Nişanlımla bugün seviştik ama ben kendimi kötü hissettim.5 aydır tanıyorum onu ve 2 aydır nişanlıyız.denemek için öptüm okşadım hemen soyundu :( hatta anal ilişki teklif etti ben yapmadım.nişanlımın böyle biri olacağı aklıma bile gelmezdi :(( ne yapsam, nişanı atayımmı?
Cevabın nedir?
+1 yılAbi kadınları anlamak zor deriz de, size de ne yapsa yaranılmıyor amk... Öptürmese nişan atıyorsunuz, öptürse "böyle olacağı aklıma gelmezdi" diyorsunuz.
Cinsellik yaşamasa ayrılıyorsunuz, hemen sevişse "bakire değilmiş, bu kadından soğudum" diyorsunuz...
Anal sekse karşı olsa "hiç ateşli değil" diyor, anal seksi seviyor olsa "ulan ne o*ymuş" oluyor...
Sen bulmuşsun böyle ateşli bir hatun, öp de başına koy. Ayrıca ne yapıyorsa yakın zamanda kocası olacağına inandığı adam için yani senin için yapıyor.
Azıcık kıymet, hatır bilin be kardeşim...121 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılKesin rapor: Daha önce gerekli miktarda anal ilişki yaşamıştır. Seninle de yaparken seni inandırmak ve kandırmak için ilk yapıyormuş rolleri oynayacaktır. Yok çok acıdı, yok kan geldi falan. Yıllar öncesi sevgilim ben normal ilişkiye girmeyince kendisi teklif etti. Ben evlenmek için çok ciddi idim. İlk ilişkiyi de düğüne bırakalım diye yapmadım. Bana kendisi anal teklif etti. Uzun zaman kabul etmedim. Sonra kendisi zorlayınca yaptım. Sanki ilk defa yapıyormuş gibi bağırdı önce çekildi sonra ooo ne tecrübeler varmış gösterdi. Ona göre.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki evlendinmi?
- +1 yıl
Yok be. Asla. Çalıştığı yere gitmiştim görmek için. Bana "geçen hafta evlendi burdan ayrıldı " dediler. Sevindim onun için. 10 yıl sonra tesadüfen yanında çalıştığı birisi vardı onunla evlendiğini öğrendim. Oysa o adam bizim ilişkimizi biliyordu. Allah mesut etsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılo da senin oldugun kadar insan. nisani atarsan ondan cok daha az insan olacagin kesin. kadinlar duygusal yaratiklardir. senden once bir sey yasadiysa bile pek cok kadin -her kadin demiyorum- o yataga girdiginde karsisindakine bedeninden fazlasini verir. emin ol verir.
31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılİttirse daha çok hoşuma giderdi diyorsun. Madem ittirmesini istiyordun neden öptün, okşadın ? Bazen siz erkekleri anlamak çok zor oluyor.
Hem zoru istiyorsunuz hemde yanaşıyorsunuz.
Net olun biraz, oyun oynamayın.45 Yorumla- +1 yıl
+++++
Soran+1 yılDenedim, tepkisini ölçmek için anladınmı?
- +1 yıl
Neden deniyorsun? Ne gerek var ? Bazı şeyleri öğrenmemek daha iyi.
Soran+1 yılHayatım boyunca beynimimi kemirsin?
- +1 yıl
Sen karşındakine güvenmez isen o ilişki zaten güzel ilerlemez.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
25Cevap
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. o tür işleri hiç yapmamış iyi bir terbiye almış ve biraz da olsa inançlı bir kız asla anal teklif etmez. büyük ihtimal bu daha önce bu tür ilişikiler yaşamış. inançlı bir kadın iyi bir eğitim almış bir kadın evlendikten sonra bile ters ilişkiye itiraz eder. asla teklif etmesi olası değil
iyi düşün10 YorumlaHazmedebilme meselesi bu arkadaşım.. Şu yazdıklarına belirli deneyimleri olan bir hemcinsin olarak yorumum nişanlın belli ki bazı deneyimler yaşamış bu konuda.Kaldı ki anal sex dediğimiz olayı kolay kolay kadınların kabullenebileceği birşey değil. Eğer sevdiğim kadının geçmişi önemli değil diyorsan kapat gözünü devam et. Ama aklında şüphelerle yaşamak ağır geliyorsa kopart bağlarını.Merak etme unutulmayacak insan yok ...
11 Yorumla
Soran+1 yılSordum direk değil ama imalı bir şekilde girseydim ne yapacaktın diye ne bileyim daha önce böyle birşey yaşamadımki cıyak cıyak bağırırdım herhalde dedi.bana güvendiği içinmi böyle birşey teklif etti?
+1 yılKendinle kıyasla kendi geçmişin tamamen temiz değilse ondanda bunu bekleme namus bacak arasında değil, sana dürüst olup olmadığına bak ve en önemlisi evlendiğinde arkandan eve erkek alırmı almazmı bunları bir kafanda düşün en son çare olsun nişan atmak.
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmisim tamamen temiz değil ama bunu ben en başta söyledim ve o beni bu şekilde kabul etti.o da bana geçmişinin temiz olduğunu söyledi.eğer doğru değilse söyledikleri bana böyle bir konuda yalan söylemesi nişan atmak için geçerli bir sebep değilmi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende nisanliyim. Nisanlim bakire degildi tanistigimizda. Bu onu hafif ya da kotu kadin yapmadi dostum. Rahat ol. Muhim olan nisanlinin durust olmasi ve seni sevmesi. Senden oncsi seni ilgilendirmez. Ayni sey nisanlin icinde gecerli.
54 Yorumla
Soran+1 yılİşte sorun acaba dürüstmü? Arkadan gir ama kızlığıma zarar verme dedi.bunu daha önce yaptıysa ve bana söylemiyorsa?
- +1 yıl
aklına gelmiyecek mi nişanlın senden önce başka bir adamın altında müthiş bir zevk içinde olması ya da sen onunla her birlikteliğine o cocugun suratının aklına gelmesi belkide defalarca yapmıştır bu işi erkeğim diye gezinionuz hıaaaa
Cevap sahibi+1 yılSoruyu soran arkadasim ulkemizde bekaret baskisi var, nisanlinin uzerinde de o baski var. Ona biraz daha farkli yaklasip guvendigini gosterirsen sana daha fazla acilabilir. Niklaus, ayni dusunmedigimiz acik. Fikirlerine saygi duyuyorum. Nisanlimin birden fazla partneri olmus, sevmis, hoslanmis vs yapmis. Daha once 2 sevgilisiyle beraber yasamis. Eminim sevisirkende cok zevk almistir. Ama bunlarin hepsi benden onceydi. Ne o benim varligimdan haberdardi ne de ben onunkinden.
- +1 yıl
Helal olsn bir �mur mutluluklar.
+1 yılne cinssiniz yahu. birlikte olmasa neden olmadı beni gerçekten sevmiyomu dersiniz. olsa bu nasıl bir kız yüzüğümü atayım dersiniz. 3 aydır tanıdığın kişiyle nişanlanman da senin tuhaflığın zaten.
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok baskı yaptı nişan konusunda. .
+1 yılKadinlar duygusal varliklardir. Kendinden geçip teklif etmiştir bu onu kaşar yapmaz. Guven olmadan bir ilişki olmaz. Sana guvenmiş ve sunmuş kendini. Cogu kadin azdiginda başka ayildiginda ise bambaskadir. Sana soyunmadan önce ömru m diyordun simdi kaşar diyorsun kendine gel arkadasim zaten redetmisin ayrilarakta dahada o yerine koyma.
03 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum. Daha önce geçmişi olmayan bir kız bu tarz isteklerde bulunmaz çünkü o hazzı yaşamamıştır. Anal dediğinde bırak zevki aklına gelen tek şey acıdır.
- +1 yıl
Deneyimsiz bir insandan bahsediyoruz sana normal geliyor mu bu ?Sırf bu bahsettiğin tahrik olayının gerçekleşmiş olması için bile defalarca sevişmiş olması gerekir..Neden; ilk penis gördüğünde ki şoku atlatmak için, güven kazanmaya çalışmak için, kafasındaki yargıları-tabuları yıkmak için, devamı da sayılabilir ki bunları aştıktan sonra tahrik olmaya başlayabilsin.
- +1 yıl
Senin bahsettiğin durum başka ve normal.Hiç de farklı değil, sırf öpüştüğünde bacağımda sertik hissettim çok huylandım diye 3 gün aklı yerine gelmeyenleri tanırım.Bu böyle ilkler için değişmez şaşırma sürecin vardır.
Anal teklif etmesi çok çok abes. İnsanların aklını karıştıracak yorum yapmayı sevmem ama deneyimli bir nişanlın olduğu aşikar. gerisi sana kalmış.
21 Yorumla
Soran+1 yılAma girseydim ne yapacaktın dedim.ne bileyim ilk defa böyle birşey yaşıyorum cıyak cıyak bağırırdım herhalde dedi.
Cinsellik konusunda 413 cevap paylaştı. Yani o da sen kadar insan. Nişanlım demiş, istemiş olabilir. Kötü görmemiştir. Hemen ittirsemiydi seni? sevilmeye de gelmiyorsunuz.
21 Yorumla
Soran+1 yılİttırseydi evet daha mutlu olurdum..
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 ayda nişan sanırım 1 ay içindede evlenirsiniz 3 aydada çocuk kuçağında oh ne güzel :) o değilde 5 ayda nasıl tanıdında nişanlandın ayrıca direk soyunup anal teklif etmesi tuhaf ama bir yandanda benim eski sevgilimde öyleydi hemen anal teklif etti soyundu ama bakireydi eminim bundan
01 Yorumla
Soran+1 yılDüğün normalde mayısta ama bilmiyorum ya aklım çok karıştı bu olaydan sonra.m
Saçmalama yaa... Böyle bir kız bulmuşsun da kafana neler takılıyor. "eeeh.. etcesen et gali, etmeycesen sışcende yatcen ben" diyen bir kızla evlendiğini düşünsene. Biz erkekler gerçekten çok garibiz.
10 Yorumlasen sevişmek istemişsin kızı öpüp koklayıp dokunmusun sonuçta bir faaliyetin var isteklisin, kız sana karşılık verince neden soğuyorsun hemen art niyet arıyorsun, kız sana güvenip ilk iliş kisini yaşadı ise ?
11 Yorumla
Soran+1 yılİlk ilişkisinde anal teklif edermiydi sence?
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıltakılma bunlara.sence o kız o kadar aptal mı senin bunları düşüneceğini bilmiyor mu?ya sana güvenmiş seni mutlu etmek için yapmak istemiştir ya da dayanamamıştır artık seni istediği için teklif etmiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal teklifi ilginç geldi bak.öpmek okşamak artık nişanlıısımız o da seni istiyor olabilir bizimde içgüdülerimiz duygularımız var sonuçta.ama 2 yıllık evliyim hala anala olur diyemedm...
23 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir zaman demeyin anala. Biraz gizeminiz kalsın eşinizle.
Cevap sahibi+1 yıldüşünmüyorm zaten.
Soran+1 yılBenide o şüphelendirdi zaten arkadan girsene ama kızlığıma dokunma dedi o an beynimden vurulmuşa döndüm..
Gizli Üye(30-35)+1 yılnisanlisiniz nede olsa artik evleniceksiniz diye oyle yapmsitir oda insan onunda istekli olmasi normal yani tabi ben evlenmeden oyle bisey yapamazdm ama herkes ayni olcak diye bisey yok
11 Yorumla
Soran+1 yılO da hep aynısını dedi evlenene kadar olmaz diye ama o gün öyle davranması beni düşündürdü..
Anlattığına göre şüpheli bir durum.Şimdi kara kara düşün dur kolay gelsin
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol :(
bence böyle şeyler için bir kere düşünmek yetmez sonuçta seni sevdiği için yapmış
ha evlenince de sevişmicem diyorsan orası farklı tabi01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama anal teklif ederken kızlığıma zarar verme arkadan gir demesi çok abest geldi bana.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbelkı sırf sana jest olsun dıye anal ıstemiştir.
bılemezsın.. yanılırsın
cunku kızlar onu ıstemez20 Yorumlanısanlın kotu bıri değilsen bu konuya giriş yaptıysan o da karşılık vermiş. Hepsi bu
10 Yorumla
+1 yılyol ver gitsin, belliki zarı kalmış bakireliği gitmiş birini bulmuşsun. hemde anal :(( iğrençççç
50 Yorumla
+1 yılsninle evlenene kadar namus ayagına takılmış bir insan arkadan yapalım diyorsa muhakkak tecrübesi vardır kardeşim nişanı at bedenini bakire bırakmış ama ruhu önün açık bulursun daha iyisini
02 Yorumla
Soran+1 yılBende yapsaydım ne yapacaktın dedim? Cıyak cıyak bağırırdım almazdımki bende seni denedim dedi.aklım çok karışık dostum :s
- +1 yıl
kardeşim baktı senin aklın karıştı nişanlım anladı hesabı yaptı ya da kşar ama k*sar durumuna düştüğü için gözünde kıvırtmış şimdi hiç bir namuslu kız arkadan teklif etmez bırak teklifi asla anal ilişki bile düşünmez
nişanlın sonuçta bişeyler yaşamak istemesi normal dicektim ama anal istemesi çok saçma bence evlenmeden önce bir kere daha düşün derim
00 Yorumla
+1 yılöpmek okşamak tamam nişanlısınız da.. anal teklif etmesi ilginç gerçekten
022 Yorumla
Soran+1 yılDimi banada garip geldi.kızlığıma dokunma ama dedi.şimdi bakireyim benim geçmişimde temiz diyordu artık bu sözüne ne kadar güvenebilirim?
- +1 yıl
Kesin böyledir diyemem . Dürüstlük önemli. Hatırlatmak isterim ki toplumumuzda anal bir tabudur 5 yıllık evli ol istersen kabul edilmesi kolay değildir.Hele ki bekaretine hem özen göstermiş, hem de evlenmesine kısa bir süre kalmış bir kızdan bahsediyorsak o kadar rahat olması gerçekten ilginç. Yine de hemen atma araştır.
- +1 yıl
Bu tarz konularda söylenilen yalanları yemeyin. Uyanık olun. Yalan üzerine evlilik kurulamaz. Zihin pis olmasın mesele bekaret değil hep söylerim.
- +1 yıl
Aradgi erkegi bulduguna inanmişsa nrmal. P*rno izliyordur anali merak etmistir.
Soran+1 yılPeki anal yaşamış bir kızın anüsü geniş olmazmı? Burada okumuştum kimisi gazımı tutamıyorum, kimisi dışkımı zor tutuyorum falan demişti.nişanlımın anüsünde herhangi bir genişleme görmedim ben tabi kendini sıktıysa bilemem.
- +1 yıl
Onu bilmem. Nişanlınla hiç konuştunuz mu ? İlk kez seninle mi sevişti ?
- +1 yıl
Kimi kadinlar analdan vajinal ilişkiden daha çok zevk alirlar.kimileri ise nfret. Ederler sen nfret eden taraftan olmalisin .sirf bir kiz böyle isteklerde bulundu diye daha önce dneyimi olmuş diyip yargisiz infaz yapamazsin dedgn gbi o aciyi tatsaydi anal istemezdi
Soran+1 yılİlk kez dedi ama bunu söylerkenki ifadesi bana hiç inandırıcı gelmedi..
- +1 yıl
Anus veya vajina kolay kolay genislemez. Çok çok snrasinda diski tutamama olayi görulur. Tecrubesi var mi yok mu bir sekilde anlarsin yaptigi oralden
- +1 yıl
İnanma arkadaşım yalan söylüyor. İlk penis gördüğün de bırak tahrik olup anal istemeyi önce bir şok etkisi yaratıyor zaten. İlkin işi değil bu..
- +1 yıl
Sonuçta ortada bir Nisan var söyledgn gbide olabilir korku yerine hazda duymus olabilir. Bu anlatgn olay yine insanlara göre degisir.eski sevglim. sadce onu öptgmde islanmişti. Kimisi icin pek bir anlam ifade etmezken kimi için yeterli. Sirf bunu istdi dye kaşar yerine koymak yalns.
- +1 yıl
İnsandan insana dgişebilir iste belkide penisini kucuk buldu. Sirf bu yuzdn birini o knuma koymak yalns. Ya ole dglse dilersen bu tatli tartismaya sonra dvm edlim iyi geceler
Soran+1 yılSizin tartışma almış başını gitmiş :) konuştuklarınızdan bazılarına cevap vereyim.penisimi 3. Defa görüyor ama ilk ikisindede dokunmamıştı bundada dokunmadı.oral yapsana dedim o da tepkisini ölçmek içindi biraz düşündü ve hayır dedi.
- +1 yıl
eee o zaman neyine inanmadın sen ?
Soran+1 yılBana yalan söylüyor gibi, daha önce böyle şeyler yaşamadım derken ki surat ifadesi inandırıcı gelmiyor ve 5 aydır tanıyorum 2 aydır nişanlıyız bu seviyeye geldi. Benden önce 3 senelik ilişkisi olmuş. Benimle 5 ayda bu seviyeye geldiyse onunla gelmemiş olması anormal değil mi?
- +1 yıl
Normal.Seninle nişanlanmış .
Soran+1 yılNormal derken? Onunlada o seviyeye gelmişmidir yani anal falan yaşamışmıdır?
- +1 yıl
onunla da mı nişanlanmış?
Soran+1 yılHayır ama evlenmek istemiş babası izin vermemiş
- +1 yıl
Yani nişanlanmamış . Ayrıca şüphelendiğin için kendinden utanmalısın.. Bende sanıyorum ki ilk ilişkiniz anal istedi de açık seçik yalan var ortada..Kız 3.ye ancak dokunabilmiş senin için fesat.
Soran+1 yılYa daha önceki 2 seferde sevişmedik ki sadece penisimi gördü o kadar
- +1 yıl
Tahmin etigm gbi daha onceden bu muhabetlere girmiş olabilcegnzi gozumun önunde bulundurdum hep e nisanlisinizda kendini sunmasi nrmal bak benim suanki sevglimin geçmisinde 2 sene çiktigi biri olmus ve dudaktan hic öpusmemis bu knular hep tersmis ve kmsularmis yemin eti. Hata aklimda soru isareti kalmasin diye kurana el basti. Suan dnemedgmz bse kalmadi 15 ay oldu ve mtluyuz. En ufak bir supem yk. Madm 5 aydr tanidgn bryle nsanlandin. Guven vebalini alma.
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal istemesı ne demek? daha once yapmasa ıstermı sence?
33 Yorumla- +1 yıl
Demekki anal tecrübesi var. Genelde anal ilişkiyi erkek ister. Hele ki kadın hiç yapmamışsa hiç bir zaman istemez.
Cevap sahibi+1 yılaynen yani senınkı baya aşmış usta
Soran+1 yılBilmiyorum daha önce anal hiç yapmadım.bende sordum buna benzer şekilde girseydim ne yapacaktın diye cıyak cıyak bağırırdım herhalde dedi birşey anladıysam arap olayım.madem korkuyorsun neden istiyorsun? Böyle birşeyide daha önce yaşamadığını söyledi ama aklım çok karışık. .
+1 yılVerse suç vermese suç.
İki ucu pohlu cıbık. Vermesi gelmiş demek ki. Otur konuş daha önce oldu mu olmadı mi diye00 Yorumla
+1 yılYa arkadaşım bu nasıl kafa ben anlamıyorum yapsa bir türlü yapmasa bir türlü ohoooo
O zaman soyunduğunda ben seni denedim hadi şimdi defol deseydin ya?00 Yorumlaşöyle duşun.. sen daha önce hiç bir bayanla beraber oldunmu hayatında?
00 Yorumla
+1 yılevlendiğinizi gecede zarım esnekmiş kan gelmedi numarası yaparsa geçmiş olsun kardeş
01 Yorumla
Soran+1 yılKan gelmezse muhabbetide oldu daha önce ama istersen şimdi doktora gidelim ben bakireyim dedi fakat sevişirkende arkadan gir kızlığıma zarar verme dedi.bu kız tecrübelimi? Yoksa nişanlısı olduğum bana güvendiği içinmi yaptı?
+1 yılMalmisin*nişanlısısin diye vermiş iste sana bana vermiyor ya
06 Yorumla
Soran+1 yılAma basit bir kız gibi oldu.hem daha öncede böyle şeyler yaşamış olma ihtimali beliriyor beynimde :(
- +1 yıl
Profesyonelde bilemem kardeş bu ayırımı sen yapacaksın
Soran+1 yılProfosyonel diyemem kütük gibi yattı.kalktığında morali bozuldu.ne oldu dedim kendimi kirlenmiş hissediyorum dedi.ama anal teklif ederken arkadan içime girsene fakat kızlığıma zarar verme dedi.tabi yapmadım ama bunu teklif edeceği dahi aklıma gelmemişti :(
- +1 yıl
Bilmiyorum kardesım yerinde olsam kizligini alırdım anal yap demek hakaret düşününce
Soran+1 yılBilmiyorum dostum atsammıki nişanı?
- +1 yıl
Acele karar verme
enteresan kızlar anal istemezdi ortada bir terslik var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaw sizdede gerçekten hiç akıl yok daha ne istiyorsun kız sana herşeyini sunmuş belkide senelerce çok istiyordu yapamadığı için o anda patladı...Neden hemen deneyime yoruyorsun öyle düşün birde
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden önceki ilişkilerindede anal yaptıysa ve benden saklıyorsa?
Cevap sahibi+1 yılya benim dediğim gibiyse ozaman kendin kaybdersin iyi düşün ;)
ne güzel işte,her iikiniz de istiyorsunuz birbirinizi,aynen devam bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanalın tadını biliyordur boşver dostum başka aşklara yelken aç.
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce böyle birşey yaşamadığını söylüyor ama? Güvenmemelimiyim?
Cevap sahibi+1 yılkızlar bu tür şeylere kolay kolay cesaret edemez. Yada nişanlın bir geyşa
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelliki yollu. e be kardeşim 3 ayda neyini tanıdında nişan taktın
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok baskı yaptı benimle zamanmı geçiriyorsun falan diye hergün hergün aynı konu bende seviyordum nişanlandım :s
Cevap sahibi+1 yılşimdi naptın peki, kararın ne
Soran+1 yılDevam ediyoruz, geçmişi kafama pek takmamaya çalışıyorum :(
+1 yılben olsam ayrılırdım şahsi fikrim.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok kararsız kaldım dostum. Ayrılsam bile onun ailesine ya da kendi aileme ne diyeceğim?
- +1 yıl
5 ay önce tanışmışsınız uymuyor bana diyeceksin fikirlerimiz farklı diyeceksin ayrılmak stedikten sonra sebeb çok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence kurtul o kızdan bir şeyler bu kadarbasit oluyorsa bibit yeniği vardır
00 Yorumlane kadar şanslısın bulamazsın böyle bir kız:)
00 YorumlaKimin ne dedıgıne bakma cok mutlu olursun ınsallah
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalanını sevsinler anal teklif etmiş ...
10 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem