Arkadaşlar konuştuğum bir çocuk var Snapten. Yakın şehirlerde oturuyoruz. Buluşsam bir şey olur mu? Sadece sevişeceğiz. Kesinlikle seks olmayacak. Sordu zaten hayır dedim. Bir şey olur mu sizce? Arkadaşının evi varmış oraya gideriz dedi. Çocuk 25 yaşında. Öğretmen.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
1 yılBen kız olsam bi kaç kere buluştuktan sonra giderim ki sana hiçbir erkek sadece sevişmek için söz vermez sevişme bi başlangıçtır o sekse gider emin ol ve evdesiniz bu kadar saf olma
03 Yorumla
Soran1 yılBen teklif ettim
- 1 yıl
Tamam kanka seks yapmaya okeysen olur bu iş
Soran1 yılDeğilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılSevişip heryerine elletip onu elleyip seks olmucak demek nitelikli dolandırıvılıga giriyor ilerdeki eşin için sen yani açıkca herşeyi yapacam ama bakireyim diyecem içine girmedi diye fetva istiyosun bizden bari seksde yap daha iyi en azından kimseyi kandırmamış olursun
00 Yorumla neden neden böyle bir şey yapıyorsun güvenme kimseye olur tabiki ne biliyorsun katil belki okadar şey yaşandı bir de farklı şehire gideceksin bence eneglle cocuğu kardeşim sana tavsiyem
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSon olayları duyuyoruz sen neyine güvenip snapten biriyle tanışıp buluşuyorsun aklınıza hayret ediyorum semih adlı şahış tarafından katledilen ayşenur semihle 1 yıldır sevgiliydi ve nereden bilebilirdi 1 yıllık sevgilisinin onu vahşice katledecsğini o yüzden sana söylüyorum asla gitme devir çok değişti dünyanın en masum insanı sandığımkz insanın içinden deccal çıkıyor
20 YorumlaDışarıda buluşup bir kaç kere tanışmadan yapma bir şey derim. Bilemezsin için. Tanıman gerek önce bir de evine gideceksin?
00 YorumlaSevişeceğiz ve seks olmayacak tabi efendim. Next question?
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
Gizli Üye(18-24)1 yılt3cavuz edecek kanka simdiden uyarayım da sonra karakolluk olup cocuk ceza almayınca ailenden yiyecegin dayaktan haberin olsun
15 Yorumla
Soran1 yılÖyle birine benzemiyor
Cevap sahibi1 yıltamam sen git kanka şanslıysan t3cavüz edip bırakır değilsen öldürür bi yere fırlatır ya kızım sen saf mısın haber de mi izlemiyorsun allah için ya saçma sapan iş yapma otur oturduğun yerde tanımadığın etmediğin adamla ne işin var senin
Soran1 yılYa tamam haklısınız son zamanlarda çok kötü olaylar yaşanıyor ama her erkek de bir değil ki
Cevap sahibi1 yılya kardesim bu semih denen serefsizi instada gorsen orada gorsen burada gorsen der misin bu cocuk boyle birisi? bildigimiz uzun saclı bi ergen ne tas kafa ne tehlikeli gorunuyor? allah icin sacma sapan bir sey yapma
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılArkadaşının evinde sevişmek sıkıntılı. Asla gitmemelisin.
00 Yorumla Milletinde piskoleji gitmis iyice, dikati elden bırakma yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO esnada arkadaşın evinde erkek topluluğu olur kaçamazsın edemezsin tecavüz edip bırakırlar
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılben de 25 yaşında öğretmenin bi dk agahahahshdh
00 Yorumla
1 yılKanka sadece sevişeceksin içine bir şey alamayı göze al
02 Yorumla
Soran1 yılNe
- 1 yıl
Olur tabi manyak mısın erkeği durduramazsın
Gizli Üye(25-29)1 yılSakın gitme güvenmeyin öğretmen olduğunu nerden biliyorsun olsa ne camide imam tecavüz ediyor el kadar çocuklara
10 YorumlaOrtalık 56 olmuşken İyi cesaret he
01 Yorumla
Soran1 yıl?
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşlar kaç ve bakire misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİlişkiye girmeyi kabullen duramazsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
1 yılsenin yaş kaç
04 Yorumla
Soran1 yıl21
- 1 yıl
gitceğin şehir nere
Soran1 yılKocaeli
- 1 yıl
seks olmayacaksa niye gidesin
1 yılGitmee
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olur
00 YorumlaSize bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir
00 Yorumla Seksle sevisme aynı sey degil mi
00 Yorumla
1 yılSen kaç yaşındasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlkinmi olacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olur knk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşın kaç
03 Yorumla
Soran1 yıl21
Soran1 yılBuradan yaz