Uzak mesafe ilişkim vardı. 1 hafta oldu geleli. Sadece sarılıp öperim diye düşündüm ama yanımda olunca çok farklı hissettim. Dudaklarına yanaştım öpüştük sonra o kadar yoğun duygular hissedip istekli hale geldik ki evime geçtik gerisi malum şeyler. Birlikte olduk. O da bende yapacak insanlar değildik şimdi çok pişman oldum ama birlikte olmak beni çokta mutlu etti. Korunmadık da 🥹
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kusura bakma. herkes evlen demiş ama bence acele etme. Oncelikle hamile kalip kalmadigini dahi bilmiyorsun. Once onu hallet. Uzak mesafe ilişkinmis. Henüz bir biriniz ilk defa görüyorsunuz. Ve ne kadar tanıyorsunuz ki. İyi biri diyorsun. O kadar iyi birisi ise bakire olduğunu bile bile neden yaptı. Hadi yaptı diyelim icine bosalmak nedir. Sevdiğini düşünen biri bunu yaparmi? Yarın çekip gitse ne yapacaksin? bakalim o evlenmek isteyecek mi? Deki istedi. Uzaktan tanidigin kişi, gercekte de ayni olacak mı? Bunları aldigin zevkle degil sağlıklı bir kafayla düşünmelisin.
065 Yorumla
Soran+1 yıl1.5 senedir tanışıyoruz. Öyle bir değildi zaten. Olayı başlatan aslında bendim. Bir hata yaptık biliyoruz ama sonra o da özür diledi benden. Ki ben gerek olmadığını söyledim çünkü olayları sürükleyip isteyen bendim aslında..
Soran+1 yılSeversen olur
- +1 yıl
Şöyle söyleyeyim. Özellikle bayanlar. Bir ayakkabi bile alırken onlarca mağaza geziyorsunuz. Belki yüzlerce ayakkabıyı deniyorsunuz. burada Bir ömür bereber olacağın kişiden bahsediyorum. Yanlis anlama evlenme falan bu kişi kötüdür demiyorum. Ama sadece biraz daha taniyip düşüne bilirsin. Böylesi bana daha mantıklı geldi. Ve belirtmek istedim.
Soran+1 yıl24 yaşındayım az değilim. 1.5 sene oldu beraber. Az mı onu seviyorum neresi suç bunun 🥺
- +1 yıl
Bak beni yanlış anladın. Ben suç falan demedim. Insallah her sey hayallerin gibi olur. Ben sadece acele karar verme dedim. İlişkilerde özellikle uzak ilişkilerde her insan hep güzel şeyleri görür. Herkezde kendini öyle gösterir. Bu tarz şeyleri de düşünmelisin. Benimkisi sadece tavsiye.
Soran+1 yılKimse mutlu olmamı istemiyor 😢
Soran+1 yılHayır. Herkes her şeyime karisip yorum yapıyor. Niye evlenmeyeyim kotuymus neden içime bosalmismis noluyor yani
Soran+1 yılCunku öyle insanlar değildik
Soran+1 yılYa hamile isem
Soran+1 yılAma ya öyleyse. Hapı 3 gün sonra içtim...
Soran+1 yılBebeğim olmazsa ya
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBen sadece sevdim.
Soran+1 yılKarnim büyüyünce mi edeyim ya
Soran+1 yılNe derler bana napalar
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılNe olabilir?
Soran+1 yılKarnım buyur görürler
Soran+1 yılYa öyleyse
Soran+1 yılBekliyorum
Soran+1 yılBen tek onu istiyorum 😭
Soran+1 yılBu bir hakaret miydi?
Soran+1 yılBırakmaz eminim
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEvet..
Soran+1 yılEvet...
Soran+1 yılAilemle konuştum onu biliyorlardı zaten. Tanisacaklar ailesi ile. Sonra Nisan yapcaz sonra gerisi gelecek zaten. Ailemizden uzak ev tutacağız şehir olarak. Hamile kalırsam söylemeyeceğim
Soran+1 yılBilmiyorum artık bakarız. Soruyla bağımı kopar dedim kendi kendine gidebilir. 2 3 hafta geçsin bakarım. Yumurtlama donemime denk gelmedi ilacı da aldım umarım kalmam
Soran+1 yılBilemiyorum umarım kalmam hiç hamile kalmadım bilmiyom
Soran+1 yılUmarım. Hayır ailesi gelecek zaten tanışmaya
Soran+1 yılHayır yapmadık
Soran+1 yılKiyicaz zaten
En İyi Cevaplar
+1 yılKeşke tam tanımadan beraber olmasaydın benimkide Uzak mesafe ilişkisiydi ve hiçbir şey yokken 2 senelik ilişkim çöp oldu artı bu kadar samimi oldum ve sonradan pişman olup evli olduğunu anlattı şok oldum 🤦😞
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
32Cevap
+1 yılEğer ki içine bosaldiysa hamilelik testi yaptır hemen. Sonra git ella hap al. Ne olur ne olmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşaldı evet. Daha 3 gün oldu ilaç fayda eder mi ki... Ve 3 günde ne belli olucak test
- +1 yıl
Eder tabi ki 5 gün icerisinde alman gerek ella yı
Soran+1 yılBen eczaneye gidiyorum hemen
- +1 yıl
Cabuk git
- Cinsellik konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılHıhhh hadi bakalım üç gün sonra hamileyim ama babası kaçtı diye soru sor
00 Yorumla Cinsellik konusunda 17,2b cevap paylaştı. madem yaptınız bir kaç kez daha yap. doyana kadar. korunma hapı al
04 Yorumla
Soran+1 yılDeli misin sen
Soran+1 yılSaçmalama hayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk ilişkiydi sanırım acı falan çok oldu mu nasıldı
00 Yorumla
+1 yılDevam et ve korun çocuk olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 gün oldu hap almadım alabilirim demi 72 saat dedi biri 3 gün dedi
- +1 yıl
Neden bekledin hemen alıp içseydin ve eczacina daniş bir. ve partnerin hala seninle mi
Soran+1 yılAklima gelmedi ilaç almak. Evet ama birlikte olmadık daha
- +1 yıl
Ver zevkine bak ama kondom kullanin
+1 yılBosa dememisler atesle barut yanyana durmaz
07 Yorumla
Soran+1 yıl🥹 napcaz biz
- +1 yıl
Ertesi gun habi kullan
Bizimde badimiza geldi netten herseyi yasadik kamera acip mastürbasyon yaptik duş yaparken birbirimizi izledik vs bulusunca sarilmak yeter sandik bizim evimiz yoktu Allahtan arabada yapilacak herseyi yaptik birtek bakireydi kizligini bozmadim kendisi boz diye yalvardi ama yaomadim orgazmdan sonrada iyi ki bozmadin dedi 👏🏾👏🤲
Soran+1 yıl3 gün oldu ilişki yaşayalım
Soran+1 yılYaşayalı
- +1 yıl
Şimdi buradan üstü kapalı nasil sorulur hilmemki
Hepsinimi icine boşaldi ve sen altta kalriysan hamilesin
Soran+1 yılEvet. Pozisyon degistik ama?
- +1 yıl
Konusurduk ama gizlisin daha fazla nasil konusulurki ustu kapali 😱🤔
Bebeğin adını ne koyalım
01 Yorumla
Soran+1 yılYa lütfen 😔
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk ilişkiniz miydi?
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bekaret de gitti o zaman. Bir an önce evlenin. Hem zinayı temizleyin hem de namusunuzu kurtarın.
Soran+1 yılAilelelrimize ne diyeceğiz
- +1 yıl
Ne demek ne diyeceğiz? Önce annene söyle, de ki birisi var ve benimle evlenmek istiyor diye. Sonra tanıştır ailenle ve gelip istesin seni.
Soran+1 yılBiliyor ama aceleniz ne der
- +1 yıl
Adam eğer evini geçindirecek paraya sahipse ve yaşınız da uygunsa acele değil bu. Hem önce bir nişan yapın, altı ay sonra da evlenirsiniz ama ne olursa olsun bir sonuca bağlayın yoksa sonrası zor olur sizin için. Bu sitede, bekaret önemsiz diye yaygara yapanların ezici çoğunluğu yalancı. Bunların amacı güya modern havasıyla kız düşürmek. Sakın inanmayın.
Soran+1 yılSahip evet. O 6 ayda hamile kalırsam karnım sisince demezler mi naptin diye... Bu sitedekiler umrumda değil
- +1 yıl
Hamile kalmış olabilirsin ama yine de evlendikten sonra bu ortaya çıksa çok da üstüne gelmezler. Bence bir an önce evlenmeye bakın.
Soran+1 yılAnnemle konuşacağım bugün onunla da sagol 🥹 . Bu arada 3 gün oldu ertesi gün hapı ise yarar mı
- +1 yıl
Üç gün sonra mı aldınız ilişkiden? İçinize mi boşaldı?
Soran+1 yılAlmadım henüz... evet boşaldı
- +1 yıl
Öyle ya da böyle evlenmek zorundasınız. Hamilelik söz konusuysa işi hızlandırırsınız. Aileniz anlar ama yapacak bir şey yok. Yapmadan önce düşünecektiniz.
Soran+1 yılBen öğretmenim 1 hafta sonra tatil zaten. Ailemin yanına giderim o da gelir en azından Nisan felan. 1 ay sonra evleniriz uzaklara gideriz bir müddet görmezler beni sonra derim hamileyim diye olmaz mı
- +1 yıl
Olur. Hamileyseniz hemen evlenin ki en azından evlilik içinde doğsun çocuğunuz.
Soran+1 yılÇok sağol her şey için
- +1 yıl
Rica ederim.
- Cinsellik konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılgecmıs olsunn 9 ay sonra dogurursun
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılTamam kayış kopmuş yapacak bişey yok o zaman
00 Yorumla
+1 yılAteş ve barut bir araya gelirse patlar
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılolmusa care yok
00 Yorumla Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne güzel işte zaman kaybina ne gerek var :)
00 YorumlaCinsellik konusunda 768 cevap paylaştı. Ne güzel işte hamile flan olursun
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çocuk alacağını almış yakında basar tekmeyi sana
07 Yorumla
Soran+1 yılO öyle biri değil
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılSeviyor ne alaka
Soran+1 yılHayır istemez
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk defa mı birliktelik yaşadın?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBi kaç bişey sormam lazım özelden ulaşabilirmisin?
İçine boşaldıgı mı
310 Yorumla
Soran+1 yılEvet 🥹
Soran+1 yılAlmadım...
Soran+1 yıl3 gün oldu fayda eder mi
Soran+1 yılBen gidiyorum hemen almaya
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİçine boşaldı mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocukla aranızda nişan vs var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe güzel işte mutlu olmussun
00 Yorumla
+1 yılTevbe edin, evlilige taşi ilişkini
00 YorumlaBi kac soru var simdi
Bakire miydin?09 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl24
Soran+1 yıl3 gün oldu gidip aldım az önce kullandım
Soran+1 yılUmarım
Soran+1 yıl🥹 sorma onu cüzdanı boşalttım
+1 yılKorunmadinda içine boşaldimi
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet...
- +1 yıl
Ella aldın mı?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Bence hemen al yorumlara baktım baya geçmiş riske atma, belki döllenme zamanın olmayabilir ama sen yinede ic, o çocuktanda ayrıl bu nasıl bi saçmalık böyle içine boşalmak ne
Soran+1 yıl3 gün ama... alabilirsin diyen de oldu. Adetim 1.5 2 haftadır bitti. Yumurtlama dönemi değil demi? Ama seviyorum onu o da beni seviyor 😔
- +1 yıl
Ozaman boş ver alma hamile kal rahatla. Bence alman gerek riske atma
Soran+1 yılHamile kalmak için çok gencim
Soran+1 yılAlayım gene belki olmaz
- +1 yıl
Koş ve o ilacı al kos
- +1 yıl
Al tabi boş ver riske atma
İçine boşaldımı
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl3 gün oldu... evet aldım
Soran+1 yılGitmedi ama yapmadık
Soran+1 yılNe diyorsun ya sapık
Olsun zevk aldın mı yeterince iyi miydi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet iyidi
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılOlcmedim abi
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence üzülme ertesi gün hapı aldın mi
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 gün önce oldu fayda eder mi
Cevap sahibi+1 yılcidden mi ya müsait misin şu anda gzldn çksm eklr msn olmaz öyle
Evlenin olsun bitsin
00 Yorumla
+1 yılDevam et zevkine bak
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılİyi senin icin guzel
00 Yorumla Geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılKorunsaydınız iyiydi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIcine mi bosaldi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılTrol gibi geldi yapcak insanlar degildik deyip icine bosalmasi senin bosaltman :D tuhaf
Soran+1 yılBen çok büyük konuştum asla yapmam dedim. O an o kadar farklıymış ki sevdiğim insan yanımda tenini hissediyorum çok başka bir şeydi 🥹
Cevap sahibi+1 yılBak yapmazsin degil oke yapilir ama daha ilk te de icine bosalmak yok onlem almadim ilac icmedim de diyosun sacma geldi
Soran+1 yılNiye yok ne alaka. Aklıma gelmedi ki ilaç
Cevap sahibi+1 yılIlginc
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zaman oldu
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?