Uzun süredir hayatımda olan birisi var önce arkadaşımdı sonra biraz flört şeklinde aylarca düzenli olarak görüştük. En son görüşmemizde aniden öpüşüp sevişmeye başladık. Şimdi onu istiyorum birlikte olacağız. Ama ee biz şimd neyiz gibi bir şey sorsam mı? Oturup ad koymak ilişki başlatmak gibi bir modum yok aslında ama sağlama da almak istiyorum. Bilemedim ne yapayım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba, önce arkadaş, sonra flört.. aslında birbirinizi iyi tanımanız ve şu an yaşadığınız duruma bir isim bulmak için gayet ideal bir ilişkiye başlayış şekli. Buna rağmen aranızda olan şeyin bir ilişki olup olmadığından emin değilsen biraz daha temkinli yaklaşabilirsin. Tabiki içinden geldiği gibi davranmaya devam et, istediklerini yaşamak konusunda kendini kısıtlama, neticede sende isteyerek yaticaksin, ama "biz neyiz" sorusunun cevabına çok fazla takılan biriysen önce bu konuyu netlestirmeni tavsiye ederim. Yani seviştikten sonra alacağın cevabın ne olacağı senin için önemliyse daha temkinli olmalısın
06 Yorumla
Soran+1 yılDeğil aslında ben isimlere takılmam ama seviştikten sonra bazı sınırlar olacak mı karışmalar hayata dahil olmalar başlayacak mı bunları oturup konuşmalı mıyım
Soran+1 yılOlmasını istiyorum zaten o zaman konuşmayayım akışa mı bırakayım
- +1 yıl
Sen tam anlamıyla bir ilişki istiyorsun o zaman yani sevgili olmasını istiyorsun seni sahiplenmesini kısıtlamasını kıskanmasını, bu şekilde konuşursan ilişki öncesi ya da sonrasında aranızdaki şu an olan ilişkiye de Zarar vermiş olursun eğer senin için ilişkiye girmek ilişkiye girdikten sonra da şu anki durumuna devam etmek problem değilse bence bunu konuşmak yerine akışına bırakmak daha doğru
Soran+1 yılNooo tam anlamıyla ilişki istemiyorum bunu uzun uzun konuşup planlamak lazım o kafada değilim ama beraber olduktan sonra bir tık sahiplensin isterim. Şu anki modumuzdan mutluyum sonrası böyle olsa da sıkıntı olmaz gibi. Ama konuşulmalı mı bilmiyorum oturup biz şimdi neyiz ne yapacağız nasıl tavır alacağız durumlarda diye konuşmalı mıyız
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSonrası için kaygılanıyorsan yapma. Gelecek kaygısıyla seks yapılmaz, çünkü seks yapmış olmak ilişkinin geleceğine dair bir söz veya bağlayıcılık unsuru değildir. "Seviştiysek evlenmek zorundayız" gibi bir şey yok yani. Sevişirsin, zevk alırsın, muhtemelen birbirinize biraz daha yakınlaşırsınız, ama o kadar. İlişkinin adına da gereksiz yere takılma.
00 Yorumla
u +1 yılMerhaba, yorumları okudum da sizinkisi aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık hesabı olmuş. Hem ciddi ilişki istemiyorsunuz ama ortada bırakılmak gibi bir durum da yaşamak istemiyorsunuz. İki seçeneğiniz var halbuki yani onlar da belli aslında. O yüzden iyi düşünmeniz lazım böyle bir şey yapmadan önce bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kararsızım
Gizli Üye(36-45)+1 yılSağlama alacaksan ilişki yaşamayacaksın, beni gerçekten istiyorsan benim gerçekten erkeğim olmalısın ve bana sahip çıkıp evlenmelisin de. İstiyorsa devamını getirir istemiyorsa amacını anlamış olursun ve çeker gider.
02 Yorumla
Soran+1 yılIy kusucam ne evliliği
Cevap sahibi+1 yılo saman domal önünde boş boş sorular sorma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
+1 yılİkinizde bundan zevk alıyorssnız devam edin zaten bişi konuşmadan zaten böyle iyisiniz yakında adı konulur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. istersen önce sorup sonra devamını getir daha iyi olabilir...
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ilişki falan derse bana hazır değilim ama sevişmek istitorum arzuluyorum
Soran+1 yılFb çok soğuk biz öyle değiliz biz haftada birkaç kere buluşuyoruzeraber vakit geçiriyoruz alışvetiş yapıyoruz khve şçiyoruz tatil planı yapıyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSiz ne sevgilisiniz ne arkadaşsiniz FB bile değilsiniz😆
06 Yorumla
Soran+1 yılAdını koyamıyorum 😄
- +1 yıl
Bir süre isimsiz olsun. İlerde kendiliğinden bir taraflara evrilecek
Soran+1 yılÇok uzun süredir isimsiz şimdi sevişirsek hayatına falan karışmam gerekir mi sorayım mı sevişirsek ne değişecek diye
- +1 yıl
Hiçbir şey sorma. Anin tadını çıkar. Zaten bir süre sonra o sana karismaya başlayacak 😉
Soran+1 yılAaaaaaaa öyle mi diyorsunnnn
- +1 yıl
Kiskanmaya falan baslayacak. Sen çok düşünme nasıl olacağını
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılonunkı detdı belı senı sxmek baştan adı konmayanın sonu sxısmek
02 Yorumla
Soran+1 yılE bendr onu istiyorum zaten ama soneası ne olmalı emin olamıyorum
- +1 yıl
ostedıyın olur zaten erkeyın ıstedıyı buda ama sonu nolur sonu sen nasıl olmasını ıstıyorsunkı
Sanırım zevkimiz için yaşıyoruz demek daha doğru gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılZevk almak istiyorum sevişeceğim ama sonrasını konuşmalı mıyım değişen bir şey olacak mı olmalı mı?
- +1 yıl
İhtimalleri göz önüne alacak olursak
Çocuk olma ihtimali olabilir
Vücutta değişimler başlayacaktır bunu garipsememek gerekicektir
Diyelimki hamile kaldın arkanda mı durucak hemen aldırmak mı isteyecek, sen ne isteyeceksin,
ya da nereye kadar sevişeceksin
İleride evlenmek gibi bir şey istermisin acaba?
Bunların hepsi ihtimal ve senin kendi içinde cevaplandırman lazım
Soran+1 yılNe alaka korunmasız ilişkiye girmeyiz zaten öyle ihtimal olursa sirekt aldırırız ne evliliği ilişkiye bile? Yapıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılAkışına bırak belki o senden önce davranıp sana o soruyu sorar 🙂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 😂😂 sizin durum şu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 712 cevap paylaştı. Sevgilisiniz bide resmi ad mı koyacaksınız
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo değiliz sürekli konuşmuyoruz aşağı yuları ne yaptığını biliyorum sadece
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce adını koy yoksa fakbady ilişkisi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılİlişki kafasinda degilim ama
- +1 yıl
Aynen öyle olsun bunun ilişki sevgilimi yoksa fakbady iliskisimi olucak
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSağlama al sonra bu ilişki takılmalık olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFb olmamak için sor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk seni güzel kullanıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka karşılıklı
Cevap sahibi+1 yılSkp bırakınca karsilikliyi gorursun
Soran+1 yılZorla mı yapılıyor sadece o mu zevk aşıyor anadolu yobazı seni
Cevap sahibi+1 yılSen malsin ya gerçekten inşallah becerip seni gönderir aptal
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi ne güzel daha ne istiyon 🫢
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilkinmi olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılsor bence 🤣
00 Yorumla
+1 yılFB olursunuz bence paralı yap yolun iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHele verde gerisi hallolur 😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşın kac baya sevisme oldumu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbiz neyiz diye direk sorma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz