Öncelikle şunu belirteyim bekarım ve hiç ilişkim olmadı. 20’li yaşlarda çok istekliydim hatta her gece düzenli olarak yaptığım bile olmuştur, mutsuz olsaydım bile. Fakat şu sıralar kendimden bir kuruluk isteksizlik hissediyorum. Regl öncesi ve sonrasında da yapasım gelmiyor artık. Bunu geç, erkeklere karşı bile eskisi gibi heyecan duymuyorum. Yani şimdi bir kısmetim çıksa hiç öyle heyecan duymam daha çok kötü şeyler düşünüyorum mesela “onu ağzı ya kokarsa?, ya dişlerini fırçalamıyor, bakımlı değilse? Ben onu nasıl öpeceğim nasıl seveceğim?’ Gibi olumsuz şeyler aklıma geliyor. Bekarlıktan da sıkıldım elbette ama eskisi gibi evliliğe de meraklı değilim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
5 ayHer iki cinsiyette de 17-25 arası çok aşırı libidoludur, 25-30 1 tık düşer. 30'dan sonra 1 tık daha. 40'dan sonra 1 tık daha. Zikzaklar da olur dönemsel artar, azalır. Genel olarak böyle. Yaşam şekli, sağlık, psikoloji vs değiştirir. Ben de tam 42 buçuk yaşındayım ben de bekarım arada artış azalışlar olsa da ben de sen gibiyim, evlenirsem ağzı kokarsayı vs de düşünüyorum. Gerçek ve tam ilişki yaşadım ama yıllar oldu. Yaş ilerledikçe seçicilik de artıyor. 25 civarlarındayken kadın olsun da farketmez derdim. Artık ilişkide bile seçicilik var az da olsa. Kadınlarda şöyle avantaj var. Çoğu evlenene kadar ilişki yaşamıyor, yaşasa da kısmen. Yaşayınca da ekstra bir istek, ilgi oluyor. Genel olarak psikoloji ya. Evlenmek istemedim, yaş ilerleyince de paradoks başlıyor seçicilik de artıyor, bir yandan az seçicilik durumu da oluyor.
01 Yorumla- 5 ay
25 civarındayken kafın olsundayı cinsellik için söyledim.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seni isteklendirecek yükseltecek etkinlik yapman gerekir o etkinlik reelde biriyle olabileceği gibi sanalda bu işi iyi yapan biri seni atesleyebilir onun heyecanı içindeki ateşi körükler arzulandirir. O otuz yaş senin en ateşli olmanın gerektiği dönem onu harekete geçirmek gerekir
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
5 ayDuygularını terkettikçe insan kendi bedenine de, ruhuna da uzak kalıyor, unutuyor herşeyi doğal olarak. Derhal ama derhal kendinize gelin ve aşık olun, eş adayı bulun ve hayatınıza aşkı, şehveti, derin duygu ve düşünceleri sokun. yoksa erir gider, mahvolur gidersiniz...
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayGeleceğe planı olmayanın gelecekte beklentisinde olmazmış hayatin hep aynı molotfca geçtiği için heycan gibi şeylerde duymuyorsun bence yanlış anlamada ilerde kısmetim çıkarsa sesinde çıkmasın bu şekilde ikisinin hayatında bunaltir pişman eder yakarsin benden tavsiyee
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
66Cevap
Gizli Üye(30-35)5 aygeçmişte yapmadın gelecektede yapamayacagina karşı artık umudun kalmamiş ister istemez sogudun bence ama bu sadece duyguların donması diyelim ama çok sevdigin biriyle bir kac kere yapman çok susuz kalmış bir cicege su verip nasilda kendine gekmesi gibi olirsun
02 Yorumla
Soran5 ayBu yaştan sonra birini sevebilir miyim ona bile inancım kalmadı artık
Cevap sahibi5 ay95 dogumluyum hiç yapmadım aşirı derecede hala yapmak istiyorum hergun olsa hergun yapardim, ama ufak tan ufaktan istememeye basladım cünkü banyo etmeye degmiyor mastürbasyon yapmak yani 3 veya 4 saat bir aktiviye yapsam neysede kısa süreli sey icin istemiyorum bide gerceginile bu cok farkli bence yoruldum artik yemin ediyorum😪😪 benimde gelecekte yapabilirmiyim onuda bilmiyorum, bak vallaha bir suru zina icin firsat yakaliyorum ama istemiyorum hastalik veya allah ceza verir malimin canimin bereketi kalmaz diye korkuyorum
Gizli Üye(30-35)5 ayBende eşime karşı öyle oldum açıkçası erkeklere karşı genel bir soğuma geldi içimden
74 Yorumla
Soran5 ayYemin ederim bana da. Hele o ifşaları çıkan ünlü erkekleri görünce daha bir tiksinme ve güvensizlik geldi
Soran5 ayAtamam kusura bakma
Cevap sahibi5 ayAaa neden 😄
- 5 ay
hıı kac yılık evlısın kı
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayEvet sen gelmişsin o yaşa
Kadınların kendini idare edebildiği isteğin bittiği erkeğe ne gerek var kafasına girdiği Yaş.. Geçmiş olsun artık evlenmezsin sen00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayDönemsel veya psikolojik olabilir. Benim gün geçtikçe isteğim artıyor azalmayı bırak ama ben yaşadım. Bir erkeğin içini doldurması ne demek biliyorum. Yaşamadığın için azalma olabilir.
33 Yorumla- 5 ay
Çok güzel anlatmışsın
Cevap sahibi5 ay@justonelife22 teşekkürler
- 5 ay
fantezıler de artıo mu pekı
Gizli Üye(30-35)5 ayMastürbasyon erkeklerde erken boşalmaya kadınlarda ise isteksizliğe sebep oluyor kardeşim bu düzelir nasıl zamanla böyle olduysa zamanla da düzelir Ama Bu illeti yapmaman gerekiyor ki vücudun kendini toparlaması gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
5 ayİşte bu yaşlılık öncesi travma. Gerçekleri görerek mutluluğu erteleme oyunu. Kaybedne sen olacaksın. Bunu yaz bir yere
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Senin durumun biraz psikolojik gibi geldi, kafana bazı şeyleri takıyorsun ve o da seni cinsellikten soğutuyor gibi görünüyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
5 ayİnsallah biri sever ve asik olursun. Emin ol bunlari dusunmeyeceksin
00 Yorumla bu yaşa kadar sadece mastürbasyon yapmış olmandan kaynaklıdır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
5 ayHiç evlenme o zaman. çünkü kusursuz insan yoktur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 aycinsellik yapılmadığında azalan yaptıkça artan birşeydir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı. Sık sık mastürbasyon yapmaktan erkeklerden soğumuşsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Normal değil. Psikolojik olabilir. Normalde 30 yaş sonrası daha istekli olur kadınlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 618 cevap paylaştı.
5 ayEn az beş yamadan durmam. Bu yaş değil güç rnerji ile alakali
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayAlismis vücut artık aramiyor da. Merak etme erkeği bulduğunda tekrar başlar o isteklik azgınlık gelmeye erkeğin sana dokunup ellemesi oksamasi opmesi vs getirir geri tekrar dert etme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayOlabilir. Eşim de öyle. Eskiden çok seks yapmış. Ama ben cuckold olmama rağmen şu an kimseyi pek istemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAhh bende öyle düşünüyorum bazen belki de temiz bir evlilik nasip olsun diye bu duyguya geçirdi bizi yaradan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayİsteksizlik yaşından kaynaklanmıyor
yaşadığın stres yoğunluk ve bugüne kadar ilişki yaşamaman seni ümitsizliğe sevk etmiş
olumlu açıdan bakarsan tekrar eski haline dönersin
01 Yorumla
Cevap sahibi4 ayDeğişti mi
Gizli Üye(36-45)5 ayEvelnince geçer bu hisler. Umarım kafana kalbine göre biriyle evlenirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBakımlı, sadık, efendi, romantik, söze düşkün birinin hayatınıza girmesini ALLAH'tan dilerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayaynen sen bırak bu işleri o adam tuvalete bile girecek düşünsene iğrenç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBence bu sorun.. ama dediğin doğru bu sene bende oldu bu.
00 Yorumla
5 ay32 yaşımdayım benim daha da arttı.
52 Yorumla- 5 ay
30 dan sonra kadınlar tabuları yıkıyo dımı
- 5 ay
@KarinaMandalena öf süperisn sen
yaşın kaç tam olarak? belli yaştan sonra düşüp yükselmesi normal. bu hormonal da olabilir karşı cinsten soğuma kaynaklı da olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
5 ayseçici olup çok fazla mantık kullanmaya başlıyorsun. ama isteksiz olmak bence normal değil
00 Yorumla Psikolojik ve mental açıdan herhangi sorunun var mı?
00 YorumlaBen sana göre tam tersiyim fazla yüksek evlilik isteyen biri
00 Yorumlapartnerin olunca da daha istekli oluo insan. Bende tavan mesela
00 Yorumla
5 aySeni heyecandıracak deli dolu bir adam lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Önce söyle kaç yaşındasın
03 Yorumla
Soran5 ay29
5 ayNormalde istek 2 katına çıkar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 aynormal kendini keşfetmemişsin henüz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Düzelir zaman zaman böyle şeyler olabiliyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
5 ayNormal değil daha çok erken 30 lu yaşlar tam zirve
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı.
5 ay30 yaş sendromu sanırım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayHormonlarında sıkıntı var. Bence kontrol ettir.
00 Yorumla Menopoza giriş olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
5 ayBunu sen kaybettin yaşın değil
00 Yorumla Yok canım sıkıntı var o zaman
00 Yorumla
5 ayHormonlarına baktırdın mı hiç?
00 Yorumla
5 ayEskimissin iyi bir oğlan seni kendine getirir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBen de aynıyım yaştan kaynaklı sanırım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
5 ayStrese girmişsin bence. Düzelirsin ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayGeçmiş olsun... geçer zamanla.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBence hayati dolu dolu yaşadığın için olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBende evlenmezsem böyle olurum umarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
5 ayseçicilik işte
20 Yorumla Yogunmu çalışıyorsun
02 Yorumla
Soran5 ayDers çalışıyorum bu aralar, ama bundan kaynaklı değildir bence
5 ayİlla durulursun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayReel taşarsan düzelir
01 Yorumla- 5 ay
Yaşarsan
5 ayNormal
00 Yorumla
5 ayBence başka şeyler vardır etkileyen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yaptın mı hiç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
5 ayHayır değil.
00 Yorumla
5 ayİlişki kur illa evlilik gerekmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 815 cevap paylaştı.
5 aySevgili ol evlenme o zaman
00 Yorumla
5 ayAynı ben
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Normal değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayBende de tam tersi
00 Yorumla Bende 29 yaşındayım aynı şeyleri düşünüyoruz
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası