİşte öyle birini bulmak çok çok zor
Cevap sahibi1 yılinan değil. fotoğraftaki senmisin bilmiyorum ama dehşet çekici geliyor bana şu an
Soran1 yılDeğilim ama aynisiym
Cevap sahibi1 yılGöüs tek kriter değil beyaz ten. Küçük popo o kadar talı ki.
Soran1 yılFizigime güveniyorum 174 57 kiloyum yumuşak buğday tenliyim ama işte tek sorun göğüs
Cevap sahibi1 yılŞaka mısın sen. Şiir yazarım bu fiziğe ben 🫠
Soran1 yılCidden güzel mi
Cevap sahibi1 yılİkna olman için ne diyim başka seranat mı yapayım. Ben acayıp çekici bulurum kadınsı bulurum yukselirim cidden
Cevap sahibi1 yılKarşılaşsaak tanımak isterim neden istemeyeyim
Cevap sahibi1 yılBayan özgüvensiz bir adım atmak ister mi bilmem ama
Soran1 yılYaşınız büyük beyfendi
Cevap sahibi1 yılŞansına küsüyorum ya (🤦🏼♂️ tam olarak şunu yaptım burada)
Cevap sahibi1 yılLütfen özgüvensiz olma cidden çekici duruyor vucudun ben fiziksel kısımda aşırı mutlu olurdum cidden sen sağ kolumdayken. Korktuğun gibi de olmazdı.
Soran1 yılGerek yok evlenmicem ztn
Cevap sahibi1 yılBen alternatif değilsem evlenme destekliyorum 😂 harika bir vucut ya ☺️
Soran1 yılAbi bak abi diyorm senin yanındakilere abi diyorm
Cevap sahibi1 yılBirileri senin bedenine sahip kadınları el üstünde tutuyor ve lütfen küçükler diye kendini yerme çünkü öleler ve çok çekiciler Gittim ben..
Gizli Üye(30-35)1 yılTamam cinsellik önemli ama seni seven her halinle sever yoksa boş ver gitsin
05 Yorumla
Soran1 yılCinsellik büyük oranda meme ile mi ilerliyor
Cevap sahibi1 yılYani meme kalça vs detaya girersen ama görüntü de ilk sıralarda yer alıyor fakat bunun önemi olmamalı
Soran1 yılDesene isim zor
Cevap sahibi1 yılMerak etme gerçek seven takmaz
Soran1 yılGerçek seven bu devirde çok zor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBiraz kilo almalısın , Özellikle hamilelikten sonra daha da büyürler
01 Yorumla
Soran1 yılKiloya ihtiyacım yok istemiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılSeven erkek seni olduğun gibi sever zaten. Şahsen benim için sorun olmazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen de bu tip göğsün hastayım be yavrum keşke benimle evlensen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni gerçekten seviyorsa bunu sorun etmeden her türlü sever zaten
00 YorumlaHani orada göğüs kanka yokki
44 Yorumla
Soran1 yılBizde biliyoruz kanka
- 1 yıl
Öyle deme kıza zaten üzgün
Soran1 yılYa yeter her kızın yorumuna yazmissn sal artik
1 yılKardeşim sıkıntını doktoruna aç kendini paylasmana gerek yok
02 Yorumla
Soran1 yılBu bn dglm
- 1 yıl
Anladım kusura bakmayın
Ya saçmalama sen istekli cilveli biriysen niye sorun olsun ki, yazanlara bakma kadinligini kullan aklını her türlü alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu boype anlasilmaz. yorumlamak icin gormek sart. cok guzelde olabilir ama kotude olabilir.
00 Yorumlasevdiğim insanın hiçbir şeyi umrumdan olmaz çünkü ben onu sevdiğim için evlenirim göğsü için değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiçbir şeyde yok lutfen kendini bunu için sıkma
64 Yorumla
Soran1 yıl@kıvırcık777 kız olarak beni anlıyorsun değil mi
Soran1 yılYanlış yere etiket yaptm 😂
Cevap sahibi1 yılZukkum gide gide o adama mi yaptın etikteti
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
1 yılSeveni var denk gelirsen kalmazsın bu tarz da çok yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Çok küçük ama fizik güzel olabilir ama göğüsler çok küçük.
01 Yorumla
1 yılCok kafana takma bence, seni isteyen goguslerinden daha fazlasini isteyecektir emin ol
00 YorumlaEvlenenler meme uğruna mı evleniyor arkadaş? 🤦
04 Yorumla
Soran1 yılMaalesef öyle diyolar dalga geçen oluyo umarım daha beterini yaşarlar
Soran1 yılZaten evlenmicem düşünmüyorum evlensem bile 1 ay çekmez aldatır o yüzden boşuna ne kendimi yoraym nede kizligimi bozduraym
1 yılBenim göğüslerim daha büyük bacım
09 Yorumla
Soran1 yılYa ne nee kucumseyerek elinize ne geçiyor bn insan değil miyim
- 1 yıl
Şaka yapıyorum saçmalama sevgilin emcüklesin büyür kardeşim kusura bakma kırdıysam
Soran1 yılSevgilim neden öyle şeyler yapsın ayıp günah ya ne kdr rahat insanlarsiniz zaten sevgili yapmıyorum evlebmeyide düşünmüyorum sizin gbi düşünenler yüzünden
- 1 yıl
Haramı günahı biliyorsan evlenmenin farz olduğunu biliyorsundur sanırım. Ben espiri olsun diye söyledim. Göğüslerini takıntı haline getirdiysen müsait zamanda silikon taktırabilirsin
Soran1 yılSilikon takmak istemiyorum zararlı neden bir erkeği memnun edicem diye kendi vucuduma zarar veriyorm belki o kdr maddi durumum yok , evlenemem çünkü sizin gbiler dalga geçtiği için kimse beni kabul etmez
- 1 yıl
Bak dalga geçmiyorum sen takıntı hale getirmişsin ondan dedim banane senin memenden yavrum kendinle barışık olsaydın bu konuyu açmazdın. İstanbuldaysan tanıdık bir kaç klinik var ayarlarız
Soran1 yılHala klinik diyo istemiyorum anladın mı issteeemmiiyyooorrummmmmm
Soran1 yılGit başımdan
- 1 yıl
Tamam ben burdayım yazarsın
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılMemelerin buna mi benziyor?
05 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Kalcayla toparlaman lazım bu memeyle işin zor
Soran1 yılEvlenmiyorm zaten
- 1 yıl
İlla ki evlencen
Soran1 yılHayır
Yersiz değil evlenme.
026 Yorumla
Soran1 yılZaten evlenemem ki kim kabul edecek
Soran1 yılBilmiyorum sanmıyorum zaten bu konu yüzünden özgüvensizim kimseyle tanışamıyorum
Soran1 yılİnanın evlensem dahi aldatilirm o kdr eminim ki
Soran1 yılTürk erkekleri maalesef ki böyle ve hepsi büyük göğüs seviyor benim önceki ilişkilerimde de sorun eden oldu küçük dediğimde kabbulenemedi biri mesela
Soran1 yılVe aldatmaya müsait bir şey dicek kendi kafasında beni eksiklik kusurlu gorecek aldattığını da sen beni doyuramiyorsn dicek
Soran1 yılPeki demeyecek mi bu ne böyle sen bana yetemiyorsn
Soran1 yılİşte bilemem ki ben her tanıştığım insana benim gögsum küçük ona göre mi karar ver dicem yani
Soran1 yılİyide ben dolgulu takıyorum zaten dışarıya sütyensiz çıksam yemin ediyorum travesti sanarlar dümdüz o derece
Soran1 yılMillet ne der diye öyle çıkamıyorum annemde müsaade etmiyor zaten ben kendimi seviyorum sadece beni bu şekil kimse sevmez
Soran1 yılSilikon takmak istemiyorum ameliyat vs birde zararlı vücuda yabancı cisim girmesi
Soran1 yılNeyse kaderde ne varsa o artık
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yersiz çünkü seni seven bunun icin sevmeyecek
022 Yorumla
Soran1 yılUmarım öyledir
- 1 yıl
Kendinden yola çık. Hersey karşılıkli tek taraflı değil ne sevgi ne cinsellik ne hoşlanti sadece birine odakli değil. Esinin penisi ince ciksa ya da beklediginden kıllı olsa ya da ne bileyim bir yerinde basit bir kusurumsu bir sey olsa bunlardan dolayi onu sevmekten vazgeçer misin ya da onu aldatir misin
Soran1 yılAy hayır asla bugüne kdr hiç düşünmedim bile bunu acaba nasıldır diye aklıma bile getirmedim
Soran1 yılÖyle birini nasıl bulucam ki hiç bilmiyorum
Soran1 yılAmin inşallah, peki diyelim biriyle tanıştım bunu ona demeli miyim
Soran1 yıl@Maskiba41 bilmesi lazım ama
Soran1 yılKüçük oldugunu
Soran1 yılNormalde biraz dolgulu takarım dışarıdan bu kdr küçük olması belli etmiyo illa demem lazim
Soran1 yılYuh takmazsam beni travesti sanacak yeminle
Soran1 yılYani 15 yaşındaki kızların gbi miniş halkasına küçük açık renkte , yana dönünce veya eğilince avuç gbi ortaya çıkıyor ama uzanınca dümdüz
Soran1 yılYani bunu anlayabilecek biri çıkar umarım karşıma birazda bu neden yüzünden kimseye şans veremiyorum
- 1 yıl
Çıkar neden çıkmasın. Dediğim gibi seven seni bunlar icin sevmeyevek. Cinsel yasamda da her sey memeden ibaret değil fiziki bakan olaya kalcana kivrimlarina tenine de bakacak. Normalde bunlar da değil seni çekici yapan sey istekliligin düşüncelerin fikirlerin aslında da senin odaginin yanlis fokuslandigini anlatmak için söylüyorum
Soran1 yılTürk erkeği secmicem bu yüzden
1 yılNerede hani ben göremedim
02 Yorumla
Soran1 yıl3 cmlil cukunle çok konusma
- 1 yıl
Aa ne zaman gördün 😀😀
1 yılYersiz bence takma bunu
010 Yorumla
Soran1 yılKorkuyorum ama
- 1 yıl
Neden
Soran1 yılErkekleri biliyorsun aldatmaya meyilli bireyler bahane edebilir bunh
Soran1 yıl@kıvırcık777 kız olarak beni anlıyorsun değil mi
Soran1 yılOfff yanlış yere yazdım
Soran1 yıl1snn
- 1 yıl
Kaldır kız
Soran1 yılKalkmıyor 🫡
Soran1 yıl@seniorrrrr ozeliniz açık mı neyi anlatacaksınız
- 1 yıl
Özelim açık
Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı. Boyle iyi gayet guzel
05 Yorumla
Soran1 yılCiddi misn?
Soran1 yılYuhh o kdr mi yani
1 yılSanki bu ben😅
10 YorumlaBen böylesini de beğeniyorum. Daha genç kalır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Fiziğin önemli
00 Yorumla
1 yılOlmaz böyle basit şeylere takılma
00 Yorumla
1 yılSolumdaki kıza bak anlarsın jdjd
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Benim hoşuma gider
00 YorumlaKorkun yerinde bir korku bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılSıkıntı olmaz okşandıkça büyüyecek
00 Yorumla Estetik gerekebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÜzerinde biraz çalışıramsı gerekir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılKüçük sevende var tabi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılBoy ve kilon nedir?
022 Yorumla
Soran1 yıl174 57
- 1 yıl
Harikasın bence. Boyuta takılma bence
- 1 yıl
Resimdeki sen misin buna mı benziyorsun
Soran1 yılBen değilim ama aynısı
- 1 yıl
Önemli olan boy ve kilo uyumun dengeli beslen ve spor yap sadece. Sorun olursa sorabilirsin her zaman
Soran1 yılSpor yapacak vaktim ne yazık ki yok
- 1 yıl
Fiziğin iyi sonuçta
Soran1 yılEvet kalcam da iyi yuvarlak çıkık bu konuda fa avantajım var
- 1 yıl
Memeler 75 beden mi tüm vücut foto atabilsen yorum yapabilirdim
Soran1 yılFotoda 75 b mi görünüyor sence
- 1 yıl
Memeye takılma bence
- 1 yıl
Önemli olan fiziğin
Soran1 yılBilmiyorum bence evlenmemeliym kesin aldatilirm aklı fikri büyük memelilere kayacak adım gbi eminim ztn kimsede beni kabul etmez emin ol
- 1 yıl
Sana moral vermek lazım bence
Soran1 yılMorale ihtiyacım yok doğruyu degisemezsn
- 1 yıl
Bence manken gibisin bunu algılaman gerekli
Soran1 yılAman boş ver ztn evlenmicem
- 1 yıl
Öyle düşünme
Soran1 yılYok cidden öyle o kdr dolgun memeli kadınlar varken cidden ben mi
- 1 yıl
Boy ve kilo uyumun önemli bence
Soran1 yılHer halükarda evlenmek için yeterli değilim konuyu uzatmak istemiyorum
- 1 yıl
Neyse bana güvenmiyorsun sanırım
Gizli Üye(30-35)1 yılKalirsin bacim su benimki daha buyuk
07 Yorumla
Soran1 yılO zaman evlenmiyim napim bütün erkekler meme için evleniyorsa tabi kaliyrm ayrıca meme büyük olsaydı bacım demk yerine yavrum vs derdin iki yüzlüsünüz
Cevap sahibi1 yılEstetik yapariz sana tahrik oluyor musun onlarla
Soran1 yılEstetik istemiyorum onada ihtiyacım yok kendime fizigime güveniyorum 174 57 kiloyum haftalik egzersizlerimide yapiyorm genel anlamda güzelim bir meme kusur ise buda benim kusurum olsn ne diyeyim hala hala
Cevap sahibi1 yılOlabilir canim sanki biz dört dörtlüğüz
Bir soru sordum ama cevap vermedin
Soran1 yılBu seni ilgilendirmez madem hiçbirimiz kusursuz değiliz sende insanları kusurları ile kabul etmeyi öğreneceksin ha çok istiyorsan 90 b bulursun içine gömülürsn alt tarafı bi et parçası ya bu kdr köpeği olmayin
Cevap sahibi1 yılSen bence dolmuşsun bana saldiriyorsun SALDIRAY gibi
Soran1 yılSadece ne kdr gereksiz şeylerin peşinden koştuğunuza bakıyorum bizde o zmn kısa ve şeyi kısa erkekleri istemiyoruz bize yetmezler
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim bile daha çok var
03 Yorumla
Soran1 yılİyi sana mübarek olsn
Cevap sahibi1 yılZor oluyor
Soran1 yılNapiym
- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım