Cinsel Yaşam Çok tikim var, ileride evlendiğimde bana sorun yaratır mı? maya__ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yani aşırı var bu tik saç telimden ayak parmakalrima kadar var her yerimden huylaniyorum, bedenim vucudum başka bi ten kabul etmiyor. Çok tikim var, ileride evlendiğimde bana sorun yaratır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Tabi ki özellikle dört duvar arasında geçen özel şeyde doktora git 0 25 Yorumla maya__ +1 yıl Anladım psikiyatristime gidicem anlaticam durumu Yorumla Demir666 +1 yıl Sıkma canını istersen her şey olur dua sabır ve azim Yorumla maya__ +1 yıl İnşallah sağol Yorumla Demir666 +1 yıl Sıkma canını dedim gibi bak bunun için kiptap da okuya bilirsin Yorumla maya__ +1 yıl Teşekkür ederim önerebileceğin bi kitap var mı peki? Yorumla Demir666 +1 yıl Doğan Cüceloğlu var mısın A Z her şey bu kitapta doğumundan ölümüne düğününe eş seçimi vs çok şey var Yorumla maya__ +1 yıl Hmm anladım teşekkür ettim muhakak bakıcam 😊 Yorumla Demir666 +1 yıl Bu kitap seni kendini buldurur ne gibi tık var sende 🍋 vs mi yoksa beden bütünlüğüne dokunulduğunda mi tik oluyor. Yorumla maya__ +1 yıl Bedenime dokunuldugunda oluyor cok huylarım her yerimden hemde limondan hic etkilenmem Yorumla Demir666 +1 yıl Ne yaşadın bununla ilgili Yorumla maya__ +1 yıl Hic bi şey yaşamadım kendimi bildim bileli var bu sorun Yorumla Demir666 +1 yıl Sorunun kaynağına in gördüğün bir rüya bile etkiler Yorumla maya__ +1 yıl Yok ruya falan görmedim kendimi bileli var bu sorun anlamadım gitti Yorumla Demir666 +1 yıl Utancın olabilir söyleme bilirsin bence kaynağına in sorunun ama doktor iyi bilir tabi Yorumla maya__ +1 yıl Utancım? 😊 Yani bi uatncim yok Yorumla Demir666 +1 yıl Anladım dediklerimi uygula ama o kitap iyi gelir iyi bir psikolok bul paranı sevmeyen işini seven Yorumla maya__ +1 yıl Hmm haklısın muhakak doktoruma söylerim kac aydir zaten psikiyatriste gidiyorum Yorumla Demir666 +1 yıl Bende gittim bir zamanlar Yorumla maya__ +1 yıl Ne için gittiniz tik için mi eğer onu içinse sonuç verdi mi yararını gördün mü Yorumla Demir666 +1 yıl Aksantiye ilac kullanma sakın Yorumla maya__ +1 yıl Vallahi 5 aydır kullanıyorum 😬neden ki cok mu zararlı Yorumla Demir666 +1 yıl Adı ne 😂😂😂 Yorumla maya__ +1 yıl Cipralex,Secita Yorumla Demir666 +1 yıl Bunları burdan konuşmayalım diğer taraftan vercem ilaç ismini 😂😂 Yorumla maya__ +1 yıl İlk başta farklı bi ilaçtı onun ismini unuttum şu anda secita 15 mg kullanıyorum Yorumla
Mertttt34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Pskolok tedavisi varmış. Hem ilaç ile hemde pratikler ile cözülüyormuş😌 0 0 Yorumla
kirkhmt Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl benim bi partnerimde böleydi 0 1 Yorumla maya__ +1 yıl Sorun oldu mu peki? Yorumla
99bondagegirl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tikli insanlarla uğraşmayı severim 0 0 Yorumla
ezuha92 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Ooo seni gıdıklamak eğlenceli olur o zaman 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Baya sorun olur bu 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yaratır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tabi ki özellikle dört duvar arasında geçen özel şeyde doktora git
Anladım psikiyatristime gidicem anlaticam durumu
Sıkma canını istersen her şey olur dua sabır ve azim
İnşallah sağol
Sıkma canını dedim gibi bak bunun için kiptap da okuya bilirsin
Teşekkür ederim önerebileceğin bi kitap var mı peki?
Doğan Cüceloğlu var mısın A Z her şey bu kitapta doğumundan ölümüne düğününe eş seçimi vs çok şey var
Hmm anladım teşekkür ettim muhakak bakıcam 😊
Bu kitap seni kendini buldurur ne gibi tık var sende 🍋 vs mi yoksa beden bütünlüğüne dokunulduğunda mi tik oluyor.
Bedenime dokunuldugunda oluyor cok huylarım her yerimden hemde limondan hic etkilenmem
Ne yaşadın bununla ilgili
Hic bi şey yaşamadım kendimi bildim bileli var bu sorun
Sorunun kaynağına in gördüğün bir rüya bile etkiler
Yok ruya falan görmedim kendimi bileli var bu sorun anlamadım gitti
Utancın olabilir söyleme bilirsin bence kaynağına in sorunun ama doktor iyi bilir tabi
Utancım? 😊 Yani bi uatncim yok
Anladım dediklerimi uygula ama o kitap iyi gelir iyi bir psikolok bul paranı sevmeyen işini seven
Hmm haklısın muhakak doktoruma söylerim kac aydir zaten psikiyatriste gidiyorum
Bende gittim bir zamanlar
Ne için gittiniz tik için mi eğer onu içinse sonuç verdi mi yararını gördün mü
Aksantiye ilac kullanma sakın
Vallahi 5 aydır kullanıyorum 😬neden ki cok mu zararlı
Adı ne 😂😂😂
Cipralex,
Secita
Bunları burdan konuşmayalım diğer taraftan vercem ilaç ismini 😂😂
İlk başta farklı bi ilaçtı onun ismini unuttum şu anda secita 15 mg kullanıyorum
Pskolok tedavisi varmış. Hem ilaç ile hemde pratikler ile cözülüyormuş😌
benim bi partnerimde böleydi
Sorun oldu mu peki?
Tikli insanlarla uğraşmayı severim
Ooo seni gıdıklamak eğlenceli olur o zaman
Baya sorun olur bu
yaratır
Alışırsın