AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
195Cevap
Yoooo imkan olsa her gün farklı birisi güzel gider
evet normal. bundan dolayıda kendini kötü hissetme
Sağol
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın olduğunu söyle çok çabuk bana 🤪
Zayıf vücutlu derken vücudumu herkes kıskanır 90!60 90
Boyumda 1 75 manken fiziği var çatlada patla
Boyun güzel yavrum da
Kilon kaç onu de sen bir
Yasemin Özilhan da 175 ama kilosu 55 den fazla değil ve bedeni 34. Sen de 34 müsün onu de bir
57 kiloyum
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu musun peki sen
36 bedenim ben 34 istemem çok zayıf ölçülerim var göğüs popo gitsin istemem büyük güzeller o kim tanımam dediğin ismi çok tahta sevmiyorum normalim bence yapılıyım çünkü zaten Rus sanıyorlar Kapalıçarşı’da girince ya da Ruslar da Rus sanıyor beni Rusça konuşurlar bence direk
Ben kilo almaya çalışıyorum 57 kiloyum az kilo siz zaten bel yok pıpom gebiş büyük az daha büyüse tamam 😀
Sence
Bence seviyorsun
Çünkü aşağıda bir yerde en sevdiğim pozisyon doggy demişsin. Domalmayi seven kadın İtaatkar ve xürtük ruhludur. Kesin ve net.
Evet ruhum sıkıntılı
Bdsm ye kayıyor musun peki sen
Kaçtın mi hemen
Sen yaptın mı öyle
Yapmamı ister miydin?
Orada mısın
Sen öyle mi yapmak istiyorsun
Buna talipsen hayır der miyim sence?
Mesela ne yapmak isterdin
Bebeğim içeriden konuşalım mı Şimdi yorumumu kaldıracaklar buradan söylemeyeyim istersen yoksa ergenler gibi seksting derdinde misin
Hatun iletişim kurabilecek miyiz
Ne oldu yavrum ateşin bu kadar mı
Yaşla alakası yok
Sağol canım moralim rakam yüzünden çok bozuk
Takma
yaşla alakası yokki bunun istek arzu his önemli elli yaşında bile aynı hissi duyabilirsin kişiye göre değişir bu zirve zamanlardasın kıymetini bil
Seninle yaşayan çok şanslı bence
Eşin ya da sevgilin
Umarım kıymetini biliyorlardır
sohbet etmek isterdim ama 134 kişi var zor böyle bir şans yakalamam :)
İsteklerin yaşla ilgisi yok, ben bu yaşta hala istekleyim. hiç yapmasam bile haftada bir yaparım.
bir süre sonra sıkmaya başlar genelde heyecan arıyorsundur sen bence
Ne cinsel hastalık vardır şimdi sen ve senin gibilerinde
Yok Vala hiçbir sorunum yok hasta olsam nasıl yapcam mantıken hastanede sürünürdüm?
Yaşından dolayı sende mutsuzsun galiba 😔
Cinsel hastalık hiçyok Ama ruhsal hastalık var bende
Cinsel hastalıklar çoğaldı.
Haklısın bu zamana kadar Allah korumuş demek ya da çok yoktu şu an dikkat etmek lazım doğru söylüyorsun canım sağol uyarı için 🙏🫶
Rica ederim çok arttı cinsel hastalık dikkat.. kimin hasta olduğunu anlayamazsnda e adam da ben de cinsel hastalık var demez
Farklı farklı erkekler mi istiyorsun? Peki ya grup ister misin
Evet
Kaç erkekle mesela
Peki evli olsan serbest ve özgür bir evlilik yaşamak ister misin 🤔
Evli olmak istemiyorum tercih meselesi
Anladım ama her erkekle birlikte olabileceğin özgür bir evlilik iyi olurdu senin için.
Öyle bisey yok kimle olsam telefona baktırmıyorlar masada yemekte bile telefonum ters duruyo sessizde olay yaptılar hep
Ben eşin olsam sana o konuda karışmam ama cinselliği evli çiftlerle beraber sınırsızca yaşamak isterim onun haricinde tek kadın tek erkek istemezdim
Bende farklı şeyler istiyorum hep
Aaaa ne güzel peki burcun nedir kaç yaşındasın?
Bu arada hiç grup seks deneyimi yaşadın mı?
Zamanla aynı kişinin ilgisini istersin sürekli. Hangi şehirde yaşıyosun?
İst
Nasılsın
Nemfomani belirtisi bu... Kaç erkek oldu şimdiye kadar peki?
Saymadım
Ve ilişkiden hemen sonra yine yine istiyorsun dimi...
Aynen ilişkiden sonra bile p film izlediğim oluyo
Yaşınız kaç acaba? Bu konuda bilgi sahibi biriyim...
Soru zaten yaşım üzerine görmedin mi koskoca otuz 33 yaşı
Peki koskoca 33 yaşlı nemfomani...
Sen daha yaşlısın senden gencim çatlada patla
Yaşımı nerden biliyorsun ki
Ne güzel işte her gün biri çaksın farklı farklı değişiklik olur.
Ben 40 yasindayim bana kalka hem sabah hem aksam gerisini sen dusun
Ne güzel işte her gün başka biriyle sevişsene. Bu iyi bir özellik bence.
O kadar çok yapıyordum ki şu anda da biseksüel ilişkiyi farklı fantezileri merak ediyorum
Bildirim gelince bende hangi sapık pasif oluyor musun diye yazdı sandım
Aksine e5e kadar devam eder vücut bebiş istiyor vücut istiyor diye yapmak zorunda değilsin tabi
Benim gibi birini beğenmez bunlar hep alfa hep alfa
Dusmez o ates icinde varsa yasa bakmaz
Dimi içten geliyor elimde değil ne toplum ne 30 yaş baskısı dindiremiyor
Oyle biraz
Normal asıl 40lı yaşlarda başlıyor kadınlarda
Oha ciddi misin
Evet 40 yaş libidosu diye bir şey var kadının idtekli oluşu eşinin yavaş yavaş performans düşüşü ya da çocuk ve işten dolayı yapamamaları gibi sebeplerden heralde tam bilmesemde o yaşlardaki kadınlar genelde bunu çok konuşur
Kendi aralarında
40 lı yaşlara neden yaşlı derler peki ki toplum 30 35 e yaşlı diyor
Eskiden yaşlıydı şimdi genç
Sağol canım 🙏 az. Moralim düzeldi
Rica ederim
Fazlasıyla normal hemde artık çözüme bakmalısın
Sağol
Maymun iştahlı derler buna
Saol
Öyleyim
Sana ben lazımım aslında da. Kim bilir sen neredesin ben neredeyim. Boş ver takılma. Genç denyimli bul ☺️
O yaşlarda tavan yapıyor zaten
Sağol
Sen de sağol
Normal ya biyolojik olarak insan ister senin yaşlarda da zirveleri görür ihtiyacın nasıl gideriyorsun ki?
Tam o yaşlar zaten 🙃
Sağol canım 🙏
Rica ederim bebişim 🙃
Keşke senin gibi biri çıksaydı karşıma
Erkekler benim gibi ister yani
Evet ben isterim başkasını bilmem ama talan yok
👍
Günaydin
düştüğün yeri yakmada
Yaktığım oldu 🫠
Ateşle oynamayı seviyorsun o zaman
Kesinlikle
libidon yüksekse gayet doğal
Dimi rakamla alakası yok
yani yaşla ne alakası var bende kendimi bildim bileli yüksek bir insanım libidomuz yüksek bu gayet doğal yani 18 de neysem şuanda aynıyım
Bende aynı toplumun rakam zorbalığı yüzünden böyle bisey düşündüm
sen toplumun ne dediğine bakarsan işin içinden çıkamazsın toplum ne der el alem ne der diye diye kendini kullandırtmadan istediğin gibi takıl
Doğru söylüyorsun istediklerimizi toplum bu yaşta olmaz dedi diye yapabiliyorken Niue yapamayacakmışız saçma zaten saçımda bile hiç beyaz yok sanki bastona düştük hemen 30 olunca
Valla yaşımızı başımızı almış olgun insanlarız sonucta yaşımız belli kendi kararlarımızı ya da doğruyu yanlışı kendimiz verebilecek yaşta ve olgunluktayız. Kimi insan 30 da çökmüş olur kimi insan yaşını göstermez bile bende 34 yaşındayım ama coğu gören ya da tanıyan kişi 26 lı yaşlarımda oldugumu söylüyor
Beni daha 26 sanan fa olmadı napcam bilmiyorum yeni tanıyanlar 22 24 en fazla diyo zor valla kimlik var ortada kimliğe geç yazılanlar çok şanslı aileleri yatırım yapmış bizşdr hemen koşup yazdırmışlar
30 yaşındaysan yine 22 sanmaları gayet iyi bence yasını göstermemen yani bazen çok güzel bir avantaj bazen ise değil işte 30 yaşlarımda bir iş görüşmesine gitmiştim kadın bana 18 yasındamısın demişti 😂 bizim zamanımızda öyleymiş ama yazdırmaları normal
Keşke. Bizi de kimliğe onlar gibi küçük yazsalardı haksızlık ya kimlik rakamı sancısı çekiyoz
Tamam bir yerde haklısın kimlikte yaşımızın küçük olması her anlamda avantajlı olurdu gercekten şu an sanırım 25 li yaşlarımda olmak isterdim kimlikte 30 da olur :D
30 ile 34 zaten farkı yok ki 4 sene zaten çabuk geçti şaka gibi dünya hızlı dönüyormuş artık ben baya kafamı Taktığım için araştırdım şu son beş senede dünya aşırı hızlı dönmüş olan bize oldu yani aslında bu yaş bizim yaş yaşımız değil
Mesela 5 sene önce bana 30 rakamı korkunç geliyordu ama o 5 sene neden bu kadar hızlı geçti biz ne yapacağız böyle bilmiyorum ya rakamlar çok hızlı ilerliyor mesela görüntüde hiçbir değişiklik yok 5 sene önce ile ama bu rakam neden böyle ilerliyor çok moralim bozuk
evet 30 ile 34 arasında fark yok ama 4 sene 4 senedir yinede gercekten seninde dediğin gibi bende son 5 6 yılın nasıl gectiğini hiç anlamadım bile gercekten ve dün gibi cok iyi hatırlıyorum ve gercekten cok garip gelmeye başladı banada zaman artık o kadar hızlı geçiyor ki daha sanki dün gibi 2025 girdiğimizi hatırlıyorum ve şimdi 2026 girmek üzereyiz gercekten zaman cok hızlı akıp geçiyor dünya cok hızlı dönüyor şimdi sen böyle hatırlatınca bende korkmaya başladım valla sanırım kıyamet iyice yaklaştı
Sorun kıyamette değil sorun şu anda bizim olmamamız gereken bir rakamda olmamız dünya hızlandı bu da bizi buldu bizim suçumuz ne şimdi? Bizim rakamımız böyle olmaması gerekiyordu eğer 2020 den önceki gibi devam etseydi dünya hızı mesela bu wikipedia’da da var 2020’den sonra hızlanmış sonra 22 den sonra daha da hızlanmış
Böyle giderse bizim rakamımız bir anda 40 50 olacak ama tipimiz yani eski yaşlılar gibi olmayacak ama rakam da önemlisi ya toplumda ne yapacağız ya bilmiyorum
sen sanırım bu konuyu baya araştırmıssın ilginç ve bir o kadarda ürpertirici bir durum aslında rakamlarada baya takılı kalmıssın yani yaşımız ilerleyecek ve oldugumuz yaştan daha genç göstericez yani
E et öyle olmuyor mu dünya hızlı dönmeye başlamış zaman hızlandı iyice zaman hızlandıkça yaş da hızlı artacak rakamımız çok kötü ya ilerliyor durmadan napcaz bilmiyorum
hemcinslerimi kullanıp atsmazsın terbiyesiz 😄
Hahaha bu çok eğleneli böyle zevk alıyorum ama sonra kurtulmak zor az tehditler yedim
hmm
bari hakkını veriyor musun bu azgınlığın
Bilmiyorum ki engellediğim sildiğim halde sil diyorum onlar beni silmiyor engellemiyor vermiş miyim sence
bilmem deneyelim derim
Kendimden biliyorum istek devam ediyor ya
Yaşla alakası çok yok o zmaan 30 larda da devam 20 lerdeki gibi
Şans işte sen gibi birinin denk gelmemesi
Benim gibi mi ister erkekler
Aynen öyle sen gibisi olcaktı yatağımda
Konuşabiliriz tanışabiliriz istersen
Normal, her gün pilav yemek bana göre de değil :)
Dimi 😃😃
Kesinliklee
olabılır yani gencsın
Teşekkür ederim herkes sırf 30 rakamını duyunca bu yaşta olmaz muamelesi yapan olmuş şaka gibiler başka hakkında hiçbir şey bilmiyorlar neresinde var ne başka bir şey sadece bu rakamı duydukları için ben de onlar böyle bir muamele yapınca bu yaşta olmuyorsa ben de neden oluyor gibi düşünmeye başladım
saglıgın yerindeyse formun yerindeyse neden olmasın tam yasındasın olgunlukla genclıgın arasında olgunlugun verdigi sakınlık gecnlıgın verdigi dinamızm en üst seviyelerde yasatır
Herşeyim yerinde sadece insanların 30 yaş zorbalığına göre 30 yaşa gelen mezarlık olması lazım ya ondan ben mi anormalim deidm acaba ben aynıyım 5 sene önce ile
sacmalama öyle seymı olur cennet yası bile 33 derler niye insanın olgun en güclü yası 28 ıla 38 arasıdır
Sağol canım güzel cümlelerin için moral oldu 🙏
rirca ederim dogruları söledim
Sen yolun yolcusu olmussun tek eşli degilsin
Aynen yolcu yolunda gerek
🤣🤣🤣
Senin profilini kopyalamak lazim
Heryer benim gibi kızlarla dolsun yani
Çok aradım
Merhaba çok normal çünkü sende libido tavan
Dimi herkesin yapısı farklı toplumun 30 yaşda hayat her şey biter genellemesi yüzünden zorbalanıyorum şu an
Biz bu konuda ne yapabiliriz 😄
Bisey yap demedim yaş gereği normal mi diue sordum
İnsan her yaşta istekli olabilir. Bu tamamen vücut yapısı ile alakalı. Çünkü 18 yaşında hiç cinsel dürtüsü olmayanlar da var
Dimi toplum zorbalaması yüzünden böyle bisey düşündüm bak yazanlar biri bile 30 yaşta olmaz yalan söyleme yazmış şaka gibi yalan Bisey sorulur mu yaşıyorum ki bu kadar 30 zorbalamasına göre nasıl bende hayat bitmedi diye merak ettirdiler
Herkesin yapısı farklı toplum bunu kabul etmek istemiyor 30 duyulunca hakkımda bisey bilmeden sadece 30 yazdım diye zorbalandım yaşlısın olmaz gibi sanki 5 parmak 5 i aynı şaka gibiler
İnsanlar 30 olunca her şey bitiyor sanıyorlar. Oysa alakası yok. Çoğu şey yeni başlıyor
Aynen ben valla halen iyim hiçbir sağlık sorunum yok hatta 20 yaşlarında grip çok oldum oda yok şu an öyle yaşlıysam niye hastane beklemiyorum mesela yipimde aynı hiçde çökne yok elim ayağım da tutuyor şkr hiç de öyle muhtaç yaşlı değilim dedikleri zorbalama neye dayanarak asla anlamadım 25 yaş çok genç derler 30 çok yaşlı 5 sene ile yaşlılık olur mu çok saçma
Bana da yapıyorlar ama ben ciddiye almıyorum. Sen de alma. Hayatını yaşa
30 yaşındayız diye 90 yaş muamelesi yapıyorlar
Bir süre sonra kendileri de 30 olacak üstelik
Ya bir de yazanın da 28 yazıyor yani sen 30 şaka gibiler bana iki sene için teyze yazmış
Beni görmeden etmeden resmim bile yok yani neye dayanarak teyze yazabiliyor üstelik aramızdaki yaş farkı da 2 3 en fazla
Ben anlamıyorum gerçekten mesela lisede benden 2 3 yaş büyük insanlar vardı ben onlara hiç teyze ya da amca demedim
canımsın topluluğu hepsi. Dikkate alma hiç
Geri...
Zekalı topluluğu yazdım site düzeltti
Aynen öyleler gerçekten
Maalesef öyle.
Hep böyle olursun inşallah
İnşallah hep doyuma ulaşıp açıkırsın
İns insanlara baksana sırf 30 dedik diye zorbaladılar bu yaşta olmaz falan diyenler yolda görünce numara isteyen konuşmaya çalışmak için bahane arayan tipler burada sırf 2 rakam diyince başka hakkımda birsey de yok zorbalık yapılmış sadece 15 20 grubu yapabilir hayat 30 da kararır diyor toplum
Bunun yaşımı olur
Yorumlarda var baksana millet 30 rakamı ile bozmuş kafayı
verebildiğin kadar ver hayır hasenat yapmak güzeldir 🤣🤣
Tamam
zirve yaşlar zaten
Tsk canım
Duygusallık olmadan yapıyorsun, sanki duygu eksik
Aynen hiç duygusallık olmadı kimseye bu güne kadar öyle şeyler yaşamadım duygusal
sen ikizler veya koç burcu olabilirsin belki de yay.
Terazi
anladım şaşırdım. ama bazı terazi kadınları aşırı libidolu oluyor
sana teyze diyenlere de aldırma saçmalıyorlar
Diyenlerde benim yaşlarımda şaka gibiler hakkımda hiçbir şey görmeden resmim yok Bisey yok sırf şuaraya 30 yazdım diye 30 yaşında ki adam teyze demiş şaka gibi
Yolda da görse bunlar rahatsız ederler numara isterler buralarda da görmeden etmeden 2 otuz yazdık diye teyze derler
yav ağzı olan konuşuyor torba değil ki büzesin. her 30 yaşındaki kadını çökmüş sanıyorlar obez tipleri görmeye alışık oldukları için. tüm mesele bu
Aynen ya sanki 20 yaşında obez kadın yok bir de buralarda böyle sallarlar yolda görünce de konuşmak isterler bunlar şaka gibi yani Real’de kimse bana böyle şeyler demiyor
Daha saçımda beyaz bile halen kadınlar nazar edip durur 10 15 senedir değişmedi sırf rakam yüzünden zorbalayan olmuş burada bilmeden 😔
Beyaz bile yok daha hiç saçımda rakamsal zorbalık çok zormuş 😔
anlattıgına göre güzel ve çekicisin, merak etmedim değil seni bak :D
İlişki yalayınca doyuruyor mu peki yaptın ne kadar süre gidiyor sana
İyide zaten en istekli yaş aralığı
Gayet normal tam yaşları
Tsk
Erkeği kadını yok bu işin
Arayış yokmu bu arayış
Hep arabalar da
Yani içimiz dışımız abazalık
Cevabin genc bi f. buddy'de. Arkadas gibi surekli tavsan gibi yapcaksjniz. Cozumun o
Ben 38 40 seviyorum erkekte
40 yaşında olup kocaman gördüm ak yani kendi yaşıma uygun olarak öyle uygun gördüm yoksa 27 kötü demedim ki ben toplum zorbalaması beni etkiliyor aslında yoksa 27 daha iyi elbette
Normal ve çok güzel.. Eğlenceli olur
Konun yaş ilgii değil tatmin ve irade
Normal tabi ki özellikle bu yaşlarda
Aynı kafadayiz.. interestimg
Normal tabi en aktif dönemler bunlar
Demek ki etkilenmiyor
Sende insansın gayet normal
benzer duygular var insanlarda
Tek eşli değilsin bana göre normal değil
Elbette normal
Çok normal değil mi
Düşmez daha da artar rakam büyüdükçe