Çok mu romantik kaçar ayarlasam bize? Yoksa eğlencesine de gidilir mi?
Sizce sevişecek miyiz?
Çok mu romantik kaçar ayarlasam bize? Yoksa eğlencesine de gidilir mi?
Ayrı oda tutma benim odamda kalırsın falan dedi ama para harcamamam içinmiş gereksizmiş.
uber’le eve dön oda tutacaksan aynı fiyat zaten dedi. Ben de gece vakti dönemem sabah dönerim oda tutayım dedim. O zaman benim odamda kalırsın benim bununla ilgili problemim yok saçma bir kaç saat için oda tutman dedi.
Oda zaten 2-3 kişilik dedi.
ben de ayrı mı dedim, bilmiyorum be fark eder dedi.
daha önce 10 kez falan birlikte olduk. Ama sonra bir daha olmayacak dedi (eşiyle barıştı çünkü) . Eşiyle barıştığından beri ilk kez görüşeceğiz.
Bence o cümlelerin altında “yakınlaşma isteği” var, paradan çok bahaneye benziyor. Ama senin istemediğin bir şeye “gereksiz” demesi kırmızı bayrak. Ne olacağını sen belirlersin, o değil. Kalbinde ve içgüdünde en ufak bir huzursuzluk varsa, o geceyi pas geç. Gerçek saygı asla zorlama hissettirmez 😌🔥
Kanka bu işin bahanesi belli 😏
Oda mevzusu para değil, fırsat yaratma taktiği.
Gerçek niyeti anlamak istiyorsan acele etme, sabırla izle.
Cinselliği değil seni isteyen zaten bekler 😉🔥
Neden görüşüyorsunuz madem bir daha olmayacak denmiş? Olmamasını istiyorsan görüşmemelisin, olmasını istiyorsan da zaten sorun anlamsız. Nedir bu işin aslı?
Ben olmasını istiyorum o olmasını istemiyordu. Şimdi aynı oda teklifini yapınca acaba olur mu diye düşündüm. Ona göre hazırlanacağım çünkü.
Cevap
31Cevap
Eşiyle barıştı kelimesini görene kadar merakla okuyordum. Midem bulandı
Ne fark eder? Belki sevişmeyecek benimle
Ben ne diyorm senn ne diyosun
Of. Eşiyle boşanmasını istemiyorum ki. Sevgili de değiliz
Anladım seni sen vermek istiyorsun. Ama bende bunun yanlış olduğunu söyledim
Neden yanlış olsun ki? Aramızda bir gönül bağı yok sonuçta
Yok bide olsun. Sen bekarsin dimi? Belli ki boşanmışsin. Diyelim evlisin. Ve kocan başka bir yerde sırf seks için senin gibi biriyle otelde buluşuyor. Ne yaparsın?
Biz arkadaşız ama arasa böyle bir fark var. Çok güzel dertleşiyor, gülüyor eğleniyoruz. O da işin bonusu sadece. (Eş olarak bilmiyorsam sorun da etmezdim. Sonuçta bilmiyorum)
Sen benim sorduğum soruya cevap vermedin
Eşim (boşandım) olsa ve bunu yapsa ve be öğrensem tabii ki boşanırdım. Ama onun eşi öğrenmeyecek çünkü ben kimseye demem
Anlamıyorsun ki.
@Kerem_35 pazartesi görüşeceğiz. 🙃 haber veririm
Neyy
Ok..
seni yine s.. cek , yani sana kalmış bişey sende gönüllüysen çok bakma keyfine bak
Ben istiyorum ama o olmayacak demişti. Ya olmazsa herkes ümitlendirdi beni
bence erkek o 2 dokunsan tahrik olur ve yapar , bencede yapacak, tam konuya hakim değiliz ama fikrim bu
Yaptık valla
süper işte
Peki ne zaman görüşeceksiniz ne için aymı yerde kalmanız gerekiypr
Pazartasi görüşeceğiz. Beni görmek için geliyor uzak şehirden geleceği için otelde kalacak. Ben de gece eve giremeyeceğim otelde kalacaktım.
Nerddm nereye geliyor
Frankfurt’tan Düsseldorf’a geliyor. Türk değil
Heee nası bari iyi zkyr my
Knk vericen işte adam da zjcek 😀
Kaç posta 😀
4 🫣
Eee müükk bi süre götürür seni 😀
Ocak ayına kadar götürür evet :) Ocak ayında görüşeceğiz bi daha. Sevişmek bir yana ama sanki bana karşı hisleri de varmış gibiydi.
Sjahaha kız alışınca bırakamıyor insan😇 knk hisleri varsa nikah ypsın 😀
Bence kal aynı odada sorun olmaz mı hatta daha iyi olur emin ol
Sevişmek isteyecek mi?
Ben sevişelim istiyorum ama 😅😅😅
Yorumları okudum tam benim kafadansin hem arkadaş olup arada birbirinizin ihtiyaçlarina yardımcı olmanız güzel. Gelişmeleri merak ediyorum
Görüşme nasıl geçti
Detayları anlat bekliyorum günlerdir
Tam detayları gece anlatırım uğurlayınca. Ama tüm gece sabaha kadar 4 kez birlikte olduk, kalan vakitlerde de hep seviştik sohbet ederek
Tamam bekliyorum yorumunu mutlaka unutma lütfen
İşten çıkıp geldiği için saat 12 civarında otele, odaya geldiği gibi sarılıp öptü. Sarılıp öpme şeklinden anladım beni istediğini.
Sonra bi 5 dakika sohbet ettik, yatağa uzanıp bana “sarılsak mı ister misin” dedi. Ve ben tabii ki hemen kollarının arkasına girip ona sarıldım. Çok güzeldin daha da güzelleşmişsin zayıfladın mı diye iltifat etti. Biz de gülüştük.
Sonra “yaşadığımız her şey çok güzeldi çoğu zaman o anlarımızı İstanbul seyahatlarimizi, eğlenmelerimizi, sevişmelerimizi düşünüyorum” ve eşimle barıştığımda her şeyi ve kendimi düzeltmeye çalışmamla ilgili bana dediğin “mükemmel olmak zorunda değilsin” demen aklıma geliyor dedi.
Ben de evet değilsin dedim. O konuşurken boynundan minik minik öptüm. O da kalçamı okşuyordu. Sonra da o beni boynumdan ve dudaklarımın kenarlarından kokmaya başladı ve sonra dudaklarıma yapıştı. Kalçalarımı sıkıyordu. Yaklaşık bi 40 dakika böyle birbirimizin her yerini öptük. Ve tabi ki sonra içime girdi. Sevmediğim pozisyonlara asla bulaşmadı. Ama ilk kez beni bu kadar çok istediğini fark ettim. Parmaklarını falan içime soktu.
Sonra normal sohbet ettik tekrar seviştik sohbet ettik tekrar seviştik ve sabah 4 gibi uyuduk. Ama nasıl uyumak, yarı uyanıktık. Ben hep omzunu öptüm sırtını okşadım. O terledi ben üstünü değiştirdim. Sonra uykunun en derin halinde bana dönüp beni kollarının arasına aldı. Sımsıkı sararak uyumaya devam etti. Ben de o uyurken onu öptüm sevdim. Sabah 9:30’ds tekrar uyandık ve ilk kez sabah seksiyle başladık güne. Normalde sabahları sevmiyor seks yapmayı. Aynı şekilde çok güzeldi. Sonra giyinip otelden ayrıldık be akşama kadar dolaştık sohbet ettik yemek yedik.
Vay be dolu dolu güzel geçmiş sevindim senin adına peki dolaştıktan sonra neler yaptınız şuana kadar
Konuştunuz mu bu ne zamana kadar böyle gidecek boşanmayı düşünmüyor mu ve eşine ne yalan söyleyip gelmiş
Beni evime bıraktı ve sonra evine gitti :(
Sence bu durumda sadece arzuları için mi gelmiştir? Yoksa hisleri var mıdır bana karşı? Çünkü hiç sıkılmadı yanımda. Ve bana ilk kez gece uykusunda bu şekilde sarıldı.
Özelden bi kaç şey sormak istiyorum aynı kafadayiz bana yazarmisin rica etsem
Yok hayır düşünmüyor. Ama ben de evlenmeyi düşünmüyorum kimseyle ya da ilişkim olmasını bunu biliyor. İki kızım var evlenmem diyorum hep
Özelden konuşalım mı anlatayim
Birkaç şey sorcam ve senin sorularida cevaplarım bana bi yazarmisin
Kendini boyle parayla alınıp satılan bir ürün gibi kullandırmaya devam et sen
:) ne alaka
Bence uzak dur artık başka bir hal alabilir bu durum
Nasıl bir hal alabilir?
Yani son kez diyor iki iç kişilik vs aklında başka şeyler var değer vermiyor ama tabi senin hayatın
evli biriyle olup bi de bunu utanmadan yazman
Ahlak bekçisi misin? Sevişmek istiyorum evet ama sevişmeye başladığımız zamanlarda eşinden ayrıyd
Evet sevişin
İstersen karavanda misafir edebilirim ücrette ödememiş olursun nerde yaşıyorsun ben İstanbul
İstiyo tabiki belli değil mi sende istiyo gibisin
Ben istiyorum zaten. Ama onda o işareti alamadım ses tonundan :(
Evli adam başka ne için görüşecek
Arkadaşız çünkü. Ve inan hiç sinyal yok yani sevişmeye dair
Yahu ne arkadaşlığı o tür paylaşımlardan sonra. Erkeklerin öyle bir bakış açısı yok. Seni koyduğu yer konum ve görüşme amacı belli kendini kandırma.
Ben zaten sevişmek istese sevişcem ama hiç öyle bir ima yok.
Ayrıca sadece sevişmek için olsa benimle bu kadar görüşmez. Hemen hemen her gün arıyor yazıyor bana
Eşinin haberi var mı bu arkadaşlıktan? Bu görüşmelerden? Bu otel odası buluşmasından? Bunların cevabı hayırsa siz arkadaş değilsiniz. İma etmiyorsa senin sevişmeye ikna olmayacağını düşünüyordur sadece.
Hayır yok. Bilmediği bir şey de onu üzmez dimi?
Sevişmek istese direkt sevişeceğimi biliyor. Aramızdaki uyum ve kimya çok güzel biliyor bunu.
Bilmediğin ve bu sayede üzülmediğin benzer şeyleri daha beter sonuçlarla hayatına getirir karma dikkat et. Aranızdaki kimyaya ilahi adalet tecelli eder sonunda.
Ama bana da yazık değil mi? Tam 10 ay gizli flört tadında sevişerek ilerledik. Tenim kalbim ruhum ona alıştı, şimdi eşiyle barıştı (aile baskısı ve çocukları yüzünden)
Şimdi de ben kopamıyorum. Aslında 3 kez görüşmeyi bitirdim. Ama o bırakmadı beni. Biz iyi arkadaşız dedi hep.
3 ay geçti şimdi de ziyaretime geliyor işte. Sevişme ihtimalimiz bile yok aslında. Ben sadece “benim odamda kalırsın, oda tutma” dediği için böyle bir ihtimal var mı bilmek istiyorum.
Sana yazık değil üzgünüm. Evli olduğunu biliyodun. Hem de ilk günden son güne kadar ve bugün de hatta. Sen sadece o kadının değil çocukların bile hakkına girdin ve üzgünüm ama tahmin bile edemeyeceğin bir karma bekliyor seni maalesef. Öteki tarafta karşına çıkacakları söylemiyorum bile. Sizin ilişkinizin sonu zaten yok bu arada. Senin konumun da değişmeyecek. Boşu boşuna hayatından çalıyosun. Yasak ilişki yaşamışsınız kendinizi arkadaş diye kandırmanız bile ne kadar ruhsal sıkıntı çektiğinizin göstergesi aslında.
Hayır bilmiyordum. Sana özelden mesajlarla ispatlayabilirim. Önce boşanmış olduğunu söyledi. -geceleri bile telefonda konuşuyorduk. Sonra ayrı yaşadıklarını söyledi. Yaklaşık dördüncü ayımızda. Bu dört ay içinde yaşadığımız romantizmleri söyleyemem. Tutkulu hallerimizi de. Ama boşanacaktı. Kesindi. 7. Ayımızda barışmak durumunda kaldığını ailelerin ve çevrenin baskısına dayanamadığını söyledi. Ve be görüşmeyi kestim 3 kez. Israrla bulunduğum şehire geldi, ve arkadaşlığımız konusunda diretti.
Ve bu süreçte bende bağlandım. Ama eşimden ayırma niyetim yok ya da boşanmasını istemiyorum gidip söylemem de eşine.
Ama ben de artık onsuz yapamıyorum. Ve o da hala her gün yazıyor arayamasa bile. İşten eve giderken de arıyor. Bilmiyorum. Belki karma beni bulur. Ama bana da yazık..
Boşanacaktı diye bir medeni hâl yok üzgünüm. Süreçte hem eşini hem seni acımasızca kandırmış biri var. Bağlandım dediğin kişi ayranını dökmüyor g*tunu de vermiyor. İkinizi de götürüyor. Bu sevgi değil. Seven sevdiği kadını metres yapmaz. Hiçbir aile baskısı buna sebep olamaz aşk bu değil. Son olarak şunu bil onun o hayatını yaşıyor sen her gün daha da gölge oluyorsun. Yakında sadece hayalet olacaksın en güzel yılların böyle gidecek. Tam aklın başına gelecek biriyle gerçek ve sağlıklı ilişki yaşayacaksın ve karşına senin gibi bir 3. kadın çıkıp hayatını alt üst edecek. Mutluluğunu elinden alan, dünyanı başına yıkan o kadına kızamayacaksın.
Kac senedir berabersin
1 yıldır görüşüyoruz
Yüzde yüz ben sana söylim başka ihtimal yok ☺
Ümitlendirmeyin insanı ya
Evet
Çünkü onu seviyorum da.
Karısını boşasın beni alsın demiyorum ki. Napim evliyse. Ben böyle de mutluyum onunla
Ee son durum ne?
Pazartesi akşamı sonucu bildiririm 😂 sevişmezse g. t olurum
Niye olcan? Şehir neresi bu arada
Almanya. Türkiye’de değilim. Görüşeceğim kişi de Türk değil zaten
Anladım. Bacaklarına kuvvet bebeğim :) sibine kadar al bol bol inle zevkten
3 ay kendini neden terbiye ettin bakalım?
Devam öyleyse
Sevişir mi? :)
Fazlasını da yapar
Sen sana çakmasını istiyor musun?
Evet tabii ki. Yoksa neden otele gideyim?
Hayır değilim ben boşandım
Hormonlar aynı ortamda rahat vermez
Onda verebilir :))))
Vermez bence yoksa aynı odada kalalım demezdi
Seks yapmak istemiyor mu artık
Artık evli olduğu için son vermesi gerektiğini söylemişti
Ben özledim de o mesajı ondan alamıyorum. Sevişmek istediğine dair en ufak bir işaret yok.
Hatta eve gidersin falan dedi. Ben gidemeyeceğimi söyleyince odamda kalırsın o zaman oda tutman saçma olur dedi.
Beni görmek için 3 saatlik uzaklıktaki başka şehirden geliyor.
Nasıl yapacağımı bi bilsemmm
Yok artık naptınız ki
Ozaman olabilir amasyada
niye görüşüyorsunuz
Arkadaşça görüşüyoruz. Zaten hep arkadaştık sadece sevişiyorduk da.
sen asık mısın pekı?
Aşık mıyım bilmiyorum ama seviyorum
pekı senle uzunca konusalımmı?
sustun
Seni özlemiş bahane ariyor
Umarım :( sence sadece sevişmeyi mi özlemiştir?
Onu bilemem ama yatağa gecersiniz sen ona duygu mu besliyorsun cinsel arzu mu
Her ikisini de.
Sen hazirligini yap o halde
ilk kelimeden sıonrasını okumadım amaç belli
😀 tamam
Tımam
Peki nasıl bu kadar emin oluyorsun?
Yazdıkların
Aslında plan belli ve bence sende olsun istiyorsun
İstiyorum zaten. Ama onda hiç sinyal yok diyorum. Evinde kalırsın, uber’le dönersin falan dedi. Ben eve dönemem dedikten sonra o zaman benim odamda kalırsın çünkü extra para harcamaya gerek yok dedi.
Yapıştıracak güven me
Güvencemmm zaten onu istiyorum. Ama o işareti ondan alamıyorum
Öyle desene verecem diye aynı odada kal işte
Ooo kesn sever
Kesin mi emin miyiz?
Benc kesn
Salı sabah söylerim o zaman sonucu :)))
Kesin şöyle bana merak ettim ya
Ben de çok merak ediuorum sonucu 😅😅
Dokunmadan ve sert giyinmeden nasıl onu baştan çıkartabilirim? İlk adım ondan gelmeli
Ya dokunmadan baştan çıkarırsın güler yüzlü ol güzel dekolte giy frikik ver yakın temas kur o an dayanamaz 🥰🥰😍
Dm den konsalm mi detayı verirsen ordan yarın sonucu da
Verdinmi knk nasldı
Şimdiye kadarkilerin en iyisiydi 🥰🥰 hem performans hem sayı olarak. Hem duygusal hisler barındırdığı da bir gerçekti
Vayy güzel geç tipine sevindim bi haftadır senn gibi heycanlıydım
Sayı olarak çok olması zorladı mı seni ;(
ee sonuç ne
Pazartasi akşamı gelecek ☺️☺️
Sevisirsiniz
Ay hadi inş
😂..
Canım çekti. Böyle bir kız bana da lazim
Seviştik 😅😅😅
Vayyy, tüh wimdi benim canımda çok çekti be. Keşke bende orada olsaydım 😁 grub fantazin var mı hoşuna gider miydi 😊
Gel dmye konuşalım, bakalım neler yaşandı tek tek dinlemek istiyorum süreci 😊
Olur
Zevkli de olur
Olur olur çok güzel plır
Seni *
Yeni seri başlıyor
Yok vuracaktır o
Sakın uzak dur
Sevişir mi sence?
Evet ama sen uzak dur
Nefessz zker 😀
Off sizi varya