Mesela elini sakallarında gezdirmek, kulağının dibine gidip sıcak nefesinle fısıldamak, parmaklarını vücudunda gezdirmek erkeği etkiler mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence cilve en çok sözlerle jest mimikle ve ses tonu ile yapılır. Biraz kikirdeyip güleceksin hafif hafif sürtüneceksin adama. Müstehcen konuşacaksın konuşurken dudaklarını ısırıp yalayacaksın. Temas sürekli olmayacak vur kaç gibi olacak. Fısıldarken kolunu okşayıp sonra gülüp çekileceksin mesela. Şarkı mırıldanır gibi yapacaksın hafif kalçanı kıvırtarak ritim tutacaksın akabinde ona yaklaşıp önüne kucağına doğru bir iki dans figürü sonra gene kikirdeyip kaçma. Sen kaçtıkça o yaklaşır gıdıklar sıkar mıncıklar seni. Yalandan yapma aşkım dur aşkım deyip daha çok kikirdeyip sürtüneceksin. O seni öpüp sıktıkça ara ara kalçanı bastırıvereceksin önüne. Sertliği hissetmeye başlarsan daha da ilerletirsin bu temasları. Öpüşürken kollarını omuzlarını okşa kaslarını sık hatta tırnak geçir hafif hafif çiz dudaklarını ısır biraz vahşi ol. O senin boynunu göğüslerini öperken hafif hafif inle ve saçlarını çek. Sonra gene dur aşkım de uzaklaş it onu o peşinden gelip yakalar seni o zaman işte diz çökeceksin acıkmış bir surat ifadesiyle dudaklarını arala tam gözlerinin içine bak sonra top onda. Ağzına vermezse adam değil
1628 Yorumla- 7 ay
Sen bu işi biliyorsun özellikle tırnak olayı fena bir şey
Soran7 ayBu kadar detay fazla olmadı mı ya. Ben çıldırtıp geri çekilmeyi planlıyordum. 😅
- 7 ay
@Sedagem06 Bu yazdıklarını yaparsa çatur çutur yapmayanda sıkıntı vardır
- 7 ay
@Baydiyeceksiniz e işte son cümlede onu dedim
- 7 ay
@sedagem06 Evett onu farkettim zaten senin gibisini aldatan olmaz herhalde
- 7 ay
Banada ooldun
- 7 ay
Çok iyisn
- 7 ay
@Mr_Potter sanane a*canım
- 7 ay
Çok iyisb
- 7 ay
Sen beni bitiryosun ya gelsen yardm etsen ne olur ki bana
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Seks öncesi cilve partnerle aradaki bağı güçlendiren ve tensel isteği artıran en önemli aşamalardan biridir
Bu süreçte amaç acele etmek değil duygusal ve fiziksel yakınlığı adım adım kurmaktır
Cilve dediğimiz şey sadece dokunmak değil aynı zamanda bir tür iletişimdir
Bakışmak gülümsemek birbirine yakın durmak tatlı sözler söylemek hatta birlikte nefes almak bile cilvenin parçasıdır
Ten teması ise en etkili olandır çünkü vücut dili sözcüklerden daha güçlü bir bağ kurar
Öpmek koklamak boyun omuz ya da el gibi hassas noktalara nazikçe dokunmak kişinin kendini özel hissetmesini sağlar
Yavaş hareket etmek göz temasını sürdürmek ve partnerin tepkilerini izlemek çok önemlidir çünkü cilve iki tarafın da zevk aldığı bir uyum yaratır
Ayrıca ortamın sıcaklığı koku ışık ve müzik gibi detaylar da duygusal atmosferi güçlendirir
Kısacası seks öncesi cilve sadece fiziksel temas değil güven sevgi ve isteğin birleşimidir
Doğru yapıldığında iki kişi arasındaki bağı derinleştirir ve tensel birlikteliği çok daha anlamlı hale getirir.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayErkeyi yavaş soyup yarı çıplak şekilde bir yere oturacaksın ve donunun kenarından sapını çıkar ve arada bir yalayarak ağzına al sonra üstünde dans et dur yani iyice delirt, baktın dayanamıyor üstüne hızlı şekilde otur sen adamı becer, yazacak çok şey var yazsam buraya sığmaz
05 Yorumla- 7 ay
Vay be 😂
- 7 ay
Dabi vay be ne zannettin tecrübe konuşuyor 🙂bana doktor haydar dümen derler, isteyen soran oldumu ne nasıl olur nasıl yapılır veya ne yapmam gerekir diye yardımcı oluyorum yani 🙂
- 4 ay
- 4 ay
burada mı yazayım yoksa başka yerdenmi? Malum burdan yazılan bazı şeyler siliniyor
- Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.
7 ayOnu tahrik etmeyi bilmek önemlidir. Karşı tarafı tahrik etmelisin ama hemen başlamayacaksın. Elini vücudunda gezdireceksin, öpücükler ile kıvama getireceksin ama hiçbir zaman hemen cinselliğe girmeyeceksin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
71Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 6 ayBence yakın davranmak partnerini kendinden geçirir zaten minik dokunuşlar minik öpücükler bence sekste en etkili hareketlerdir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. mini minnacık etekler giyip karşısına çıkın ve "yalnızlıktan çok sıkıldım" deyin..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Okşamalar, ellemeler ve küçük öpücükler ateşin yükselmesini sağlayan küçük detaylardır
00 Yorumla
7 ayAma bütün bunlar doğal olmalı. Yapmacık olursa bir işe yaramaz. Ne hissediyorsan öyle davranmalısın. Her zaman çekim olmaz. Nerde ne zaman çekim olacağı hiç belli olmaz. Bazen bir sokakta caddede bazen bir sinemada bazen de yatakta.
10 Yorumla
7 ayBen kucağına otururum dudağına boynuna öpücük kondurarak sonra kalçamı hareket ettirir aşağıya kaldırırım sonrası belli
21 Yorumla- 7 ay
Kalca hareketş fena olur ya 😅
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Nazik dokunuşlar, yakın temas ve hafif fısıldamalar çoğu zaman etkili olur. Göz teması kurmak ve küçük sürpriz dokunuşlarla birlikte ritmi hissetmek partneri uyarır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 aysaydıkların güzel ama sadece onlar yetmez biraz daha sevişirken olan dişiliğin çok etkiler , biraz o konuya eğil ki erkeğin aklından çıkma 😉 kendimden biliyorum 🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayKulak arkası ense öpüp ufak dil dokunuşları yapıp testisleri avuçlamak her erkeği baştan çıkarır
57 Yorumla- 7 ay
Avuç lamak biraz kaba olmadı mı 🤣😅😅
- 7 ay
Ateşlisn
- 7 ay
Waoww dedik
Cevap sahibi7 ay@Engineer16bs Tolgahan Sayışmana ne kadar benziyosun:d
- 7 ay
Ahahah herkes aynisini soyluyorr
- 7 ay
Hiç sevmem boyun bölgesinin öpülmesini aşşalara inmen gerek
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayCilve, temas değil enerji işidir kanka. ⚡
Bakış, gülümseme, ses tonu — hepsi dokunuştan önce etkiler.
Erkeği büyüleyen hareket değil, o hareketin niyetidir. 🌙00 Yorumla
7 aySen yap onları güzel yaaa boynunu em biraz dil at oralara cekınme kızzzz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 ayCevabını kendin vermişsin zaten, dediklerinin 10'da 1'ini yapsan gay olmadığı sürece uçurur karşındakini
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
7 aySevişirken de olur ama daha çok seks esnasında tırnaklarını sırtına geçirip hafiften çizmen çok hoş olur
00 Yorumla
7 ayEvet ama güzel giyinmelisin parfüm filan kokun dimdik yapmalı onu
014 Yorumla
Soran7 ayBen babaannemin pijamasıyla çıkmayı düşünüyordum karşısına zaten 😅
- 7 ay
Yaw onumu diyor jartiyer filan
- 7 ay
Yuh ya 😅😅
Soran7 ayBenim bir tane ponponlu tacım var takarım onu kafama, birde ayıcıklı pijama, ayaklarımada tavşan terlik giyer gezerim büyük ihtimalle.
- 7 ay
Yanai hiç etkilemez
Soran7 ayZaten şaka yaptım. Etkilemek istesem onlarla mi çıkarım karşısına ama diğer günler giyerim o ayrı. 😅
- 7 ay
Hayaller hayaller
Soran7 ayHayal etmek kötü bir şey mi? Ayrıca ileride alıp giyerim diye bir sürü şeye bakıyorum kendi evimde ailemin önünde gecelikle dolaşamam değil mi?
- 7 ay
Sen hayal kurmaya devam et
- 7 ay
Ne giyersen mesela o zamab
Soran7 ayÖncelikle takım olan bir iç şamaşırı seçerim, parlak ve dantelleri olan ama yoğun dantelli değil ama dozunda onun üstüne onun gömleģinj giyebilirim ya da yeni aldığım saten bir gecelik bütün vücut hatlarımı belli eden. Yoğun ve çiçeksi bir konu sıkarım. Saçlarım kesinlikle dağınık olur toplamam ve kendi halinde bırakırım. Dudaklarıma parlatıcı sürerim ışıl ışıl parlasın ve dikkat çeksin diye. Yeterli bence.
- 7 ay
Baya güzel olur ama dekoltenin unuttun
Soran7 ayMerak etsin beni biraz.
- 7 ay
Hmm evet ya işi biliyosn
Etkiler tabi ki ama daha büyük etkileyecek seyler de var aslında
02 Yorumla
Soran7 ayYani çok hakim değilim konuya sordum sadece
7 ayBu yazdıkların tamamen
Erkeğe hadi başlayalım SİNYALİDİR.00 Yorumla
7 ayBilmiyorum bana bu zamana kadar kimse cilve yapmadı 😢😢😢😢😢
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
7 ayEtkilenme ihtimalim yüksek ama bu kadına duyduğum arzuyla da biraz doğru orantılı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Kesinlikle mükemmel düşünüyorsun daha fazla erkeği azdırırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Evet tam olarak öyle işte, kucağına oturmayı dene
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Evet tabiki boynundan öpebilir kucağına oturabilir şeyini oksayabilirsinde 😌
00 Yorumla
7 ayİlişkinin başındaysanız etkili olabilir, ama ilişki ilerledikçe bunlar komik gelebiliyor. Biz resmen evli çiftler gibiyiz ve ben sevgilimin kulağına fısıldasam gülerim mesela jdwkrkwksm
31 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayBırakın şu elleme saçmalıklarını bir şey yapmak istiyorsan direkt git ağzına al ya da adamın hiç rahatını bozma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayseni istiyorum de ve malum yerini elinle okşa.. yapabiliyorsan dudaklarının arasında gezdir em..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Senin için başlangıç ise olur. Bana az gelir. Biraz daha derine inmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayErkeğin canı istemiyorsa amuda kalksanda etkilemez , birde artık bülbül ötmüyorsa.
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 aySen seks nasıl yapılır onu biliyormusun acaba, merak ettim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAşırı hoşuma gider, ellerim tüm bedeninde dolanır
00 Yorumla
7 aySana yükleselişi güzelse bunlar yeterli minik öpücük tatlı dokunur onu tetikleyen kelimler cümleler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aydeli deli hareketler yap
412 Yorumla
Soran7 ayBir anda horon tekmeye başlayayım karşısına geçip nasıl olur 😅
Soran7 ayİnsanları tiye alma konusunda çok iyisin. 😂
Soran7 ayOoo horon konusunu hafifçe alma. Hiç iyi değil bu arada horonda 😂😂
Soran7 ayYok bende olar yaa tüh çok şey kaçırdım 😂😂
Deli kıza cilve yap demişler halıya sıçmış
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. Evlenince ya da sevgili yapınca anlarsın 😃
034 Yorumla
Soran7 ayOlmadığı kanısına nereden vardın?
Soran7 aySakinim bir şey demedim zaten ve gerçekten yok. Bu arada olsa onun isteğini artırıp giderim büyük ihtimalle acı çeksin biraz. 😄
Soran7 ayYani bilmediğim konularda yorum yapamam sadece merak ettim 🤷♀️
Soran7 ayNeyse önce evlenecek birini bulmam lazım 😅
Soran7 ayKafamdan silmek istiyorum galiba 🤦♀️ neyse ben cilveli değilmişim onu anladım 😅
Soran7 aySoruyu insanları tiye almak için yazdım.😅 Yoksa erkekleri baştan çıkarmak çokta zor bir şey değil.
Soran7 ayİstediğini düşünebilirsin 😄 kulağınıza 2 3 şey fısıldasam, ellerimi boynunuza dolayıp boynunuza öpücük kondursam, dudağınızı öperken dişimle hafifçe ısırsam hepiniz etkilenirsiniz. 😄
Soran7 ayNe oluyormuş bunlar? Merak ettim.
Soran7 ayAman be tamam sen kazandın 😅 ama soruyu gerçekten tiye almak için yazdım. Bu kadar gerçekçi cevaplar beklemiyordum. Bazı abaza erkekler düşsünde eğleneyim kafasıyla yazdım 😅
Soran7 aySen benden küçüksün yalnız. 😅
Soran7 ayHayır değildi 😂
Soran7 ayBöyle bir soru sorup sonra seninle tanışacağımı düşünüyorsan yanılıyorsun. 🤷♀️
Soran7 ayBen erkekleri tanıyorsam o konu cinselliğe gider arkadaşım. Erkek milleti mutlaka konuyu cinselliğe getirir.
Soran7 ayŞey mi diyorsun gizliden saklidsn her şey yaparım sorunu sorarım ama kimse beni tanıyamaz mi fakir ama gururlu genç mi 🤣🤣
Bilmem öyle mi? 😂
Soran7 aySoruyu bu yüzden gizli sordum ya hani. Aman ne düşünmek istiyorsan düşün. Umurumda değil tanımıyorsun zaten beni. 😂
Soran7 ayEvet insanlar eğlenceli olduğumu söyler 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
7 aySeni etkilemez mi bu yazdıkların?
00 Yorumla Güzel şeyler gıyın krıt gıbı gıbı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Elini baldırına atsan daha fena olur gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı.
7 ayEtkiler kesinlikle
00 Yorumla
7 ayTabiki etkiler cıplak bel ustu her yerin opulmesi
00 Yorumla
7 ayO sizin bileceğiniz bir iştir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
7 ayÇok yapmacık Hareketler Bunlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Goster ama elletme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Abi ne gerek var yahu
00 YorumlaYazdıklarını okumak bile etkiledi
00 YorumlaBen gıdıklanırım ya onlardan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. E yani sen bu işi biliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayHer zaman hoşuna gider
212 Yorumla
Cevap sahibi7 ay@Olugide1 evet
Cevap sahibi7 ay@Olugide1 nasıl
Cevap sahibi7 ay@Olugide1 tabi kadınlar sever
Cevap sahibi7 ay@Olugide1 Bakış, gülümseme, ses tonu yani a dan Z ye
Cevap sahibi7 ay@Olugide1 Erkeğin canı istemiyorsa amuda kalksanda etkilemez
Cevap sahibi7 ay@Olugide1 , birde artık bülbül ötmüyorsa.
Gizli Üye(25-29)7 ayacık sozlu bırı mısın?
04 Yorumla
Soran7 ayHayır
Cevap sahibi7 aypekı senle uzunca konusalımmı
Soran7 ayHayır..
Cevap sahibi7 aykırdın kanka dost olalım dıye demıstım :(
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayYapma öyle şeyler yatağa varamazsın 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBen direkt teslim olurum🤐
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aySakalı batsa nasjl olur
00 Yorumla
7 ayDudaklarına yapışmak surtunmek
02 Yorumla
Soran7 aySonrada hiç bir şey olmamış gibi geri çekilip başka bir şeyle ilgilenmek.
- 7 ay
Oda seni tutup kucağa oturtması sonrası malum
6 ayel hareketi yspma
00 Yorumla
7 ayGüzel olur
00 Yorumla
7 ayHarikasın
00 Yorumla
7 ayEn sevdigim
00 Yorumla
7 aydaha fazla etkiler ve azdırır
00 YorumlaVav için bı hos oldu giz
00 Yorumla
7 ayEtkiler canim
00 Yorumla
7 ayEtkiler, seviyorsa.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayEvet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yapış çüküne
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
7 ayDelirtir
00 Yorumla - Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği