Sürekli farklı erkekler ile birinden sıkılıp hep başka erkek istemek? Geçen senede 32 yaşında olup istemek normal mi diye sormuştum sadece rakam değişiyor fakat içimdeki istek aynı şimdi git diyeceksin fakat gidip yapıyorum hergün yine farklı erkek istiyorum normal mi bu senelerdir yanan bir ateş hep aynı hiç istediğim düşmüyor yaşlanınca düşmüyor muydu acaba 🤔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ayKadınlar 30 yaş itibariyle cinselliği daha yoğun yaşayıp, 20’li yaşlarda almış oldukları hazdan çok daha fazla haz alırlar. Yaşa takılma, sorun “her gün farklı erkek” istemende bence. Yanlış anlama, eleştiren yok, sordun için söylüyorum, bu normal değil. Profesyonel yardım almayı düşünebilirsin 🌸
77 Yorumla
Soran7 ayPeki teşekkür ederim 🙏
- 7 ay
Rica ederim 🤍🌸
- 6 ay
@kanka35 ?
- 6 ay
@kanka35 hee sağol 😅
En İyi Cevaplar
7 ayNormal bir şey benim 23 bitiyor 24'e adım atıyorum libidom tavan hiç yapmadığım halde çok yüksek ve cinsel gücüm fazlasıyla yüksek bu arada akrep burcuyum akreplerin azgınlığı seks kapasitesi tavan sen tahminim ya akrep burcuyum ya aslan ya koç ya da boğa başka açıklaması olamaz bu bahsettiğim burçlar aşırı istekli libidosal olarak bu arada senin burcun ne?
12 Yorumla
Soran7 ayTerazi kanka
Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Rakamla alakası yok ki 33 yaş yaşlı bir yaş değil tam tersine ilerde menopoza yaklaşdıkça daha da ateşlenirsin. Senin gibi cinsel istekli kadınlar monopoz dönemine geç girer 50 55 yaşlarda menopoz olur. Yani takma kafana doğa ne kadar güç ve isterk veriyorsa yaşa derim bir daha olmayacak. Şanslısın...
18 Yorumla
Soran7 ayMesela doğru söylüyorsun çünkü toplumun burada 30 yaş yaşlı Genellemesi yüzünden böyle şeyleri mesela sordum burada neden acaba ben mi normal değilim diye düşündüm
Soran7 ayZaten ben ergenliğe de çok geç girdim tüm yaşıtlarım girmişti ben girememiştim lise bitiyordu
- 7 ay
Boş ver kendi anatomik yapın ne derse o... İnsanlar el değmemiş kız isterler ama her uçana kaçana da yürürler... İnsanların ne dediyini dinle analiz et... Ama kendi gönlün ne diyorsa onu yap... sonuçta senin yaşına cinsel hayatına yorum yapan insan da hayat uzmanı profesörü değil... Senin gibi bir insan... Hatta senin hayatın hakkında sende çok az bilgiye sahip bir insan...
Soran7 ayNapm yani insanlara göre rakam 30 olunca istediğim şeyleri yapmam suç kendimi mi öldğrgem 30 diye yapamadıktan sonra kendime hakim de olabilen insan asla değilim yapmam lazım nasıl yapmadan durcam sırf 30 diye ayıp yapılmaz olmaz der gibi toplum o zaman 30 yaş mezarlığı açsın
Soran7 ayDoğru söylüyorsun teşekkürler güzel yorumun için 🙏
Gizli Üye(45 üstü)7 ayBakma ben de 45 yasindayim, hala ayni sorunla boğuşuyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
sanırım bu libido meselesi yaştan ziyade kişilikle alakalı
2850 Yorumla
Soran7 ayDimi yaşla alakası yok toplumun zorbalaması bu mesela mln biri ne yazmış bu yaşta olmaz yalan söyleme yazmış yazan da yaşı 28 benden 3 5 yaş var aramda 3 yaş ile teyzesi olmuşım slagın hem niye yalan soru mu olur sırf rakam 30 diye her şey biter diye zorbalanıyorız
Cevap sahibi7 aybırak ya bunların kafa buna basıyor işte. onlar hep cinsel isteği olmayan kadınlara alışmıştır, o yüzden🤣
- 7 ay
Sızın gibisine ömür feds
Soran7 ayAynen genelleme hoş değil her zaman farklı nadir seçenekler vardır 5 parmak aynı değil ama insanlar 30 lafını duyunca hepsi aynı yaşlı olmaz diyor zorbalıyorlar
Soran7 ay@Mesajseverim 🫶
Cevap sahibi7 ayAaaman birak, oylelerini takarsan mutsuz olursun bebeeemm. Sen kendi hayatina bak, kendi duygularini yasa, digerlerini boswer 😎😎
Soran7 ayTamam tatlım haklısın bunlar zaten dışarda da görse takıntı yapar numara isterler buralarda da böyle sallarlar klavyeden
- 7 ay
Aynen klavye delikanlısı hepsi
Soran7 ay@Mesajseverim aynen ya bu kadar olur reelde asla böyle bisey demiyorlar burada iki 30 dedik diye teyze yazmış birde kendisi de 30 resmen yazan şaka gibi ne kompleksli klavye delikanlıları var
- 7 ay
Şimdi burada bişey dicem de yorumu kaldırırlar ban yerim bakma sen o klavye abazanlarina ağzınin tadını bilen 18 lik bebe yerine sen gibi citira bakar ben gibi
Cevap sahibi7 ay@Thayatit vardir ya abartma
Cevap sahibi7 ay@Thayatit karakteristik bir durum bu
Soran7 ay@Thayatit oha nasıl 30 yaşında tık yok dmeek o hep öyleydi benim 5 sene önce ile aramda hiç fark yok 25 de neysem 30 fa da aynıyım
- 7 ay
EN güzel hisler, şikayetçi olmayın. bende 45 yaşındayım. durduramıyorum kendimi :)
Soran7 ay@Thayatit ben stres yapınca daha çok cinsel şeylere yöneliyorum herkesin yapısı demek farklı gerçekten
Soran7 ay@kanka35 kimi tanımak istersin anlamadım ki çok kişi yazmış
- 7 ay
Ben dünden beri diyorum seni diye
- 7 ay
bu bir sorun değil bence
- 7 ay
Teyze sakın olur musun lütfen 🤪😃
Cevap sahibi7 ay@DiplomalıHavuç tabi haklisin, benim yaslara gelince senin libido sonecegi icin 😅 Şu an bile zor oluo belki de dimi 😝
- 7 ay
Yavrum bakma sen buna
Cevap sahibi7 ay@Mesajseverim iste kendinde ya da esinde olmayinca kimsede de olmaz saniyor bunlar 😅😅
- 7 ay
Aynen öyle canım
- 7 ay
Sadece yaşadıklarını biliyorlar :)
Soran7 ay@kanka35 soran kız kim kanka
Soran7 ay@kanka35 eşim yok eşsizim çünkü
Cevap sahibi7 ayEic icin tskler 😈😈😈❤️🔥
Soran7 ayRica canım ne demek 🫶
- 7 ay
Eşsiz isen tanışabiliriz mutlu oluruz
- 7 ay
Hahaha
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu bir kadın olduğunu söyle hele sen bana önce bir.
Gerisini sen izle 🤪😃
Cevap sahibi7 ay@DiplomalıHavuç her şey öyle senin hayal gücünle olsa keşke.🤣🤣
- 7 ay
Fakiriz diye hayallerimizi de satmadık ya
Hem her şey bir hayalle başlar
Biz hayal edelim de
Memesi olup da zekatını vermeyenler düşünsün gerisini 🤪
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
193Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayYaşın da bir şey yok kadının tam yaşı bence ama sürekli farklı kişiler ile istemek bana doğru gelmiyor
12 Yorumla
Soran7 ayBak biliyor musun tebrik ediyorum seni gerçekten de seni tebrik ediyorum herkes sadece 30 rakamına takılmış 30 yaşında bu mümkün değil diye kimse diğer senin bu doğru gelmeyen sana olan cümleye kelimeye takılmamış gerçekten de yani sana doğru gelen şey aslında toplumca doğru fakat yirmili yaşlarda doğru demek istiyorlar aslında ne kadar kötü bir toplumda yaşıyoruz görüyorsun değil mi
- 7 ay
Toplumun benle alakası ypk burdaki insanlar kadını sadece bir objeden ibaret görüyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
7 ayHer kişi de değişir ama yaşın zaten genç denilebilecek yaş. Zaten evliliklerin ortalaması 27-28'di, son 7-8 senede bu 35-36 olmaya başladı. Demek ki çok sağlıklısın ki libidon hep tavan. Kadın olduğun için hangi erkeğe desen tamam der. Her seferinde değişik erkekle yap geç. Çeşit yap.
11 Yorumla
Soran7 ayDeğil mi günümüzde genç rakamlar eskiden kalma insanlar sırf şurda 2 Otuz dedik diye moral bozmuş bazısı hakkımda bisey görmeden bilmeden reelde ama kimse demiyor nedense daha saçımda 1 tane beyaz yok ve hiç de yaşlılık belirti yok herkes reel de senelerdir aynısın der burada otuz duyan bazısı yaşlı rakam diyen olmuş şaka gibiler rakamsal zorbalık kötü Bisey miş
Oho abla ben 19 yaşındayım hergun mastürbasyon yapiyorum
108 Yorumla
Soran7 ayBende hergün yapıyorum
- 7 ay
İşte Hayatı gerçek yaşayan:) Süpersin
- 7 ay
Yav he
Soran7 ay@mechlbestekar kıskanma kltkkk
Gizli Üye(30-35)7 ayCinsel istek, sağlıklı bir yaşam tarzı, tatmin edici ilişkiler ve kişisel mutlulukla da yakından bağlantılıdır. Yani, 33 yaşında istekli olmak, bu yaşın bir sonucu değil, daha çok senin genel yaşam durumunun ve duygusal/psikolojik sağlığının bir yansımasıdır.
11 Yorumla
Soran7 ayYani herkesin yapısı farklıdır demek istiyorsun herkesi farklı farklı olur yani kişiye göre değişir insanlar böyle sırf 30 rakamına göre genelleme yapıyor ya mesela 30 rakamdaki insan bir ayağın çukurda genellemesi yapıldığı için ister istemez rakam zorbalığından dolayı toplumdaki aklıma direkmen bu rakamda bu normal mi gibisine geliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayHerkesin kadını olmak, günü birlik ilişkiler ile avunmak, anı yaşamak, sürekli eş, partner değiştirmek, bir kadının normali olamaz... Sana tavsiyem bu yol yol değil, neyse sorunun, problemin çözmeni, yardım almanı, komuşmanı isterim...
22 Yorumla
Soran7 ayPsikolojim zaten iyi değil
- 7 ay
İyileştirelim o zaman...
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayKanka gayet normal 😌
yaşla istek azalmaz, bilinç artar sadece.
bedenin değil, zihnin ne istediğini daha net bilirsin artık.
farklı arayışlar da bazen boşluk değil, merakla ilgilidir.
kendine yüklenme, canlı hissetmek ayıp değil 🔥11 Yorumla
Soran7 aySağol kanka 🙏
Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Yani yaşına vurgu yapmanı anlam veremedim bu bir Bu tamamen vücudun istediği bir tek ihtiyaç bunun yaşı yok Bilmiyorum belki de Düzenli bir ilişki yaşamadığın için Hayatında biri var mı yok mu ne durumda Ama isteklerini aykırı bir tarafı yok
12 Yorumla
Soran7 ayYaşıma vurgu yapmamın nedeni bak mesela bazı Yorumlarda bazıları sırf yaşımdan dolayı böyle bir şey olamaz yalan söylüyorsun demiş birisi mesela rakamsal bir zorbalık yaşadım burada ne resmin var ne bir şeyim var hakkımda sadece şurda iki 30 yazdık diye ama mesela dışarıda Real’de görenler hiç böyle bir şey demiyorlar çünkü insan insanlar rakamını bilmiyor mesela yeni tanıyanlar beni çok küçük zannediyorlar çünkü rakamımı bilmiyor bak burada rakam yazınca zorbalanıyorum nedeni çünkü toplumda böyle bir yaş zorbalığa takıntısı var 30 yaşına gelenler mezarlık yani mezara girmesi gerekiyor gibi bakılıyor bu rakam duyulunca
Herkesle yapmamak gerek cinsel hastalıklar çoğaldı tek bir fb yeterli ama senin sorunun cinsel tatminlik değil çünkü tatmin olan bir kişiylede tatmin olur seninki biraz herkesi elde etmek istediği gibi bir şey
15 Yorumla
Soran7 ayAynen psikolojik bir durum olabilir genelde ruh hastası diyorlar bana
Soran7 ayAslında öyle değil ben onları üzdüm benim için ağlayan beni arayan millete beni soranlar vardı hepsini yüzüstü bıraktım
Soran7 ayBeni erkekler üzmedi ben zaten oldu bitti son 30 senedir mutsuzum ben yani doğduğumdan beri mutsuzum en son 40 sene önce mutluydum çünkü yoktum🫠
7 ayYaşla hiç alakası yok.. Bu tamamen sağlıklı bir beyin ve vücudun işaretidir.. 70 yaşında da sağlıklı bir bireyin yapabileceği bir eylem.. kimisi de beynine ve vucuduna dikkat etmeyip 20 yaşında libido düşüklüğüne, testestoron azlığına sebebiyet veriyor.. yani demem o ki; sağlıklı bir beynin ve sağlıklı bir vücudun var..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı.
7 ayBence bu yanlış bilinen bişey. 30 lu yaşlarda daha zevkli oluyor bu da isteği arttırıyor. Yani 25 yaşında normal 35 e gelince yaşın geçmiş artık düşüncesi yanlış. Aslında şimdi her şey daha çılgın 😈
11 Yorumla
Soran7 ayDoğru söylüyorsun toplumda 30 yaş mezarlık algısı yüzünden 5 sene önce ile hiç farkım olmadı 25 çok genç derler 30 A çok yaşlı ne saçma 5 sene ile insan yaşlanır mı
- Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.
7 ayAşırı istekli bir kadınsın ya. Senin ateşine itfaiye hortumu yetmez erkekler nasıl yetsin sjsjdjdm. Bence komple bırakmayı düşün o zaman belki geçer. Soğuk duş falan al.
114 Yorumla- 7 ay
Sen dul musun?
Soran7 ayBen evlenmek istemiyorum tercih meselesi bana göre değil o hayat istemiyorum toplum ne kadar zorbalasada..
- 7 ay
Yok onu sormadim. Yorumlarda dul olduğunu düşündüm. Evlenmek istemezsen bu senin kararın tabi. Zevkine düşkün bir kadınsın galiba dimi?
Soran7 ayE et toplum baskısı yüzünden mecburan evlilikti sonra boşandım direk çok sürmedi aynen zevkine çok düşkünüm yapamıyorum tercih meselesi gerçekten
- 7 ay
Çok istekli birisin. Çok sık mastürbasyon da yapıyorsun dimi?
Soran7 ayAynen bugün 2 defa yaptım
- 7 ay
Her gün seks yapabilir misin?
Soran7 ayEvet sen
- 7 ay
Her gün. Birden fazla kez hemde.
- 7 ay
Olgun olman da hoşuma gidiyor. Kendinden küçük biri ile yapar mısın sen?
Soran7 ayAma tipim olgun değil yeni tanıyanlar 22 falan diyo
Soran7 ayRakamım olgun ama
- 7 ay
Oh daha güzel. Çok iyi olur hatta.
- 7 ay
Benim yaşım senin için sorun değildir umarım. ?
7 aySeviyorsan yap kotü bise yok bu sana ilerde ne gibi olumsuz etki getirir bilemiyorum cinsel aids hiv gibi ölümde getirebilir ya da bütün zamanı cöp olmuş geç evlenmis ama kocasıyla mutsuz tatmizsiz bir hayatta ne ekersen onu bicersinya emin ol bu zevkin sana hesabı ya burada ya da orada sorulacak beni yanlis anlama olani soyluyorum
08 Yorumla
Soran7 ayYa evliliğe ne takık toplumsunuz arkadaşım mecbur muyum evlenmeye gem ben evlendim boşandım halen peşimde beni ölfürevek miş takıntılı biriydi bana
Soran7 ayBen sevmiyorum evlilik çocuk hayatı bana göre değil yapamadım tercih meselesi bu şunu anlayın ya artık yeto
Soran7 ayGeç falan da evlenmedim ben boşandım diyorum bilip bilmeden ne bu herkes evlilik mecbur muyum o iğrenç hayatı çekmeye
- 7 ay
Istedigin gibi yaşa ama dikkatli ol herkezle yapma hatta gerekirse test yaptir öyle yap canımızı sokaktan bulmuyoruz psikopatı var ruh hastası var birsey olmasin sana
Soran7 ayDoğru söylüyorsun haklısın bugüne kadar Bisey olmadı ama Allah korumuştur ama dikkat etmek lazım zaten öyle herkes değil tabi beğendiğim istediğim gibi gibi şeyler oluyor
- 7 ay
Kadınlar bu konuda titizdir erkekler önune gelenle yatmanin pesinde sen birlirsin işini hakkında hayirlisı olsun
Soran7 aySağol teşekkür ederim 🙏
7 aysorun istekli olman değil ruhunun o. ruspu olması sürekli başka birini istemenin açıklaması budur
14 Yorumla
Soran7 ayAllah böyle yaratmış 😂
- 7 ay
İyide hepimizde var kendini kontrol edebilme gerekiyor yönlendirmen geliştirmen
Soran7 ayKendimi yönlendiremiyorum hakimiyet sıfır asla olgun da hissetmiyorum halen keçi kulak yapıp lolipop yiyorum 😭
- 7 ay
Bu da sıkıntı yok ama sürekli farklı birilerini istemek sorun
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal bekar olunca tüm erkekler sana cazip geliyor bizde bekar erkekler tüm guzel hanimlari canımız çekiyor hayal ediyoruz
14 Yorumla
Soran7 ayEvli kalamadım tercih meselesi rakamım dolayı evli durmak zorunda değilim
Soran7 ayAynen öyle istemiyorum içim almıyor yoksa evli durabilirdim şu an mutlaka toplumun rakam zorbalığından bıktım gerçekten
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayalışmış kudurmuştan beterdir. çok derin arzu ve sevgi aşk olmazsa her çiçekten bal almaktan sıkılmaz insan ama kadınlarda daha az görülür.
11 Yorumla
Soran7 ayDoğrudur terk ettiğim bir erkek bana sen kızsın erkek gibi davranma demişti demek erkekler böyle seviyor benim gibi
Sigara içmiyorum, alkol çok nadir. Düzenli spor yapıyorum yaş 34 libido uyutmuyor geceleri, bence çok normal durumun
11 Yorumla
Soran7 ayDimi ben alkol de içerim arada bide yaşımıza mezar yaşı derler görmeden etmeden
İstekli olmak normal de farklı insanlarla olması veya farklı insanlarla istemek enteresan. Bi sorunun var ki büyük bi sorun.
13 Yorumla
Soran7 ayErkeklerde mesela farklı insanlarla istiyor galiba hep
Soran7 ayEvet toplumun 30 yaş genellemesi gibi
35 yaşındayım çok fena libidoya sahibim. Benim gibi istekli birini bulursam günlerce durmam 😀
11 Yorumla
Soran7 ayBirde bize rakamsal zorbalık yaparlar toplum
Hemde çok normal. Ama önemli olan o istekleri yaşayacak karşılayacak birinin olması 😉😉
110 Yorumla
Soran7 ayBen değilim 45 ben demedim başka bayan cevap yazan o ben 33
Soran7 ayHayır 45 i ben demedim ya o başka bir bayan demiş ki kadın ben de 45 senin gibiyim yani bu normal bir şey yaşa bağlı değil demiş yani 30 sun diye üzülme demiş bana
Soran7 ayBen 33 bu ay girdim kanka 33 de bu istek normal mi diye sordum
- 7 ay
Sana kalsa ayda yılda bir mi olacak 🤭🤭🤭 senin yaşında bir kadın her gün seks yapabilir her gün boşala bilir bu gayet normal ya da iki günde ennnn fazla üç günde bir seks yapabilir yapması da lazım hormon lar olarak yani ve en az iki üç sefer boşaltması gerekir normal olarak 🤷🤷🤷🤷
Soran7 ayTeşekkür ederim 🙏 normal olmadığını neden düşündüm toplumun 30 yaş zorbalığı yüzünden aslında toplumda eskiden gelen 30 yaş yaşlıdır gibi şeyler görmeden etmeden sırf iki 30 uzaktan buralarda diyince bile normal olmaz bu yaşta diyen biri çıkmış gibi gibi şeyler den dolayı. Banada normal değil topluma göre ama ben neden böyleyim acaba diye düşünceler geldi
Soran6 ayTamam sağol 🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 aySorunun yaşta olmadığını ne zaman farkedeceksin acaba
18 Yorumla
Soran7 ayAslında toplum yüzünden 30 fa nasıl böyle istek var diye düşünüyorum toplumun rakamsal zorbalıkları çok mesela 30 rakamı duyan bazırları zorbalama yapanlar hakkımda bisey görmeden duymadan 2 otuz yazdık diye olmuş nedeni bu
- 7 ay
30 yaş yaşlı bir yaş değil. Vücudun büzüştüğü yaş değil. İstekli olman gayet normal bir durum. Vücut sana sinyal veriyor ve birşeyler istiyor. Şu rakamlardan çokta anlam çıkarmaya calismayalim bence
Soran7 ayDoğru söylüyorsun toplumdaki algı o kadar yanlış ki benim ne vücudumbir kırışıklık var ne de saçımda bir beyaz var ne kadar saçma ben neden rakamdan dolayı sırf rakam neden beni yaşlı kategorisine atabiliyor ben anlamadım ya üstüne üstelik Real’de kimse bu şekilde yapmıyor Real’de 20 yaşındaki oğlanlar bile benle konuşmaya geliyor yanıma ama burada sırf iki 30 deyince hiç görmeden etmeden yaşı oluyoz
- 7 ay
S. k. tret rakamları. Ben rakamlara takılmayı bıraktım gayet genciz ve güzeliz 😉
Soran7 aySağol canım 🙏 rakam toplumun koyduğu zorbalık
- 7 ay
Toplumu bazen görmezden gelelim.
Soran7 ayHaklısın psikolojim rakamlar ile bozulacak yoksa
- 7 ay
şu an saat bile paikolojini bozabilecek rakamlar üzerinde
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayİstekli olmak normal 33 yaşta zirvede olduğun dönemler de
12 Yorumla
Soran7 aySağol 🙏
- 7 ay
Rica ediyorum
Ne bilek demek normal ki istiyorsun. Ya da anormal bir insansın.
Neyse en azından insansın12 Yorumla
Soran7 aySaol
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
7 ayDedem rahmetli 85 yaşında hala karı istiyor 🤣 genetik bence
14 Yorumla
Soran7 ayAjahshshajajsjsjs o kadar doğru ki
- 7 ay
Bence birbirimizi tanimaliyiz 😅🤣
Soran7 ayTamam
- 7 ay
Soruyu 60 kişi beğenmiş 🤣 bana sıra gelmez
7 ayRakamlar birşeyi değiştirmiyor isteğin o yönde olacak hep
14 Yorumla
Soran7 ayTsk ederim insanların rakam zorbalığı yüzünden böyle şeyler düşündüm
- 7 ay
Daha çıtırız. merak etme
Soran7 aySağol canım 🙏
- 7 ay
Ne demek hanımefendi 🤌🏻
7 ayBişey dicem her yaşta insan biraz daha istekleniyor degilmj
15 Yorumla
Soran7 ayGaliba
- 7 ay
Bende 30 um kız her yaşta dahada azginlasiyoruz nereye kadar azacaz boyle
Soran7 ayAynen öyle 30 yaşa gelince insanların yaşayan ölü olacağına zorbalayanlarda çatlasın
- 7 ay
Kızlar özellikle söyler 30 yaş yaşlı der kalkmaz der bilmezlerki fissek gibi delip geçer 😂😂
Soran7 ayAynen ya reel de kimse bana yaşlı demez tipşmden ufak sanatkar ama buralarda 30 duyan yaşlı diyo şaka gibiler iki cins içinde 30 yaşlı olamaz benim 5 sene önceki halimfrn hiç farkım yok toplumda 30 yaş zorbalaması çok yanlış ve saçma psikolojimizi bozmaya çalışmaya yönelik bir algı
- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
7 ayAynen maalesef haftada en az 3 yapıyorum yinede dinmiyor
17 Yorumla- 7 ay
Psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum
Soran7 ayBende mi gitsem birde farklı kişiler istiyorum
- 7 ay
Yani bende öyle yani enfazla aynı kişiyle 3 4 kez oluyor
- 7 ay
Sen bir kişiyle en fazla kaç kez
Soran7 ayBende sen gibi en fazla 3 4 kez bazen sonra soğuma geliyo mesele adam yazmış cevap vermiyorum sana alışveriş gidelim yazmış son çare ona da cevap vermedim içim istemiyor soğumuşum demek
- 7 ay
?
Soran7 ayİlk 24 yaşında oldu zatwn ergenliğe de çok geç girdim lise bitmişti yaşıtlarım hep girmişti benden çok büyük dururlardı Üni de bile beni 18 den küçük diye mekanlar almıyordu yaşım 22 iken
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. faklıklık çokluluk istiyorsun ama bu sadece istek düşüncelerinde kalıyor değil mi
12 Yorumla
Soran7 ayDeğişiyor 😃
Gizli Üye(36-45)7 ay33 yaş yaşlı mı? En taze en verimli çağların. Bu kadar istek tabiki normal. Ben 43 yaşındayım hala sabah akşam istekleniyorum. 3-4 posta anca kesiyor...
14 Yorumla
Soran7 ayYukarıda salağınteki yazıp duruyor ya işleyiş şunu 33 yaşlı diyip duruyor yalan söylüyorsun libido düşük olur falan yazmış ne kadar canımsın birisi ben buraya neden yalan soru sorayım ki işte böyle insanlar zorbaladığı için bu rakam bana yaşlı geliyor
Cevap sahibi7 ayKimsenin ne dediği değil nasıl hissettiğin önemlidir. Yattığı yerden sadece çükü var diye övünen, öyle yaparım böyle yaparım diyen, ona buna laf atan ameleler karşısında kadın görse boşalacak duruma gelir. Performans yatarak değil, sporla dengeli beslenmeyle vücuduna bakarak olur.
Soran7 ayAynen dışarda da görünce asılıyorlar konuşmaya çalışıp numara istiyorlar tabi yaşımı bilmiyorlar ama burada görmeden yaş yazınca sadece Birton zorbalık
Cevap sahibi7 ayboş ver onları. Bak keyfine sen. Çocuk akıllı onlar. Bol keyifli zamanlar dilerim 🙋♂️
Daha çok gencsiniz kendinize hakszlik etmeyin. 🙂 İl neresı?
14 Yorumla
Soran7 ayTsk ederim aynen bu toplumun 30 yaşına yaptığı baskıdan dolayı mesela yukarıda bile birisi zorbalamış beni yalan söyleme bu yaşlar libido düşük olur yazmış ben ona ne yazıyorum o bana ne yazıyor ben ona bu durum normal değil mi diyorum o bana ne diyor yalancısın diyor ne alaka yani işim gücüm yok buraya yalan mı soyleyecegim soracağım insanlar iyice kafayı yemiş sadece yirmilerin sx yapması normal gibi bir anlayış var insanlarda beni de bu şekilde düşüncelere itiyorlar normal değil mi durum mum gibi
Soran7 ayYani bir de yalan sorulur mu çok saçma böyle bir merak ettim böyle bir şey yaşıyorum ki bunu sordum ben de ne kadar saçma insanlar bu hep insanların Türk toplumunda var özellikle 30 yaş zorbalaması yüzünden oluyor bence 30 yaş olunca her şey imkansız şeklinde diyorlar mesela ben de olunca da yalan yazmış böyle bir şey olabilir mi
Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Hayatın her anında istekli olman normal 80 değilsin sonuçta 33 sün sadece 20 li yaşlar sevişmiyor
111 Yorumla
Soran7 ayDimi yıkarda fa birisi şaka gibi senin yaşlarındaki libidosu düşük yalan söyleme diye yazmış canım mı ne insanlar ben buraya bu durum normal mi değil mi diye sordum bana yazdigina bak insanların resmen insanlar sadece yirmili yaşlar yapabilir gibi cevap vermiş bana şu anda
Soran7 ayGerçekten yukardaki yazana baksana yani şaka gibi sadece 20‘ler yapabilir siz iyi olmaz ben ne yazmışım o bana ne yazıyor
Soran7 ayFiziğim genetik çok güzel zaten bir de hiç bozulma da yok yani insanlar 30 yaş yaşlı diyip duruyor da ben bir değişiklik göremiyorum mesela beni eski tanıyanlar yaşımı biliyor fakat yeni tanıyanlar en fazla 24 falan diyorlar 22 falan diyorlar
Soran7 ayBaksana bir 30 dedim diye rakamı duyan hakaret ediyor o yaş olmaz teyze yazmış 3 yaş küçük birisi şaka gibiler yani bunlar böyle zorladığı için takıyorum mesela bu insanlar benim tipimi görmedi beni bilmiyorlar fakat sırf bu rakamı kullandın diye bana söylediklerin hakaretlere bakar mısın ve söyleyenler de yani resmen benle yaşıt insanlar benle yaşıt birisi bana nasıl teyze der ne kadar saçma ve beni görmedi bilmiyor sırf bu rakamı burada gördüler diye saydırmışlar
Soran7 ayAynen dışarda da görünce asılıyorlar konuşmaya çalışıp numara istiyorlar tabi yaşımı bilmiyorlar ama burada görmeden yaş yazınca Birton zorbalık
Soran7 ayKesinlikle 👍
bunun yasla ne ilgisi var libidoyla ilgisi var...
71 Yorumla
Soran7 ayDimi herkes 30 yaş zorbalığı yapıyor bence de insan neyse odur herkesin farklı yapısı
Gizli Üye(36-45)7 ayÇok fazla erkekle seks yaptıysan bu hayatta asla mutlu olalazsın asla tatmin olamazsaiın yetinmezsin
12 Yorumla
Soran7 ayAynen mutsuzluk var
Cevap sahibi7 ayUmarım cekidüzen verirsin hayatına
Beraberliklerin de tatmin olmuyorsqn karşı tarafın seni memnun edememeyişindir.
Sürekli isteki olman da bşr erkek için herzaman aranan partner cinsinden
Tencere kapak misali yuvarlanabyuvarlana elbet birgün bulursun inş:)14 Yorumla
Soran7 ayErkekler benim gibi sever yani
Soran7 aySaol
7 aySen yaşlanmıyorsun ki, tam da zirvede olduğu dönemdeyiz:))
13 Yorumla
Soran7 aySağol canım 🙏
- 7 ay
Farklılık istemenin sebebi doyamamak mi yoksa her çiçekte farklı bir bal tatmanın hazzzini yasamak mi? Sebebi ne senin durumun?
Soran7 aySoğuyorum aynı kişiden Bian da engelliyorum başka birine çekim duyabiliyorum neye giriyor bu durum bende çözemedim aslında
Öncelikle kendini güzel ifade etmişsin ve 33 yaş genç bir yaş diyebilirim, yaşla alakalı bir konu değil yani. Bu konuda terapiste falan gittin mi hiç mesela. Yaşanmışlıkların da önemi oluyor elbette
14 Yorumla
Soran7 ayTsk ederim ben toplumun yaş rakam zorbalığından dolayı yaştan dolayı normal değil mi acaba diye düşündüm
Soran7 ayOlabilir bende bilmiyorum insanlar genelde sen farklısın derler ne demek acaba
Gizli Üye(30-35)7 ayPeki birine hiç mi duygu beslemediniz? Ben 34 yaşındayım bakirim isteğim fazla ama duygusuz bir şekilde yaşamak istemedim?
13 Yorumla
Soran7 ayYok beslemedim sıkılıyorum aynı kişi olunca soğuma geliyor
Cevap sahibi7 ayYenilikçi kadın :) Peki gelecek için ne düşünüyorsunuz?
Soran7 ayhiçbir şey zaten sürekli alkol içiyorum birgün ölür giderim 40 gelmeden zaten ölcez uzatmaya gerek yok gelecekmiş gibi davran evlilikmiş çocukmuş bana göre değil bana korkunç geliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
7 ayİstekli olman çok iyi. Hep böyle devam etsin bence. Her gün yapabilir misin?
14 Yorumla
Soran7 ayEvet sabah akşam. d sürekli aklıma geliyo acaba sürekli mi canım istiyo demek
- 7 ay
Düzenli yapıyor musun?
Soran7 ayİstediğim insanlar ile
- 7 ay
Sağlıklı olduğunu gösteriyor istekli olman
Gizli Üye(45 üstü)7 ayDüşmemesi normal
Ya da aradığını verecelçk erkeği henüz bulamadın17 Yorumla
Cevap sahibi7 ayKaldı ki en verimli çağındasın
Soran7 aySağol 🙏
Cevap sahibi7 ayRica ederim
Mükemmel zamanlarının tadını çıkar
Cevap sahibi7 ayAradığın seks i bulunca evet bu deyip biraz daha fazla kalacaksın o adamla
Soran7 ayUmarım denk gelir p adam
Cevap sahibi7 ayEmin ol denk gelecektir
Az kaldık belki ama gelecektir
Cevap sahibi7 ayÇalışıyor musun
7 ayFiziken imkansiz hale gelene kadar normal. 50 - 60 yasinda da gozu fildir fildir donenler var.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 aygenelde partner değiştirmek iyi bişey değil , cünkü doyumsuzluğa neden olur , az partner mutlu cinsellik
10 Yorumla seninle yollarımız buluşursa yakarız geceyi.. inletiriz sabahlara dek odaları.. ben seni sen beni.. ateşin sönmez yaktıkça.. tekrar tekrar..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Birincisi sen yaşlı değilsin, yetişkin insan ne zaman yaşlı oldu. İkincisi alışmışsın. 3. Sü sende erkeğe özgü Bir durum var, sen de aşk meşk olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBir rahatsızlık mı var yoksa cinsel doyumsuzluk mu?
128 Yorumla
Soran7 ayHiç bilmiyorum görünce bazılarını canım çekiuo
Cevap sahibi7 ayZevk alıyorsan devam et, kimseye hesap vermek zorunda değilsin
Soran7 ayYani sırf rakamım mezar yaşı 30 diye toplumda canımın istediği yapabildiğim şeylerden geri duramam
Soran7 ayBazen insanlar bana ruh hastası derler ama ruhum mu acaba sıkıntı bilmiyorum
Cevap sahibi7 aySeviştiğin erkek anlar bunu
Soran7 ayOnlarda diyo ruh hastası psikopat diye kayıt etmiş kaç kişi teline beni neden sence
Soran7 ayÜstelik koparmıyorlar da onları engellesem de sil desem de silip engellemiyorlar Niue ki 😏
Cevap sahibi7 aySen zevk alıyor musun onu söyle
Soran7 ayAlmasam niye canım istesin acaba
Cevap sahibi7 ayİnleme, çığlık falan?
Soran7 ayE yani rakam 30 diye sesi mizde mi kesilmeli ak
Cevap sahibi7 ayHangisi oluyor
Soran7 ayher şey var. Bizde diyorum ya 5 sene önce ile fark yok
Cevap sahibi7 aySorduğum inleme mi yoksa çığlık mı
Soran7 ayKarışık hepsi var
Cevap sahibi7 ayPeki
Soran7 ayÇok güzel inlerim shshakdlflt
Cevap sahibi7 ayFavori pozisyonın hangisi
Soran7 ayDgyy
Cevap sahibi7 ayBacak omuza yapmadınız mı hiç?
Soran7 ayYaptık yaptık favori sormuşsun pozisyonları say dememişsin
Cevap sahibi7 ayHayrını görün:)
Cevap sahibi7 ayKimbilir kaç kere numara yaptın adamlara:)
Soran7 ayYürü git ya gri zkli
Soran7 ayKıskandın mı kltkk
Cevap sahibi7 ayO inlemeler, çığlıklar hepsi numaraydı değil mi:)
Soran7 ayKıskanma kltk karı numaradan erkek profili açmış bide
Cevap sahibi7 ayNe alaksı var, gel gör istersen
Gizli Üye(30-35)7 ayGayet normal. Bu sene de seneye de sonra ki sene de değişmeyecek.
12 Yorumla
Soran7 aySağol ya içimi rahatlattın Bian değişir mi dedim
Çünkü toplumun 30 yaş zorbalaması var ya malum Türk toplumunda hani 30 yaşa gelince her şey bitiyor gibi fakat ben hiçbir değişiklik göremiyorum acaba sorun bende mi diye merak ettim
Cevap sahibi7 ayTam tersi. Aslında ülkede asıl o yaşta daha başlıyo. Öncesi acemilik. 30 50 aradı ustalık...
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence asıl kaliteli zevk alınacak yaşlar bunlar ama tabiki farklı farklı insanlar durumu biraz zor mantık giriyor devreye burada bu da bana mantıksız geliyor duygu beslediğim kişiyle yapmayı tercih ediyorum
10 YorumlaÇok normal bir durum. Hormonlar etkiliyor. Kadınlarda 30 dan sonra artmaya başlıyor. 60 a kadar yolu var.
10 Yorumla
7 ayOlabilir. İsteklerin seni yeni heyecanlara yöneltiyor. Zevk alıyorsan şikayet edecek bir durum yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayYok ya yasla bir alakası yok bence benim yaş ilerledikçe daha da fena oluyorum varya kafayı yiycem nerdeyse çok şey söylemek istiyorum da burada söyleyemiyorum 😂
12 Yorumla
Cevap sahibi7 ayNapiyon 😃
Cevap sahibi7 ayYorumlar şaka gibi varya
Bu işin yaşı yok ki istekli olmak libidonun yüksek olması doyumsuz olması ile alakalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 ayilk defa bir kadından böyle bir itiraf duyuyorum gerçekten bravo
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayGayet normal belki de ruhunun arayışına eşlik ediyorsun. Doğru kişiyi bulunca ruhun da bedenin de rahatlayacak ve hehh işte bu diyeceksin..
O zamana kadar devam 🥳😎😉10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
7 ayİstekli olmak normal ama her gün farklı kişi anormal
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı.
7 ayiyide enn verimli yaş kadınlar için bbu yaşlar. normal yani
11 Yorumla- 7 ay
Günaydınnnn
Ben gibi heyecani seven biriyle evlenmelisin. Çünkü bende boyle olmandan heyecan duyarim. İstersen herseyi yapmana izin veririm.
11 Yorumla
7 ayBen de sürekli istiyorum ama tek bir kadın ile olmak en doğrusu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayGayet normal asıl o yaşta tam ne istediğini kendini tanıdığımı bildiğin zamanlar
10 Yorumla Libidonun yüksek olmasi guzel bir şey saglikli bir birey oldugun anlamina gelir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
7 ayİstekli olmak normal. Ama çok farklı kişi olmak çok riskli
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bunu bizde yapıyoruz sende yapabilirsin demekki seviyorsun yani
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayYaş ilerledikçe o farklı tenler tatma isteği daha çok geliyor
10 Yorumla - Devamını Gör (146)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım