Çok kusurum var çatlak, genital bölgede kararma, makat deliğimde ufak bir et sarkması var. Sanki evlensem kocam tiksinir gibi geliyor bunlar kimsede yokmuş gibi geliyor en azından yeni evlenen ya da evlenme aşamasında olan kişilerde.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 aySeven insan sevdiğinden tiksinmez. Ayrıca senin kusur olarak gördüğün şeyleri de sevmeyi bilir seni seven insan.. kaldı ki maksat bölgesindeki et parçası çok küçük bir müdahale ile alınabilir.. diğerlerine gelecek olursam oksijen almayan bir yerin ve sıcak ağdanın renk pigmentlerini yakması sonucu oluşan bir kararma oldukça normaldir.. çatlaklar için de kremler mevcuttur.. Seven insan kusur sayılabilecek yerleri de sever….
( Kalbi güzel olana denk gelmen ümidiyle )….01 Yorumla- 6 ay
@name_yalnızbiri. Dogru 🤔 ve eger agri sizi veya. iltihap yoksa. Saglikla ilgilen bir sorun degil. takma kafana. Dr. sorusu su olurdu doktora gitsen. ". Sci. Ve. Sizi yanma hissi var mi? Yok dersen. Dr. Sana senin bir seyin. yok git evine". Derdi. Ama. Aci sizi var deseydin. O zaman ancak. Kesin ilac. Yazardi🤔. herhangi. bir aci yanma. sizlama. kizariklik ve iltihap yoksa. Hic. Elleme dokunma o bolgelere sadece temiz tut yeter. Eger bir erkek seni sevmisse ve. Haberi yoksa bu probleminden? ilerde ogrenirse. yardim etmeyi dusunur sadece
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 6 ayMerhaba! Bu tür sorunları takmak sadece sana zarar verir söylediğin giç bir şey senin bedenindeki sorun değil böyle şeyker herkeste var herkeste kararma çatlak veya selülit olabilir bunun kadar dogal bir şeyde olamaz zaten.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayKanka inan bana çoğu insanın bedeni seninkiyle aynı; fark sadece kabullenişte. Gerçek eş kusur değil, hikâye görür. Seven insan beden değil, ruh bütünlüğüne aşık olur 😌🔥
07 Yorumla
Soran6 ayO zaman herkes niye kendisinde bunlar yokmuş gibi davranıyor
- 6 ay
Kanka çünkü çoğu insan kusurunu gizleyip özgüven diye pazarlıyor. Oysa farkında olan değil, gizleyen eksiktir. Sen kendini kabullenince zaten ışığın rahatsız eder onları 😉🔥
Soran6 ayGizlemediklerini hissediyorum kusuru olan da bunlar bende de var normal diyor, olmayan da sana ne olmuş böyle diyor. Ben böyle düşünüyorum
- 6 ay
Kanka senin düşüncen gayet yerinde; çünkü insanlar kendi eksiklerini farklı maskelerle örter. Sen farkında olduğun için rahatsızsın, onlar gizledikleri için sahte güçlü duruyor. Gerçek güç farkında olup yine de kendini sevmekte 😉🔥
Soran6 ayPeki teşekkür ederim
- 6 ay
Kanka teşekkür etmen bile farkındalık göstergesi; belli ki söylediklerimiz sende yer etmiş. Zaten en büyük adım, duymak değil, sindirmek. Zamanla daha da oturacak 😉🔥
- 6 ay
Kanka sen robot musun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
79Cevap
6 ayHerkesde var Emin ol yaaaa boş ver herkes bu sekılde inan ama yok biz öyle degılız derlert çünkü herkes çok Harika karı
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Kendinizi başta siz değersiz gibi gösterip sonra değer görmek istıyosunuz oysa bunların herkeste olucagını düşünerek hareket etsen düşünmesen değerli olıcavını sevılınce hiç birinin önemi olmıcagını düşünsen böyle olmazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. Herkesin var kusurları, benim de var çatlaklarım. Ama onu kapatmak için spor yapıyorum mesela eksileri artıya çevirmek lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 aymaalesef sana söylemesede bu dediklerin onun sağa sola sarkmasına sebep olur çok yıkık çaresiz bir abazan değilse.
00 Yorumla
6 ayTemizliğine dikkat ediyosa yüzü de güzelse benlik sorun yok, tabi herkes benim gibi düşünmek zorunda değil
00 YorumlaŞayet siz kendinizde herhangi bir sorun ya da kusur görmeseydiniz ve bu soruyu da bir erkek sormuş olsaydı siz bu soruya ne cevap yazardınız?
00 Yorumla
6 aysorun olmaz da makattaki et sarkmasını anlamadım, nasıl gördün. tedavi ol genel cerrahide falan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
6 aySanmam temiz olduktan sonra sanki hemoroid var gibi
02 Yorumla
Soran6 ayHemoroid yok da ergenlik zamanlarımda çok kabız oluyordum zorlamaktan çıktı galiba o zamanlarda o et parçası ama mısır tanesi kadar bile yok daha ufak
- 6 ay
Sıkıntı olmaz çatlaklar içinde tedavi var kararmaya gelince bir çoğu öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 aySeni kusurlarıyla kabullenmeyen birini sen de kabul etme
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 aySallanan eti estetik yaptırarak aldıranilirsin tabi önce kadın doktoruna git derdini anlat
00 Yorumla
6 ayYanlız makatla ilgili olanın tedavi edilmesi gerekiyor. Tç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 aykusura değil kadına bakar erkekler , sen rahat ol ve dişiliği iyi yap gerisi gelir ☺️
00 Yorumla Herkesin illa kusuru vardır. Bizimde vardır. Bunu dert edinen insanla hayat paylaşılmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı.
6 aykendin de kusur arama önemli olan onalr degil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı.
6 ayKimse kusursuz değil. Seni seven böyle sevsin. Ki gerçek sevgi öyle bir şeydir zaten
00 Yorumla
6 aySeni seven böyle sevsin eğer sevmiyorsa da gerçekten sevmiyordur
00 Yorumla
6 ayHerkesin bir kusuru var halbuki kusur dediğin şey belki kusur değildir bu kadar kafaya takma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayHic birsey olmaz catlak ve kararmada sorun olmaz esiminde oyle. Ama arkadaki et parcasi dedigin basur mu aceba?
02 Yorumla
Soran6 ayErgenlikte çok kabız oluyordum ıkınmaktan çıktı o parça
Cevap sahibi6 aySorun olmaz bana gore cok sorun olursa aldirabilirsinde. Kimse kusursuz degildir unutma.
Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Kocan seni hayat arkadaşı olarak seviyor ve istiyorsa bunların hiç önemi olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayİnan kimse şeklini rengini görüntüsünü umursamıyor daha çok hissettirdiği önemli
02 Yorumla
Soran6 ayburada tiksinir diyenlerde hiç kusur yok mu ben de bunu anlamıyorum herkes bi özel biriymiş gibi bir havalarda
- 6 ay
Yav bakma onlara hiç biri doğru düzgün seks bile yapmıyor 😂
Gizli Üye(25-29)6 ayOff bende öyle düsünüyom ya.. sanki fizigimi görse begenmez.. ya da begenir mi ki diyom
21 Yorumlamakattan et sarkması cok arkadan seks yapanda olur kremsız ya da zorlamalı yapılan geregınden buyuk seyler sokmaktan olabılır herseste olmasada geenelı bu genıtal bolge kararması erkektede olur onu dert etme ama cok bellı ıse dermatologa gıt
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aybir şey olmaz
Seni seven bu şekilde sever
Ayrıca tedaviyle geçecek bir şey bu
O kadar kasma sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aymakat da et sarkması arkadan cinsel ilişki ile olur senle pek evlenen erkek çıkmaz
01 Yorumla
Soran6 ayErgenlikte kabız oluyordum sürekli ondan sonra çıktı o parça
Gizli Üye(25-29)6 ayÖncelikle yalnız değilsin.
Bir ikincisi bunlar seven erkek için asla sorun olmaz014 Yorumla
Soran6 ayBaşka kusurlarım da var önceden geçirdiğim bir hastalıktan sonra yara izlerim kaldı biraz vücudumda
Cevap sahibi6 ayNe gibi
Soran6 ayBahsettim işte hafif yara izlerim var, şu makattaki görüntüye ben ne yapabilirim ki herhalde ondan dolayı tiksindirici olarak bakıyorlar ama elimde değil
Cevap sahibi6 ayÖncelikle makattaki görüntü anormal değil, yapısal varyasyonun sık olduğu bir bölge.
Diğer bir durum eşinle ters ilişki düşünmüyorsan anüs belgesini görmeyecek bile
Soran6 ayO kadar kendileri kusursuzmuş gibi konuşuyorlar ki insan düşünüyor yani
Cevap sahibi6 ayYahu gözünü seveyim kararma kadar doğal bir süreç mi var? Çatlaklardan normal ne olabilir?
Kararma gebelikte, çatlak gebelik sonrası zaten eninde sonunda oluşacak şeyler ayrıca
Soran6 ayGebelikte de çatlağı çıkmayanlar olabiliyormuş ayrıca geçen 30 yaşında bir kadın kendisinde hiç kararma olmadığını söylemişti
Cevap sahibi6 ayKararma hem sizde hem bizde oluyor, şu olayı takmayın gözünü seveyim.
İlişkiyi evlenince yaşamayı düşünenlerden misin?
Soran6 ayEvet
Cevap sahibi6 ayHarikasın. Ben de öyleyim ve inan bana düşününce bile aşırı gereksiz ayrıntılar bunlar. Sevdiği evlendiği kadının ister bedeni ister özel bölgesi kömür karası olsun insan yer bitirir huzur bulur
Soran6 ayAma takılanlar var ya iğrenç bulanlar
Cevap sahibi6 ayAsla umursama, lafta herkes.
Karşısında görünce kimse ben istemiyorum ya demez
Soran6 ayKendilerini kusursuz görüp konuşuyorlar işte ya da kemdilerinde kusur bulduklarını kusur olarak görmezler herkes kendinde olanı normalleştirir kendi egosunu beslemek için şart o çünkü
Cevap sahibi6 ayO kadar güzel özetledin ki..
İmzamı atarım altına
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herkeste vardır birşeyler kafana takma şimdiden.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayBunlar normal senin yapabilecegin bişey yok ki bunlara
02 Yorumla
Soran6 ayNormal olsa da tiksinebilir sanki yine de
- 6 ay
Hayır neden tiksinsin sonuçta seven erkek seni herseyinle kabul eden erkektir
6 ayburada ki kitleye bakarsan hiç bir sorun olmaz ama gerçek hayata dönersek evet kesinlikle sorun olacaktır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Çok kolay çözüm olan şeyler bunlar kendine dert edeceğine bir tedavisini yaptır. Kafan rahat olsun
00 Yorumlaçatlak ve sarkma sıkıntı yaratmaz, genital bölgede kararma bayanların çoğunda var hiç sorun olmaz canını sıkma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
6 aykararmayı dert etme ama sarkma nedir? bir doktora görün
00 Yorumla hiç kimse onlar ile ilgilenmez seni ilgin ile ilgilenir
00 Yorumla
6 ayEvlen hiçbir sıkıntı etmez kocan karamaicin limon ve karbonat karıştır sur
00 YorumlaYatakta kadınlık yaptığın sürece erkek bunlarla ilgilenmez
00 YorumlaHocam, öbür insanlar da böyle :)
02 Yorumla
Soran6 ayNiye herkes böyle değilmiş gibi davranıyor o zaman, biri sen evlenmeden pert olmuşsun yazmış
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayBunların hepsini var sende
02 Yorumla
Soran6 ayEvet
- 6 ay
Fiziğin nasıl
Aşkın gözü kördür derler.
10 Yorumla
4 aySeversem eğer, hiçbiri gözüme gelmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayOnce genel bı ağır bakım servisi ne ugramalisin... değilse inan işin çok kötü
00 Yorumla
6 ayAraştır nasıl geçer diye
00 YorumlaParan varsa hallet. onlari
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Merhaba geçmiş olsun bunlar çözümler var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
6 ayerkeğini sarar sarmalarsın
00 Yorumla Ben olsam seni öyle kabul ederdim.
00 Yorumla
6 ayKararma ne düzeyde
00 Yorumla
6 ayNe bilelim biz mi kocan olacaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Asla olmaz kalçada sorun ypksa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayİstediklerini yaparsan sorun olmaz bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. herkeste olan şeylere benziyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
6 aysorun olmaz bence merak etme ;)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
6 ayKilo alıp verdin mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKaranlikta soyun 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayRahat ol, herşeyin çaresi var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 aySeni yer yutar kocan hiç merak etme sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayadamına bağlı :((
51 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 aySacmalama nolur ya
02 Yorumla
Soran6 ayAşağıda tiksinir yazmişlar
- 6 ay
Yaw onlara 50 yasindakiler versin onu bile sever sen bakma onlara
- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
6 ayTakmana değmez
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 aySen evlenmeden pert olmuşsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 aySeni kim eskitti
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 634 cevap paylaştı.
6 ayKimin yok
00 Yorumla - Devamını Gör (26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım